Arvostele edellisen käyttäjän ankkaprofiili

Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Tiedän kyllä, että Uka Naakka on tehnyt tuon arvostele edellinen AA.fin käyttäjä topicin, mutta tässä onkin tarkoitus arvostella tietyn käyttäjän ankkaprofiili eli galleria työt, pelitulokset, akupedia artikkelit ja muut tiedot. Tein tämän topicin xx-roope-kerälijän ehdotuksesta.

Uusille käyttäjille:

Ankkaprofiiliin pääsee painamalla edellisen käyttäjän profiilikuvan alapuolella olevaa nimimerkki linkkiä. No etteköhän osaa näiden ohjeiden avulla ja ilmankin.

No ei muuta kuin arvostelemaan!

Ensimmäinen saakin arvosteltavaksi minut.

Kommentit (7)

Vierailija

Hehheh! Tässähän on oikeasti hyvä idea.

No, JKP:en ankkaprofiili on hieno, kaikki tarvittavat tiedot paikallaan. Kiva avatar/kuva/miksisitäikinäsanotaankin. Pelimitalejakin löytyy. Hieno ja ideaalinen profiili.

Nixu.

Vierailija

Nixun profiili on hieno. Löistava kakkos mitalli sekä työ galleriassa ja mukavasti olet osallistunut keskusteluihin

Vierailija

IRF on tehnyt OK galleria töitä. Akupediaan on tullut myös yksi ihan hyvä teksti. Mitallit ovat 3, 4, 5 ja 5, joten eivät kovin hyviä. Profiilin vastauksia olisi voinut hieman perustella. Hieno Rosan tekemä profiilikuva!

Arvosana: 8-

Vierailija

Hieno profiili,mutta tietoja voisit ehkä täsmentää.Ei siis ole pakko,mutta ehdotin vaan. : )

Ei ehkä nimimerkkiin sopiva kuva,mutta kaikkihan saavat päättää profiilikuvansa itse.Ei siis mitään vikaa,mutta täsmennystä voisin toivoa.Lisäksi Galleriatöitä on,ja keskusteluista kakkosmitali.Lisää aktiivisuutta peliin,ja voit saada ykkösmitalin! : )

-SD-

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Spyduckin profiili tiedot ovat pitkät ja muutenkin hyvät. Muista kuitenkin laittaa pisteen jälkeen väli ja vasta sitten seuraava asia. Pelimitalejakin häneltä löytyy iso kasa, joka on osoituksena siitä, että hän on myös pelannut näillä sivustoilla. Akupedaankin hän on kirjoitellut monia artikkeleita, joten plussaa siitäkin. Galleriaankin SpyDuck on laittanut kaksi kuvaa tosin sama kuva molemmisssa. Hänen avatarensakin sopii mielestäni profiiliin, joten älä vaihda sitä, koska silloin en enää huomaa sinua näillä sivustoilla. Eli sanotaan nyt, että ankkaprofiilisi on hyvää luokkaa. Onnittelut siitä sinulle. Ai niin, meinasin ihan unohtaa arvosanan. No arvosanaksi saat 9-.

-JKP aina Aku Ankkaa lukemassa.

Vierailija

JKP:n profiilitiedot ovat mielestäni selkeät ja hyvät, ei mitään turhaa. Lisäksi hänellä tuntuu olevan paljon peli-ja keskustelu-mitaleja, joka kertoo hänen aktiivisudestaan! Profiilikuvakin on mielestäni OK. Arvosanaksi annan 9.(ole ylpeä!)

Vierailija

No siis,pelimitaleja löytyy mutta ne eivät ole 3 isompia mutta sei haittaa ainakaan minua.Tiedot profiiliin on kirjoitettu huolella ja ainakin suurinosa näyttäisi olevan kunnossa.Keskustelu mitali 2 on hyvä suoritus sinulta jos et kirjoittele spämmiviestejä paljon.Yksi asia tiedoissa jäi haittaamaan Míksi paras ankkahahmo-kohdassa on Roope Ankka! ?Profiili-kuva sopiii ok:sti nimimerkkiin ja nimimerkki on asiallinen.Tällä kerralla en anna arvosanaa.

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat