Pars bändi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Juuri niin. Mielestäni Queen on aivan paras.

Kommentit (4)

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Miksi ihmeessä tämä on sarjat -osiossa? Sitä paitsi tämä sisältyy Musiikki-Topiciin, joten jatkettaisiinko keskustelua siellä.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kannattaa topicia luodessa tarkistaa ettei siihen aihepiiriin kuuluvaa topicia ole jo olemassa. Tämä aihe esimerkiksi kuuluu Musiikki -topiciin, jossa voi keskustella myös omista lempi bändeistään.

Kannattaa aina tarkistaa, että topicin otsikossa ei ole kirjoitusvirheitä ja kirjoittaa aloitusviesti mahdollisimman selkeäksi ja hyväksi, jotta aiheeseen on helppo tarttua ja keskustella aiheesta. Pelkkä oman lempibändin ilmoittaminen ei edesauta rakentavaa keskustelua lempibändeistä.

Mitä taas tulee siihen, että topic tuli väärään osioon, vastaus olisi löytynyt UKK - Usein Kysytyt Kysymykset -topicista:

Lainaus:
UKK - Usein Kysytyt Kysymykset:

- Miten voin tehdä uuden topicin?

Jokaisen alueen alaosassa punaisen postilaatikon yläpuolella näkyy "Aloita uusi keskustelu" -painike, josta voi tehdä uuden topicin kyseiseen alueeseen. Muistathan tarkistaa ennen topicin luomista, että samanlaista topicia ei ole olemassa

ja mennä topicia luodessasi juuri sille alueelle, johon tuleva topicisi kuuluu, jotta topicisi ei mene väärälle alueelle.

Apua hyvän aloitusviestin luomiseen saat "ohjetopic topiccien luomiseen" -topicin aloitusviestistä ja Topic? -topicissa voi kysyä onko aiheesta jo tehty topicia.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic[/quote]

Lempibändeistä jatketaan siellä Musiikki -topicissa:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/8995/musiikki

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat