Sisä- ja ulkoleikit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tänne voisi kirjoittaa semmoisia ulkoleikkejä joita arvelisi, että ihan kaikki eivät tietäisi sitä leikkiä. Voi myös kirjoittaa itse keksimiä leikkejä, mutta aina pitää kirjoittaa ohjeet. Jos seuraava tietää kyseisen leikin, niin hänen pitää arvostella se. Ja taas jos ei tiedä niin ei tarvitse arvostella.

Aloitetaan:

Mustikat ja mansikat

Tarvitaan pariton määrä pelaajia. Yksi pelaaja menee huutajaksi, ja muut menevät viivasta 30cm:änn päähän, niin , että kummallakin puolella on saman verran pelaajia. Molemmat valitsevat vastapuolelta parin itselleen ja men vät sen kanssa samalla linjalle. Sitten jos huutaja huutaa ``Mansikat``, niin mansikat lähtevät juuri sitä linjaa juoksemaan kohti 15m päässä olevaa viivaa. Jos Samalla linjalla oleva mustikka saa sinut kiinni ennen kuin tulet turvaviivan toiselle puolelle, niin sinä joudut sitten toiselle puolelle mustikaksi (jos olit äsken mansikka). Peli jatkuu siihen asti kunnes kaikki pelaajat ovat toisella puolella.

~DD, yli 460 viestiä

Kommentit (8)

Vierailija

ihan keskiarvo leikki.

kivat säännöt en tiennyt aikaisemmin.vähän sama idea kuin hedelmäsalaatissa.(siis se peli)

seuraava:

keinupolttis.

eli keinupolttopallo.SÄÄNNÖT:on 3 keinu ja jotkut menevät keinuihin.kaikki ketkä eivät ole keinussa ovat syöttäjiä.jos saa kopin kun toinen potkaisee pallon syötöstä niin saa keinun.Mutta!jos pelaaja lähtee juoksemaan pisteitä ja palaa(palo rinki on massa oleva kuoppa.)saa polttaja keinun.

siinä se sitten oli

Joel152
Seuraa 
Liittynyt5.6.2009

Lainaus:
Re: Sisä- ja ulkoleikit

taiteilija Onni 00 - 24.11.10 03:31 (ID 662299) seuraava: keinupolttis. eli keinupolttopallo.SÄÄNNÖT:on 3 keinu ja jotkut menevät keinuihin.kaikki ketkä eivät ole keinussa ovat syöttäjiä.jos saa kopin kun toinen potkaisee pallon syötöstä niin saa keinun.Mutta!jos pelaaja lähtee juoksemaan pisteitä ja palaa(palo rinki on massa oleva kuoppa.)saa polttaja keinun. siinä se sitten oli


Anteeksi, mutta minusta tuo oli vähän huonosti selitetty (Ei pahalla).

Vierailija

Onhan se ihan mukava leikki. Olen sitä itsekin kokeillut kavereiden kanssa ykkösluokalla. Se muuten kirjoitetaan Hot wheels. Seuraava leikki on Evoluutio.

Säännöt:

Ensin kaikki ovat ameboja. Sitten peli lähtee käyntiin ja kaikki ryntäävät pelaamaan muiden pelaajien kanssa Kivi-paperi-sakset peliä. Jos voitat toisen, niin sinusta tulee torakka, jos taas häviät pysyt edelleen amebana. Nyt kun pääsit torakaksi, ja menet toisen kanssa pelaamaan, niin voitat taas, ja muutut gorillaksi. Sitten jos häviät seuraavan pelin, niin muutut takaisin gorillasta torakaksi, ja voitat sen jälkeen kaksi seuraavaa peliä ja muutut torakasta gorillaksi ja gorillasta ihmiseksi. Eli alussa kaikki ovat ameboja ja voi edetä sitten torakaksi, siitä gorillaksi ja siitä ihmiseksi. Jos aina häviää yhden pelin niin tipahtaa myös yhden pykälän alas päin. Voittaja on se, josta tulee ensimmäisenä ihminen.

~DD, yli 470 viestiä

Vierailija

Itse olemme kehittäneet välitunnille pelin. Ensin tarvitaan rugbypallo. Se heitetään keskelle ja kaikki hyppäävät päälle ja koittavat kuljettaa sitä maaliin. Sinut saa taklata tai hypätä päälle ja riistää pallon. Idea juontuu lähinnä rugbysta. lumi hieman hankaloittaa, kauan ei jaksa juosta kun alkaa jo väsyttää.

Toivotaan ettei opettaja kiellä leikkiä.

Vierailija

Kuulostaa vähän väkivaltaiselta, mutta muuten ihan kiva. En pane vielä uutta leikkiä sillä olen pannut jo leikin, jota ei vielä arvosteltu.

~DD, yli 480 viestiä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat