Auttakaa!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos teillä on joku asia,johon tarvitsee apua,sitä voi saada täältä.

Esim.

Käyttäjä1: Miltä kanavalta voisi katsoa Amerikan hauskimpia kotivideoita?

Käyttäjä2: Se tulee Jimiltä ja TV 5: ltä

Käyttäjä3: Olikos siinä moottorissä silintereitä vai sylintereitä?

Käyttäjä4: Sylintereitä,koska silinteri on hattu.

Onko Wii party hyvä,kannattaako se ostaa?

ja niin edespäin...

Eli idea on aika selvä.

Kommentit (7)

Vierailija

Lainaus:


Olikos siinä moottorissä silintereitä vai sylintereitä?

Sylintereitä,koska silinteri on hattu.

Joissakin moottoreissa on kyllä molemmat... ilmajäähdytteinen silinterihattu. Usko tai älä.

Vierailija

Tämän aiheen voisi kyllä mielestäni lukottaa, sillä juuri tämänlaisia kysymyksiä voi kysyä jatkuvasti esim. UKK:ssa tai Off-topicissa.

Scoore

Joel152
Seuraa 
Liittynyt5.6.2009

Lainaus:
Re: Re: Auttakaa!

Scoore Highman - 12.11.10 09:03 (ID 657509) Tämän aiheen voisi kyllä mielestäni lukottaa, sillä juuri tämänlaisia kysymyksiä voi kysyä jatkuvasti esim. UKK:ssa tai Off-topicissa. Scoore


Totta, ja otsikosta luulee että itse topicin tekijä tarvitsee apua.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Scoore: Tämän aiheen voisi kyllä mielestäni lukottaa, sillä juuri tämänlaisia kysymyksiä voi kysyä jatkuvasti esim. UKK:ssa tai Off-topicissa.


Mun mielestä taas ei. UKK on tarkoitettu sivuun liittyvien ongelmien selvittelyyn ja niistä kysymiseen, ja vaikka Offissa voi kysellä pikkujuttuja, varsinaiset apua tarvitsevat kysymykset jäävät helposti yleisen löpinän peittoon.

Mikäli tässä topicissa kysellään järkeviä kysymyksiä (ei mitään sellaista, mihin kukaan maailmassa ei tiedä vastausta jne.), tästä voi tulla oikein mukava jelppimispaikka arjen pikku ongelmiin. Jos joku ei tiedä, kuinka jokin asia tehdään, miksei asiasta tietävä voisi auttaa?

Joel152
Seuraa 
Liittynyt5.6.2009

Lainaus:
Re: Auttakaa!

_wonderlust_ - 12.11.10 09:06 (ID 657511)
Lainaus:
Scoore: Tämän aiheen voisi kyllä mielestäni lukottaa, sillä juuri tämänlaisia kysymyksiä voi kysyä jatkuvasti esim. UKK:ssa tai Off-topicissa.
Mun mielestä taas ei. UKK on tarkoitettu sivuun liittyvien ongelmien selvittelyyn ja niistä kysymiseen, ja vaikka Offissa voi kysellä pikkujuttuja, varsinaiset apua tarvitsevat kysymykset jäävät helposti yleisen löpinän peittoon. Mikäli tässä topicissa kysellään järkeviä kysymyksiä (ei mitään sellaista, mihin kukaan maailmassa ei tiedä vastausta jne.), tästä voi tulla oikein mukava jelppimispaikka arjen pikku ongelmiin. Jos joku ei tiedä, kuinka jokin asia tehdään, miksei asiasta tietävä voisi auttaa?


No niin.. mutta jos moderaattorit voivat vaihtaa otsikkoa, niin voisit vaihtaa sen.

Auttakaa!-otsikosta luulee että topicin tekijä tarvitsee apua.. sen voisi vaihtaa esimerkiksi "Pientä apua" tai "Pienet Pulmat" tai vastaavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat