Viikon paras sarja

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Tässä topicissa on tarkoitus äänestää juuri sen viikon ilmestyneistä Aku Ankka -julkaisuista parhainta sarjaa. Jos esimerkiksi samalla viikolla on ilmestynyt Aku Ankka ja Roope-setä, niin silloin voi valita, kummassa niistä oli se parempi sarja, ja äänestää sitä täällä. Minä pidän kirjaa, ja päivitän joka viikko tulokset. Ei muuta kuin vain antamaan ääniä! : D

SÄÄNNÖT:

1. Äänestysaikaa on sunnuntaihin klo 20.00.

2. Äänet perusteltava vähintään 2 adjektiivilla, muita ääniä ei hyväksytä!

3. a) Haukkua muita käyttäjiä ei tässä topicissa saa, niin kuin ei muissakaan.

3. b) Myös kaikenlainen spämmääminen on kiellettyä.

Tämän hetkinen tilanne:

1. Superhessu - Väärillä jäljillä (3p.)

2. Aku Ankka - Loma sumusalmessa (1p.)

Viikon 44 paras tarina: Taikaviitta - Taistelu unohdusta vastaan

Viikon 45 paras tarina: Aku Ankka - Vahva-Jussin paluu

~ Tapsa

Sivut

Kommentit (23)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku ankka lehdessä oleva Marco Rotan tarina Aavikkoralli Afrikassa on mielestäni viikon paras sarja.En tykkää kauheasti Roope setä lehdestä tai muista kuin Aku ankka lehdestä,joten tulen tänne joka viikko sanomaan viikon parhaan sarjan Aku ankka lehdestä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

jos voi sanoa myös Taskareitten tarinoita, sanon, että viikon paras tarina on Aku Ankan Taskurirjasta nro. 371 löytyvä:

Taikaviitta: Taistelu unohdusta vastaan.

Tämä sarja on Giorgio Silatin käsikirjoittama, ja Paolo Motturan piirtämä. En yleensä pidä tällaisista romanttisista tarinoista, mutta tässä oli todella hyvä juoni, ja Motturan tyyli tuki tarinaa täysin.

Vierailija

Minäkin annan ääneni tälle Tapparafanin ehdottamalle tarinalle, Taistelu unohdusta vastaan. Se oli ihana! Yksi parhaista, mutta tarinoitahan toki tulee ja menee. Käsikirjoitus oli mitä mainioin, ainakin suurimaksi osaksi ja piiroksetkin olivat hyvin tehtyjä.

~ Viitta on voimaa

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Eli näinhän siinä kävi että viikon 44 paras tarina teidän mielestänne oli Taistelu unohdusta vastaan, päivitin sen aloitusviestiin. Nyt alkoi uusi äännestys, ääniä vaan tulemaan, kun tällä viikolla tulee uusia julkaisuja! : D

~ Tapsa

Vierailija

Minulla olisi kysymys.

Eli, jotkin julkaisuthan ilmestyvät viikon välein tai harvemmin. Eli, onko tällä viikolla vielä mahdollista äänestää esimerkiksi viime viikon voittajaa, joka oli Taistelu unohdusta vastaan (näin en kuitenkaan luultavasti aio tehdä)?

Toivottavasti ymmärsit kysymyksen. :)

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Topicin nimihän on "Viikon paras sarja" eli pitää äänestää juuri tämän viikon parasta julkaisua, vaikka silloin olisi tullut pelkkä Aku Ankka -lehti.

Oma ääneni menee tällä viikolla Vahva-Jussin paluulle, sillä tämä on pitkästä aikaan Don Rosan tarina, jota en olekkaan lukenut, ja tämä oli erittäin hauska, taas kerran Rosalta.

~ Tapsa

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viikon paras sarja

Tapsa99 - 10.11.10 03:46 (ID 656413)

Oma ääneni menee tällä viikolla Vahva-Jussin paluulle, sillä tämä on pitkästä aikaan Don Rosan tarina, jota en olekkaan lukenut, ja tämä oli erittäin hauska, taas kerran Rosalta.

~ TapsaSama juttu.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Minunkin ääneni menee juuri tuolle kyseiselle srjalle, eli Vahva-Jussin paluulle, jossa on todella hyvät piirrokset ja Rosan pikkutarkat piirrokset sopivat myös todella hyvin tähän tarinaan ja tässä tarinassa on aivan mahtava juoni ja DUCK löytyi myös tuttuun tapaan aloitusruudusta ja muutenkin tarina oli mahtava ja vielä kaikkien lisäksi tuo tarina oli jatko-osa Carl Barksin tekemälle tarinalle Vahva-Jussi ja siksi annan oman ääneni tällä viikolla Vahva-Jussin paluu tarinalle.

Vierailija

Minusta Barksin alkuperäinen Vahva-Jussi voitta Don Rosan jatkoosan.Barksin tarinassa oli paljon parempi juoni kuin Rosan tarinassa.Ja minusta Don Rosalle ei sovi tuommoiset tarinat.Minusta hänelle sopii paremmin kaikki seikkailu sarjat.Että kyllä minun ääneni menee Barksin Vahva-Jussille,joka voittaa Rosan kuitenkin niukasti.(Eli en suinkaan tarkoittanut että Rosan muka huono olisi!)

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ääneni menee ylivoimaisesti Barksin Vahva-Jussille. Se on paljon hauskempi mielestäni kuin Don Rosan tekemä jatko osa tarinalle. Loppu on aivan loistava sille. Don Rosan sarja on hieman kuin kopio, mutta myöhemmällä aika kaudella jos esim. Barksin sijoittuisi 40-luvulle niin Rosan olisi kopio, mutta 50-luvulla. Ymmärsittekö kaikki mitä minä tässä yritän selittää. Välillä selitykseni menevät vähän monimutkaiseksi: :D

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Ääneni saa Don Rosan Vahva-Jussin paluu koska hän pn mielestäni parempi kuin Barks enkä Bernadòakaan äänestä.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Päivitin listan. Äänestysaikaa on joka viikko sunnuntaihin klo 20.00, joten vielä on noin 32 tuntia aikaa äänestää! : D Kaikki, jotka eivät ole vielä äänestäneet, niin tänne vaan! Lisäsin myös säännöt aloitusviestiin.

~ Tapsa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat