Onnettomuudet.

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Kertokaa täällä onnettomuuksista joita tiedätte esim.tulipaloista,varkauksista ja sairastumisista siis juttuja jotka kuuluvat paloautoihin poliiseihin ja ambulansseihin.Minä tiedän yhden joka tapahtui tänään.Asun Tampereella ja samassa kaupungissa tuli tulipalo.Ellette ole katsoneet uutisia ette tiedä asiasta mitään,mutta tässä se kuitenkin on:Puoli kuudelta Aamuyöstä jossain Tampereella kuultiin räähdys ja paloautot ja muut lähtivät liikkeelle.Räjähdys oli kuulunut jostain Ravintolasta jonka yläkerrassa asui ihmisiä.Ihmiset pelastettiin ja kolma oli loukkaantunut ja yksi heistä oli vakavasti loukkaantunut ja tällä hetkellä sairaalassa.Tuleen ei tainnut sairaalassa oleva loukkaantua vaan savuun.Tulipalo oli voimakas.Katsonkin seuraavat uutiset mitä siitä tulipalosta sanotaan.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

No jos saa kertoo historiallisista onnettomuuksista niin tuo autolautta M/S Estonia upposi yli 700 ihmisen kanssa itämerellä vuonna 1994.

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Daniel, ihan tiedoksi vaan, niin Tampereen tulipalossa kuoli kolme. Kaksi miestä ja yksi nainen. Asunnot tarkistetaan vielä, mutta uusia kuolonuhreja ei odoteta löytyvän. Tampereen palossa loukkaantui neljä ihmistä.

Helsingissä taas on kävelysillan romahduksessa tänään kuollut yksi ihminen. Luultavasti sillan alta ajaneen rekan korkea osa otti siltaan kiinni ja silta romahti. Alle jäi pakettiauto, jonka kuljettaja kuoli, sekä taksi, jonka kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Onnettomuudet.

McDuck-fani - 22.11.10 05:18 (ID 661587) Helsingissä taas on kävelysillan romahduksessa tänään kuollut yksi ihminen. Luultavasti sillan alta ajaneen rekan korkea osa otti siltaan kiinni ja silta romahti. Alle jäi pakettiauto, jonka kuljettaja kuoli, sekä taksi, jonka kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat.


Eikös tuolla Turussa joskus tässä lähi aikoina romahtanut tuo Myllysilta?

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Oikeastaan se ei romahtant, vaan viime talvena se painui notkolle. Muutaman päivän ajan se painui ja lopulta keksikohta oli metrin reunoja alempana. Keskellä ei ollut tukitolppia ja joen reunat ovat savea, joten silta ei kestänyt jään painetta.

Se ei siis koskaas romahtanut kokonaan, vaan se taipui notkolle. Se purettiin ja uuden sillan rakennustyöt ovat käynnissä.

Mutta tulipaloista sen verran lisää, että Naantalissa paloi omakotitalo viime vuonna (oliko se niin) ja palossa kuoli neljä nuorta.

Vierailija

Niin ja Kaarinassa paloi syksyllä yhden kaupan varasto. Sekä 72 Viking Linen Kapella törmäsi Viking kakkoseen ja se upposi Maarianhaminassa laiturin viereen vieden 23 ihmisen hengen.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Täällä Tampereella oli myös Kesällä toinenkin tulipalo kun MCdonaldsiin tuli tulipalo joskus aamulla.Tulipalo taisi tulla siitä kun rasvakeitin paloi ja liekit meni muistaakseni ilmastointi putkia pitkin vintille.MCdonaldsin ylä kerroksissa oli asukkaita mutta niille ei tainnut sattua mitään.Liekit meni vain suoraan vintille.Palomiehet hajoitti kattoa että pääsisi helpommin sammuttamaan vintillä olevaa tulipaloa.MCdonaltsi on vieläkin kiinni ja siellä varmaan tehdään remonttia. Mutta tänne voisi kirjoitella tietoa niistä onnettomuuksista vaikka jos kirjoittaisi tulipalosta voisi kirjoittaa että kuinka monta on kuollut,missä asia tapahtui,milloin asia tapahtui,kuinka paha se oli,miten palo sammutettiin ja niin edespäin.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itse olen nähnyt paloautojen menevän joskus sammuttamaan pientä metsäpaloa. En kylläkään nähnyt sitä paloa missään. Ruotsissa kun olin viime kerralla, niin siellä oli romahtanut joku silta muistaakseni, ja sinne meni monta poliisiautoa, ja joku muukin (ehkä ryöstö) oli tapahtunut siellä samana päivänä, että ehkä meni sinne sitten...

Tiedän muuten vanillaninja kuka olet Wikipediassa : )

Vierailija

No, onnettomuuksista kun puhutaan, niin tiedän kaksi. 1. Asun kujalla ja kun kerran tulin koulusta, kujan yläpäässä oli ambulanssi viemässä yhtä vanhusta sairaalaan.

2. Kerraan katsoin ikkunastani ulos ja näin ambulanssin tien toisella puolella. Joku oli vetänyt satasta yhdestä mutkasta, ja törmännyt tolppaan, ja auto oli lentänyt katolleen tien toisella puolella olevan talon pihalle. Kuljettaja oli selvinnyt hengissä.

Ps. Muistan vielä yhden jutun, mikä tapahtiu koulussa viime viikolla. Yksi meidän luokkalainen liukastui, ja löi päänsä maahan. Koululle tuli ambulanssi ja sinne joutui muitakin. Yksi löi silmäkulmansa skeittirampin kulmaan, ja toista kuristettiin ja häneltä meinasi loppua happi. Sitten hän kaatui maahan. Ei kuollut.

Vierailija

Eilen aamulla Tampereella Hämeenkatu 10 Paloi pahasti tuhopolton takia. 3 kuoli. Eilen myös 1 kuoli kävelysillan sortumisen takia.

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Älkää välittäkö jos fontti koodi menee pieleen: [font=Papyrus] LOL [font=Papyrus]

Mutta asiaan: Olin kuvailemassa graffiteja kun kuulin aseen laukauksen ja menin katsomaan mitä ihmettä niin oli poliiseja. Enempää en siitä tiedä.

Vierailija

Meilläpäin on tapahtunut vaikka ja mitä.

Kun olin 1.luokalla, entiselle koululleni ala-asteelle murtauduttiin. Sieltä varastettiin rahaa, tietokoneita yms. Murtoja tapahtui aina silloin tällöin, mutta tekijät on saatu kiinni

Toinen : Tämä on tuorein tapaus. Täälläpäin kuljeskelee ilves, joka on raadellut kaksi koiraa - vieläpä bestani naapurissa.

? Libel. Ei mikä tahansa sudenkorento!

Vierailija

Niin ja (näitä laiva juttuja riittäis loppumattomiin) vuonna 1982 M/S Aurella upposi puoliksi matalikkoon. Siinä ei onnekksi kuollut ketään. Ai niin kun olin Amorellalla viime talvena niin me juututtiin jäihin ja siinä sitten oltiin jumissa. Sitten joku rahtilaiva törmäs kylkeen vähän pelotti. Sitten kun päästiin irti niin palattiinkin tallinnaan ja päästiin vasta aamulla Isabellalla (samoilla lipuilla tietysti) takaisin Turkuun.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Sitten lisää asiaa Tampereen tulipalosta kun siitä nyt tietää tarkemmin.

1.Tulipalossa kuoli kolme.

2.Tulipalossa loukkaantui neljä ihmistä.

3.Yksi heistä on sairaalassa tehohoidossa.

4.Joku oli nähnyt kaksi musta pukuista miestä juoksevan karkuun juuri ennen räjähdystä.

5.Heitä epäillään nyt tulipalosta.

6.Miehet ovat todennäköisesti räjäyttänyt talon koska kaikki alkoi räjähdyksestä.

7.Yksi epäilty mies on saatu kiinni mutta on todennäköisesti väärä mies.

Mitäköhän vielä?

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat