Mikä on "topic"?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moi.Olen uusi ja voisitteko kertoa mikä on"topic"?En tidä mikä se on , mutta kun aloitin keskustelun niin jotkut laittoivat sen lukkoon vaikka en tehnyt mitääm pahaa enkä sanonut.Olisin enemmän kuin iloinen jos kertoisitte mikä "topic" on.Toivon että vastaatte.En tiedä oikeasti!

Aina Paikalla 67%

Kommentit (4)

Vierailija

No esim. tämä tässä on topic. Eli kaikki nämä keskustelut, kuten OffTopic 2, jne ovat topiceja, lyhenettynä topeja.

Kuten moni muukin on sinulle sanonut, tällaisista pikkuasioista ei tarvitse tehdä omaa topaansa, olisit voinut kysyä tätä esim. Off Topicissa joka löytyy "Pulinat"-osiosta.

? Libel. Ei mikä tahansa sudenkorento!

Vierailija

Kanye_West67%.Tämä topic on turha koska, voit kysyä samaa Off topicissa.Tämän topicin voi nyt laittaa lukkoon.

-Koodi Nimi:Kumiankka,se oikea.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kannattaa lukea tuo "UKK - Usein Kysytyt Kysymykset" -topicin aloitusviesti. Siitä löytyy vastauksia useisiin kysymyksiin; kuten myös tähän.

Lainaus:
Aihe eli viestiketju on käyttäjän yhtä aihetta varten tekemä keskustelu, joka koostuu useista viesteistä. Aiheita kutsutaan monesti topiceiksi, joka tulee suoraan englanninkielisestä sanasta 'topic' ja tarkoittaa aihetta tai aihepiiriä.

Yhdelle kysymykselle ei kannata tehdä omaa topiciaan, jotta keskustelut pysyvät hyvässä järjestyksessä ja siisteinä. Jos vielä jäi jokin asia askarruttamaan, kysy sitä UKK - Usein Kysytyt Kysymykset -topicissa.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat