apua!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

moi tykkäsin keskustelusta jossa keksittiin edelliselle kirjottajalle joku mainostus juttu mut en löydä sitä :( linkittäkää tai kertokaa mis se on tähän topiciin t:akukamu ohops se oliki tääl löyty sori :)

Kommentit (10)

Vierailija

Tiedäthän, että Aku Ankan nettisivuilla ei saa linkittää muille sivustoille? Jos et, voit lukea tämän sivuston säännöt uudestaan. Ja tämmöiset mainostusjutut ovat mielestäni turhia. Ja miten otsikko topicin aiheeseen liittyy?

Vierailija

AK, Itse ei voi laittaa topicia lukkoon, moderaattorit lukottavat tämän : D. Juu, ne varmaan tietää, että tämän pitäisi lukottaa?

-LH8-

Vierailija

Lopettakaa tähän toppaan kirjoittelu. Modet lukottavat tämän sillon kun ehtivät. Älkää tehkö toppaa jos sille on jo topic jossa voi puhua kyseisestä aiheesta.

Iines: D

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rauhoittukaas nyt!

Akukamu: Tiedoksesi, että monien viestien kirjoittaminen peräkkäin on tuplapostaamista ja sitä ei katsota hyvällä foorumeilla eli lopeta tuplapostailu ja käytä sitä viestien muokkaamista, kun se on mahdollista.

Olet selvästi vielä kokematon käyttäjä eli on parempi, että saat pienen ohjeistuksen : ).

Kannattaa lukaista netiketti läpi, jos et sitä ole vielä lukaissut.

Topicia tehdessä sinun täytyy ottaa huomioon monta asiaa ja ne on laitettu hyvin yhteen topiciin eli kannattaa käydä lukaisemassa:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Tässä tapauksessa etsit jotakin topicia. Topicia etsiessäsi kannattaa koittaa sivuston hakua, joka on keskustelujen etusivulla tai kysyä topiciin linkkiä kaivelu-palvelusta:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/13244/kaivelu_palvelu

Lainaus:
Akukamu: miten ne saa tietää siis moderaattorit?

Moderaattorit ovat käyttäjiä kuten mekin, mutta heillä on myös oikeus lukottaa ja poistaa topiceja sekä viestejä. Joillakin mooderaattoreilla on myös oikeus antaa porttikiellon sivulle. Moderaattorit siis ovat sivulla tavallisesti kuten mekin ja turhan topicin sattuessa vastaan lukottavat sen.

Ensi@lantti: Älä välitä Valv0jan tai kenenkään muunkaan kommenteista, jos ne on tuollaisia loukaavia. Laitat mielummin vain asiaton viesti painikkeella ilmoituksen modeille tuollaisista niin ne lähtee poistoon.

//Jos joku asia mietityttää koska vain kannattaa esittää kysymys tässä topicissa:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat