AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 3

Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Oletko haaveillut tilaisuudesta päästä mukaan AA:n sivujen Selviytyjiin ja voittaa Selviytyjämestari-titteli? Nyt on taas aika aloittaa pienen tauon jälkeen AA:n sivujen Selviytyjät. Kaksi kautta on kisaa käyty ja nyt on aika kolmannelle kaudelle. Uudistuksia olen tehnyt tähän kisaan, joita en paljasta vielä. Luvassa on siis yllätyksiä. Vanhoja hetkiä voi fiilistellä katselemalla aikaisempia kausia:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/20966/aa_n_sivuje...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21373/_aa_n_sivuj...

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi. Tällä kaudella ei heimoaan voi päättää, vaan ylläpitäjä arpoo ne. Ylläpitäjänä toimin minä eli Fort Tripla.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 1-3 päivää. Jos kaikki mukanaolijat ovat vastanneet haasteeseen, tuloksia tulee aikaisemmin.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo. Tasapisteissä voiton ottaa aktiivisemmin haasteeseen vastannut heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enää osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos ajatellen heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Haasteiden muoto voi olla hyvinkin erilainen, joten seuraa pelin vetäjän antamia ohjeita. Niissä on ohjeet kuinka vastata. Lisäksi kerran tai kaksi kaudessa voi tulla tilaisuus saada koskemattomuustalismaani.

6. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

7. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti(jos katsot asemasi hyväksi) tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

8. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

9. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1. Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä pelin vetäjä on mahdollisesti huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä. Vastauksen muokkaamisesta seuraa rangaistus, riippuen sen vakavuudesta.

§2. Lunttaaminen haasteissa on ehdottomasti kielletty. Henkilö, joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3. Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4. Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi. Tästä seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§5. Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa. Tästäkin seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§6. Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§8. Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään entisen heimonsa hävitessä. Hänen pelinsä on siis päättynyt.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita.

Jos on kysyttävää tai joitain muita ongelmia, apua saa kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tämä on pohjimmiltaan vain peliä eikä sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Tervetuloa kaikille mukaan.

Mukaan mahtuu 20 kilpailijaa, joita ei ole vielä jaoteltu mihinkään heimoihin. Heimot arvotaan paikkojen täytyttyä.

Aku Vankkis

Maailman Paras-98 (kirjallinen varoitus)

Kalamies (kirjallinen varoitus)

Ropsu Ankka

Jury:

McDuck-fani

JKP

lopperi9

Vikke98

ensi@lantti

Temer

Äänestyksissä pudonneet:

Odo98

hessu hissu

?CuteFunny?

roni02

CrazyDuck12

Santtu99

etska01

Gabi47

Djlordi

xx-roope-keräilijä

McDuck-fani

JKP

Sivut

Kommentit (551)

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tervetuloa kaikille mukaan, niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin kilpailijoille. Muistakaa kuitenkin olla aktiivisia, kisan laatu ja nopeus riippuu teistä mukanaolijoista.

Nyt kaikki muutkin mukaan. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus päästä mukaan tähän kisaan, jos et ole aiemmin ollut mukana. Kannattaa kokeilla, jotta tietää tämän kisan luonteen. Heimot täyteen, jotta kisa päästään aloittamaan.

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Vankka on sitten tällä kertaa mukana ja homma on vieläpä hyvin tuttua kun kerran Kisafoorumilla järjestämäni megafloppi Megavisa toimi äärimmäisen samankaltaisella periaatteella.

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tarvetuloa vaan Vankka mukaan.

Lainaus:
Vankka on sitten tällä kertaa mukana ja homma on vieläpä hyvin tuttua kun kerran Kisafoorumilla järjestämäni megafloppi Megavisa toimi äärimmäisen samankaltaisella periaatteella.

Olen pahoillani samankaltaisuudesta, mutta aloittaessani ensimmäisen kauden heinäkuussa en tiennyt mitään sinun megaflopistasi. Tässä on kuitenkin vähän erilaisia haasteita eikä täällä tietenkään ole mahdollisuutta todellisiin yllätyksiin. Tämä on kuitenkin toiminut täällä jo kaksi kautta hyvin. Rehellisyys on tällä kertaa hyvin tärkeässä roolissa, et voi salata mitään toisilta.

Vierailija

Kaipa voisi tulla elvyytettyyn kisaan mukaan... En ole ennen mukana ollut, joten luen varmaan säännöt ensimmäisenä =D

Vierailija

Jaahas. Nytkös on sitten tullut uusi kausi selviytyjistä. Eli tullaanpas itsekkin mukaan. Toivottavasti tästä ei tule samanlaista floppi-kautta, kuin viime kaudesta. Tosin en silloin ollut mukana, vaan lueskelin vaan. Eli olen mukana. Tulisipas nyt äkkiä ne 20-pelaaja, jotta pääsisi tämäkin alkamaan.

-HH!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat