Miten saada julle ankanpää mitalli? kaikki saaneet tänne!!

Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

kertokaa miten saitte sen?

mäkin haluun semmosen mutta en tiedä miten niitä saa!!!

Kommentit (9)

Kalamies
Seuraa 
Liittynyt22.6.2008

Jos oikein muistan niin niitä on vain muutama saanut. Esimerkiksi jos on edistänyt nsivua tai silleen. Esimerkiksi Wondy on saanut, Akuhullu97 on saanut mitallin. Tätä olisi voinut kysyä jossain muussa topicissa.

Kalamies aina kalastamassa.

Kalamies aina kalastamassa.

Vierailija

Sen saa harvat ja valitut.

Akuhullu97, _wonderlust_, Mac Ducky, Mary Kate ja joku muu ovat ainoat, ketkä ovat saaneet tämän mitallin.

Vierailija

Sinun kaltainen spämmäri ei sitä ainakaan voi saada. Olet tähnyt lukemattoman määrän turhia topiceja, ja spämmännyt. Asiaa voi kysyä Off-topic 2:kkosessa. Ja tämänkin 00 saiturin topicin voisi lukottaa...

Vierailija

Lainaus:
Sinun kaltainen spämmäri ei sitä ainakaan voi saada. Olet tähnyt lukemattoman määrän turhia topiceja, ja spämmännyt.


Varmasti minäkään en tykkäisi jos minua sanottaisiin spämmäriksi ja trolliksi. Joten turhat nimittelyt pois akkari!

Lainaus:
ABBA: Mikä on Julle Ankanpää mitalli?


Julle Ankanpää mitali on mitali jonka voi saada jos on edistänyt sivua, ollut ahkera Akupediakirjoittaja tai keskustelusanaarkku...

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ystävällisemmin saa sanoa asiansa tosiaan, ketään ei pitäisi lähteä suoraan haukkumaan spämmäriksi vaan opastaa hieman erillaisemmalla tavalla, että se spämmääminen loppuisi.

Ei olisi kuitenkaan kannattanut enää tälläistä topicia lähteä nostamaan Rebe-täti, koska vastaus on jo tavallaan annettu ja 00 saituri ei ole käynnyt sitten tuon viestin sivuilla eli tämä topic ei ole enää ajankohtainen eli sitä ei pitäisi mennä tuon takia nostamaan. Kannattaa aina miettiä onko topicia enää järkevää nostaa pinnalle.

Jos nyt jollekin on jäännyt epäselvyys siitä miten tuo kyseinen mitali on mahdollista saada niin asiasta voi lukaista seuraavasta artikkelista: http://www.akuankka.fi/ajankohtaista/25/toimituksen_mitalit_on_jaettu_

Mielestäni vastaus on esitetty tuossa hyvin:

Lainaus:
Valinnassa kiinnitettiin huomiota aktiivisen sivustolla vierailun lisäksi myös esimerkillisiin käytöstapoihin. Tuhansien viestien kirjoittaminen Aku Ankan keskustelupalstalle ei ole mikään huippusaavutus, mikäli viestien sisältö on köykäinen saati tyhjänpäiväinen. Toimitus painottikin valinnassaan ystävällisiä ja avuliaita keskustelijoita, jotka jaksavat neuvoa aloittelevia ja nuorempia netankisteja, perustelevat mielipiteensä ja kirjoittavat asiallisesti eläväistä suomen kieltä.

Myös muita ansioita kuin keskustelupalstakäytöstä käytettiin seulana, joten kaikilla palkituilla on profiilissaan jo sangollinen sudenpentumitaleja osoituksena reippaudesta niin pelien ja puuhien kuin Akupedian tai Ankallisgallerian saralta.

Jokaisella siis ei ole mahdollisuuksia tuota mitalia saada vaan sen saa vain harvat ja valitut. Ei ole tietoa ollaanko noita mitaleja jakamassa lisää, sillä noiden ensimmäisten jaosta on kulunut jo aika kauan.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat