Ankkalinnan Historia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ensimmäinen Luku

Vähän tiedetään Calisotan historiasta ennen kuin ensimmäisiä eurooppalaisia aloitti selvittämään alueen 1500-luvulla. Alueella näyttää olleen asutusta paikallisista intiaaniheimoista jotka saivat elantonsa maataloudesta, kalastuksesta ja metsästyksestä. Varhaishistoriaan Drake Borough liittyy vahvasti siihen, että ainakin jotkut näistä heimoista oli vihamielinen suhtautuminen Euroopalaisiin siirtolaisiin.

Ensimmäiset eurooppalaiset vierailivat Calisotan rannikolla kun espanjalainen retkikunta johtajanaan Juan Rodríguez Cabrillo joka tutki aluetta vuonna 1542. Kuitenkin retkikunta ei näytä purettu alueella.

Joissakin perillinen Over the Rainbow / Roope testit perillinen Barks osoittaa, että miehistö on espanjalainen alus oli pakenemassa Drake, haudattu rinnassa täynnä kultaa pankissa lahden myöhemmin tunnettiin Ankkalinnan Bay.

Perustaminen Fort drakeborough

Kuva 1.1

Kuva 1.1 - Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä ovat purkamisen Calisota.

Ensimmäinen tunnettu eurooppalainen lasku alueella järjestettiin 17 kesäkuu 1579 kun Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä saapuivat länsirannikolla Amerikan aluksella hänen lippulaiva "Golden Hind", ja meni maihin maassa he nimesivät Nova Albion. Sir Francis Drake otti haltuunsa maan nimi kuningatar Elisabeth I rakentamisen ensimmäinen tunnettu rakennus alueella, Fort drakeborough, päälle Killmule Hill näyttää alkaneen pian laskun jälkeen. Linnoitus ilmeisesti nimetty Francis Drake itse.

Kuva 1.2

Kuva 1.2 - Sir Francis Draken messinki rutto.

Kun Sir Francis Drake myöhemmin vasemmalle ratkaisun hän jätti messinki laatta, joka todistaa hänen vaatimuksensa sen alueen, jossa on merkintä:

On se knowne kaikki nämä esittelee 17 kesäkuu 1579:

Sen nimi kuningatar Elisabeth Englannin, otan hallussaan tämä lande, Nova Albion, eivätkä luoda tällä kukkulalla Drake Borough, nyt ilmoitti hei minua.

Francis Drake

Kuva 1.3

Kuva 1.3 - Julkaisematon luonnoksia Lo $ - Luku 1 paljastaa aikaisessa vaiheessa McDucks historian Ankkalinnassa.

Vuonna luonnokset hylkäsi sivua "Viimeinen Klaani Ankka Don Rosa paljastaa, että Malcolm Ankka oli ensimmäinen perämies" Golden Hind "kun Drake purjehti länsirannikolle Amerikan ja että sama Malcolm Ankka myöhemmin omalla vastuullaan ensimmäisen varuskunnan Fort drakeborough. Hän tuli näin ensimmäinen komentaja linnake ja myös ensimmäinen Ankka on Ankkalinnan, 323 vuotta ennen Roopen ensimmäinen saapui sinne vuonna 1902. Kysyttäessä suhdetta tämän Malcolm Ankka ja "Matey" Ankka, joka ilmestyy Barksin "Takaisin Kauan sitten Don Rosa sanoo:" He ovat yksi ja sama henkilö. Ei ole mitään todisteita siitä, että Malcolm "Matey" Ankka kuoli Irlannin Rover upposi 1564. Siinä todettiin, että Espanjan laivasto kirjaa * raportti * Tässä tapauksessa - se saattaa olla totta. Ehkä he eivät paikalla perhe? Ehkä Malcolm ei aluksella? Ehkä Espanjan kapteeni valehteli ? "

Vaikka Englanti ja Skotlanti olivat edelleen erillisinä valtioina takaisin vuonna 1579 ei ole ongelma kuten skotti kuten Malcolm Ankka vuonna Drakes miehistö. Purjehdus ulkomaisten kansakuntia oli normaali, hyvä esimerkki on Henry Hudson, joka purjehti Hollannin kun hän tutki Hudson Bay vuonna 1610.

Päättyy ensimmäisen varuskunnan Fort Drakeborough

Kuva 1.4

Kuva 1.4 - Sir Francis Draken osallisuudesta kadonneen.

Ennen Drake lähti Fort drakeborough viimeisen kerran hän tallennettu salainen kirjasto, äskettäin vallannut espanjalaisen laivan "Nuestra Señora" salaisessa huoneessa alla linnake. Hän neuvoi miestä varuskunnan tehdä kopio ennen luovuttamista kuningatar. Sir Francis Drake kuitenkin kuoli (lähellä Puerto Bello, Panama) peräisin kuume vuonna 1596, ennen kuin hän pystyi palaamaan.

Kuva 1.5

Kuva 1.5 - kopiointi kadonneen ja tuhoamisesta ensimmäisen ratkaisun Drake Borough.

In "Guardians of the Lost Library" Don Rosa kuvailee kurja kohtalo ensimmäisen varuskunnan Fort Ankkalinnassa. Se hyökkäsi vihamielinen intiaanien puolivälissä 1580 (noin puoli tusinaa vuotta 1579-lasku - mukaan Don Rosa) ja näennäisesti täysin tuhoutunut. Viimeinen perhe, Fenton Penworthy onnistui piilottaa itsensä, ja tiiviste salainen huone kirjastoon. Ennen kuin hän kuoli, hän teki joitakin muistiinpanoja varuskunnan asioidessaan ja sen mahdollinen kohtalo:

"Minä, Fenton Penworthy, olen viimeinen eloonjäänyt Drakeborough. Kapteeni Drake jätti meidät tänne kopioida suuri kirjasto, ennen kuin hän antaa sen Queen Bess. Polut aarre sisältää todella lukemattomia. Haettiin pois kaikkein arvokasta tosiasiat antiikin historian ja tieteen ... vain tosiasioita, ei muita kirjoja ... ja kirjoitti ne ylös yhtenä niteenä mukaista. Mutta kapteeni Drake ei ole vielä palannut, ja villit ovat ympäröineet Drakeborough. Oma päätösasiakirja oli sinetti itseäni tässä holvissa vartioimaan suuri kirjasto. "

Kaaduttua ensimmäisen varuskunnan

Vain vähän tiedetään historiasta Drake Borough välillä puolivälissä 1580: n ja 1818.

Fort Ankkalinnan ja maa kytketään se pysyi Englanti asti 01 toukokuu 1707, kun se seurauksena Englanti-Skotlannin lain unioni tuli British.

Vaikka Fort Drakeborough pysyi Britannian, ympäröivä alue (Calisota) oli Espanjan hallintaan 1700-luvulla. Espanjan lähetyssaarnaaja-aseman, josta oli paljon, että amerikkalaiset länsirannikolla niinä päivinä, on siis hyvin todennäköistä alkuperää "legendoja vanhempi historia", joka Phanton Notre Duck, sanotaan liittää Cathedral Notre Duck.

Ei tähän mennessä ole saatu viitteitä siitä, että James Kokit retkikunta vuonna 1778 (vuoden Cookin kolmas matka) selvitettiin valtion Washington ja Oregon tuli kauas etelään kuin Calisota, mutta toinen retkikunta, jonka uskotaan saavutetaan ja mahdollisesti purettu alue on George Vancouver retkikunta, joka selvittää ne osat 1793.

Vuonna 1783 brittiläinen menettäneet Itä siirtomaat Pohjois-Amerikassa, mutta Drake Borough länsirannikolla pysyi Britannian käsissä vielä 35 vuotta. Vaikka Yhdysvaltain vapaussota päättyi vuonna 1783 suhde Englanti ja amerikkalaiset jäi jännittynyt ja 1812-1815 oli uuden sodan, ns sota 1812 välillä. Ilmeisesti seurauksena uuden sodan brittijoukkojen päätään Fort Drakeborough ca. 1812 (noin puoli tusinaa vuotta ennen Cornelius Coots saapumista vuonna 1818 - mukaan Don Rosa).

Toinen Luku

Kun tämä luku alkaa vuonna 1818 "vuori mies" nimeltä Kornelius Nokikana on juuri saapunut jälleen Fort Drakeborough tehdäkseen joitakin kauppaa British varuskunta. Mutta ennen kuin kukaan on valmis aloittamaan toimintansa, linnake on hyökätty ylivoimainen Espanjan voima ...

Kuva 2.1

Kuva 2.1 - hyökkäys Fort Drake Borough.

Taistelu Fort Drakeborough

Kuva 2.2

Kuva 2.2 - Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen.

Löytää itsensä hyökkäsi ylivoimaisella voima, pieni brittiläinen varuskunta Fort Drakeborough huomasi nopeasti, että he eivät voi voittaa taistelun, mutta ennen kuin he voisivat paeta Fort he olivat oikein antautua linnakkeesta espanjalaisia. Kun yrittää tehdä niin ei, brittiläinen komentaja sen sijaan antoi kauppakirjan koko linnakkeen ja kymmenen hehtaarin ympäröivä kukkula, vierailevalle "vuori mies" (Cornelius Nokikana). Myöhemmin brittiläinen onnistui paeta fort kautta salainen maanalainen käytävä johtavan linnakkeesta läheisen joen (todennäköisesti Tulebug River).

Popcorn temppu

Kuva 2.3

Kuva 2.3 - Cornelius Nokikana pelottaa Espanjan.

Heti kun Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen, hyökkää Espanjan joukot onnistui murtaa portit auki ja kirjoita linnake. Cornelius Nokikana kuitenkin onnistunut hänen pyrkimyksissään saada heidät luokseen syömään, kun asianmukainen luopuminen-tilaisuudessa, ennen luovuttamista teko on linnake ja mäki. Hän antoi espanjalaisen sotilaan noin maissin ja kertoi heille lämmittää yli nuotio ennen syö sitä. Seurauksena lämmitys, maissi alkoi pop. Espanjan, joka ei tiennyt popcorn uskoi, että he olivat hyökänneet näkymätön vihollinen ja näin pakenivat alueelle niin nopeasti kuin pystyivät. He eivät koskaan palanneet.

Uusi omistaja Fort Drake Borough

Kuva 2.4

Kuva 2.4 - perusta Ankkalinnassa.

Kun sekä Ison-Britannian ja Espanjan pakenivat alueelta, kun köyhä "vuori mies" löysi itsensä omistajan oman linnake ja kymmenen hehtaarin kukkula. Myöhemmin hän myös näyttää menneen useimmat ympäröivä maa haltuunsa.

Nimi Ankkalinnan ilmestyi vasta vuosia myöhemmin, kun Cornelius Nokikana päätti uudistaa nimi hänen linnake. Ensimmäinen osa vanhan nimen Drake (eli mies ankka) muutettiin Duck, ja hieman arkaainen kauppala korvasi uudempaa kuulostaa Pietariin, niin että Drakeborough tuli Ankkalinnan ... Kysyttäessä, kun nimi vaihtui Don Rosa vastasi: "Muistan, että kun vedin takauma paneeli, joka oli Cornelius sanoi hän muutti nimen linnake, piirsin hänelle vanhoja silmälaseja ja ryppyjä, vaikka colorist saa olla kiinni edelleen. Olen siis tarkoitettu nimen muutos tapahtuu monta vuotta Cornelius sai omistukseensa linnakkeen. Mutta en tiedä milloin. "

Kolmas luku:

Välisenä aikana Cornelius Nokikana haltuunsa Fort Drakeborough vuonna 1818 ja saapuminen Roope Ankka vuonna 1902, Coots - johtama Kaupungin perustaja, Cornelius Nokikana ja hänen poikansa Clinton Nokikana, näyttävät olleen johtava perheen alueella. Tuolloin tämän luvun alussa, kun "vuori-mies" Cornelius Nokikana on juuri tullut omistaja oman linnake ja sen suuruinen tuki kymmenen hehtaarin kukkula. Hänen seuraava muutaman askeleen tutkii ja puolustaa uusia omaisuutta ...

Löytöretki kadonneen

Kuva 3.1

Kuva 3.1 - HD & L paljastaa salaisuudet JW opaskirja.

Sen jälkeen, kun linnake Cornelius Nokikana tutkia sen tilat, ja jossain vaiheessa hän paljasti salaisuuden maanalainen huone, jossa Fenton Penworthy kerran sinetöity itsensä sisälle turvaamiseksi Drake's library. Tässä vaiheessa kaikki kirjat hyllyssä oli tuhottu altistuvat nälkäinen rotille vuosisatoja. Vain ehjä kirja oli ainoa, joka oli pidetty tiukasti ruudussa. Ilmeisesti juuri paenneet brittiläinen varuskunta koskaan keksinyt tähän huoneeseen, koska jos he olisivat tehneet niin ne olisivat varmasti pitänyt kirjan ote kadonneen itsensä. Koska ensimmäinen löytää piilossa huoneessa, Cornelius Nokikana näyttää olevan se, joka haudataan edelleen Fenton Penworthy siellä. Syynä saattaa hautaan sisälle huoneeseen voisi olla, että hauta jonnekin ulkopuolelle voisi näyttää epäilyttävältä. Se ei ole todennäköistä, että hän pitää tilaa on turvallisin paikka pitää kirjaa. Se voi siten olleet siellä koko ajan, kunnes hän lopulta luovutti sen pojalleen Clinton Nokikana - lähtevät ruutuun ja Penworthy merkinnät sinne takaisin, koska he ilmeisesti ollut osa lahjaa.

Nousu uuden ratkaisun

Näyttää siltä, että siellä missä muiden pioneerien noin aikaisin, kun Cornelius Coots otti linnake. Kysyttäessä aikaisin uudisasukasta alueella noin Fort Drakeborough Don Rosa kertoo: "Lähes kaikki ei-alkuasukkaat länsirannikolla Amerikan ennen vuotta 1850 olisi saapua sinne meritse. Ihmiset eivät yleensä matkustaa maastohiihto asti puolivälistä 1800-luvun lopulla ... [Silloinkin] ihmiset yleensä tiedä, mihin he olivat matkalla, kun he pakkasivat niiden vaunujen ja suuntasimme länteen. ei ollut luotettavia tietoja siitä, mitä asioita kuin mitä kaupungit olivat kasvussa, mikä maa oli myytävänä. kai jotkut ihmiset läpi Ankkalinnan ja päätti lykätä ... "

Vuoden ensimmäisten kuukausien jälkeen Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen, hän ja kuka tahansa muu asunut alueella asui pelkäävät, että Espanjan tekisi uuden yrityksen vallata Fort. Tämä ongelma kuitenkin hävisi seuraavan vuoden aikana, jolloin Espanja menetti suurimman osan Amerikan siirtokunnat. Käytössä 27 syyskuu 1821 pohjoisimmissa osissa Espanjan siirtomaa rikkaus Amerikassa, mukaan lukien Calisota alue, julistautui itsenäiseksi ja kävi Meksikossa.

Perusta metsämurmeli miliisin

Kuva 3.2 Kuva 3.3

Kuva 3.2 - metsämurmeli militanttien toimintaa.

Kuva 3.3 - jää-patsas, joka näyttää General Crow.

Pieni yhteiskunta pioneerit olivat alkaneet nousta noin nyt siviili linnake. Tämän seurauksena paikallinen puolustus voima oli tarpeen, ja noin. 1820 Cornelius Nokikana ja muiden paikallisten pioneerien muodostivat metsämurmeli miliisin puolustamaan aluetta vastaan kaikenlaisia uhkia. Miliisi oli noin 80 vuotta. Heidän Ikimuistoisin hetki oli kuitenkin kun he ratsastivat yhdessä sitten eversti Theodore (Teddy) Roosevelt aikana periä enintään San Juan Hill 1. heinäkuuta 1898. Metsämurmeli joukot lopulta lakkautettiin noin. 1900. Myöhemmin Junior Woodchucks Maailman (JMV) järjestö nimettiin metsämurmeli Militia. Vuonna Barks klassinen Patsaat Rajoitukset / Ice patsaat (1957) Yleinen Crow, joka näytti hyvin paljon Cornelius (mutta oli vähän paksumpi) on mainittu. Hän oli luultavasti yksi Ankkalinnan edelläkävijöitä, ehkä jopa johtaja metsämurmeli miliisin. Se ei ole tiedossa, jos miliisi käyttää sotilaallista arvosanat edelläkävijä päivää - Crow voisi yhtä hyvin olla veteraani upseerin USA / Britannia 1812.

Tämän lisäksi emme tiedä paljoakaan Cornelius Nokikana. Mutta päivä Ankkalinnan Got Värjätty / Gyro's Super-Dye (1957) Carl Barks kertoa, että kun Cornelius Nokikana kalkkiviivoilla vuoren veden Ankkalinnassa.

Into USA

Tärkeä tapahtuma historiassa Calisota tapahtui 1848, kun suuret alueet Amerikan länsirannikolla myös Calisota, luovutettiin Meksikosta Yhdysvaltoihin. Vuonna 1850 uusi Länsi-alueiden lopulta liittyi unioniin ja tulee tavallisia valtioiden Yhdysvalloissa.

Taistelu Battlement Hill

Kuva 3.4

Kuva 3.4 - Taistelu Battlement Hill mainitaan.

In "Willage seppä" (1960) sanotaan, että vuonna 1860 yleisesti Stonewall Ankka taisteli taistelussa, joka pelasti Ankkalinnan, hänen kantansa päälle Battlement mäki ... Vaikka tiedetään hyvin vähän tästä taistelusta - selostuksesta Barks osoittaa, että se oli niin hyvin eeppinen ja erittäin ratkaiseva taistelu. Kysyttäessä tätä taistelua Don Rosa vastaukset: Koska nimi "General Stonewall Duck" ja vuosi 1860, näyttää siltä, että Barks oli sisällissota mielessä (vaikka 1860 on vuosi liian aikaisin). Siinä oli joitakin sisällissota taisteluissa lajitella taisteli West Coast .. Don Rosa ei päättää mitään tarkempia tietoja näistä tapahtumista, ellei se tarvitaan tarina, mutta hän myöntää, että Duckburgian puolustusvoimat johti kenraali Stonewall Duck on ollut (tai on kuulunut) metsämurmeli Militia. Hän myös myöntää, että silloin ca. 30 vuotta vanha Clinton Nokikana hyvin kuin oli mukana taistelussa.

Kysyttäessä asema Calisota ja Coots aikana Yhdysvaltain sisällissota (1861-1865), Don Rosa vastaa: En halua aiheuttaa Calisota sisällissodassa ... ne oli neutraali olivat muiden läntisten alueiden.

Coots myöhään 19th century

Kuva 3.5

Kuva 3.5 - Mummo Ankka kertoo Nokikana's Emporium.

Ei vielä ole tiedossa paljon Ankkalinnan ja Coots myöhään 19th century. Kuitenkin "vähän jotain erityistä" Don Rosa kertoo, että tänä aikana Clinton Nokikana, poika Cornelius Nokikana, suorita tallentaa "Nokikana on Emporium" ja että yksi hänen erikoisuuksia oli jäätelöä. Näyttää myös siltä, että Clinton Nokikana kaksi lasta peri joitakin Nokikana kartanot kauan ennen kuolemaa, ehkä suoraan heidän isoisänsä Cornelius Nokikana. Poika Casey kymmenen hehtaarin Killmule Hill myös linnoitus siellä, kun tytär Elvira saimme maatalousmaan ulkopuolella Ankkalinnan - luultavasti joitakin taloja jo olemassa. Myöhemmin hän ja hänen perheensä muutti toiselle tilalle lähellä keskustaa ratkaisun.

Suuri koillistuuli vuoden 1897

Vuonna Barks klassikko koillistuuli Cape Quack (1962) voimme lukea sitten 1897 Ankkalinnan alue kärsi kauhein koillistuuli hurrikaani historiansa toistaiseksi. On pahin valtavat aallot kaataa Cape Quack ja saavutti korkean majakan siellä. Ennätys aalto tämä hirmumyrsky ei lyöty vuoteen 1962 asti.

Myynti Killmule Hill

Kuva 3.6

Kuva 3.6 - Roope kertoo tämän veljen, miten hän päätyi Ankkalinnassa.

Kuva 3.7

Kuva 3.7 - Roope Ankka on juuri voitti ensimmäisen miljoonaa dollaria. Kalenteri seinällä pankki (ylempi, oikea paneeli kertoo aika tämän tapahtuman).

Kuva 3.8

Kuva 3.8 - Casey Nokikana myy teko Roope Ankka.

Näyttää siltä, että valta Coots vähentynyt 1800-luvun lopulla. Joka tapauksessa, viime vuoden 1890: n Casey Nokikana, poika Clintonin Nokikana meni Yukon kaivaa kultaa. Hän ei onnistunut, ja ainoa syy, hän vielä oli varaa ostaa lippunsa takaisin kotiin Ankkalinnan oli, että hän myi teko Killmule Hill ja Fort Ankkalinnan (yhteensä 10 hehtaarin maa) ja 200 dollaria toiseen kultaa mainari jotka vain oli ansainnut hänen ensimmäinen miljoonaa dollaria. Uusi omistaja Killmule Hill ja Fort Ankkalinnan tuli näin skotti nimeltä Roope Ankka, kaukainen sukulainen (ja uudestisyntynyt) Malcolm Ankka, ensimmäinen komentaja Fort Drake Borough vuonna 1579. Historia Ankkalinnan oli aikeissa tehdä uuden käänteen ...

Perusta Junior Woodchucks

Kuva 3.9

Kuva 3.9 - perusta "Junior Woodchucks".

Vuonna 1901 Clinton Nokikana perustettu uusi organisaatio "... opettaa nuorille Duckburgians ylläpitää ihanteita tekemällä hyviä tekoja, suojelu luonnonvaraisten mailla, ja tietojen säilyttämisen". Nimi järjestö on otettu läheltä historian Ankkalinnassa, koska järjestö oli nimeltään "Junior Woodchucks of the World" kun aiempi paikallinen puolustus voima "metsämurmeli miliisi". Clinton Nokikana antoi myös Junior Woodchucks kirjan isänsä Cornelius Nokikana kerran löydettiin salainen huone alla linnake. Koska metsämurmeli Militia lakkautettiin, JW sai käyttää vanhoja Fort Ankkalinnan niiden pääkonttori.

Tärkeää syöttöä ja Ankkalinnan ennen 1902

Monet perheet joka lopulta ottaa merkittävä rooli 1900-luvulla Ankkalinna oli syöttösuuntia vuosina / vuosikymmeninä ennen 1902. Lo $, osa X: Invader Fort Ankkalinnassa (1993) Don Rosa on osoittanut, että Gearlooses olivat läsnä Ankkalinnan kun Roope Ankka ja hänen sisarensa saapui vuonna 1902, kun Beagle Boys ulkopuolella asuvat sitten vielä pieni ratkaisu. Don Rosa sanoo: "Gearlooses olivat Ankkalinnassa ennen Roopen. Arvelin, että Beagle Boys homesteaders yleisellä alueella ja tottuneet Ankkalinnan kun Roope muutti asumaan vanhaan linnoitukseen. Ja en tiedä, jos ne vasen ala jälkeen ja muutti takaisin vasta paljon myöhemmin. Rockerduck oli miljonääri jo kauan ennen Roopen ja koskaan elää pienessä kylässä kuin pre-1902 Ankkalinnan, hän olisi muuttanut sinne vuosikymmeniä myöhemmin, kun se tuli iso kaupunki. "

Kuuntele

Lue foneettisesti

Neljäs Luku

Kun yli 80 vuotta Nokikana-asemaan, dramaattisia muutoksia tuli Ankkalinnan aikaa uuteen luvulla. Kun tämä luku alkaa keväällä 1902 Roope Ankka - Skotlannin uuden omistajan kymmenen eekkerin Killmule Hill Fort Ankkalinnan, saapuu kylään ja hänen kaksi sisarta. Don Rosa on osoittanut, että vasta Roope muutti sinne vuonna 1902, ei ollut juuri mitään siellä, ja enintään muutamia kymmeniä asukkaita.

McDucks ja Ankkalinna

Kuva 4.1

Kuva 4.1 - tulo McDucks on Ankkalinnan.

Vuoden saapumisesta Ankkalinnan Ankka ja hänen sisarensa ensimmäinen tuli ankkojen tilalla kysyä sijainti Ankka uuden ominaisuuden. Koska joitakin ongelmia Ankka auton, kun hän yritti ajaa sitä Killmule Hill, Hill sai nimekseen "Killmotor Hill". Vanha nimi näyttää osoittavan, että muuli on jälleen romahtanut siellä. Ehkä jos joku yritti päästä linnake kiire, pakenevat intialainen hyökkäys tai jotain? Ei paikannimet näyttää säilynyt aika ensimmäisen varuskunnan lopulla 1500, joten nimi Kill Mule Hill todennäköisimmin on se peräisin 1800-luvulla. Ehkä takaisin vuoden viimeisen brittiläisen varuskunnan, mutta todennäköisesti se otettiin käyttöön Cornelius Nokikana tai toinen varhainen edelläkävijä.

Kuva 4.2

Kuva 4.2 - McDucks syöksyi maissin Duck tilalla.

Kuva 4.3

Kuva 4.3 - kokous Hortense Ankka ja Quackmore Ankka.

Tapahtumien aikana seuraava erittely Ankka auton ja sen aiheuttamat joidenkin maissi kuuluvien laitosten paikalliset ANKKAPERHE, kokous, myöhemmin yhteydessä Coots ja McDucks tapahtunut kuten Ankka sisko Hortense Ankka ja Clintonin Nokikana tyttären poika Quackmore Duck ensimmäinen täyttyvät ja rakastui.

Kuva 4.4Illustration 4,5

Kuva 4.4 - Elvira "äiti" Duck kertoa Ankka noin linnake.

Kuva 4.5 - Ankka ensimmäinen tarkastus hänen uuden ominaisuuden.

Heti McDucks saapui Fort, Roope määräsi Junior Woodchucks jotka käyttivät sitä pääkonttorinsa, jättää hänen omaisuutensa välittömästi. Joukossa JW oli nuori poika nimeltä Fulton Peloton. Kaksi muuta on todennäköisesti sama kahden JMV-pioneerit Osborne ja Taliaferro jotka mainitaan "WHADALOTTAJARGON".

Pian saapumisen jälkeen McDucks on Ankkalinnan, Karhukopla - Roope vanha vihollisia kun hän purjehti Mississippi, nyt ulkopuolella asuvat Ankkalinnassa - yritti ryöstää Roopen kaikki rahansa.

Trouble Washington DC

Kuva 4.6

Kuva 4.6 - presidentti Theodore Roosevelt on varoittanut uudesta tilanteesta, joka on esiintynyt Ankkalinnassa, Calisota.

Samalla JW oli kertonut presidentti Teddy Roosevelt siitä "tunkeutuja" Fort Ankkalinnassa. Roosevelt pelkäsi suuryrityksiä, ulkomaiden puuttumista asioihin ja sotilaallisia uhkia vastaan rannalla USA reagoi viipymättä ottamalla käyttöön osa merivoimien ja "ensimmäisen vapaaehtoisen ratsuväki" yksikkö ("Rough Riders) saavuttaakseen tarkoitus uhkaa ratkaisevia voimassa.

Maksu-up Killmotor Hill

Kuva 4.7

Kuva 4.7 - Yhdysvaltain joukot valmiina hyökkäämään Killmotor Hill.

Kuva 4.8

Kuva 4.8 - lataus-up Killmotor mäkeä.

Keskellä ryöstö, Linnoitus näin hyökkäsi Roosevelt ja hänen joukkonsa. Sen puute muita aseita Ankka repivät alas osat laho linnake ja heitetään vasten hyökkääjiä.

Kuva 4.9

Kuva 4.9 - vastahyökkäys on Hortense Ankka.

Kuva 4.10

Kuva 4.10 - kokous Roope Ankka ja Teddy Roosevelt.

Taistelun aikana "Rough Riders" oli piirtää, koska ankara vastahyökkäys, jonka Hortense Ankka. Taistelu kuitenkin päättyi, kun Roope Ankka ja hänen vanha ystävänsä Montana, nyt presidentti, Theodore "Teddy" Roosevelt tapasivat kasvokkain ja rauniot linnoituksen. Kiitos saapumista Roosevelt ja hänen joukkonsa Karhukopla "ryöstö oli vältettävä ja Karhukopla pidätettiin. Tämän jälkeen ei ollut mitään uutta vastakkainasettelu Ankka ja Karhukopla vuoteen 1947.

Biography:

Theodore Roosevelt (1858-1919)

Theodore Roosevelt

Theodore Roosevelt

(1858-1919)

Yhdysvaltain presidentti (26.) vuodesta 1901 vuoteen 1909. Kun 1880-luvun puolivälissä hän jäi kauden Dakota. Vieraillessaan Badlands vuonna 1884 hän ja Roope Ankka tapasivat ensimmäistä kertaa.

Vuoden puhkeaminen Espanjan ja Yhdysvaltojen sota 1898 hän oli everstiluutnantti Yhdysvalloissa vapaaehtoisten ratsuväen ("Rough Riders). Hän ylennettiin myöhemmin everstiksi. Tänä aikana hän johtaa sankarillista maksu-up Kettle Hill taistelussa San Juan 1. heinäkuuta 1898.

Vuonna 1902 hän liikkeelle "Rough Riders" jälleen, tällä kertaa kohdata uusi uhka kohti rannikkoa Calisota. Tämä taistelu "maksu-up Killmotor Hill" päättyi, kun hän ja hänen vanha ystävänsä Roope Ankka vihdoin tapasi jälleen kasvotusten.

Vuonna 1906 hän lähti ulkomaille, kun ensimmäinen amerikkalainen presidentti, Panamaan tarkastaa kaivaukset Panaman kanava. Siellä hän tapasi Roope Ankka ja hänen sisarensa uudelleen, ja lopulta "vieraan" USA höyry-lapio auttaa Roope etsiä kultaa, kaikki tämä pitääkseen kaivauksia aikataulussa. Lopulta hän sai oikeuden penkoa Roopen alueen vaihtoon ensimmäistä nalle-karhu (se oli nimetty hänen kuin hän on lempinimeltään Teddy) maailmassa, joka lähetettiin hänelle sen keksijä saadakseen hyväksynnän tuottaa niitä, Myyntineuvottelijat.

Kun 1909 hän teki useita yrityksiä palata Valkoiseen taloon, mutta ei koskaan onnistunut. Hän kuoli vuonna 1919, vain 61 vuotta vanha.

Kuvittanut:

Kuva 4.1

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 1, paneeli 6 sivu 2, paneelit 1-3.

Kuva 4.2

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 2, paneelit 7-8.

Kuva 4.3

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 4, paneelit 1-3.

Kuva 4.4

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 3, paneeli 5.

Kuva 4.5

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 4, paneeli 8.

Kuva 4.6

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivulla 6, paneelit 3-8.

Kuva 4.7

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 10, paneeli 1.

Kuva 4.8

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 11, paneeli 1.

Kuva 4.9

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 12, paneeli 7.

Kuva 4.10

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 13, paneeli 1-3.

Theodore Roosevelt

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Sharpie ja Culebra Cut (2001),

sivulla 6, paneeli 8.

Luku 5

Koska uuden kodin edistää pohatta, Ankkalinnan kasvanut nopeasti usean vuoden ajan seurata. Pian sen jälkeen maksu-up Killmotor Hill, Ankka repivät alas muun linnake ja alkoi rakentaa hänen kuuluisa Money Bin, jonka on suunnitellut arkkitehti Frank Lloyd Drake, joka useimmiten on suunniteltu latoja.

Kuva 5.1

Kuva 5.1 - ensimmäinen $ 1.000.000.000 sisällä Money Bin.

Uusi kertaa Ankkalinnassa

Kuva 5.2

Kuva 5.2 - uutta rahaa Bin.

Kuuluisa Ankka Money Bin, uusi maamerkki Ankkalinnassa, oli vihdoin valmis kuuden kuukauden kuluttua. Alussa Money Bin sisälsi kuusi tynnyriä rahaa sisältävien kokonaisarvo noin. $ 1.000.000.000, mutta rahasumma esiin nopeasti.

Kuva 5.3 Kuva 5.4

Kuva 5.3 - Roope Ankka ottaa näkymä yli kaupungin.

Kuva 5.4 - Roope kertoo hänen veljen noin kasvua Ankkalinnassa.

Kuva 5.5

Kuva 5.5 - Roope Ankka kertoo hänen ensimmäiset vuodet kaupungissa.

Vuonna 1903, pian sen jälkeen Money Bin oli päättynyt, Ankka alkoi matkustaa ympäri maailmaa lisäämiseen jo iso onni. Ensimmäisten vuosien aikana hänen saavuttuaan Ankkalinnan, Ankka myös investoineet paljon kehittämiseen paikalliseen infrastruktuuriin. In "vähän jotain erityistä" (tapahtuu 50 vuotta hänen saavuttuaan Ankkalinnan = vuonna 1952) hän sanoo, että hän rakensi rautatien ulos kaupungista 48 vuotta ennen (= vuonna 1904), että hän rakensi pääviemärin ja Ankkalinnan 47 vuotta (= 1905) ja että hän tuomitsi rautatien koska hän päätti se ei ollut tarpeeksi vahva tuki ladattu juna, 46 vuotta ennen kuin (= 1906).

Vuonna 1908 Ankka alkoi uusi matka ympäri maailmaa entisestään hänen omaisuutensa. Monesta syystä hän ei palannut kotiin ennen 1930, 22 vuotta myöhemmin. Kuitenkin seurauksena jatkuvasti kasvun Ankka-imperiumi, Ankkalinnan ollut merkittävä kasvu näinä vuosina.

Kuva 5.6

Kuva 5.6 - Elvira "mummo" Ducks vahvistaa myyntiä Nokikana-maa.

Lo $ XII luku - rikkain ankka Maailman Don Rosan mukaan Elvira Duck (lapsenlapsi Cornelius Nokikana), myi kaikki hänen kuuluvat hänen vanha maa, paitsi hänen maatilan, ja Roope.

Uusia maamerkkejä

Kuva 5.6 Kuva 5.7

Kuva 5.7 - Notre Duck.

Kuva 5,8 - Mad Dukes linna.

Monet Ankkalinnan myöhemmän maamerkkejä rakennettiin näinä vuosina. Don Rosa sanoo: Sekä Notre Duck ja Mad Dukes linna olisi väärennös esityksessä Euro-arkkitehtuuria, joten ne olisi tullut, kun kaupunki oli paljon suurempi. 1920-luvulla aikaisintaan. Esimerkkejä rekonstruktiot vanha eurooppalainen rakennusten (katedraaleja, keskiaikaisia linnoja, jne.) ovat tunnettuja myös muualla Amerikassa. "Mad Duke" on todennäköisesti ollut luonteeltaan hieman yhtäläisyyksiä "Keisari Smith" Lucky Luke. Mukana on myös teoria, että Phantom Notre Duck on jälkeläinen, tai muu sukulainen Mad Duke.

Ankka paluu Ankkalinnassa

Kuva 5.8

Kuva 5.9 - Ankka palasi Ankkalinnassa vuonna 1930.

Vuonna 1930 Ankka palasi lopulta Ankkalinnan lausua hänen suuri imperiumi sieltä. Saapuessa hän esiintyi lähes toinen henkilö kuin se, joka jättää kaupunkiin 22 vuotta aikaisemmin.

Kuva 5.9

Kuva 5.10 - elämä Roope Ankka 1930-1947.

Hän esiintyi vihamielisesti ympäristöään myös oman perheensä, joka siis jätti hänet yksin. Samaan aikaan perheen vasemmalle, Ankka ihastunut itse "rikkain mies maailmassa".

Sulkea ja Ankka valtakunta

Vuonna 1942 Ankka suljettiin hänen yrityksensä ja hänen Money Bin, ja toisin kuin hänen aiemmat elämäntapa, hän vetäytyi iso talo Ankkalinnassa. Siellä hän jäi yksin vain ympäröi palvelija. Hän jäi pois julkisesta elämästä, kunnes jouluna 1947.

Biography:

Roope Ankka

(1867-1967)

Roope Ankka

Roope Ankka

(1867-1967)

Syntynyt 1867 Glasgow'ssa, Skotlannissa oldst lapsi Fergus Ankka ja hänen irlantilainen vaimo Hieskoivu Ankka (synt. O'Drake). Rikkain ankka maailmassa. Voisi sanoa, että jos Cornelius Nokikana perustaja 19th century kaupunki nimeltä Ankkalinnan, Roope Ankka oli todellakin perustaja 20-luvulla kaupungin sama nimi. Koska hän omistaa 99% kaupungin on käytännössä tullut "McDuckburg".

Ankka voitti ensimmäisen penniäkään kuin 10 vuotta vanha vuonna 1877. 3 vuotta myöhemmin vuonna 1880 hän lähti Amerikkaan 13 vuotta vanha. Vuonna 1898, kun paljon seikkailuja hän päätyi lopulta Klondike. Siellä hän löysi kultaisen kiven koon hanhi muna (kuuluisat Goose-muna Nugget). Seuraavana vuonna hän saavutti ensimmäisen $ 1.000.000 ja osti tekoa varten Killmule Hillin Casey Nokikana, poika Clintonin Nokikana ja pojanpoika Cornelius Nokikana.

Ankka päätyi lopulta Ankkalinnassa vuonna 1902. Kun joitakin dramaattisia tapahtumia, joissa hän kohtasi sekä Karhukopla ja presidentti Roosevelt ja hänen "Rough Riders" samaan aikaan, hän repivät alas muun vanhan linnoituksen Ankkalinnan ja nosti hänen kuuluisa Money Bin samassa paikassa.

Vuosina seurata, Ankka matkusti ympäri maailmaa lisäämiseksi hänen omaisuutensa. Kun hän palasi vuonna 1930 hän löysi itsensä rikkain mies maailmassa. Hän oli kuitenkin muuttunut. Uusi Roope Ankka oli kova ja vihamielinen hänen ympäristöönsä. Tämän seurauksena hänen oma perheensä jätti hänet. Vuonna 1942 hän lopetti hänen valtakuntaansa ja vetäytyi ison talon täysin toisin kuin hänen aiemmat (ja myöhemmin) elämäntapamme, Ankkalinnan.

Joulupäivänä vuonna 1947 hän kutsui hänen veljenpoikansa Aku Ankan ja hänen grand veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankan jälkeen testataan kanttia kesällä-talo Bear-Mounatin. Kun vihdoin yhdistynyt osia hänen perheensä hän päätti palata julkiseen elämään. Seuraavien 20 vuoden aikana seurata Ankka ja tämän veljen kokenut enemmän suuria seikkailuja kuin koskaan ennen ...

Kuvittanut:

Kuva 5.1

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 14, paneelit 5-6.

Kuva 5.2

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 15, paneeli 6.

Kuva 5.3

Don Rosa:

Lo $ luku X -

Invader Fort Ankkalinnassa (1993),

sivu 14, paneeli 8.

Kuva 5.4

Don Rosa:

Kassavirta (1987),

sivu 1, paneeli 5.

Kuva 5.5

Don Rosa:

Vähän jotain erityistä (1996),

sivu 21, paneelit 1-3.

sivu 21, paneelit 7-9 (US-versio).

Kuva 5.6

Don Rosa:

Lo $ luku XII -

Rikkain Ankka World (1993),

sivu 3, paneeli 2

Kuva 5.7

Carl Barks:

The Phantom of Notre Duck (1965),

sivu 2, paneeli 5.

Kuva 5.8

Carl Barks:

House of Haunts (1966),

sivu 10, paneeli 1.

Kuva 5.9

Don Rosa:

Lo $ XI -

Empire-rakennustyökalun Calisota (1993),

sivu 21, paneelit 4-6.

Kuva 5.10

Don Rosa:

Lo $ luku XII -

Rikkain Ankka World (1993),

sivu 3, paneelit 1, 5-7.

Roope Ankka

Don Rosan Ankka Perhe Three (1993).

Luku 6

Joulupäivänä 1947 Ankkalinnan kerran näki tapahtumien kääntyi vuoroveden ja teki vanha Roope Ankka palata julkiseen elämään.

Dramaattinen joulua ja Ankka paluuta julkisen elämän Ankkalinnassa

Kun jouluna 1947 vanhan Ankka lainaksi hänen mökki Karhuvuoren hänen veljenpoikansa Aku Ankan ja Aku kolme veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankka. Ankka idea oli hauskaa tämän veljen pukeutumalla itse kuin karhu ja pelästyttää heidät. Jotkut kuitenkin todellista kantaa näkyi ja Ankka oli yksi pelkää sijaan.

Koska veljen oli rohkea (joka oli ainakin mitä Ankka uskoi) hän kutsui heidät illalliselle hänen iso talo. Voit lopettaa Donald epäilevään tarinoita hänen fantastinen elämästä ja hänen valtava omaisuutensa, Ankka kutsui veljen nähdä hänen Money Bin.

Kuva 6.1

Kuva 6.1 - Ankka koputtaa ovea auki.

Matkalla Money Bin Ducks havaittiin, että Karhukopla, toistaiseksi pukeutunut Santa Claus. Etsiessään upeassa rahaa holvissa, Ankka ja tämän veljen olivat yllättyneitä Karhukopla joka oli salaa seurannut niitä Money Bin. Ankka ja tämän veljen oli lukittava toiseen huoneeseen, jossa on paljon pokaaleja ja muita ikimuistoisia kohteet Ankka nuoremman vuotta. Osoittaakseen Donald, että hän todella oli käyttänyt kohteet Nuoruudessaan Ankka tarttui ongelmitta ja tippuu iso reikä oven, niin että se voidaan avata.

Kuva 6.2

Kuva 6.2 - Ankka ja tämän veljen valmis seuraamaan Karhukopla.

Kuva 6.3

Kuva 6.3 - Ankka ja tämän veljen jälkeen Karhukopla.

Jälkeenpäin Ankka ja tämän veljen jälkeen Karhukopla kaduilla Ankkalinnassa. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen Ankka oli siis jälleen nähdä julkisuudessa. Elvyttää tämän taistella Karhukoplan, Ankka pian uudelleen hänen valtakuntaansa, ja siten aloitti uuden kauden kasvun Ankkalinnassa. Seuraavina 20 vuotta hän kokenut seikkailuja, jotka toivat uusia aarteita, mainetta ja kunniaa Ankkalinnan eri puolilta maailmaa.

Aku Ankka huomaa neliö-munat

Kuva 6.4

Kuva 6.4 - Aku Ankan löytyminen neliön munia.

Vuonna 1940-luvun lopulla ja 1950-luvun alussa Ankka veljenpoika Aku Ankka teki jonkin verran menestystä työskennellyt useita museoita Ankkalinnassa. Keväällä 1949 hän oli neljäs avustaja talonmies on Ducburg Museum of Natural Science. Eräänä päivänä kun hän puhdistaa pölystä kiviä löytyy antiikin Inca rauniot Perussa, hän vahingossa putosi yhden neliön kivi lattialle ja huomasin, että se rikkoi kuin muna. Tämä löytö teki paljon huomiota ja Aku Ankka ja tämän veljen lähetettiin retkikunta Andien löytää lisää tällaisia neliön munia. Lopulta he palasivat menestyksen tutustumisen jälkeen molemmat neliön munat ja neliö kanaa pieni piilotettu yhteiskunta Andeilla. He myös toivat mukanaan kahta neliösilmää kanaa - kuitenkin niin näytti olevan mies kanoja niin ei tuoteta neliön munat voitaisiin aloittaa ulkopuolella Andeilla.

Canon-palo Ankkalinnassa

Kuva 6.5

Kuva 6.5 - Canon-tulta Ankkalinnassa.

Kauhuissaan ja Karhukopla / Scrooges anti-Beagle Canon Carl Barksin mukaan vuonna 1951 kaanon asennettu suojaamaan Ankka-rakennuksen Downtown Ankkalinnan alkaen Karhukopla, sai potkut onnettomuus ja aiheutti vahinkoa useita rakennuksia keskustassa Ankkalinnassa.

Uutta rahaa Bin

Kuva 6.6

Kuva 6.6 - uusi ylivuoto Money Bin.

In The Big Bin on Killmotor Hill / Vesi Money Bin jäätyy Barksin mukaan Roope Ankka rakennetaan uutta rahaa Bin vuonna 1951. Tämä on ensimmäinen kerta, Money Bin on mainittu, ja sopimaan tarinan vitsi se oli päällä Killmotor Hill joka on mainittu ensimmäistä kertaa. Koska Killmotor Hill bin on rakennettu vuonna 1902 1951 bin on uudempi keskustan toimistorakennus / "ylivuoto bin", joka näkyy Barks on jotain juttua (lähinnä Pelle tarinoita ja muita Roope logoed tarinoita). Vuonna pillipiipari Ankkalinnan Don Rosan mukaan Roope todellakin on niin keskustassa "ylivuoto bin" ja vanhan rahan Bin päälle Killmotor Hill.

Hyvä Ankka katastrofista

Kuva 6.7

Kuva 6.7 - suuri Ankka katastrofi.

Kuva 6.8 Kuva 6.9

Kuva 6.8 - asiantuntijaraportissa.

Kuva 6.9 - asiantuntija sanoo, että Scrroge rahat menetetään lopullisesti.

Juuri ennen joulua 1951 Roope Ankka meni katon rahansa Bin, laittaa uusi kolikko ylikuormitettu holvin läpi katon-luukku. Valitettavasti oli yksi kolikko paljon. Kun mahtava ääni lattialle hänen rahaa holvissa hajosi ja kaikki rahansa vaipui jättimäinen syvä reikä alla Money Bin. Maailman suurin asiantuntijat kutsuttiin löytää tapa saada rahat takaisin Money Bin. Valitettavasti asiantuntijat havaitsivat, että vain ohut pesä maa pitää rahat upposi syvälle juoksuhiekka, ja siten tehnyt mitään helppoa tapaa päästä rahaa mahdotonta. Syvästi masentunut Ankka sitten muutti tämän veljen, kun ihmiset Ankkalinnan alkoi puhua "suuren Ankka katastrofi".

Unohtumaton joulu Shacktown

Kuva 6.10 Kuva 6.11

Kuva 6.10 - Roope tuoksuu rahansa.

Kuva 6.11 - löytö mäyrä n reikä.

Kuva 6.12

Kuva 6.12 - lelu-junan ensimmäinen kuorma om rahaa.

Jouluna 1951 tuli unohtumaton lasten Ankkalinnan köyhimmissä osa - Shacktown. Se alkoi, kun Daisy Ducks hyvät-klubi, yhteistyössä Junior Woodchucks päätti järjestää hyväksyttävää joulu juhla köyhät lapset Shacktown. Ankka pyydettiin apua ja tosiasiallisesti hyväksyvät lahjoittaa puoli tarpeeksi rahaa, mutta vain silloin, kun hyvät JW olivat tehneet puolet rahoista. Valitettavasti Ankka's Fortune oli menettänyt suuren Ankka onnettomuus ennen kuin hän voisi edistää hänen osake ...

Kuva 6.13

Kuva 6.13 - hyvää joulua köyhille lapsille Shacktown.

Onneksi Ankka on grandnephews Tupu, Hupu ja Lupu Ankka tiesi luolan alla kaupunkiin. Yhdessä niiden sedät, ne luolaan nähdä, jos se voisi johtaa lähemmäksi Roopen rahat. Lopussa luola Roope Haistoin hänen rahansa ja löysi pian mäyrä on reikä, joka johtaa rahan. Pian HD # 38, L toi lelu juna, jonka he olivat lainanneet heidän JW ystäviä. Kun juna he voisivat lopulta saavuttaa rahaa. Osoittaa hänen suuren arvostukseni JW niiden avulla Roope luvannut lahjoittaa ensimmäinen kuorma rahaa niistä. Valitettavasti hänelle ja onneksi JW ja köyhät lapset Shacktown, siellä oli sata 1000 dollarin seteleitä ja että kuorma. Jälkeenpäin lapset Shacktown kokenut paras joululahja heidän eliniän.

Biography:

Aku Ankka

(N. 1920 -)

Aku Ankka

Aku Ankka

(N. 1920 -)

Syntynyt 1920-luvun alussa yksi kaksi kaksoset. Poika Roope Ankka sisko Hortense Ankka ja Quackmore Ankka - vanhin poika Elivira "Mummo" Ankka ja hänen miehensä Humperdink "Dabney" Duck. Aku Ankka näin on jälkeläinen sekä Clan Ankka ja Coots.

Aku Ankka on läpi vuosien kokeillut kaikenlaisia työpaikkoja ilman menestystä. Tämä on kuitenkin enemmän aiheuttaa jatkuvaa huonoa onnea ja itsepäisyyttä kuin puute lahjakkuutta. On kuitenkin siltä, että hänen setänsä Roope on aina jotain, kuten paistaa hänen kolikoita.

Kun Donald rakensi oman auton (rekisteröity numerolla 313) varaosista. Hän on käyttänyt sitä siitä lähtien.

Donald on huhu siitä, että "vaikea" naapuri. Hänen taistelee hänen naapurinsa J. Jones ovat asia keskustelujen koko Ankkalinnan. Donald tunnetaan myös taistelee oman serkkunsa Hannu Hanhi, enimmäkseen yli Donald tyttöystävä Iines Ankka.

Yksityisellä Donald herättää hänen kolme veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankka, oli suuri menestys.

Kuvittanut:

Kuva 6.1

Don Rosa:

Lo $ luku XII -

Rikkain Ankka World (1993),

sivu 11, paneelit 4-6.

sivu 10, paneelit 4-6 (lyhyt versio).

Kuva 6.2

Don Rosa:

Lo $ luku XII -

Rikkain Ankka World (1993),

sivu 11, paneeli 9.

(Tämä paneeli puuttuu lyhyt versio).

Kuva 6.3

Don Rosa:

Lo $ luku XII -

Rikkain Ankka World (1993),

sivu 14, paneeli 7.

sivu 12, paneeli 6 (lyhyt versio).

Kuva 6.4

Carl Barks:

Lost Andeilla (1949),

sivu 1, paneeli 7 sivu 2, paneelit 1 ja 3.

Kuva 6.5

Carl Barks:

Kauhu Karhukopla /

Scrooges anti-Beagle Canon (1951),

sivu 4, paneeli 1.

Kuva 6.6

Carl Barks:

House of Haunts (1966),

sivu 4, paneeli 1.

Kuva 6.7

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 22, paneeli 5

sivu 23, paneeli 6.

Kuva 6.8

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 25, paneeli 5.

Kuva 6.9

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 25, paneeli 6.

Kuva 6.10

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 29, paneeli 4.

Kuva 6.11

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 29, paneeli 5.

Kuva 6.12

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 31, paneeli 2.

Kuva 6.13

Carl Barks:

Joulu Shacktown (1951),

sivu 32, paneelit 1-3.

Aku Ankka

Don Rosan Ankka Perhe Three (1993).

Luku 7

Paljon tärkeitä tapahtumia järjestettiin Ankkalinnassa 1950-luvulla. Kun tämä luku alkaa vuonna 1952 Roope Ankka on matkalla vararikkoon seurauksena suuri Ankka Calamity, ja ennen kuin hän voi ajatella löytää tapa saada rahansa takaisin rikas Maharadža saapuu kaupunkiin ja haasteita Roopen vauraus .. .

Statue Fight

Kuva 7.1

Kuva 7.1 - patsas taistella Ankkalinnassa.

Keväällä 1952 Maharaja on Howduyustan, joka (kuten seurauksena Ankka Calamity?) Silloin väitettiin rikkain mies maailmassa, vieraili Ankkalinnassa. Vierailun aikana hän lahjoitti rahaa Ankkalinnan kaupungin valtuusto, jota käytetään nostamaan patsas Cornelius Nokikana. Uutinen ilmoitus tästä lahjoituksesta väitti, että Maharadža oli rikkain mies maailmassa. Vaikka hänen omaisuutensa oli kriittisesti vähennettävä, koska seurauksena suuri Ankka Calamity, Roope Ankka ei voinut hyväksyä tätä ja vastasi nostamalla kaksi kertaa niin suuri patsas. Tämä alkoi "patsas sota" kahden. Tänä "patsas sodan" useita erittäin suuret patsaat Cornelius Nokikana esitetty Ankkalinnan. Lopulta taistelijat esille erittäin kalliita patsaita itse itsensä. Lopuksi Maharaja meni rikki ja vasen Ankka voittaja tässä taistelussa, mutta myös syvempään kriisiin kuin ennen, koska "patsas sodan" tyhjensi suuren osan rahaa holvit hänen uusi ylivuoto-bin.

Kun se tulee edelleen kohtaloa kaikki patsaat Don Rosa sanoo: "Ilmeisesti on useita patsaita vasemmalle rahaa Kaksintaistelu Maharadža, ... ja olen aina jokin, joka on noin 20-30 tarinoita pitkä. Oli yksi tai kaksi pitempi niistä vuonna 1952, mutta ... ne purettiin kuin "vaaraa antenni navigointi" ". Ilmeisesti patsaat sotilaiden itse purettiin liian - luultavasti taistelijoiden jotka molemmat tarvitaan niiden arvo rahana. Sitten ystävät Cornelius Nokikana yhdistyksen saivat avata Nokikana Memorial Library, sisällä pohjassa suurin jäljellä oleva patsas (tämä kirjasto näkyy Hänen Majesteettinsa Ankka Don Rosa).

Gyro's elävä lamppu

Kuva 7.2 Kuva 7.3

Kuva 7.2 - Donald's lamp työntää Gyro's pää kesken mieli-ruutuun.

Kuva 7.3 - Gyro valmistelee uusi keksintö ...

Kuva 7.4 Kuva 7.5

Kuva 7.4 - Donald laittaa lampun päälle!

Kuva 7.5 - Gyro's Little Helper löytää uusi siirtymistä rahaa ...

Kuva 7.6 Kuva 7.7

Kuva 7.6 - Gyro's Little Helper ja rahaa rahoittaa pelastus-toimintaa.

Kuva 7.7 - rahaa se tie ylös ...

Kun suuri Ankka onnettomuuden Roope Ankka muutti tämän veljen. Elin niin lähellä toisiaan niin kauan kuitenkin johtanut joidenkin väitteiden välillä Aku ja Roope. Eräällä näistä väitteistä Roope vahingossa törmäsi Donald's valaisimet niin, että se putosi lattialle ja sai vaurioitunut. Jotta hän lampun korjattu Aku meni paikalle, jossa monet Duckburgians oli heidän asiat korjataan - Fulton Peloton työpaja (Fulton Peloton oli yksi Junior Woodchucks pioneerien joka jossa mukana maksu-up Killmotor Hill vuonna 1902 - katso luku 4) .

Kun Donald saapui tallentaa hän löysi rentouttava Fulton Peloton ulkopuolella, joka sanoi, että hän oli eläkkeellä ja luovutti liiketoiminnan yli pojalleen - Pelle Peloton, joiden ura hänellä oli paljon toivoa. Donald siis lähti Pelle Peloton nähdä, jos hän voisi korjata lampun. Mutta seurauksena kaaos Gyro's kerroksessa Donald kompastui ja kaatui, kun lamppu oli heittänyt hänen käsistään. Alla lampun osuma Gyro's päätään niin voimalla, että Pelle pää putosi osaksi keksintö hän oli parhaillaan - ajatella laatikko. Kun hyrrä oli saanut siitä sokeripala, Donald sanoi, että jos hän oli niin fiksu kuin hänen isänsä sanoi, että oli suurempi tehtävä kuin korjaaminen hänen lamppu odottamassa häntä - kääntää peliä Ankka Calamity ...

Gyro siis tuli Aku ja Roope luolaan, jotta katsomaan tilannetta. Kun lyhyt näkymä luonnokset piirtämä Roope asiantuntijat ja mäyrä hole lopussa luolan, Pelle katsoi, että rahat oli otettu samalla tavalla he sortuivat. Myöhemmin kolme meni Gyro työpaja, onko jokin hyrrä keskeneräiset keksinnöt voivat olla avuksi. Siellä he löysivät super-helium-kaasua erityisesti keksitty jättäen metallin saataisiin poistettua uponnut metallisten laivojen meren pohjaan. Jotta löydettäisiin tapa saada kaasua rahaa, Pelle kysyi, jos joku olisi sytyttää. Vastatakseen tähän pyyntöön, Donald lamppu, joka oli aiemmin kärsinyt ajattelu säteitä Gyro keskeneräiset ajatella laatikko, kääntyi itse. Gyro ymmärsivät nopeasti, että lamppu jotenkin tullut älykäs ja hengissä altistuvat ajatella-ruutuun, ja että se voisi olla erittäin hyödyllistä, jotta löydettäisiin tapa kaasun ja rahaa.

Lamppu oli siis tullut pohjaan luolan ja annetaan joitakin pyöriä niin, että se kylmä siirtyä mäyrä hole kuten lelun juna. He kuitenkin huomasivat pian, että mäyrä on reikä äskettäin oli osittain tukossa, niin että lamppu oli löytää toinen siirtymistä rahaa. Jotta pystyy tähän tehtävään, Pelle antoi jalat ja kädet. Jotta se siirtää pehmeästi hän sai myös jonkin verran Dolls-kengät, jotka hän oli hiljattain tehty Iines Ankka kolmen veljen huhti-, touko-ja kesäkuussa Ankka. Lopuksi Donald laittaa hehkulamppujen päälle siten, että se voisi syttyä se ympäristössä - Gyro's Helper syntyi ...

Pian sen jälkeen, Pelle uusi Helper lähetettiin takaisin mäyrä n reikä, kun se löysi nopeasti uuden siirtymistä rahaa. Onneksi se myös tuonut takaisin rahaa sen kanssa, niin että pelastustoimet voitaisiin rahoittaa. Pian paljon Gyro's super-helium-kaasua pumpataan pitkä letku ja otetaan rahat. Kaasu-temppu toimi, ja pian Rahat nostettiin takaisin ylös ja tyhjiin Money Bin ...

Käänteinen suuri Ankka onnettomuuden

Kuva 7.8 Kuva 7.9

Kuva 7.8 - Money Bin jälkeen se suunnittelematon lentoonlähtöä.

Kuva 7.9 - The Money Bin käsissä Cornlius Nokikana patsas.

Kuva 7.10

Kuva 7.10 - suuri Ankka onnettomuus on vihdoin kääntynyt täysin päinvastaiseksi.

Operaatio vaikutti suuri menestys. Kuitenkin kaasua osoitti pian liian tehokas, niin että rahaa Bin nostettiin sen perustamisen ja hitaasti alkoi lentää pois kuin ilmapallo. Kuitenkin käyttämällä terävä kärki sen polttimon Gyro's Helper onnistui leikata pieni reikä kalvo kaasu oli luonut ympärille rahaa. Tämä vuoto riitti tekemään Money Bin liikkua hitaasti alaspäin uudelleen, kunnes se päätyi syliin suurin jäljellä uuden patsaita Cornelius Nokikana. Vuoto oli sinetöity ja Bin jäi patsaan sylissä kun reikä alla sen perusta oli tiivis kiviä ja betonia. Lopuksi Money Bin nostettiin takaisin paikalleen laivue helikoptereita. Suuri Ankka Calamity lopulta historiaa!

Pian tämän tapauksen jälkeen Pelle Peloton avasi uuden työpaja.

Maanjäristykset

Kuva 7.11

Kuva 7.11 - Maanjäristys Ankkalinnassa.

Vuonna 1956 Ankkalinnan kärsivät pahimmista maanjäristyksistä sen tunnetun historian aikana. Tämä tapahtui pian sen jälkeen Roope Ankka oli kaivanut syvällä tunnelissa maan tutkiakseen maaperää mahdolliset heikkoudet, jotka voivat johtaa kuolemaan aikana maa tärisee. Ihmiset Ankkalinnan Wold koskaan tiedä, että syvällä alla maahan Roope ja tämän veljen löysi maan alla maahan nimeltään Terry Fermy, asuu feetless laji nimeltä Terries ja Fermies kuka urheilu on roll ja täristää (jäljempänä Terries) ja läähättää ja sekoita ( Fermies) vastaan kiviä luomiseksi maanjäristyksiä. Voit lopettaa urheilun turvaamiseksi Ankkalinnan ja Money Bin, Roope ja tämän veljen varasti heidän trophy (vanha maljakko). Jotta yrittävät saada pokaalin takaisin, Terries ja Fermies luotu ennen mainittujen kauhea maanjäristykset Ankkalinnassa. Yksi tämän maanjäristysten aiheuttamat Ankka on rahaa kaatui tunneliin. Onneksi Roope, että Terries ja Fermies ei ole kuin rahaa ja heitti ne ylös ennen kuin ne lopullisesti sinetöity tunnelin iso kivi. Koska Terries ja Fermies ei onnistunut pyrkimyksissään saada takaisin vanhan pokaalin heidän oli valittava toinen ja päädyin Roopen silinteri, jonka hän menetti vuoden paeta Terry Fermy. Ankkalinnassa ei ole kärsinyt mistään suuri maanjäristys lähtien.

Tuulinen kokemus Ankkalinnassa

Kuva 7.12

Kuva 7.12 - Syclon on Ankkalinnan!.

Toisen kerran vuonna 1956 Roope päätti testata Aku Ankka ja Hannu Hanhi kyvystään ottaa haltuunsa Ankka-imperiumin antamalla heille sekä yksi yritys kerrallaan. Kutsu lähetettiin postitse, koska Donald oli ensimmäinen, joka näkyy Roopen toimistoon Roope antaa hänelle valita liikkuvan yrityksen ja höyhen yritys. Donald valitsi höyhen yritys, joka näytti olevan helpoin yritys ajaa kaksi. Kuitenkin tornado auttoi Gladstone siirtyä talon yhdestä vuoren huipulla toiseen ennen kuin se tuhoutui katon Donaldin tehtaalla levisi höyhen koko Ankkalinnan. Näin kilpailu päättyi ilman voittaja, mutta Aku sai mukavan määrän rahaa onnellinen Roope että kiitos höyhenet, joka oli levinnyt ympäri kaupunkia, kokenut kiva voittoa voimakkaasti kasvanut myynti Hoovers.

Savuinen kokemus Ankkalinnassa

Kuva 7.13

Kuva 7.13 - Savu yli Ankkalinnassa!.

Tällä kolmannen kerran vuonna 1956 Aku Ankka yritti uraa savu kirjailija (suunnittelu tekstiä ja kuvia taivaan savulla kone). Kuitenkin ihmiset Ankkalinnan koki kärsivät savu-rutto teollisuuden ja muista lähteistä, eikä siten kuin Aku uutta liiketoimintaa lainkaan. Ainoa, joka oli halukas palkkaamaan hänet oli hänen setänsä, Roope Ankka. Donaldin tehtävänä oli kirjoittaa Scrooges nimi ja design hänen profiili taivaalla yhteydessä vaalikampanjaa. Kuitenkin johtuen joidenkin onnettomien olosuhteiden jokaisen profiilin Roope tuli tulosta. Lopulta Roope ampui neljä ohjusta taivasta vasten ja paina Donald savua laitteita niin, että koko Ankkalinnan peitti paksu savu taas. Paeta vihaisia Duckburgians Roope lähti Alaskaan ja Donald meni Isle of Capri.

Päivä Ankkalinnan vedestä tuli punainen

Kuva 7.14

Kuva 7.14 - Punainen vettä Ankkalinnassa!.

Vuonna 1957 Pelle Peloton on keksinyt voimakas punaisen väriaineen voidaan värjätä vaatteita. Tämä keksintö tehtiin kangas-maker Donald Dockiin 1113 Quack Street, Ankkalinnan. Mutta valitettavasti hänen Helper pilasi muutama tippa vahvaa paikalla poistaja osoitelappu. Ne muutamat tippa paikalla poistoaine muuttanut osoitteeseen: Aku Ankka, 13 Quack Street, Ankkalinnan. Paketti kanssa väriaine oli siis väärin lähetettiin Aku Ankka joka silloin oli saanut uuden työpaikan kaupungin vesi-osaston Roustabout vuoden vesilaitoksissa Ankkalinnassa. Koska osa hänen työtään Donald odotti paketti sisältää joitakin jauhetta kaadetaan paikallista Ankkalinnan-joki, puhdistaa vettä ja parantaa veden laatua. Kun paketti punainen super-väriaine on toimitettu hän uskoi, että se oli paketti hän odotti ja siten hyvässä vakaumukseen, kaatoi sen jokeen. Tämän seurauksena veden Ankkalinnan muuttui punaiseksi. Valitettavasti tämä tapahtui samanaikaisesti kuin pormestari Ankkalinnan avasi uuden suihkulähteen, kunniaksi Cornelius Nokikana putkiston vuori vettä Dukburg. Pelle Peloton oli pian määrättiin siivoamaan, mutta ainoa ratkaisu hän keksi oli luoda vettä värillinen väriaine että Donald kaadetaan Ankkalinnan joen. Jälkeenpäin Gyro, Doanld ja HD & L lähti Timbuktu hetkeksi. Emme koskaan oppineet vesi tuli lopulta OK, mutta se oli luultavasti puhdistanut itsensä aikana luonnolliset prosessit.

Joulukuusi veto.

Kuva 7.15

Kuva 7.15 - Scrooges joulukuusi latvat Clocktower!.

Vuonna 1958 Aku Ankka ja tämän veljen lähetettiin Kanadaan etsimään 100 jalka pitkä joulukuusi heidän setänsä, Roope. Syynä tähän oli se, että Roope oli vedon kanssa MC, Jolly Ollie Eiderduck voisiko hän saada kaupungin joulukuusi, joka ylhäältä kello-torni Ankkalinnan kaupungintalolle. Donald ja tämän veljen onnistui ensinnäkin, mutta sitten Karhukopla, joka palkattiin Eiderduck leikata osa puusta, myös onnistuneet tehtävänsä ja tuntui, että Roope oli menettänyt vedon. Kuitenkin jonka avulla maailmanpyörä, Roope ja tämän veljen onnistui nostamaan puun niin että se lopulta kärjessä kellotorni, jolloin Roope voitti vedon.

Musta keskiviikko

Kuva 7.16 Kuva 7.17

Kuva 7.16 - toteemipaalu.

Kuva 7.17 - Ihmiset lähtevät Ankkalinnan välttää musta keskiviikko.

Kun tarina (WDC 230) Carl Barks kertoo ilmiöstä nimeltä musta keskiviikko. Tämä ilmiö, joka tapahtui samana keskiviikkona (kolmas keskiviikko jälkeen punainen maanantai) vuosittain tehdään ihmisiä ja eläimiä menettää hiuksiaan. Tässä tarinassa Barks sanoo, että ensimmäinen musta keskiviikko tapahtui vuonna 1909. Ihmiset Ankkalinnan uskoi, että se oli kirous, joka oli kytketty totem-napa Roope toi mukanaan käynnin jälkeen Chillyboot intiaanien Villin Pohjolan Kanadan. Syynä kirous oli se, että Roope tällä matkalla myi intiaanien karvaa vesi teki heistä menettävät hiukset. Ilmiö kesti vuoteen 1959, kun huomattiin, että se johtui Roope tuulettanut rahansa samana päivänä joka vuosi, koska se oli ainoa päivä vuonna, että hän tunsi turvallista tehdä niin. Ilmiö siis katosi kun Roope asennetaan uusi ilmastointi ja Money Bin.

Ongelmia Wax Museum

Kuva 7.18

Kuva 7.18 - Ongelmia Wax Museum.

Vuonna 1959 Aku Ankka palkattiin yö vartija Ankkalinnan Wax Museum. Pitää hänet hereillä tämän veljen HD & L kätki vahanukke Napoleonin sisällä kaappiin. Kun Donald etsitään se museon ulkopuolella hän sen sijaan löytyi yksinäinen osallistuja lähellä karnevaali, joka oli pukeutunut kuin Napoleon. Kun koputtavat hänet pois Donald vei hänet museo ja laittaa hänet Napoleonin paikka. Kun mies karnevaali tuli hän yritti karata. Pelottaa elossa "Napoleon" HD & L toistaiseksi pukeutunut ritari keskiajalta, alkoi kulua pois myös. Donald onnistui pysäyttämään molemmissa suuri köysi vain huomatakseen, että loput ihmisiä karnevaalit olivat siirtyneet ulos ja seisoi museon ulkopuolella. Uskovat, että kaikki vaha patsaat olivat siirtyneet ulkopuolella Aku hyökkäsi kaikkien ihmisten kanssa ulkona köysi ottamiseksi ne takaisin museoon. Mutta tämän tapauksen jälkeen vahanukke Aku vihittiin jonka museo, koska kukaan ei ollut koskaan ennen aiheuttivat paljon taisteluja ja kaaosta kerralla Ankkalinnassa.

Raha Championship

Kuva 7.19

Kuva 7.19 - Raha mestaruuden Ankkalinnassa.

Vuonna 1959 Ankkalinnan oli areenalla upeimmista kilpailu maailmalla on koskaan kokenut. Roope Ankka oli kyseenalaistanut hänen Etelä-Afrikkalainen vastine, Into Glomgold, luottaa niiden omaisuuksia jälkeen muuttaa ne hopea dollaria, jotka oli kerätty yhdeksi valtava kasa kullekin taistelijoiden klo vanha lentokenttä kaupungin ulkopuolella. Kun joitakin dramaattisia tapahtumia, joissa Glomgold yritti levyt kahdesti, Ankka: n keko oli mittausten mukaan 1100 kuutiometriä tuumaa (18,03 dl) suurempi kuin Glomgold n kasaan - vain hieman vähemmän kuin 5 litraa (18,93 dl) kolikoita Glomgold maksaa pian ennen, jotta levyt.

Luku 8

Kuva 9.1

Kuva 9.1 - Tämä 1991 piirustus osoittaa Donald, Daisy ja HD & L haudalle Roope Ankka.

Tuorein informations jos Don Rosa (hänen muistiinpanoja syntymän ja kuoleman päivämäärät Ducks) on, että Roope Ankka kuoli vuonna 1967, lähes 100 vuotta vanha, ja että Mummo Ankka kuoli myös joskus ennen vuotta 1970. Tämä tarkoittaa, että vuoteen 1970 mennessä sekä Roope Money Bin ja Mummo Ankka maatilalla otti joku muu - luultavasti lähellä perhettä.

Roope haudalla

Vuonna 1991 Don Rosa teki myöhemmin hyvin tiedämme piirustus Roopen haudalle. Hän selittää: "Se oli tehty Saksan fanzine kun toimittajat pyysi useita taiteilijoita ja kuvitus linjan" Hei, Daisy, mitä tapahtui Roope? ". Muut taiteilijat keksi joitakin melko outo piloja, mutta minä luonnollisesti voisi vain ottaa sen hyvin vakavasti, ja käytti sitä kuvaamaan mitä näen kuin tuleva minun versio tästä Ankka Universumin ... halusin että se tapahtui vuonna että piirsin sen, 1991 ... Roope ei todellakaan ole mitään yhteyttä Castle Ankka, pidä hänen sisarensa ei koska he asuivat siellä. Joten kai hautaan voisi olla Ankkalinnassa. Mutta kun unelmoida siitä tarina, että en voi koskaan kertoa Roopen kuoleman olen taipuvainen ajattelemaan, että hän olisi kuollut noin suuri seikkailu, ja että hänen ruumiinsa ei olisi löytynyt, koska se näyttää enemmän dramaattinen. Joten hauta olisi symbolinen, missä se voisi olla. "

Perillisille Ankka imperiumi

Kuva 9.2

Kuva 9.2 - HD & l perilliset Roope Ankka.

Kumpikaan Carl Barksin tai Don Rosan ole koskaan kertonut meille yhtään mitään Ankkalinnan kuoleman jälkeen Roope ja Mummo Ankka, ainakaan suoraan. Mitä todella tapahtui ankat 1960 voi koskaan kertonut. Mutta Roope testit perillinen / Jotkut perillinen Over the Rainbow Carl Barks ja Nobody's Business Don Rosa, jos hd-l näyttää olevan pätevämpi kuin eno Aku ja Hannu Hanhi (Donald ole näyttänyt yrityksen kyvyt ja Gladstone ole osoittanut kiinnostusta kovaa työtä ja liiketoiminta) ratkaista Ankka imperiumi, voidaan nähdä viitteitä siitä, että hd-l oli itse ottaa hoitaakseen yrityksen jälkeen vanha Roope.

Aku ja Iines naimisissa

Don Rosa'a piirustus $ crooges hautaan hän näyttää Aku ja Iines pukeutunut vihkisormukset joskaan ei samassa kädessä. Hän selittää, että näin: "Olen juuri DD: n sormus oikeaan käteen, koska se ei ollut näkyvissä, jos se olisi ollut hänen vasen ja molemmat renkaat tarpeen näkyväksi merkitse ne naimisissa keskenään." Se ei tunnu, että he ovat koskaan saanut lapsia yhdessä.

Ankkalinnan kynnyksellä uuden vuosituhannen

Perustuu maantieteellisiin lyhyen matkan Piilaakson ja että moderni ankka-tarinaa (vaikka he eivät Carl Barksin tai Don Rosan tarinoista) näyttää hyvin moderni ja korkean teknologian kaupunki, voimme olettaa, että Ankkalinnassa on yksi johtavista kaupungeista maailmassa elektroniikka-ja hi-tech kynnyksellä uuden vuosituhannen ...

Duckman sivustolta, Google kääntäjän läpi mennyt, vaikka iso urakka onkin koetan kääntää kirjakielelle.

Kommentit (6)

Vierailija

Mikäköhän on tämän topicin idea/tarkoitus? Eihän tuota aloitusviestiä ymmärrä ollenkaan, kun pituuttakin on yli 40k. (En kyllä edes jaksanut lukea sitä)

Vierailija

Ihan vaan Ankkalinnan historia, keskustelua sun muutas, aloitusviestissä on historia mutta epäselvänä ja sitä yritän korjata.

Vierailija

Lainaus:
Ihan vaan Ankkalinnan historia, keskustelua sun muutas, aloitusviestissä on historia mutta epäselvänä ja sitä yritän korjata.

Ymmärsin nyt idean, eli siis keskustelemme Ankkalinnan historiasta.

(Anteeksi tällainen spämmiviesti)

Vierailija

Lainaus:
Duckman on Jeff Renon ja Ron Osbornin luoma animaatiosarja (perustuen Everett Peckin Dark Horse -sarjakuvaan luomiin hahmoihin). Sarja koostuu kaikkiaan 70 jaksosta, jotka esitettiin Yhdysvalloissa 1994–1997. Sarja kertoo Duckmanista, yksityisetsivästä, joka on enemmän kiinnostunut naisista kuin työstä. Hän asuu yhdessä kuolleen vaimonsa identtisen siskon Bernicen ja poika.
Noin luki, kun katsoin Wikipediasta artikkelia Duckman. Kerroit että lähteenä on Duckman, joten hain sen Wikipediasta.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Ankkalinnan Historia

Juan89 - 22.11.10 05:36 (ID 661606)

Lainaus:
Duckman on Jeff Renon ja Ron Osbornin luoma animaatiosarja (perustuen Everett Peckin Dark Horse -sarjakuvaan luomiin hahmoihin). Sarja koostuu kaikkiaan 70 jaksosta, jotka esitettiin Yhdysvalloissa 1994–1997. Sarja kertoo Duckmanista, yksityisetsivästä, joka on enemmän kiinnostunut naisista kuin työstä. Hän asuu yhdessä kuolleen vaimonsa identtisen siskon Bernicen ja poika.
Noin luki, kun katsoin Wikipediasta artikkelia Duckman. Kerroit että lähteenä on Duckman, joten hain sen Wikipediasta.

Nettisivusto http//duckman.com, ei mikään tollainen!

JeFe1552
Seuraa 
Liittynyt2.7.2010

Lainaus:
Ankkalinnan Historia

Joona31 - 20.11.10 07:26 (ID 660781) Ensimmäinen Luku Vähän tiedetään Calisotan historiasta ennen kuin ensimmäisiä eurooppalaisia aloitti selvittämään alueen 1500-luvulla. Alueella näyttää olleen asutusta paikallisista intiaaniheimoista jotka saivat elantonsa maataloudesta, kalastuksesta ja metsästyksestä. Varhaishistoriaan Drake Borough liittyy vahvasti siihen, että ainakin jotkut näistä heimoista oli vihamielinen suhtautuminen Euroopalaisiin siirtolaisiin. Ensimmäiset eurooppalaiset vierailivat Calisotan rannikolla kun espanjalainen retkikunta johtajanaan Juan Rodríguez Cabrillo joka tutki aluetta vuonna 1542. Kuitenkin retkikunta ei näytä purettu alueella. Joissakin perillinen Over the Rainbow / Roope testit perillinen Barks osoittaa, että miehistö on espanjalainen alus oli pakenemassa Drake, haudattu rinnassa täynnä kultaa pankissa lahden myöhemmin tunnettiin Ankkalinnan Bay. Perustaminen Fort drakeborough Kuva 1.1 Kuva 1.1 - Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä ovat purkamisen Calisota. Ensimmäinen tunnettu eurooppalainen lasku alueella järjestettiin 17 kesäkuu 1579 kun Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä saapuivat länsirannikolla Amerikan aluksella hänen lippulaiva "Golden Hind", ja meni maihin maassa he nimesivät Nova Albion. Sir Francis Drake otti haltuunsa maan nimi kuningatar Elisabeth I rakentamisen ensimmäinen tunnettu rakennus alueella, Fort drakeborough, päälle Killmule Hill näyttää alkaneen pian laskun jälkeen. Linnoitus ilmeisesti nimetty Francis Drake itse. Kuva 1.2 Kuva 1.2 - Sir Francis Draken messinki rutto. Kun Sir Francis Drake myöhemmin vasemmalle ratkaisun hän jätti messinki laatta, joka todistaa hänen vaatimuksensa sen alueen, jossa on merkintä: On se knowne kaikki nämä esittelee 17 kesäkuu 1579: Sen nimi kuningatar Elisabeth Englannin, otan hallussaan tämä lande, Nova Albion, eivätkä luoda tällä kukkulalla Drake Borough, nyt ilmoitti hei minua. Francis Drake Kuva 1.3 Kuva 1.3 - Julkaisematon luonnoksia Lo $ - Luku 1 paljastaa aikaisessa vaiheessa McDucks historian Ankkalinnassa. Vuonna luonnokset hylkäsi sivua "Viimeinen Klaani Ankka Don Rosa paljastaa, että Malcolm Ankka oli ensimmäinen perämies" Golden Hind "kun Drake purjehti länsirannikolle Amerikan ja että sama Malcolm Ankka myöhemmin omalla vastuullaan ensimmäisen varuskunnan Fort drakeborough. Hän tuli näin ensimmäinen komentaja linnake ja myös ensimmäinen Ankka on Ankkalinnan, 323 vuotta ennen Roopen ensimmäinen saapui sinne vuonna 1902. Kysyttäessä suhdetta tämän Malcolm Ankka ja "Matey" Ankka, joka ilmestyy Barksin "Takaisin Kauan sitten Don Rosa sanoo:" He ovat yksi ja sama henkilö. Ei ole mitään todisteita siitä, että Malcolm "Matey" Ankka kuoli Irlannin Rover upposi 1564. Siinä todettiin, että Espanjan laivasto kirjaa * raportti * Tässä tapauksessa - se saattaa olla totta. Ehkä he eivät paikalla perhe? Ehkä Malcolm ei aluksella? Ehkä Espanjan kapteeni valehteli ? " Vaikka Englanti ja Skotlanti olivat edelleen erillisinä valtioina takaisin vuonna 1579 ei ole ongelma kuten skotti kuten Malcolm Ankka vuonna Drakes miehistö. Purjehdus ulkomaisten kansakuntia oli normaali, hyvä esimerkki on Henry Hudson, joka purjehti Hollannin kun hän tutki Hudson Bay vuonna 1610. Päättyy ensimmäisen varuskunnan Fort Drakeborough Kuva 1.4 Kuva 1.4 - Sir Francis Draken osallisuudesta kadonneen. Ennen Drake lähti Fort drakeborough viimeisen kerran hän tallennettu salainen kirjasto, äskettäin vallannut espanjalaisen laivan "Nuestra Señora" salaisessa huoneessa alla linnake. Hän neuvoi miestä varuskunnan tehdä kopio ennen luovuttamista kuningatar. Sir Francis Drake kuitenkin kuoli (lähellä Puerto Bello, Panama) peräisin kuume vuonna 1596, ennen kuin hän pystyi palaamaan. Kuva 1.5 Kuva 1.5 - kopiointi kadonneen ja tuhoamisesta ensimmäisen ratkaisun Drake Borough. In "Guardians of the Lost Library" Don Rosa kuvailee kurja kohtalo ensimmäisen varuskunnan Fort Ankkalinnassa. Se hyökkäsi vihamielinen intiaanien puolivälissä 1580 (noin puoli tusinaa vuotta 1579-lasku - mukaan Don Rosa) ja näennäisesti täysin tuhoutunut. Viimeinen perhe, Fenton Penworthy onnistui piilottaa itsensä, ja tiiviste salainen huone kirjastoon. Ennen kuin hän kuoli, hän teki joitakin muistiinpanoja varuskunnan asioidessaan ja sen mahdollinen kohtalo: "Minä, Fenton Penworthy, olen viimeinen eloonjäänyt Drakeborough. Kapteeni Drake jätti meidät tänne kopioida suuri kirjasto, ennen kuin hän antaa sen Queen Bess. Polut aarre sisältää todella lukemattomia. Haettiin pois kaikkein arvokasta tosiasiat antiikin historian ja tieteen ... vain tosiasioita, ei muita kirjoja ... ja kirjoitti ne ylös yhtenä niteenä mukaista. Mutta kapteeni Drake ei ole vielä palannut, ja villit ovat ympäröineet Drakeborough. Oma päätösasiakirja oli sinetti itseäni tässä holvissa vartioimaan suuri kirjasto. " Kaaduttua ensimmäisen varuskunnan Vain vähän tiedetään historiasta Drake Borough välillä puolivälissä 1580: n ja 1818. Fort Ankkalinnan ja maa kytketään se pysyi Englanti asti 01 toukokuu 1707, kun se seurauksena Englanti-Skotlannin lain unioni tuli British. Vaikka Fort Drakeborough pysyi Britannian, ympäröivä alue (Calisota) oli Espanjan hallintaan 1700-luvulla. Espanjan lähetyssaarnaaja-aseman, josta oli paljon, että amerikkalaiset länsirannikolla niinä päivinä, on siis hyvin todennäköistä alkuperää "legendoja vanhempi historia", joka Phanton Notre Duck, sanotaan liittää Cathedral Notre Duck. Ei tähän mennessä ole saatu viitteitä siitä, että James Kokit retkikunta vuonna 1778 (vuoden Cookin kolmas matka) selvitettiin valtion Washington ja Oregon tuli kauas etelään kuin Calisota, mutta toinen retkikunta, jonka uskotaan saavutetaan ja mahdollisesti purettu alue on George Vancouver retkikunta, joka selvittää ne osat 1793. Vuonna 1783 brittiläinen menettäneet Itä siirtomaat Pohjois-Amerikassa, mutta Drake Borough länsirannikolla pysyi Britannian käsissä vielä 35 vuotta. Vaikka Yhdysvaltain vapaussota päättyi vuonna 1783 suhde Englanti ja amerikkalaiset jäi jännittynyt ja 1812-1815 oli uuden sodan, ns sota 1812 välillä. Ilmeisesti seurauksena uuden sodan brittijoukkojen päätään Fort Drakeborough ca. 1812 (noin puoli tusinaa vuotta ennen Cornelius Coots saapumista vuonna 1818 - mukaan Don Rosa). Toinen Luku Kun tämä luku alkaa vuonna 1818 "vuori mies" nimeltä Kornelius Nokikana on juuri saapunut jälleen Fort Drakeborough tehdäkseen joitakin kauppaa British varuskunta. Mutta ennen kuin kukaan on valmis aloittamaan toimintansa, linnake on hyökätty ylivoimainen Espanjan voima ... Kuva 2.1 Kuva 2.1 - hyökkäys Fort Drake Borough. Taistelu Fort Drakeborough Kuva 2.2 Kuva 2.2 - Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen. Löytää itsensä hyökkäsi ylivoimaisella voima, pieni brittiläinen varuskunta Fort Drakeborough huomasi nopeasti, että he eivät voi voittaa taistelun, mutta ennen kuin he voisivat paeta Fort he olivat oikein antautua linnakkeesta espanjalaisia. Kun yrittää tehdä niin ei, brittiläinen komentaja sen sijaan antoi kauppakirjan koko linnakkeen ja kymmenen hehtaarin ympäröivä kukkula, vierailevalle "vuori mies" (Cornelius Nokikana). Myöhemmin brittiläinen onnistui paeta fort kautta salainen maanalainen käytävä johtavan linnakkeesta läheisen joen (todennäköisesti Tulebug River). Popcorn temppu Kuva 2.3 Kuva 2.3 - Cornelius Nokikana pelottaa Espanjan. Heti kun Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen, hyökkää Espanjan joukot onnistui murtaa portit auki ja kirjoita linnake. Cornelius Nokikana kuitenkin onnistunut hänen pyrkimyksissään saada heidät luokseen syömään, kun asianmukainen luopuminen-tilaisuudessa, ennen luovuttamista teko on linnake ja mäki. Hän antoi espanjalaisen sotilaan noin maissin ja kertoi heille lämmittää yli nuotio ennen syö sitä. Seurauksena lämmitys, maissi alkoi pop. Espanjan, joka ei tiennyt popcorn uskoi, että he olivat hyökänneet näkymätön vihollinen ja näin pakenivat alueelle niin nopeasti kuin pystyivät. He eivät koskaan palanneet. Uusi omistaja Fort Drake Borough Kuva 2.4 Kuva 2.4 - perusta Ankkalinnassa. Kun sekä Ison-Britannian ja Espanjan pakenivat alueelta, kun köyhä "vuori mies" löysi itsensä omistajan oman linnake ja kymmenen hehtaarin kukkula. Myöhemmin hän myös näyttää menneen useimmat ympäröivä maa haltuunsa. Nimi Ankkalinnan ilmestyi vasta vuosia myöhemmin, kun Cornelius Nokikana päätti uudistaa nimi hänen linnake. Ensimmäinen osa vanhan nimen Drake (eli mies ankka) muutettiin Duck, ja hieman arkaainen kauppala korvasi uudempaa kuulostaa Pietariin, niin että Drakeborough tuli Ankkalinnan ... Kysyttäessä, kun nimi vaihtui Don Rosa vastasi: "Muistan, että kun vedin takauma paneeli, joka oli Cornelius sanoi hän muutti nimen linnake, piirsin hänelle vanhoja silmälaseja ja ryppyjä, vaikka colorist saa olla kiinni edelleen. Olen siis tarkoitettu nimen muutos tapahtuu monta vuotta Cornelius sai omistukseensa linnakkeen. Mutta en tiedä milloin. " Kolmas luku: Välisenä aikana Cornelius Nokikana haltuunsa Fort Drakeborough vuonna 1818 ja saapuminen Roope Ankka vuonna 1902, Coots - johtama Kaupungin perustaja, Cornelius Nokikana ja hänen poikansa Clinton Nokikana, näyttävät olleen johtava perheen alueella. Tuolloin tämän luvun alussa, kun "vuori-mies" Cornelius Nokikana on juuri tullut omistaja oman linnake ja sen suuruinen tuki kymmenen hehtaarin kukkula. Hänen seuraava muutaman askeleen tutkii ja puolustaa uusia omaisuutta ... Löytöretki kadonneen Kuva 3.1 Kuva 3.1 - HD & L paljastaa salaisuudet JW opaskirja. Sen jälkeen, kun linnake Cornelius Nokikana tutkia sen tilat, ja jossain vaiheessa hän paljasti salaisuuden maanalainen huone, jossa Fenton Penworthy kerran sinetöity itsensä sisälle turvaamiseksi Drake's library. Tässä vaiheessa kaikki kirjat hyllyssä oli tuhottu altistuvat nälkäinen rotille vuosisatoja. Vain ehjä kirja oli ainoa, joka oli pidetty tiukasti ruudussa. Ilmeisesti juuri paenneet brittiläinen varuskunta koskaan keksinyt tähän huoneeseen, koska jos he olisivat tehneet niin ne olisivat varmasti pitänyt kirjan ote kadonneen itsensä. Koska ensimmäinen löytää piilossa huoneessa, Cornelius Nokikana näyttää olevan se, joka haudataan edelleen Fenton Penworthy siellä. Syynä saattaa hautaan sisälle huoneeseen voisi olla, että hauta jonnekin ulkopuolelle voisi näyttää epäilyttävältä. Se ei ole todennäköistä, että hän pitää tilaa on turvallisin paikka pitää kirjaa. Se voi siten olleet siellä koko ajan, kunnes hän lopulta luovutti sen pojalleen Clinton Nokikana - lähtevät ruutuun ja Penworthy merkinnät sinne takaisin, koska he ilmeisesti ollut osa lahjaa. Nousu uuden ratkaisun Näyttää siltä, että siellä missä muiden pioneerien noin aikaisin, kun Cornelius Coots otti linnake. Kysyttäessä aikaisin uudisasukasta alueella noin Fort Drakeborough Don Rosa kertoo: "Lähes kaikki ei-alkuasukkaat länsirannikolla Amerikan ennen vuotta 1850 olisi saapua sinne meritse. Ihmiset eivät yleensä matkustaa maastohiihto asti puolivälistä 1800-luvun lopulla ... [Silloinkin] ihmiset yleensä tiedä, mihin he olivat matkalla, kun he pakkasivat niiden vaunujen ja suuntasimme länteen. ei ollut luotettavia tietoja siitä, mitä asioita kuin mitä kaupungit olivat kasvussa, mikä maa oli myytävänä. kai jotkut ihmiset läpi Ankkalinnan ja päätti lykätä ... " Vuoden ensimmäisten kuukausien jälkeen Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen, hän ja kuka tahansa muu asunut alueella asui pelkäävät, että Espanjan tekisi uuden yrityksen vallata Fort. Tämä ongelma kuitenkin hävisi seuraavan vuoden aikana, jolloin Espanja menetti suurimman osan Amerikan siirtokunnat. Käytössä 27 syyskuu 1821 pohjoisimmissa osissa Espanjan siirtomaa rikkaus Amerikassa, mukaan lukien Calisota alue, julistautui itsenäiseksi ja kävi Meksikossa. Perusta metsämurmeli miliisin Kuva 3.2 Kuva 3.3 Kuva 3.2 - metsämurmeli militanttien toimintaa. Kuva 3.3 - jää-patsas, joka näyttää General Crow. Pieni yhteiskunta pioneerit olivat alkaneet nousta noin nyt siviili linnake. Tämän seurauksena paikallinen puolustus voima oli tarpeen, ja noin. 1820 Cornelius Nokikana ja muiden paikallisten pioneerien muodostivat metsämurmeli miliisin puolustamaan aluetta vastaan kaikenlaisia uhkia. Miliisi oli noin 80 vuotta. Heidän Ikimuistoisin hetki oli kuitenkin kun he ratsastivat yhdessä sitten eversti Theodore (Teddy) Roosevelt aikana periä enintään San Juan Hill 1. heinäkuuta 1898. Metsämurmeli joukot lopulta lakkautettiin noin. 1900. Myöhemmin Junior Woodchucks Maailman (JMV) järjestö nimettiin metsämurmeli Militia. Vuonna Barks klassinen Patsaat Rajoitukset / Ice patsaat (1957) Yleinen Crow, joka näytti hyvin paljon Cornelius (mutta oli vähän paksumpi) on mainittu. Hän oli luultavasti yksi Ankkalinnan edelläkävijöitä, ehkä jopa johtaja metsämurmeli miliisin. Se ei ole tiedossa, jos miliisi käyttää sotilaallista arvosanat edelläkävijä päivää - Crow voisi yhtä hyvin olla veteraani upseerin USA / Britannia 1812. Tämän lisäksi emme tiedä paljoakaan Cornelius Nokikana. Mutta päivä Ankkalinnan Got Värjätty / Gyro's Super-Dye (1957) Carl Barks kertoa, että kun Cornelius Nokikana kalkkiviivoilla vuoren veden Ankkalinnassa. Into USA Tärkeä tapahtuma historiassa Calisota tapahtui 1848, kun suuret alueet Amerikan länsirannikolla myös Calisota, luovutettiin Meksikosta Yhdysvaltoihin. Vuonna 1850 uusi Länsi-alueiden lopulta liittyi unioniin ja tulee tavallisia valtioiden Yhdysvalloissa. Taistelu Battlement Hill Kuva 3.4 Kuva 3.4 - Taistelu Battlement Hill mainitaan. In "Willage seppä" (1960) sanotaan, että vuonna 1860 yleisesti Stonewall Ankka taisteli taistelussa, joka pelasti Ankkalinnan, hänen kantansa päälle Battlement mäki ... Vaikka tiedetään hyvin vähän tästä taistelusta - selostuksesta Barks osoittaa, että se oli niin hyvin eeppinen ja erittäin ratkaiseva taistelu. Kysyttäessä tätä taistelua Don Rosa vastaukset: Koska nimi "General Stonewall Duck" ja vuosi 1860, näyttää siltä, että Barks oli sisällissota mielessä (vaikka 1860 on vuosi liian aikaisin). Siinä oli joitakin sisällissota taisteluissa lajitella taisteli West Coast .. Don Rosa ei päättää mitään tarkempia tietoja näistä tapahtumista, ellei se tarvitaan tarina, mutta hän myöntää, että Duckburgian puolustusvoimat johti kenraali Stonewall Duck on ollut (tai on kuulunut) metsämurmeli Militia. Hän myös myöntää, että silloin ca. 30 vuotta vanha Clinton Nokikana hyvin kuin oli mukana taistelussa. Kysyttäessä asema Calisota ja Coots aikana Yhdysvaltain sisällissota (1861-1865), Don Rosa vastaa: En halua aiheuttaa Calisota sisällissodassa ... ne oli neutraali olivat muiden läntisten alueiden. Coots myöhään 19th century Kuva 3.5 Kuva 3.5 - Mummo Ankka kertoo Nokikana's Emporium. Ei vielä ole tiedossa paljon Ankkalinnan ja Coots myöhään 19th century. Kuitenkin "vähän jotain erityistä" Don Rosa kertoo, että tänä aikana Clinton Nokikana, poika Cornelius Nokikana, suorita tallentaa "Nokikana on Emporium" ja että yksi hänen erikoisuuksia oli jäätelöä. Näyttää myös siltä, että Clinton Nokikana kaksi lasta peri joitakin Nokikana kartanot kauan ennen kuolemaa, ehkä suoraan heidän isoisänsä Cornelius Nokikana. Poika Casey kymmenen hehtaarin Killmule Hill myös linnoitus siellä, kun tytär Elvira saimme maatalousmaan ulkopuolella Ankkalinnan - luultavasti joitakin taloja jo olemassa. Myöhemmin hän ja hänen perheensä muutti toiselle tilalle lähellä keskustaa ratkaisun. Suuri koillistuuli vuoden 1897 Vuonna Barks klassikko koillistuuli Cape Quack (1962) voimme lukea sitten 1897 Ankkalinnan alue kärsi kauhein koillistuuli hurrikaani historiansa toistaiseksi. On pahin valtavat aallot kaataa Cape Quack ja saavutti korkean majakan siellä. Ennätys aalto tämä hirmumyrsky ei lyöty vuoteen 1962 asti. Myynti Killmule Hill Kuva 3.6 Kuva 3.6 - Roope kertoo tämän veljen, miten hän päätyi Ankkalinnassa. Kuva 3.7 Kuva 3.7 - Roope Ankka on juuri voitti ensimmäisen miljoonaa dollaria. Kalenteri seinällä pankki (ylempi, oikea paneeli kertoo aika tämän tapahtuman). Kuva 3.8 Kuva 3.8 - Casey Nokikana myy teko Roope Ankka. Näyttää siltä, että valta Coots vähentynyt 1800-luvun lopulla. Joka tapauksessa, viime vuoden 1890: n Casey Nokikana, poika Clintonin Nokikana meni Yukon kaivaa kultaa. Hän ei onnistunut, ja ainoa syy, hän vielä oli varaa ostaa lippunsa takaisin kotiin Ankkalinnan oli, että hän myi teko Killmule Hill ja Fort Ankkalinnan (yhteensä 10 hehtaarin maa) ja 200 dollaria toiseen kultaa mainari jotka vain oli ansainnut hänen ensimmäinen miljoonaa dollaria. Uusi omistaja Killmule Hill ja Fort Ankkalinnan tuli näin skotti nimeltä Roope Ankka, kaukainen sukulainen (ja uudestisyntynyt) Malcolm Ankka, ensimmäinen komentaja Fort Drake Borough vuonna 1579. Historia Ankkalinnan oli aikeissa tehdä uuden käänteen ... Perusta Junior Woodchucks Kuva 3.9 Kuva 3.9 - perusta "Junior Woodchucks". Vuonna 1901 Clinton Nokikana perustettu uusi organisaatio "... opettaa nuorille Duckburgians ylläpitää ihanteita tekemällä hyviä tekoja, suojelu luonnonvaraisten mailla, ja tietojen säilyttämisen". Nimi järjestö on otettu läheltä historian Ankkalinnassa, koska järjestö oli nimeltään "Junior Woodchucks of the World" kun aiempi paikallinen puolustus voima "metsämurmeli miliisi". Clinton Nokikana antoi myös Junior Woodchucks kirjan isänsä Cornelius Nokikana kerran löydettiin salainen huone alla linnake. Koska metsämurmeli Militia lakkautettiin, JW sai käyttää vanhoja Fort Ankkalinnan niiden pääkonttori. Tärkeää syöttöä ja Ankkalinnan ennen 1902 Monet perheet joka lopulta ottaa merkittävä rooli 1900-luvulla Ankkalinna oli syöttösuuntia vuosina / vuosikymmeninä ennen 1902. Lo $, osa X: Invader Fort Ankkalinnassa (1993) Don Rosa on osoittanut, että Gearlooses olivat läsnä Ankkalinnan kun Roope Ankka ja hänen sisarensa saapui vuonna 1902, kun Beagle Boys ulkopuolella asuvat sitten vielä pieni ratkaisu. Don Rosa sanoo: "Gearlooses olivat Ankkalinnassa ennen Roopen. Arvelin, että Beagle Boys homesteaders yleisellä alueella ja tottuneet Ankkalinnan kun Roope muutti asumaan vanhaan linnoitukseen. Ja en tiedä, jos ne vasen ala jälkeen ja muutti takaisin vasta paljon myöhemmin. Rockerduck oli miljonääri jo kauan ennen Roopen ja koskaan elää pienessä kylässä kuin pre-1902 Ankkalinnan, hän olisi muuttanut sinne vuosikymmeniä myöhemmin, kun se tuli iso kaupunki. " Kuuntele Lue foneettisesti Neljäs Luku Kun yli 80 vuotta Nokikana-asemaan, dramaattisia muutoksia tuli Ankkalinnan aikaa uuteen luvulla. Kun tämä luku alkaa keväällä 1902 Roope Ankka - Skotlannin uuden omistajan kymmenen eekkerin Killmule Hill Fort Ankkalinnan, saapuu kylään ja hänen kaksi sisarta. Don Rosa on osoittanut, että vasta Roope muutti sinne vuonna 1902, ei ollut juuri mitään siellä, ja enintään muutamia kymmeniä asukkaita. McDucks ja Ankkalinna Kuva 4.1 Kuva 4.1 - tulo McDucks on Ankkalinnan. Vuoden saapumisesta Ankkalinnan Ankka ja hänen sisarensa ensimmäinen tuli ankkojen tilalla kysyä sijainti Ankka uuden ominaisuuden. Koska joitakin ongelmia Ankka auton, kun hän yritti ajaa sitä Killmule Hill, Hill sai nimekseen "Killmotor Hill". Vanha nimi näyttää osoittavan, että muuli on jälleen romahtanut siellä. Ehkä jos joku yritti päästä linnake kiire, pakenevat intialainen hyökkäys tai jotain? Ei paikannimet näyttää säilynyt aika ensimmäisen varuskunnan lopulla 1500, joten nimi Kill Mule Hill todennäköisimmin on se peräisin 1800-luvulla. Ehkä takaisin vuoden viimeisen brittiläisen varuskunnan, mutta todennäköisesti se otettiin käyttöön Cornelius Nokikana tai toinen varhainen edelläkävijä. Kuva 4.2 Kuva 4.2 - McDucks syöksyi maissin Duck tilalla. Kuva 4.3 Kuva 4.3 - kokous Hortense Ankka ja Quackmore Ankka. Tapahtumien aikana seuraava erittely Ankka auton ja sen aiheuttamat joidenkin maissi kuuluvien laitosten paikalliset ANKKAPERHE, kokous, myöhemmin yhteydessä Coots ja McDucks tapahtunut kuten Ankka sisko Hortense Ankka ja Clintonin Nokikana tyttären poika Quackmore Duck ensimmäinen täyttyvät ja rakastui. Kuva 4.4Illustration 4,5 Kuva 4.4 - Elvira "äiti" Duck kertoa Ankka noin linnake. Kuva 4.5 - Ankka ensimmäinen tarkastus hänen uuden ominaisuuden. Heti McDucks saapui Fort, Roope määräsi Junior Woodchucks jotka käyttivät sitä pääkonttorinsa, jättää hänen omaisuutensa välittömästi. Joukossa JW oli nuori poika nimeltä Fulton Peloton. Kaksi muuta on todennäköisesti sama kahden JMV-pioneerit Osborne ja Taliaferro jotka mainitaan "WHADALOTTAJARGON". Pian saapumisen jälkeen McDucks on Ankkalinnan, Karhukopla - Roope vanha vihollisia kun hän purjehti Mississippi, nyt ulkopuolella asuvat Ankkalinnassa - yritti ryöstää Roopen kaikki rahansa. Trouble Washington DC Kuva 4.6 Kuva 4.6 - presidentti Theodore Roosevelt on varoittanut uudesta tilanteesta, joka on esiintynyt Ankkalinnassa, Calisota. Samalla JW oli kertonut presidentti Teddy Roosevelt siitä "tunkeutuja" Fort Ankkalinnassa. Roosevelt pelkäsi suuryrityksiä, ulkomaiden puuttumista asioihin ja sotilaallisia uhkia vastaan rannalla USA reagoi viipymättä ottamalla käyttöön osa merivoimien ja "ensimmäisen vapaaehtoisen ratsuväki" yksikkö ("Rough Riders) saavuttaakseen tarkoitus uhkaa ratkaisevia voimassa. Maksu-up Killmotor Hill Kuva 4.7 Kuva 4.7 - Yhdysvaltain joukot valmiina hyökkäämään Killmotor Hill. Kuva 4.8 Kuva 4.8 - lataus-up Killmotor mäkeä. Keskellä ryöstö, Linnoitus näin hyökkäsi Roosevelt ja hänen joukkonsa. Sen puute muita aseita Ankka repivät alas osat laho linnake ja heitetään vasten hyökkääjiä. Kuva 4.9 Kuva 4.9 - vastahyökkäys on Hortense Ankka. Kuva 4.10 Kuva 4.10 - kokous Roope Ankka ja Teddy Roosevelt. Taistelun aikana "Rough Riders" oli piirtää, koska ankara vastahyökkäys, jonka Hortense Ankka. Taistelu kuitenkin päättyi, kun Roope Ankka ja hänen vanha ystävänsä Montana, nyt presidentti, Theodore "Teddy" Roosevelt tapasivat kasvokkain ja rauniot linnoituksen. Kiitos saapumista Roosevelt ja hänen joukkonsa Karhukopla "ryöstö oli vältettävä ja Karhukopla pidätettiin. Tämän jälkeen ei ollut mitään uutta vastakkainasettelu Ankka ja Karhukopla vuoteen 1947. Biography: Theodore Roosevelt (1858-1919) Theodore Roosevelt Theodore Roosevelt (1858-1919) Yhdysvaltain presidentti (26.) vuodesta 1901 vuoteen 1909. Kun 1880-luvun puolivälissä hän jäi kauden Dakota. Vieraillessaan Badlands vuonna 1884 hän ja Roope Ankka tapasivat ensimmäistä kertaa. Vuoden puhkeaminen Espanjan ja Yhdysvaltojen sota 1898 hän oli everstiluutnantti Yhdysvalloissa vapaaehtoisten ratsuväen ("Rough Riders). Hän ylennettiin myöhemmin everstiksi. Tänä aikana hän johtaa sankarillista maksu-up Kettle Hill taistelussa San Juan 1. heinäkuuta 1898. Vuonna 1902 hän liikkeelle "Rough Riders" jälleen, tällä kertaa kohdata uusi uhka kohti rannikkoa Calisota. Tämä taistelu "maksu-up Killmotor Hill" päättyi, kun hän ja hänen vanha ystävänsä Roope Ankka vihdoin tapasi jälleen kasvotusten. Vuonna 1906 hän lähti ulkomaille, kun ensimmäinen amerikkalainen presidentti, Panamaan tarkastaa kaivaukset Panaman kanava. Siellä hän tapasi Roope Ankka ja hänen sisarensa uudelleen, ja lopulta "vieraan" USA höyry-lapio auttaa Roope etsiä kultaa, kaikki tämä pitääkseen kaivauksia aikataulussa. Lopulta hän sai oikeuden penkoa Roopen alueen vaihtoon ensimmäistä nalle-karhu (se oli nimetty hänen kuin hän on lempinimeltään Teddy) maailmassa, joka lähetettiin hänelle sen keksijä saadakseen hyväksynnän tuottaa niitä, Myyntineuvottelijat. Kun 1909 hän teki useita yrityksiä palata Valkoiseen taloon, mutta ei koskaan onnistunut. Hän kuoli vuonna 1919, vain 61 vuotta vanha. Kuvittanut: Kuva 4.1 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 1, paneeli 6 sivu 2, paneelit 1-3. Kuva 4.2 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 2, paneelit 7-8. Kuva 4.3 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 4, paneelit 1-3. Kuva 4.4 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 3, paneeli 5. Kuva 4.5 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 4, paneeli 8. Kuva 4.6 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivulla 6, paneelit 3-8. Kuva 4.7 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 10, paneeli 1. Kuva 4.8 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 11, paneeli 1. Kuva 4.9 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 12, paneeli 7. Kuva 4.10 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 13, paneeli 1-3. Theodore Roosevelt Don Rosa: Lo $ luku X - Sharpie ja Culebra Cut (2001), sivulla 6, paneeli 8. Luku 5 Koska uuden kodin edistää pohatta, Ankkalinnan kasvanut nopeasti usean vuoden ajan seurata. Pian sen jälkeen maksu-up Killmotor Hill, Ankka repivät alas muun linnake ja alkoi rakentaa hänen kuuluisa Money Bin, jonka on suunnitellut arkkitehti Frank Lloyd Drake, joka useimmiten on suunniteltu latoja. Kuva 5.1 Kuva 5.1 - ensimmäinen $ 1.000.000.000 sisällä Money Bin. Uusi kertaa Ankkalinnassa Kuva 5.2 Kuva 5.2 - uutta rahaa Bin. Kuuluisa Ankka Money Bin, uusi maamerkki Ankkalinnassa, oli vihdoin valmis kuuden kuukauden kuluttua. Alussa Money Bin sisälsi kuusi tynnyriä rahaa sisältävien kokonaisarvo noin. $ 1.000.000.000, mutta rahasumma esiin nopeasti. Kuva 5.3 Kuva 5.4 Kuva 5.3 - Roope Ankka ottaa näkymä yli kaupungin. Kuva 5.4 - Roope kertoo hänen veljen noin kasvua Ankkalinnassa. Kuva 5.5 Kuva 5.5 - Roope Ankka kertoo hänen ensimmäiset vuodet kaupungissa. Vuonna 1903, pian sen jälkeen Money Bin oli päättynyt, Ankka alkoi matkustaa ympäri maailmaa lisäämiseen jo iso onni. Ensimmäisten vuosien aikana hänen saavuttuaan Ankkalinnan, Ankka myös investoineet paljon kehittämiseen paikalliseen infrastruktuuriin. In "vähän jotain erityistä" (tapahtuu 50 vuotta hänen saavuttuaan Ankkalinnan = vuonna 1952) hän sanoo, että hän rakensi rautatien ulos kaupungista 48 vuotta ennen (= vuonna 1904), että hän rakensi pääviemärin ja Ankkalinnan 47 vuotta (= 1905) ja että hän tuomitsi rautatien koska hän päätti se ei ollut tarpeeksi vahva tuki ladattu juna, 46 vuotta ennen kuin (= 1906). Vuonna 1908 Ankka alkoi uusi matka ympäri maailmaa entisestään hänen omaisuutensa. Monesta syystä hän ei palannut kotiin ennen 1930, 22 vuotta myöhemmin. Kuitenkin seurauksena jatkuvasti kasvun Ankka-imperiumi, Ankkalinnan ollut merkittävä kasvu näinä vuosina. Kuva 5.6 Kuva 5.6 - Elvira "mummo" Ducks vahvistaa myyntiä Nokikana-maa. Lo $ XII luku - rikkain ankka Maailman Don Rosan mukaan Elvira Duck (lapsenlapsi Cornelius Nokikana), myi kaikki hänen kuuluvat hänen vanha maa, paitsi hänen maatilan, ja Roope. Uusia maamerkkejä Kuva 5.6 Kuva 5.7 Kuva 5.7 - Notre Duck. Kuva 5,8 - Mad Dukes linna. Monet Ankkalinnan myöhemmän maamerkkejä rakennettiin näinä vuosina. Don Rosa sanoo: Sekä Notre Duck ja Mad Dukes linna olisi väärennös esityksessä Euro-arkkitehtuuria, joten ne olisi tullut, kun kaupunki oli paljon suurempi. 1920-luvulla aikaisintaan. Esimerkkejä rekonstruktiot vanha eurooppalainen rakennusten (katedraaleja, keskiaikaisia linnoja, jne.) ovat tunnettuja myös muualla Amerikassa. "Mad Duke" on todennäköisesti ollut luonteeltaan hieman yhtäläisyyksiä "Keisari Smith" Lucky Luke. Mukana on myös teoria, että Phantom Notre Duck on jälkeläinen, tai muu sukulainen Mad Duke. Ankka paluu Ankkalinnassa Kuva 5.8 Kuva 5.9 - Ankka palasi Ankkalinnassa vuonna 1930. Vuonna 1930 Ankka palasi lopulta Ankkalinnan lausua hänen suuri imperiumi sieltä. Saapuessa hän esiintyi lähes toinen henkilö kuin se, joka jättää kaupunkiin 22 vuotta aikaisemmin. Kuva 5.9 Kuva 5.10 - elämä Roope Ankka 1930-1947. Hän esiintyi vihamielisesti ympäristöään myös oman perheensä, joka siis jätti hänet yksin. Samaan aikaan perheen vasemmalle, Ankka ihastunut itse "rikkain mies maailmassa". Sulkea ja Ankka valtakunta Vuonna 1942 Ankka suljettiin hänen yrityksensä ja hänen Money Bin, ja toisin kuin hänen aiemmat elämäntapa, hän vetäytyi iso talo Ankkalinnassa. Siellä hän jäi yksin vain ympäröi palvelija. Hän jäi pois julkisesta elämästä, kunnes jouluna 1947. Biography: Roope Ankka (1867-1967) Roope Ankka Roope Ankka (1867-1967) Syntynyt 1867 Glasgow'ssa, Skotlannissa oldst lapsi Fergus Ankka ja hänen irlantilainen vaimo Hieskoivu Ankka (synt. O'Drake). Rikkain ankka maailmassa. Voisi sanoa, että jos Cornelius Nokikana perustaja 19th century kaupunki nimeltä Ankkalinnan, Roope Ankka oli todellakin perustaja 20-luvulla kaupungin sama nimi. Koska hän omistaa 99% kaupungin on käytännössä tullut "McDuckburg". Ankka voitti ensimmäisen penniäkään kuin 10 vuotta vanha vuonna 1877. 3 vuotta myöhemmin vuonna 1880 hän lähti Amerikkaan 13 vuotta vanha. Vuonna 1898, kun paljon seikkailuja hän päätyi lopulta Klondike. Siellä hän löysi kultaisen kiven koon hanhi muna (kuuluisat Goose-muna Nugget). Seuraavana vuonna hän saavutti ensimmäisen $ 1.000.000 ja osti tekoa varten Killmule Hillin Casey Nokikana, poika Clintonin Nokikana ja pojanpoika Cornelius Nokikana. Ankka päätyi lopulta Ankkalinnassa vuonna 1902. Kun joitakin dramaattisia tapahtumia, joissa hän kohtasi sekä Karhukopla ja presidentti Roosevelt ja hänen "Rough Riders" samaan aikaan, hän repivät alas muun vanhan linnoituksen Ankkalinnan ja nosti hänen kuuluisa Money Bin samassa paikassa. Vuosina seurata, Ankka matkusti ympäri maailmaa lisäämiseksi hänen omaisuutensa. Kun hän palasi vuonna 1930 hän löysi itsensä rikkain mies maailmassa. Hän oli kuitenkin muuttunut. Uusi Roope Ankka oli kova ja vihamielinen hänen ympäristöönsä. Tämän seurauksena hänen oma perheensä jätti hänet. Vuonna 1942 hän lopetti hänen valtakuntaansa ja vetäytyi ison talon täysin toisin kuin hänen aiemmat (ja myöhemmin) elämäntapamme, Ankkalinnan. Joulupäivänä vuonna 1947 hän kutsui hänen veljenpoikansa Aku Ankan ja hänen grand veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankan jälkeen testataan kanttia kesällä-talo Bear-Mounatin. Kun vihdoin yhdistynyt osia hänen perheensä hän päätti palata julkiseen elämään. Seuraavien 20 vuoden aikana seurata Ankka ja tämän veljen kokenut enemmän suuria seikkailuja kuin koskaan ennen ... Kuvittanut: Kuva 5.1 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 14, paneelit 5-6. Kuva 5.2 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 15, paneeli 6. Kuva 5.3 Don Rosa: Lo $ luku X - Invader Fort Ankkalinnassa (1993), sivu 14, paneeli 8. Kuva 5.4 Don Rosa: Kassavirta (1987), sivu 1, paneeli 5. Kuva 5.5 Don Rosa: Vähän jotain erityistä (1996), sivu 21, paneelit 1-3. sivu 21, paneelit 7-9 (US-versio). Kuva 5.6 Don Rosa: Lo $ luku XII - Rikkain Ankka World (1993), sivu 3, paneeli 2 Kuva 5.7 Carl Barks: The Phantom of Notre Duck (1965), sivu 2, paneeli 5. Kuva 5.8 Carl Barks: House of Haunts (1966), sivu 10, paneeli 1. Kuva 5.9 Don Rosa: Lo $ XI - Empire-rakennustyökalun Calisota (1993), sivu 21, paneelit 4-6. Kuva 5.10 Don Rosa: Lo $ luku XII - Rikkain Ankka World (1993), sivu 3, paneelit 1, 5-7. Roope Ankka Don Rosan Ankka Perhe Three (1993). Luku 6 Joulupäivänä 1947 Ankkalinnan kerran näki tapahtumien kääntyi vuoroveden ja teki vanha Roope Ankka palata julkiseen elämään. Dramaattinen joulua ja Ankka paluuta julkisen elämän Ankkalinnassa Kun jouluna 1947 vanhan Ankka lainaksi hänen mökki Karhuvuoren hänen veljenpoikansa Aku Ankan ja Aku kolme veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankka. Ankka idea oli hauskaa tämän veljen pukeutumalla itse kuin karhu ja pelästyttää heidät. Jotkut kuitenkin todellista kantaa näkyi ja Ankka oli yksi pelkää sijaan. Koska veljen oli rohkea (joka oli ainakin mitä Ankka uskoi) hän kutsui heidät illalliselle hänen iso talo. Voit lopettaa Donald epäilevään tarinoita hänen fantastinen elämästä ja hänen valtava omaisuutensa, Ankka kutsui veljen nähdä hänen Money Bin. Kuva 6.1 Kuva 6.1 - Ankka koputtaa ovea auki. Matkalla Money Bin Ducks havaittiin, että Karhukopla, toistaiseksi pukeutunut Santa Claus. Etsiessään upeassa rahaa holvissa, Ankka ja tämän veljen olivat yllättyneitä Karhukopla joka oli salaa seurannut niitä Money Bin. Ankka ja tämän veljen oli lukittava toiseen huoneeseen, jossa on paljon pokaaleja ja muita ikimuistoisia kohteet Ankka nuoremman vuotta. Osoittaakseen Donald, että hän todella oli käyttänyt kohteet Nuoruudessaan Ankka tarttui ongelmitta ja tippuu iso reikä oven, niin että se voidaan avata. Kuva 6.2 Kuva 6.2 - Ankka ja tämän veljen valmis seuraamaan Karhukopla. Kuva 6.3 Kuva 6.3 - Ankka ja tämän veljen jälkeen Karhukopla. Jälkeenpäin Ankka ja tämän veljen jälkeen Karhukopla kaduilla Ankkalinnassa. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen Ankka oli siis jälleen nähdä julkisuudessa. Elvyttää tämän taistella Karhukoplan, Ankka pian uudelleen hänen valtakuntaansa, ja siten aloitti uuden kauden kasvun Ankkalinnassa. Seuraavina 20 vuotta hän kokenut seikkailuja, jotka toivat uusia aarteita, mainetta ja kunniaa Ankkalinnan eri puolilta maailmaa. Aku Ankka huomaa neliö-munat Kuva 6.4 Kuva 6.4 - Aku Ankan löytyminen neliön munia. Vuonna 1940-luvun lopulla ja 1950-luvun alussa Ankka veljenpoika Aku Ankka teki jonkin verran menestystä työskennellyt useita museoita Ankkalinnassa. Keväällä 1949 hän oli neljäs avustaja talonmies on Ducburg Museum of Natural Science. Eräänä päivänä kun hän puhdistaa pölystä kiviä löytyy antiikin Inca rauniot Perussa, hän vahingossa putosi yhden neliön kivi lattialle ja huomasin, että se rikkoi kuin muna. Tämä löytö teki paljon huomiota ja Aku Ankka ja tämän veljen lähetettiin retkikunta Andien löytää lisää tällaisia neliön munia. Lopulta he palasivat menestyksen tutustumisen jälkeen molemmat neliön munat ja neliö kanaa pieni piilotettu yhteiskunta Andeilla. He myös toivat mukanaan kahta neliösilmää kanaa - kuitenkin niin näytti olevan mies kanoja niin ei tuoteta neliön munat voitaisiin aloittaa ulkopuolella Andeilla. Canon-palo Ankkalinnassa Kuva 6.5 Kuva 6.5 - Canon-tulta Ankkalinnassa. Kauhuissaan ja Karhukopla / Scrooges anti-Beagle Canon Carl Barksin mukaan vuonna 1951 kaanon asennettu suojaamaan Ankka-rakennuksen Downtown Ankkalinnan alkaen Karhukopla, sai potkut onnettomuus ja aiheutti vahinkoa useita rakennuksia keskustassa Ankkalinnassa. Uutta rahaa Bin Kuva 6.6 Kuva 6.6 - uusi ylivuoto Money Bin. In The Big Bin on Killmotor Hill / Vesi Money Bin jäätyy Barksin mukaan Roope Ankka rakennetaan uutta rahaa Bin vuonna 1951. Tämä on ensimmäinen kerta, Money Bin on mainittu, ja sopimaan tarinan vitsi se oli päällä Killmotor Hill joka on mainittu ensimmäistä kertaa. Koska Killmotor Hill bin on rakennettu vuonna 1902 1951 bin on uudempi keskustan toimistorakennus / "ylivuoto bin", joka näkyy Barks on jotain juttua (lähinnä Pelle tarinoita ja muita Roope logoed tarinoita). Vuonna pillipiipari Ankkalinnan Don Rosan mukaan Roope todellakin on niin keskustassa "ylivuoto bin" ja vanhan rahan Bin päälle Killmotor Hill. Hyvä Ankka katastrofista Kuva 6.7 Kuva 6.7 - suuri Ankka katastrofi. Kuva 6.8 Kuva 6.9 Kuva 6.8 - asiantuntijaraportissa. Kuva 6.9 - asiantuntija sanoo, että Scrroge rahat menetetään lopullisesti. Juuri ennen joulua 1951 Roope Ankka meni katon rahansa Bin, laittaa uusi kolikko ylikuormitettu holvin läpi katon-luukku. Valitettavasti oli yksi kolikko paljon. Kun mahtava ääni lattialle hänen rahaa holvissa hajosi ja kaikki rahansa vaipui jättimäinen syvä reikä alla Money Bin. Maailman suurin asiantuntijat kutsuttiin löytää tapa saada rahat takaisin Money Bin. Valitettavasti asiantuntijat havaitsivat, että vain ohut pesä maa pitää rahat upposi syvälle juoksuhiekka, ja siten tehnyt mitään helppoa tapaa päästä rahaa mahdotonta. Syvästi masentunut Ankka sitten muutti tämän veljen, kun ihmiset Ankkalinnan alkoi puhua "suuren Ankka katastrofi". Unohtumaton joulu Shacktown Kuva 6.10 Kuva 6.11 Kuva 6.10 - Roope tuoksuu rahansa. Kuva 6.11 - löytö mäyrä n reikä. Kuva 6.12 Kuva 6.12 - lelu-junan ensimmäinen kuorma om rahaa. Jouluna 1951 tuli unohtumaton lasten Ankkalinnan köyhimmissä osa - Shacktown. Se alkoi, kun Daisy Ducks hyvät-klubi, yhteistyössä Junior Woodchucks päätti järjestää hyväksyttävää joulu juhla köyhät lapset Shacktown. Ankka pyydettiin apua ja tosiasiallisesti hyväksyvät lahjoittaa puoli tarpeeksi rahaa, mutta vain silloin, kun hyvät JW olivat tehneet puolet rahoista. Valitettavasti Ankka's Fortune oli menettänyt suuren Ankka onnettomuus ennen kuin hän voisi edistää hänen osake ... Kuva 6.13 Kuva 6.13 - hyvää joulua köyhille lapsille Shacktown. Onneksi Ankka on grandnephews Tupu, Hupu ja Lupu Ankka tiesi luolan alla kaupunkiin. Yhdessä niiden sedät, ne luolaan nähdä, jos se voisi johtaa lähemmäksi Roopen rahat. Lopussa luola Roope Haistoin hänen rahansa ja löysi pian mäyrä on reikä, joka johtaa rahan. Pian HD # 38, L toi lelu juna, jonka he olivat lainanneet heidän JW ystäviä. Kun juna he voisivat lopulta saavuttaa rahaa. Osoittaa hänen suuren arvostukseni JW niiden avulla Roope luvannut lahjoittaa ensimmäinen kuorma rahaa niistä. Valitettavasti hänelle ja onneksi JW ja köyhät lapset Shacktown, siellä oli sata 1000 dollarin seteleitä ja että kuorma. Jälkeenpäin lapset Shacktown kokenut paras joululahja heidän eliniän. Biography: Aku Ankka (N. 1920 -) Aku Ankka Aku Ankka (N. 1920 -) Syntynyt 1920-luvun alussa yksi kaksi kaksoset. Poika Roope Ankka sisko Hortense Ankka ja Quackmore Ankka - vanhin poika Elivira "Mummo" Ankka ja hänen miehensä Humperdink "Dabney" Duck. Aku Ankka näin on jälkeläinen sekä Clan Ankka ja Coots. Aku Ankka on läpi vuosien kokeillut kaikenlaisia työpaikkoja ilman menestystä. Tämä on kuitenkin enemmän aiheuttaa jatkuvaa huonoa onnea ja itsepäisyyttä kuin puute lahjakkuutta. On kuitenkin siltä, että hänen setänsä Roope on aina jotain, kuten paistaa hänen kolikoita. Kun Donald rakensi oman auton (rekisteröity numerolla 313) varaosista. Hän on käyttänyt sitä siitä lähtien. Donald on huhu siitä, että "vaikea" naapuri. Hänen taistelee hänen naapurinsa J. Jones ovat asia keskustelujen koko Ankkalinnan. Donald tunnetaan myös taistelee oman serkkunsa Hannu Hanhi, enimmäkseen yli Donald tyttöystävä Iines Ankka. Yksityisellä Donald herättää hänen kolme veljen Tupu, Hupu ja Lupu Ankka, oli suuri menestys. Kuvittanut: Kuva 6.1 Don Rosa: Lo $ luku XII - Rikkain Ankka World (1993), sivu 11, paneelit 4-6. sivu 10, paneelit 4-6 (lyhyt versio). Kuva 6.2 Don Rosa: Lo $ luku XII - Rikkain Ankka World (1993), sivu 11, paneeli 9. (Tämä paneeli puuttuu lyhyt versio). Kuva 6.3 Don Rosa: Lo $ luku XII - Rikkain Ankka World (1993), sivu 14, paneeli 7. sivu 12, paneeli 6 (lyhyt versio). Kuva 6.4 Carl Barks: Lost Andeilla (1949), sivu 1, paneeli 7 sivu 2, paneelit 1 ja 3. Kuva 6.5 Carl Barks: Kauhu Karhukopla / Scrooges anti-Beagle Canon (1951), sivu 4, paneeli 1. Kuva 6.6 Carl Barks: House of Haunts (1966), sivu 4, paneeli 1. Kuva 6.7 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 22, paneeli 5 sivu 23, paneeli 6. Kuva 6.8 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 25, paneeli 5. Kuva 6.9 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 25, paneeli 6. Kuva 6.10 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 29, paneeli 4. Kuva 6.11 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 29, paneeli 5. Kuva 6.12 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 31, paneeli 2. Kuva 6.13 Carl Barks: Joulu Shacktown (1951), sivu 32, paneelit 1-3. Aku Ankka Don Rosan Ankka Perhe Three (1993). Luku 7 Paljon tärkeitä tapahtumia järjestettiin Ankkalinnassa 1950-luvulla. Kun tämä luku alkaa vuonna 1952 Roope Ankka on matkalla vararikkoon seurauksena suuri Ankka Calamity, ja ennen kuin hän voi ajatella löytää tapa saada rahansa takaisin rikas Maharadža saapuu kaupunkiin ja haasteita Roopen vauraus .. . Statue Fight Kuva 7.1 Kuva 7.1 - patsas taistella Ankkalinnassa. Keväällä 1952 Maharaja on Howduyustan, joka (kuten seurauksena Ankka Calamity?) Silloin väitettiin rikkain mies maailmassa, vieraili Ankkalinnassa. Vierailun aikana hän lahjoitti rahaa Ankkalinnan kaupungin valtuusto, jota käytetään nostamaan patsas Cornelius Nokikana. Uutinen ilmoitus tästä lahjoituksesta väitti, että Maharadža oli rikkain mies maailmassa. Vaikka hänen omaisuutensa oli kriittisesti vähennettävä, koska seurauksena suuri Ankka Calamity, Roope Ankka ei voinut hyväksyä tätä ja vastasi nostamalla kaksi kertaa niin suuri patsas. Tämä alkoi "patsas sota" kahden. Tänä "patsas sodan" useita erittäin suuret patsaat Cornelius Nokikana esitetty Ankkalinnan. Lopulta taistelijat esille erittäin kalliita patsaita itse itsensä. Lopuksi Maharaja meni rikki ja vasen Ankka voittaja tässä taistelussa, mutta myös syvempään kriisiin kuin ennen, koska "patsas sodan" tyhjensi suuren osan rahaa holvit hänen uusi ylivuoto-bin. Kun se tulee edelleen kohtaloa kaikki patsaat Don Rosa sanoo: "Ilmeisesti on useita patsaita vasemmalle rahaa Kaksintaistelu Maharadža, ... ja olen aina jokin, joka on noin 20-30 tarinoita pitkä. Oli yksi tai kaksi pitempi niistä vuonna 1952, mutta ... ne purettiin kuin "vaaraa antenni navigointi" ". Ilmeisesti patsaat sotilaiden itse purettiin liian - luultavasti taistelijoiden jotka molemmat tarvitaan niiden arvo rahana. Sitten ystävät Cornelius Nokikana yhdistyksen saivat avata Nokikana Memorial Library, sisällä pohjassa suurin jäljellä oleva patsas (tämä kirjasto näkyy Hänen Majesteettinsa Ankka Don Rosa). Gyro's elävä lamppu Kuva 7.2 Kuva 7.3 Kuva 7.2 - Donald's lamp työntää Gyro's pää kesken mieli-ruutuun. Kuva 7.3 - Gyro valmistelee uusi keksintö ... Kuva 7.4 Kuva 7.5 Kuva 7.4 - Donald laittaa lampun päälle! Kuva 7.5 - Gyro's Little Helper löytää uusi siirtymistä rahaa ... Kuva 7.6 Kuva 7.7 Kuva 7.6 - Gyro's Little Helper ja rahaa rahoittaa pelastus-toimintaa. Kuva 7.7 - rahaa se tie ylös ... Kun suuri Ankka onnettomuuden Roope Ankka muutti tämän veljen. Elin niin lähellä toisiaan niin kauan kuitenkin johtanut joidenkin väitteiden välillä Aku ja Roope. Eräällä näistä väitteistä Roope vahingossa törmäsi Donald's valaisimet niin, että se putosi lattialle ja sai vaurioitunut. Jotta hän lampun korjattu Aku meni paikalle, jossa monet Duckburgians oli heidän asiat korjataan - Fulton Peloton työpaja (Fulton Peloton oli yksi Junior Woodchucks pioneerien joka jossa mukana maksu-up Killmotor Hill vuonna 1902 - katso luku 4) . Kun Donald saapui tallentaa hän löysi rentouttava Fulton Peloton ulkopuolella, joka sanoi, että hän oli eläkkeellä ja luovutti liiketoiminnan yli pojalleen - Pelle Peloton, joiden ura hänellä oli paljon toivoa. Donald siis lähti Pelle Peloton nähdä, jos hän voisi korjata lampun. Mutta seurauksena kaaos Gyro's kerroksessa Donald kompastui ja kaatui, kun lamppu oli heittänyt hänen käsistään. Alla lampun osuma Gyro's päätään niin voimalla, että Pelle pää putosi osaksi keksintö hän oli parhaillaan - ajatella laatikko. Kun hyrrä oli saanut siitä sokeripala, Donald sanoi, että jos hän oli niin fiksu kuin hänen isänsä sanoi, että oli suurempi tehtävä kuin korjaaminen hänen lamppu odottamassa häntä - kääntää peliä Ankka Calamity ... Gyro siis tuli Aku ja Roope luolaan, jotta katsomaan tilannetta. Kun lyhyt näkymä luonnokset piirtämä Roope asiantuntijat ja mäyrä hole lopussa luolan, Pelle katsoi, että rahat oli otettu samalla tavalla he sortuivat. Myöhemmin kolme meni Gyro työpaja, onko jokin hyrrä keskeneräiset keksinnöt voivat olla avuksi. Siellä he löysivät super-helium-kaasua erityisesti keksitty jättäen metallin saataisiin poistettua uponnut metallisten laivojen meren pohjaan. Jotta löydettäisiin tapa saada kaasua rahaa, Pelle kysyi, jos joku olisi sytyttää. Vastatakseen tähän pyyntöön, Donald lamppu, joka oli aiemmin kärsinyt ajattelu säteitä Gyro keskeneräiset ajatella laatikko, kääntyi itse. Gyro ymmärsivät nopeasti, että lamppu jotenkin tullut älykäs ja hengissä altistuvat ajatella-ruutuun, ja että se voisi olla erittäin hyödyllistä, jotta löydettäisiin tapa kaasun ja rahaa. Lamppu oli siis tullut pohjaan luolan ja annetaan joitakin pyöriä niin, että se kylmä siirtyä mäyrä hole kuten lelun juna. He kuitenkin huomasivat pian, että mäyrä on reikä äskettäin oli osittain tukossa, niin että lamppu oli löytää toinen siirtymistä rahaa. Jotta pystyy tähän tehtävään, Pelle antoi jalat ja kädet. Jotta se siirtää pehmeästi hän sai myös jonkin verran Dolls-kengät, jotka hän oli hiljattain tehty Iines Ankka kolmen veljen huhti-, touko-ja kesäkuussa Ankka. Lopuksi Donald laittaa hehkulamppujen päälle siten, että se voisi syttyä se ympäristössä - Gyro's Helper syntyi ... Pian sen jälkeen, Pelle uusi Helper lähetettiin takaisin mäyrä n reikä, kun se löysi nopeasti uuden siirtymistä rahaa. Onneksi se myös tuonut takaisin rahaa sen kanssa, niin että pelastustoimet voitaisiin rahoittaa. Pian paljon Gyro's super-helium-kaasua pumpataan pitkä letku ja otetaan rahat. Kaasu-temppu toimi, ja pian Rahat nostettiin takaisin ylös ja tyhjiin Money Bin ... Käänteinen suuri Ankka onnettomuuden Kuva 7.8 Kuva 7.9 Kuva 7.8 - Money Bin jälkeen se suunnittelematon lentoonlähtöä. Kuva 7.9 - The Money Bin käsissä Cornlius Nokikana patsas. Kuva 7.10 Kuva 7.10 - suuri Ankka onnettomuus on vihdoin kääntynyt täysin päinvastaiseksi. Operaatio vaikutti suuri menestys. Kuitenkin kaasua osoitti pian liian tehokas, niin että rahaa Bin nostettiin sen perustamisen ja hitaasti alkoi lentää pois kuin ilmapallo. Kuitenkin käyttämällä terävä kärki sen polttimon Gyro's Helper onnistui leikata pieni reikä kalvo kaasu oli luonut ympärille rahaa. Tämä vuoto riitti tekemään Money Bin liikkua hitaasti alaspäin uudelleen, kunnes se päätyi syliin suurin jäljellä uuden patsaita Cornelius Nokikana. Vuoto oli sinetöity ja Bin jäi patsaan sylissä kun reikä alla sen perusta oli tiivis kiviä ja betonia. Lopuksi Money Bin nostettiin takaisin paikalleen laivue helikoptereita. Suuri Ankka Calamity lopulta historiaa! Pian tämän tapauksen jälkeen Pelle Peloton avasi uuden työpaja. Maanjäristykset Kuva 7.11 Kuva 7.11 - Maanjäristys Ankkalinnassa. Vuonna 1956 Ankkalinnan kärsivät pahimmista maanjäristyksistä sen tunnetun historian aikana. Tämä tapahtui pian sen jälkeen Roope Ankka oli kaivanut syvällä tunnelissa maan tutkiakseen maaperää mahdolliset heikkoudet, jotka voivat johtaa kuolemaan aikana maa tärisee. Ihmiset Ankkalinnan Wold koskaan tiedä, että syvällä alla maahan Roope ja tämän veljen löysi maan alla maahan nimeltään Terry Fermy, asuu feetless laji nimeltä Terries ja Fermies kuka urheilu on roll ja täristää (jäljempänä Terries) ja läähättää ja sekoita ( Fermies) vastaan kiviä luomiseksi maanjäristyksiä. Voit lopettaa urheilun turvaamiseksi Ankkalinnan ja Money Bin, Roope ja tämän veljen varasti heidän trophy (vanha maljakko). Jotta yrittävät saada pokaalin takaisin, Terries ja Fermies luotu ennen mainittujen kauhea maanjäristykset Ankkalinnassa. Yksi tämän maanjäristysten aiheuttamat Ankka on rahaa kaatui tunneliin. Onneksi Roope, että Terries ja Fermies ei ole kuin rahaa ja heitti ne ylös ennen kuin ne lopullisesti sinetöity tunnelin iso kivi. Koska Terries ja Fermies ei onnistunut pyrkimyksissään saada takaisin vanhan pokaalin heidän oli valittava toinen ja päädyin Roopen silinteri, jonka hän menetti vuoden paeta Terry Fermy. Ankkalinnassa ei ole kärsinyt mistään suuri maanjäristys lähtien. Tuulinen kokemus Ankkalinnassa Kuva 7.12 Kuva 7.12 - Syclon on Ankkalinnan!. Toisen kerran vuonna 1956 Roope päätti testata Aku Ankka ja Hannu Hanhi kyvystään ottaa haltuunsa Ankka-imperiumin antamalla heille sekä yksi yritys kerrallaan. Kutsu lähetettiin postitse, koska Donald oli ensimmäinen, joka näkyy Roopen toimistoon Roope antaa hänelle valita liikkuvan yrityksen ja höyhen yritys. Donald valitsi höyhen yritys, joka näytti olevan helpoin yritys ajaa kaksi. Kuitenkin tornado auttoi Gladstone siirtyä talon yhdestä vuoren huipulla toiseen ennen kuin se tuhoutui katon Donaldin tehtaalla levisi höyhen koko Ankkalinnan. Näin kilpailu päättyi ilman voittaja, mutta Aku sai mukavan määrän rahaa onnellinen Roope että kiitos höyhenet, joka oli levinnyt ympäri kaupunkia, kokenut kiva voittoa voimakkaasti kasvanut myynti Hoovers. Savuinen kokemus Ankkalinnassa Kuva 7.13 Kuva 7.13 - Savu yli Ankkalinnassa!. Tällä kolmannen kerran vuonna 1956 Aku Ankka yritti uraa savu kirjailija (suunnittelu tekstiä ja kuvia taivaan savulla kone). Kuitenkin ihmiset Ankkalinnan koki kärsivät savu-rutto teollisuuden ja muista lähteistä, eikä siten kuin Aku uutta liiketoimintaa lainkaan. Ainoa, joka oli halukas palkkaamaan hänet oli hänen setänsä, Roope Ankka. Donaldin tehtävänä oli kirjoittaa Scrooges nimi ja design hänen profiili taivaalla yhteydessä vaalikampanjaa. Kuitenkin johtuen joidenkin onnettomien olosuhteiden jokaisen profiilin Roope tuli tulosta. Lopulta Roope ampui neljä ohjusta taivasta vasten ja paina Donald savua laitteita niin, että koko Ankkalinnan peitti paksu savu taas. Paeta vihaisia Duckburgians Roope lähti Alaskaan ja Donald meni Isle of Capri. Päivä Ankkalinnan vedestä tuli punainen Kuva 7.14 Kuva 7.14 - Punainen vettä Ankkalinnassa!. Vuonna 1957 Pelle Peloton on keksinyt voimakas punaisen väriaineen voidaan värjätä vaatteita. Tämä keksintö tehtiin kangas-maker Donald Dockiin 1113 Quack Street, Ankkalinnan. Mutta valitettavasti hänen Helper pilasi muutama tippa vahvaa paikalla poistaja osoitelappu. Ne muutamat tippa paikalla poistoaine muuttanut osoitteeseen: Aku Ankka, 13 Quack Street, Ankkalinnan. Paketti kanssa väriaine oli siis väärin lähetettiin Aku Ankka joka silloin oli saanut uuden työpaikan kaupungin vesi-osaston Roustabout vuoden vesilaitoksissa Ankkalinnassa. Koska osa hänen työtään Donald odotti paketti sisältää joitakin jauhetta kaadetaan paikallista Ankkalinnan-joki, puhdistaa vettä ja parantaa veden laatua. Kun paketti punainen super-väriaine on toimitettu hän uskoi, että se oli paketti hän odotti ja siten hyvässä vakaumukseen, kaatoi sen jokeen. Tämän seurauksena veden Ankkalinnan muuttui punaiseksi. Valitettavasti tämä tapahtui samanaikaisesti kuin pormestari Ankkalinnan avasi uuden suihkulähteen, kunniaksi Cornelius Nokikana putkiston vuori vettä Dukburg. Pelle Peloton oli pian määrättiin siivoamaan, mutta ainoa ratkaisu hän keksi oli luoda vettä värillinen väriaine että Donald kaadetaan Ankkalinnan joen. Jälkeenpäin Gyro, Doanld ja HD & L lähti Timbuktu hetkeksi. Emme koskaan oppineet vesi tuli lopulta OK, mutta se oli luultavasti puhdistanut itsensä aikana luonnolliset prosessit. Joulukuusi veto. Kuva 7.15 Kuva 7.15 - Scrooges joulukuusi latvat Clocktower!. Vuonna 1958 Aku Ankka ja tämän veljen lähetettiin Kanadaan etsimään 100 jalka pitkä joulukuusi heidän setänsä, Roope. Syynä tähän oli se, että Roope oli vedon kanssa MC, Jolly Ollie Eiderduck voisiko hän saada kaupungin joulukuusi, joka ylhäältä kello-torni Ankkalinnan kaupungintalolle. Donald ja tämän veljen onnistui ensinnäkin, mutta sitten Karhukopla, joka palkattiin Eiderduck leikata osa puusta, myös onnistuneet tehtävänsä ja tuntui, että Roope oli menettänyt vedon. Kuitenkin jonka avulla maailmanpyörä, Roope ja tämän veljen onnistui nostamaan puun niin että se lopulta kärjessä kellotorni, jolloin Roope voitti vedon. Musta keskiviikko Kuva 7.16 Kuva 7.17 Kuva 7.16 - toteemipaalu. Kuva 7.17 - Ihmiset lähtevät Ankkalinnan välttää musta keskiviikko. Kun tarina (WDC 230) Carl Barks kertoo ilmiöstä nimeltä musta keskiviikko. Tämä ilmiö, joka tapahtui samana keskiviikkona (kolmas keskiviikko jälkeen punainen maanantai) vuosittain tehdään ihmisiä ja eläimiä menettää hiuksiaan. Tässä tarinassa Barks sanoo, että ensimmäinen musta keskiviikko tapahtui vuonna 1909. Ihmiset Ankkalinnan uskoi, että se oli kirous, joka oli kytketty totem-napa Roope toi mukanaan käynnin jälkeen Chillyboot intiaanien Villin Pohjolan Kanadan. Syynä kirous oli se, että Roope tällä matkalla myi intiaanien karvaa vesi teki heistä menettävät hiukset. Ilmiö kesti vuoteen 1959, kun huomattiin, että se johtui Roope tuulettanut rahansa samana päivänä joka vuosi, koska se oli ainoa päivä vuonna, että hän tunsi turvallista tehdä niin. Ilmiö siis katosi kun Roope asennetaan uusi ilmastointi ja Money Bin. Ongelmia Wax Museum Kuva 7.18 Kuva 7.18 - Ongelmia Wax Museum. Vuonna 1959 Aku Ankka palkattiin yö vartija Ankkalinnan Wax Museum. Pitää hänet hereillä tämän veljen HD & L kätki vahanukke Napoleonin sisällä kaappiin. Kun Donald etsitään se museon ulkopuolella hän sen sijaan löytyi yksinäinen osallistuja lähellä karnevaali, joka oli pukeutunut kuin Napoleon. Kun koputtavat hänet pois Donald vei hänet museo ja laittaa hänet Napoleonin paikka. Kun mies karnevaali tuli hän yritti karata. Pelottaa elossa "Napoleon" HD & L toistaiseksi pukeutunut ritari keskiajalta, alkoi kulua pois myös. Donald onnistui pysäyttämään molemmissa suuri köysi vain huomatakseen, että loput ihmisiä karnevaalit olivat siirtyneet ulos ja seisoi museon ulkopuolella. Uskovat, että kaikki vaha patsaat olivat siirtyneet ulkopuolella Aku hyökkäsi kaikkien ihmisten kanssa ulkona köysi ottamiseksi ne takaisin museoon. Mutta tämän tapauksen jälkeen vahanukke Aku vihittiin jonka museo, koska kukaan ei ollut koskaan ennen aiheuttivat paljon taisteluja ja kaaosta kerralla Ankkalinnassa. Raha Championship Kuva 7.19 Kuva 7.19 - Raha mestaruuden Ankkalinnassa. Vuonna 1959 Ankkalinnan oli areenalla upeimmista kilpailu maailmalla on koskaan kokenut. Roope Ankka oli kyseenalaistanut hänen Etelä-Afrikkalainen vastine, Into Glomgold, luottaa niiden omaisuuksia jälkeen muuttaa ne hopea dollaria, jotka oli kerätty yhdeksi valtava kasa kullekin taistelijoiden klo vanha lentokenttä kaupungin ulkopuolella. Kun joitakin dramaattisia tapahtumia, joissa Glomgold yritti levyt kahdesti, Ankka: n keko oli mittausten mukaan 1100 kuutiometriä tuumaa (18,03 dl) suurempi kuin Glomgold n kasaan - vain hieman vähemmän kuin 5 litraa (18,93 dl) kolikoita Glomgold maksaa pian ennen, jotta levyt. Luku 8 Kuva 9.1 Kuva 9.1 - Tämä 1991 piirustus osoittaa Donald, Daisy ja HD & L haudalle Roope Ankka. Tuorein informations jos Don Rosa (hänen muistiinpanoja syntymän ja kuoleman päivämäärät Ducks) on, että Roope Ankka kuoli vuonna 1967, lähes 100 vuotta vanha, ja että Mummo Ankka kuoli myös joskus ennen vuotta 1970. Tämä tarkoittaa, että vuoteen 1970 mennessä sekä Roope Money Bin ja Mummo Ankka maatilalla otti joku muu - luultavasti lähellä perhettä. Roope haudalla Vuonna 1991 Don Rosa teki myöhemmin hyvin tiedämme piirustus Roopen haudalle. Hän selittää: "Se oli tehty Saksan fanzine kun toimittajat pyysi useita taiteilijoita ja kuvitus linjan" Hei, Daisy, mitä tapahtui Roope? ". Muut taiteilijat keksi joitakin melko outo piloja, mutta minä luonnollisesti voisi vain ottaa sen hyvin vakavasti, ja käytti sitä kuvaamaan mitä näen kuin tuleva minun versio tästä Ankka Universumin ... halusin että se tapahtui vuonna että piirsin sen, 1991 ... Roope ei todellakaan ole mitään yhteyttä Castle Ankka, pidä hänen sisarensa ei koska he asuivat siellä. Joten kai hautaan voisi olla Ankkalinnassa. Mutta kun unelmoida siitä tarina, että en voi koskaan kertoa Roopen kuoleman olen taipuvainen ajattelemaan, että hän olisi kuollut noin suuri seikkailu, ja että hänen ruumiinsa ei olisi löytynyt, koska se näyttää enemmän dramaattinen. Joten hauta olisi symbolinen, missä se voisi olla. " Perillisille Ankka imperiumi Kuva 9.2 Kuva 9.2 - HD & l perilliset Roope Ankka. Kumpikaan Carl Barksin tai Don Rosan ole koskaan kertonut meille yhtään mitään Ankkalinnan kuoleman jälkeen Roope ja Mummo Ankka, ainakaan suoraan. Mitä todella tapahtui ankat 1960 voi koskaan kertonut. Mutta Roope testit perillinen / Jotkut perillinen Over the Rainbow Carl Barks ja Nobody's Business Don Rosa, jos hd-l näyttää olevan pätevämpi kuin eno Aku ja Hannu Hanhi (Donald ole näyttänyt yrityksen kyvyt ja Gladstone ole osoittanut kiinnostusta kovaa työtä ja liiketoiminta) ratkaista Ankka imperiumi, voidaan nähdä viitteitä siitä, että hd-l oli itse ottaa hoitaakseen yrityksen jälkeen vanha Roope. Aku ja Iines naimisissa Don Rosa'a piirustus $ crooges hautaan hän näyttää Aku ja Iines pukeutunut vihkisormukset joskaan ei samassa kädessä. Hän selittää, että näin: "Olen juuri DD: n sormus oikeaan käteen, koska se ei ollut näkyvissä, jos se olisi ollut hänen vasen ja molemmat renkaat tarpeen näkyväksi merkitse ne naimisissa keskenään." Se ei tunnu, että he ovat koskaan saanut lapsia yhdessä. Ankkalinnan kynnyksellä uuden vuosituhannen Perustuu maantieteellisiin lyhyen matkan Piilaakson ja että moderni ankka-tarinaa (vaikka he eivät Carl Barksin tai Don Rosan tarinoista) näyttää hyvin moderni ja korkean teknologian kaupunki, voimme olettaa, että Ankkalinnassa on yksi johtavista kaupungeista maailmassa elektroniikka-ja hi-tech kynnyksellä uuden vuosituhannen ... Duckman sivustolta, Google kääntäjän läpi mennyt, vaikka iso urakka onkin koetan kääntää kirjakielelle.


[quote]Ankkalinnan Historia

Joona31 - 20.11.10 07:26 (ID 660781) Ensimmäinen Luku Vähän tiedetään Calisotan historiasta ennen kuin ensimmäisiä eurooppalaisia aloitti selvittämään alueen 1500-luvulla. Alueella näyttää olleen asutusta paikallisista intiaaniheimoista jotka saivat elantonsa maataloudesta, kalastuksesta ja metsästyksestä. Varhaishistoriaan Drake Borough liittyy vahvasti siihen, että ainakin jotkut näistä heimoista oli vihamielinen suhtautuminen Euroopalaisiin siirtolaisiin. Ensimmäiset eurooppalaiset vierailivat Calisotan rannikolla kun espanjalainen retkikunta johtajanaan Juan Rodríguez Cabrillo joka tutki aluetta vuonna 1542. Kuitenkin retkikunta ei näytä purettu alueella. Joissakin perillinen Over the Rainbow / Roope testit perillinen Barks osoittaa, että miehistö on espanjalainen alus oli pakenemassa Drake, haudattu rinnassa täynnä kultaa pankissa lahden myöhemmin tunnettiin Ankkalinnan Bay. Perustaminen Fort drakeborough Kuva 1.1 Kuva 1.1 - Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä ovat purkamisen Calisota. Ensimmäinen tunnettu eurooppalainen lasku alueella järjestettiin 17 kesäkuu 1579 kun Sir Francis Drake ja hänen miehistönsä saapuivat länsirannikolla Amerikan aluksella hänen lippulaiva "Golden Hind", ja meni maihin maassa he nimesivät Nova Albion. Sir Francis Drake otti haltuunsa maan nimi kuningatar Elisabeth I rakentamisen ensimmäinen tunnettu rakennus alueella, Fort drakeborough, päälle Killmule Hill näyttää alkaneen pian laskun jälkeen. Linnoitus ilmeisesti nimetty Francis Drake itse. Kuva 1.2 Kuva 1.2 - Sir Francis Draken messinki rutto. Kun Sir Francis Drake myöhemmin vasemmalle ratkaisun hän jätti messinki laatta, joka todistaa hänen vaatimuksensa sen alueen, jossa on merkintä: On se knowne kaikki nämä esittelee 17 kesäkuu 1579: Sen nimi kuningatar Elisabeth Englannin, otan hallussaan tämä lande, Nova Albion, eivätkä luoda tällä kukkulalla Drake Borough, nyt ilmoitti hei minua. Francis Drake Kuva 1.3 Kuva 1.3 - Julkaisematon luonnoksia Lo $ - Luku 1 paljastaa aikaisessa vaiheessa McDucks historian Ankkalinnassa. Vuonna luonnokset hylkäsi sivua "Viimeinen Klaani Ankka Don Rosa paljastaa, että Malcolm Ankka oli ensimmäinen perämies" Golden Hind "kun Drake purjehti länsirannikolle Amerikan ja että sama Malcolm Ankka myöhemmin omalla vastuullaan ensimmäisen varuskunnan Fort drakeborough. Hän tuli näin ensimmäinen komentaja linnake ja myös ensimmäinen Ankka on Ankkalinnan, 323 vuotta ennen Roopen ensimmäinen saapui sinne vuonna 1902. Kysyttäessä suhdetta tämän Malcolm Ankka ja "Matey" Ankka, joka ilmestyy Barksin "Takaisin Kauan sitten Don Rosa sanoo:" He ovat yksi ja sama henkilö. Ei ole mitään todisteita siitä, että Malcolm "Matey" Ankka kuoli Irlannin Rover upposi 1564. Siinä todettiin, että Espanjan laivasto kirjaa * raportti * Tässä tapauksessa - se saattaa olla totta. Ehkä he eivät paikalla perhe? Ehkä Malcolm ei aluksella? Ehkä Espanjan kapteeni valehteli ? " Vaikka Englanti ja Skotlanti olivat edelleen erillisinä valtioina takaisin vuonna 1579 ei ole ongelma kuten skotti kuten Malcolm Ankka vuonna Drakes miehistö. Purjehdus ulkomaisten kansakuntia oli normaali, hyvä esimerkki on Henry Hudson, joka purjehti Hollannin kun hän tutki Hudson Bay vuonna 1610. Päättyy ensimmäisen varuskunnan Fort Drakeborough Kuva 1.4 Kuva 1.4 - Sir Francis Draken osallisuudesta kadonneen. Ennen Drake lähti Fort drakeborough viimeisen kerran hän tallennettu salainen kirjasto, äskettäin vallannut espanjalaisen laivan "Nuestra Señora" salaisessa huoneessa alla linnake. Hän neuvoi miestä varuskunnan tehdä kopio ennen luovuttamista kuningatar. Sir Francis Drake kuitenkin kuoli (lähellä Puerto Bello, Panama) peräisin kuume vuonna 1596, ennen kuin hän pystyi palaamaan. Kuva 1.5 Kuva 1.5 - kopiointi kadonneen ja tuhoamisesta ensimmäisen ratkaisun Drake Borough. In "Guardians of the Lost Library" Don Rosa kuvailee kurja kohtalo ensimmäisen varuskunnan Fort Ankkalinnassa. Se hyökkäsi vihamielinen intiaanien puolivälissä 1580 (noin puoli tusinaa vuotta 1579-lasku - mukaan Don Rosa) ja näennäisesti täysin tuhoutunut. Viimeinen perhe, Fenton Penworthy onnistui piilottaa itsensä, ja tiiviste salainen huone kirjastoon. Ennen kuin hän kuoli, hän teki joitakin muistiinpanoja varuskunnan asioidessaan ja sen mahdollinen kohtalo: "Minä, Fenton Penworthy, olen viimeinen eloonjäänyt Drakeborough. Kapteeni Drake jätti meidät tänne kopioida suuri kirjasto, ennen kuin hän antaa sen Queen Bess. Polut aarre sisältää todella lukemattomia. Haettiin pois kaikkein arvokasta tosiasiat antiikin historian ja tieteen ... vain tosiasioita, ei muita kirjoja ... ja kirjoitti ne ylös yhtenä niteenä mukaista. Mutta kapteeni Drake ei ole vielä palannut, ja villit ovat ympäröineet Drakeborough. Oma päätösasiakirja oli sinetti itseäni tässä holvissa vartioimaan suuri kirjasto. " Kaaduttua ensimmäisen varuskunnan Vain vähän tiedetään historiasta Drake Borough välillä puolivälissä 1580: n ja 1818. Fort Ankkalinnan ja maa kytketään se pysyi Englanti asti 01 toukokuu 1707, kun se seurauksena Englanti-Skotlannin lain unioni tuli British. Vaikka Fort Drakeborough pysyi Britannian, ympäröivä alue (Calisota) oli Espanjan hallintaan 1700-luvulla. Espanjan lähetyssaarnaaja-aseman, josta oli paljon, että amerikkalaiset länsirannikolla niinä päivinä, on siis hyvin todennäköistä alkuperää "legendoja vanhempi historia", joka Phanton Notre Duck, sanotaan liittää Cathedral Notre Duck. Ei tähän mennessä ole saatu viitteitä siitä, että James Kokit retkikunta vuonna 1778 (vuoden Cookin kolmas matka) selvitettiin valtion Washington ja Oregon tuli kauas etelään kuin Calisota, mutta toinen retkikunta, jonka uskotaan saavutetaan ja mahdollisesti purettu alue on George Vancouver retkikunta, joka selvittää ne osat 1793. Vuonna 1783 brittiläinen menettäneet Itä siirtomaat Pohjois-Amerikassa, mutta Drake Borough länsirannikolla pysyi Britannian käsissä vielä 35 vuotta. Vaikka Yhdysvaltain vapaussota päättyi vuonna 1783 suhde Englanti ja amerikkalaiset jäi jännittynyt ja 1812-1815 oli uuden sodan, ns sota 1812 välillä. Ilmeisesti seurauksena uuden sodan brittijoukkojen päätään Fort Drakeborough ca. 1812 (noin puoli tusinaa vuotta ennen Cornelius Coots saapumista vuonna 1818 - mukaan Don Rosa). Toinen Luku Kun tämä luku alkaa vuonna 1818 "vuori mies" nimeltä Kornelius Nokikana on juuri saapunut jälleen Fort Drakeborough tehdäkseen joitakin kauppaa British varuskunta. Mutta ennen kuin kukaan on valmis aloittamaan toimintansa, linnake on hyökätty ylivoimainen Espanjan voima ... Kuva 2.1 Kuva 2.1 - hyökkäys Fort Drake Borough. Taistelu Fort Drakeborough Kuva 2.2 Kuva 2.2 - Cornelius Nokikana haltuunsa linnakkeen. Löytää itsensä hyökkäsi ylivoimaisella voima, pieni brittiläinen varuskunta Fort Drakeborough huomasi nopeasti, että he eivät voi voittaa taistelun, mutta ennen kuin he voisivat paeta Fort he olivat oikein antautua linnakkeesta espanjalaisia. Kun yrittää tehdä niin ei, brittiläinen komentaja sen sijaan antoi kauppakirjan koko linnakkeen ja kymmenen hehtaarin ympäröivä kukkula, vierailevalle "vuori m

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat