Call of Duty -pelisarja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämänhän olisi voinut pistää Pelit-topiciin, mutta koko pelisarja on niin laaja aihe ja siitä varmaan riittää puhuttavaa.

Ensinäkin: älä vain sano, ettet ole koskaan kuullut koko pelisarjasta!?

Eli siis Call of Duty on fps (=first-person-shooter peli) pelisarja, ensimmäinen osa muistaakseni julkaistiin jo 2003! Siitä se sitten lähti. Tosin monissa peleissä on käyty maailmansodat ynnä muut sodat jo miljoonia kertoja läpi. Alkupään CoDit eivät olleet ehkä mitään parhaita. Nykyään grafiikat ovat loistavaa!

Paras mielestäni on MW2 ja Black Opsi, vaikka en ole kumpaakaan vielä pelannut. Grafiikoista näkee jo selvästi.

Ikäraja aikaisemmissa Codeissa on se 15-16, mutta esim. MW2 (Modern Warfare 2) ja Black Opsin ikäraja on ainakin K-18, koska grafiikoista näkee selvästi. Jos haluaa nähdä, niin youtubeen vaan "Call of Duty multiplayer" tai jotain, niin katsoppa videoita niin näät.

Kaikissa Codeissa on muuten tietääkseni singeplayer (yksinpeluu). Itse en tykkää singelistä, vaan multiplayeristä (moninpeli).

Mielestäni on paljon kivempaa räiskiä tyyppejä kun katsoa jotain tarinaa ja tehdä tehtäviä tekoäljen (bottien) kanssa.

Tosin Codeissa on varmaan paljon chiittereitä (huijareita) kaiken maailman ihme bottein. Suosituin taitaa olla joku semmoinen, joka tähtää päähän ja headshot yhdestä iskusta. Nämä botit kuitenkin saattaa tuoda viruksia ja asentaminen on luultavasti vaikeata.

Yleistä keskustelua yleisesti pelistä.

Mitä omistatte, mitä olette pelanneet..

Mikäli tämä jostain syystä on liian pelottavaa materiaalia, tämän voi poistaa.

Kommentit (1)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
ATI: Tämänhän olisi voinut pistää Pelit-topiciin, mutta koko pelisarja on niin laaja aihe ja siitä varmaan riittää puhuttavaa.


Tällä logiikalla Playstation ansaitsisi oman ketjunsa, samoin Nintendo, PC-pelit, The Sims... Eeeeehei, kaikki kuuluvat saman pelit-otsikon alle.

Lukkoon menee ja täällä jatkuu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13833/pelit

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat