Paras urheilu laji aku ankan sarjakuvissa/piirretyissä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Voitteko kertoa parhaan urheilu lajin aku ankka sarjakuvissa/piirretyissä mun mieluisin urheilu laji on mäkihyppy(harrastan itekin mäkiihyppyä) ja alppihiihto ja kertokaa missä ootte nähny sen urheilu lajin? ;)

Sivut

Kommentit (39)

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Tervetuloa Aku Ankan sivuille pikuvava :D. On aina kiva saada lisää käyttäjiä näille sivuille. Nyt kuitenkin siihen asiaan eli mäkihyppy on myös minun lempilajini Aku Ankassa tai sitten jalkapallo. Minäkin harrastan mäkihyppyä Janakkalan Janassa. Missä seurassa sinä hyppäät? Kunhan kyselen. :)

~JKP

Vierailija

Minusta paras laji Aku Ankassa on jalkapallo.Ja on mäkihyppykin ihan kiva.Mutta sanoisin kuitenkin että jalkapallo.

Vierailija

Mäkihyppy tietenkin(koska harrastan sitä), vaikka en hirveästi pitänytkään tuosta Don Rosan tarinasta, jossa sitä mäkihyppyä kerrankin nähtiin.

Vierailija

Enpä oikein tiedä. Monet lajit ovat tietysti hyviä, niin sarjakuvissa kuin animaatoissakin.

Toisaalta, yhtä vaikeaa lajia on todella vaikea sanoa, mutta voinkin sanoa yhden DVD:n, missä nähdään kaikkia 'kivoja' (kaikki jaksot ihan syvältä. 8D) jaksoja. Eli siis Disneyn Urheilusuosikit, katson tätä aina erään ystäväni luona. Niistä parhaimmaksi jaksoksi voisin sanoa ehkäpä Potkupallo Hessu. (Löytyy myös Youtubesta samalla nimellä, jos sattuu kiinnostamaan.)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Minunkin mielestä Aku Ankassa paras laji on jalkapallo. Sitä näkee sarjoissa ehkä eniten, ja se taitaa olla myös suosituin laji Akkarissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat