Sarjojen arvuuttelua

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Tällainen idea vain putkahti päähäni. Tässä on siis tarkoitus, että ensin minä arvuuttelen jotakin sarjaa sen tuntomerkeillä, esim. sanon kyseisen sarjan piirtäjän, mikä tarinan idea on jne. Sitten seuraava yrittää arvata sen ja laittaa uuden arvuuttelun. Ainakaan tietääkseni täällä ei vielä ole tällaista. Aloitetaan!

Tämä sarja on Don Rosan piirtämä jatkissarja, jossa käydään melkein kaikissa Roopen elämänvaiheissa. Tässä tarinassa Karhukopla on aika suuressa osassa.

~ Tapsa

Kommentit (10)

Vierailija

Tuo on Unelmoiden läpi elämän.

Seuraava:

Tämä on Don Rosan sarja, joka on pisin Don Rosan piirtämä sarjis. Tämä on jatkoa eräälle toiselle Don Rosan aikaisemmalle sarjakuvalle. Sarjakuvassa esiintyy myös Roopen sisko.

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

Vierailija

Sehän on Punaisen hatun arvoitus.

(Hauska idea muuten, Tapsa99, kiva kun laitoit tällaisen!)

Tämä on Barksin klassikko-sarja, jossa ollaan joulu-tunnelmissa. Sarjassa esiintyy mm. hypnotisoija H.U.M Puuki ja professori T. Appisilmä. Sarjan englanninkielinen nimi on "You can´t guess!"

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Eikös sen tarinan nimi ole "Koettakaa arvata!" : D? Hyvä tarina.

Tämä(kin) sarja on jouluinen, Carl Barksin tekemä jatkis, jossa esiintyy Joulupukki, sekä myös valepukkeja ; ).

~ Tapsa

Vierailija

Oiskohan Carl Barksin "Aku joulupukkina"?

Tämän tarinan on piirtänyt pohjoismaalainen piirtäjä. Tupu, Hupu ja Lupu haluaisivat katsoa televisiosta elokuvan, joka on Akun mielestä aivan liian väkivaltainen lapsille. Tarinassa nähdään mm. muutama murtovaras, poliiseja ja puhelinkoppi.

*

Vierailija

Tekijää en muista, mutta eikös se olisi joku "Ei perheen pienimmille", tai jotain vastaavaa. Hyvä tarina!

Seukki menis sitten näin:

Sen on käsikirjoittanut Guido Martina, ja sen alkuperäinen nimi menee näin: " Paperinika e il filo di Arianna ". Se on samalla erään hahmon ensiesiintyminen. (Oho! Nyt kerroin jo liikka...)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Eikös se ollut joku "Ariadnen lanka" Ainakin Teemataskarissa 23 sen nimi on tuo, mutta Taskarissa 56 sen nimi on "Pyssyllä ei rahaa saa" Ja siinähän on Viitattaren ensiesiintyminen, eikö vain?

Next:Tämä on tässä viimevuoden Akkarissa julkaistu Jouluseikkailu.Siinä esiintyy pohjoismaisia Jumalia, ja Joulupukki.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

VH, en tiennyt, että sinä olet tehnyt tällaisen. Käytin kyllä hakua, mutten löytänyt. Tämä on tehty kyllä ennen sitä kolmatta, johon laitoin tämän topicin linkin. Mutta anteeksi, tämän voi kai sitten laittaa lukkoon, jos tällainen jo on.

~ Tapsa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat