Toy story 3 wapaa kommentointi sivu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Komentoikaa toy storia miten haluatte.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Katoin just eilen, ei ehkä ykkösen (1) tai kakkosen (2),tasonen,välillä vähän tylsä mut aika hyvä muuten ..

Vierailija

Toy story 3 oli aivan mahtava! :) Siinä oli sopivasti huumoria myös hieman vanhemmalle katsojalle ja mm. Ken oli hahmona todella herkullisesti toteutettu! :D Sai nauraa. Pidin myös TS3en ennakkojulkaisuista, kuten Groovin' with Ken-videohupailusta, joka löytyy myös Ankallis-tvstä. :)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Toy story 3 wapaa kommentointi sivu

Ankkaneitonen - 06.01.11 09:54 (ID 690207) Toy story 3 oli aivan mahtava! :) Siinä oli sopivasti huumoria myös hieman vanhemmalle katsojalle ja mm. Ken oli hahmona todella herkullisesti toteutettu! :D Sai nauraa.

Samaa mieltä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Toy story 3 wapaa kommentointi sivu

AlienTHEduck - 08.12.10 09:33 (ID 670896)

En ole nähnyt, mutta kai ihan hyvä :D


joo se on hyvä kantsii kattoo

Vierailija

Ihan hyvä ja laatu on myös dvd:llä Blu rayn oloinen ja itse leffa on hmm... No ihan hyvä varmaan best noist 2 muusta loppu oli kyll aika surullinen!

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

En ole kattonut sitä voielä mutta aion katsoa sen. Onko se vielä elokuvateattereissa?

KAIKILLE TOY STORY FANEILLE:

Ankka TV: ssä on pätkä toy story 3: sta. Ankka TV löytyy tietolaarista.

Vierailija

Mielestäni se on hyvä, paras Toy Story elokuva. Meillä on muuten sellainen Toy Story 3 PS-peli.

Eläköön, 300 viestini!

Vierailija

Toy Storyn oli paras vuonna 2010 valmistunut elokuva (jonka näin). Ikäväkseni se ei saanut oscaria parhaasta elokuvasta vaan "pelkästään" parhaasta animaatiosta.

Usein jatko-osissa on tiettyä rahastuksen makua ja ideoiden kierrätämistä. Toy Sory 3 on tässä tapauksessa erilainen johtuen juuri taustahahmon eli Andyn ansiosta. Kiinnostavaa on se, etteivät tarinan päähenkilöt eli lelut sinänsä kasva tai muutu, vaan ympäristö (eli andyn maailma) muuttuu.

Elokuvan alusta asti on alakuloinen tunnelma joka ei itseasiassa missään vaiheessa tyynny. Leluihin liitty nostalginen hehku läpi koko filmin ja katsoja on hyvinkin kiintynyt niihin. Katsoja kokee suhteen andyyn läpi lelujen sen sijaan että katsoja kokisi tunteet andyn näkökulmasta. Tämä on tärkeä seikka sillä juuri Andy on samaa lajia kuin katsoja, kaikkivaltias ihminen. Elokuva on siis tavallaan empatiasimulaattori, joka laittaa lapset miettimään omaa asemaansa suhteessa muihin ihmisiin.

Juoni elokuvassa pitää katsojan hyvin ottessaan. Kohtausten tahditus on erityisen hyvä, katsojalla on tilaa hengittää juonenkäänteiden välillä.

Päiväkodin lelujen hierarkia on loistava, opettavainen asetelma. Sen antaa lapsille näkemystä yhteiskuntaluokkien asetelmiin. Uskon (ja toivon) että tämä asetelma huonosta ja hyvästä puolesta opettaa lapsille objektiivista tulkintakykä maailman tilasta. On hyvä, että pahuus tiivistyy yhteen tietyyn hahmoon (vaikka näin ei toki oikeassa maailmassa ole).

Elokuva oli erittäis koskettava, siihen toki liitty voimakas tunneside kahden ensimmäisen elokuvan johdosta.

Kuvakieli ja animaation laatu on huikea, koin myöskin 3d-efektin melko hyvin tarinaan sopivaksi; kaikkein halvimmat 3d-trikit jätettiin sikseen. En silti ole aivan tyytyväinen 3d:n värien laatuun ja katson elokuvan seuraavan kerran mieluiten kaksiulotteisena. Myöskin nörteimmät Pixar-fanit ovat bonganneet paljon viittauksia muihin pixar-elokuviin (ja Kubrickin The Shining:iin). Elokuvan aloituskohtaus-leikki on huikean viihdyttävä!

kertakaikkisen viihdyttävä ja mainio elokuva joka on ehdottomasti yksi parhaista Pixarin elokuvista joka vie Toy Storyn maailman uudelle tasolle.

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Toy Story 3 on minun mielestä tosi hyvä leffa. Se on hyvin tehty 3D:nä ja muutenkin hyvä juoni. Alku on hauska (se juna joka on tippumaisillaan sinne rotkoon). Mutta siitä on varmaan yritetty tehdä sellainen mahdollisimman glisee. Arvosananielokuvasta: 10-.

~Pööpötin jyrää~

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat