onko sellasta tarinaa(ankka tarinaa missä olis titanic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin onko selasta?vastatkaa.

pappis voimaaa

Kommentit (11)

Vierailija

Erikoinen kysymys, mutta ainakin eräässä Vicarin tarinassa Aku ja Milla menevät katsomaan sitä elokuviin. Toinen esimerkki on roope ankan elämässä ja teoissa, Roope matkaa Titanicilla. Titanic esiintyy Roope Ankan elämässä ja teoissa myös viimeisessä bonusluvussa: unelmoiden halki elämän.

Vierailija

Itse ainakin olen lukenut jonkin sen tyyppisen. Tai sellaisihan ne ovat olleet, missä Roope, Aku ja Ankanpojat ovat yrittäneet löytää Titanicia meren pohjasta. En muista tarinan nimeä.

Mutta mielestäni aivan turha topic, enkä näe mitään syytä pitää tätä auki. Joten toivottavasti moderaattorit kävisivät täällä...

-HH!

Vierailija

Lainaus:
Re: onko sellasta tarinaa(ankka tarinaa missä olis titanic

Edu2 - 22.02.11 02:17 (ID 714832)

Tarinassa Unelmoiden läpi elämän on Titanic.

Ja unelmoiden läpi elämän oli siinä siksi, että Roope uneksi hänelle tapahtuneista asioista. Don Rosan Roope Ankan elämä ja teot 1:ssä luvussa Maailman Rikkain Ankka se tapahtui oikeasti ja siitä kerrottiin paljon kattavammin.

Vierailija

Useitakin. Lempitarinani niistä on Don Rosan Roope Ankan Elämä ja Teot 2-albumista löytyvä Unelmoiden läpi Elämän, missä Roope uneksii elämänsä tapahtumista (kyllä, Roope oli Titanicin kyydissä, ja hän peräti aiheutti laivan uppoamisen).

Eli uppoamisen Roope aiheutti viidakossa aiemmin vhastuttaneen voodoo-papin vuoksi. Nimittäin tämän lähettämän zombin (joka siis jahtasi Roopea) taika veti Titanicin (jonka kyydissä Roope oli) jäävuoreen.

Ai niin, tapahtuma esiintyy lyhyempänä ja hiukan eroavana Unelmoiden läpi Elämän-tarinassa, mutta kokonaisuudessaan se on Elämä ja Teot ykkösessä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat