Mikä oli Paras Taskari 2010?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin eli tähän topiciin voit kirjoittaa Parhaasta/Muistoisimmasta taskarista joka on ilmestynyt viime vuoden eli 2010 sisällä.

Itse omasta mielestä Taskari 369 Tripla koska se oli ensimmäinen koskaan ilmestynyt Tripla!

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Lainaus:
Mikä oli Paras Taskari 2010?

hack-man - 02.01.11 08:24 (ID 686762)

Niin eli tähän topiciin voit kirjoittaa Parhaasta/Muistoisimmasta taskarista joka on ilmestynyt viime vuoden eli 2010 sisällä.

Itse omasta mielestä Taskari 369 Tripla koska se oli ensimmäinen koskaan ilmestynyt Tripla!sama valinta.

Vierailija

Ei ollut Tripla... Sillä vaikka se olikin ensimmäinen, koskaan ilmestynyt Tripla, odotin siltä enemmän. Siinä oli loppujen lopuksi melko huonoja tarinoita, mutta kyllä sekin nyt sitten menettelee.

Mutta siis, se paras... Pidin miltei kaikista tämän vuotisista Taskareista, mutta ehkä se kaikkein paras on kuitenkin se Taskari nro. 371, eli Kaikki likoon . Ja siitä parhaan tekivät - luonnollisesti - ne tarinat. Olen kait sanonu tämän aiemminkin, mutta pidin erittäin paljon ensimmäisestä tarinasta. (Tyypillistä minua)

Mutta jos tässä saa sanoa minkä tahansa tänä vuonna ilmestyneen Taskarin, oli se sitten Tupla tai Teema. Niin ehdottomasti - ja samalla kaikkien aikojen - paras Taskari oli siinä kesällä ilmestynyt Teemataskari 23. Eli Ultrasankarit vs. Paha Seiska. Minkä voi tosin jo päätellä, kun käy katsomassa profiilista Suosikki sarja -kohdan.

Eli näillä mennään kohti tätä vuotta! Saapa nähdä, tuleeko tänä vuonna yhtä hyviä, vai kenties vielä parempia? Se selviää.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

No, en lukenut tämän vuoden taskareista kovinkaan monta, ja niistä paras oli ehkä Tripla, koska oli kohtuullisen hyviä tarinoita ja oli pitkä. Ja Viittavitsi, jos Ultrasankarit vs. Paha Seiska on mielestäsi kaikkien aikojen paras, niin sittenhän sen pitäisi olla myös vuoden 2010 paras.

-Kaukoputki

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Varmaan 369 Tripla, koska siinä on paljon luettavaa.

Ja se on muutenkin niin hyvä.

Jos pitäis antaa arvosana se olisi 9½, vaikka siinä olisi paljon luettavaa, hyviä tarinoita ja sen semmosta.

Triplan paras tarina varmaan olisi Paparazzit, jos oikein muistan.

Lähes Pätevä 7*

Vierailija

Vuoden 2010 parhaat taskarit olivat 363, 367 ja 371. Eli maaliskuun, heinäkuun ja marraskuun numerot. Ansio kuuluu tietysti loistaville tarinoille, joita edustavat mm. 367:n Mikki Hiiri ja suuri Hessunkka sekä 371:n Taistelu unohdusta vastaan.

Jos pitää valita yksi paras, se on varmaan 367 eli Ankkurit ylös!.

Vierailija

Monet sanovat, että Tripla oli paras, mutta mielestäni se ei ollut sisällöltään yhtä hyvä (vaikka se hyvä olikin) kuin esimerkiksi Taskari nro. 371, Kaikki likoon, jonka ensimmäinen tarina, Taikaviitta: Taistelu unohdusta vastaan oli kuluneen vuoden paras Taskari-tarina.

Eli mielestäni vuoden paras Taskari oli nro. 371.

Vierailija

Tripla oli hyvä pituutensa vuoksi, mutta myös 372 (Kuuhullut) oli hyvä. Varsinkin se tarina,jossa Mikki lähti avaruuteen.

Vierailija

Kyllä parhain viime vuoden taskari oli Tuplanolla ja Syvyyden saalistajat, sillä siinä oli hyviä tarinoita ja hyviä piirtäjiä, kuten Bancells, Mastantuono ja Scarpa... :D ja muutenkin olen alkanut tässä lähiaikoina ruvennut pitämään enemmän Tuplanolla tarinoista, sillä ennenhän en niistä juurikaan välittänyt, mutta viime vuoden parhain tarina oli kuitenkin Paolo Motturan piirtämä ja Giorgio Salatin käsikirjoitta tarina Taitelu unohdusta vastaan, sillä siinä oli todella hyvä juoni ja Motturan piirroksetkin olivat siinä tarinassa todella hyvät. Huonoin tämän vuoden taskari oli Salattu elmä, sillä en pitänyt sen tarinan tarinoista kovinkaan paljon.

Kuuhullu

Vierailija

Tripla oli varmaan paras, vaikka se ei sisällöltään ollut aivan sitä mitä odotin. Siinä oli kuitenkin paljon luettavaa joten se ei loppunut niin nopeasti. Se ei mitenkään mielestäni ratkaissut, että se oli maailmanhistorian ensimmäinen Tripla. Parhaat haastajat olivat: Tuplanolla ja syvyyden saalistajat, Ankkurit ylös.

Vierailija

No niin! Sanoin 31.12.2010, että tulen tänne seuraavan kerran aikaisemmillaan 10.1.2011, ja nyt pääsin käymään tietokoneella, ja käväisin täällä, ja huomasin tämän keskustelun, niin en pystynyt pitämään näppejäni erossa tästä keskustelusta, joten päätin kirjautua tänne, ja kirjoittaa mielipiteeni tähän keskusteluun:

Mielestäni taskari '367 Ankkurit ylös!' on paras taskaro, sillä siinä on ylivoimaisesti parhaat tarinat.

Ensimmäinen tarina 'Pöyristyttävän Ahne Muukalainen', joka oli tietysti PAM-tarina nimestä päätellen. Kaikki PAM-tarinathan ovat Flemming Andersenin piirtämiä, joka vaan on mielestäni plussaa PAM-tarinoille. Tarinan idea oli mielestäni vähän sekava, mutta oli kuitenkin hauska katsoa Akun ja Touhon toilailuja.

Toinen tarina 'Karavaani kärhämät' oli mielestäni hauska, mutta en oikein pidä Ottavio Panaron piirrustustyylistä, joten tarinasta tuli siitä vähän miinusta.

Kolmannessa tarinassa nähtiin taas Castyn Mikki-tarina, jotka ovat mielestäni todella hyviä Mikki-tarinoita. Idea oli hyvä, joten siinä oli aika paljonkin plussaa.

Neljäs tarina, joka oli kolmas osa 'Tuplanolla ja syvyyksien saalistajat'-tarinasta, ja tarina oli aivan mahtava. En pidä oikein Francesco D´Ippoliton piirrustustyylistä (taaskaaan), joten siitä miinusta pikkaisen.

Viides tarina oli suoraan sanottuna huono. En pidä Giuseppe Dalla Santan piirrustustyylistä tippaakaan (aina sama selitys), ja tarinan ideaa en meinannut ymmärtää yhtään. Onneksi en nyt tähän hätään keksi mitään muuta miinusta.

Kuudennessa tarinassa nähtiin Silvia Sicheä, jonka piirrustustyyli on ihan mukiin menevä. Tarinan juoni oli aika hassu, mutta olihan se ihan OK.

Seitsemäs tarina oli suoraan sonottuna mahtava! Se oli Marco Mazzarellon piirtämä, ja hän aika korkealla lempipiirtäjieni listalla. Idea oli saatu hyvin siirrettyä Roopen elämään tarinasta '80 päivässä maailman ympäri' (vai miten se kirjoitettiin). Loppu oli aivan järkyttävän hauska.

Kahdeksas tarina oli mahtavaa työtä Giorgio Cavazzanolta! Tarina oli sekava, mutta siinä oli hauskaa salapoliisityötä siltä kolmikolta, ja huumoria ei puuttunut!

Yhdeksäs tarina oli ihan OK. Juoni oli vähän niin ja näin, ja en oikein tykkää Giovan Battista Carpin piirrustustyylistä (jo neljäs kerta).

Viimeisessä tarinassa oli hyvä idea jatko-osana ajatellen, ja sehän oli myös Flemming Andersenin piirtämä.

Eipä nyt tule muuta tuosta taskarista mieleen, mutta se oli kyllä todella hyvä, vaikka löyty sieltä myös paljon miinusta.

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

//Ja muut paremmuusjärjestyksesä:

2. 363 Kultaa ja kunniaa

3. 366 Kaikki pelissä

4. 371 Kaikki likoon

5. 370 Tukka hyvin

6. 372 Kuuhullut

7. 364 Merkkimies

8. 365 Tuplanolla ja syvyyden saalistajat

9. 368 Kuutamolla

10. 369 Tripla

11. 362 Haluatko triljonääriksi?

12. 361 Salattu elämä

Vierailija

Jos sen pitää olla Aku Ankan Taskukirja eikä se saa olla Teema tai mikään sen tapainen. Niin silloin se mielestäni oli joko Tripla tai Tukka hyvin, molemmissa oli mielestäni loistavia tarinoita, mutta jos saa ottaa huomioon Teemat niin kyllä tuo Ultrasankarit VS Paha seiska vie voiton. Se on mielestäni kaikkien aikojen paras Aku Ankka julkaisu.

Vierailija

Mielestäni parhaat taskarit olivat maaliskuun taskari ja Ultrasankarit teema.Ultrasankareissa kolautti supersankareiden monipuolisuus ja 363:ssa Upeat tarinat.Toki muutkin olivat hyviä.Vuosi 2010 oli taskareiden juhlaa

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Mikä oli Paras Taskari 2010?

Kaukoputki - 03.01.11 12:35 (ID 687054) Ja Viittavitsi, jos Ultrasankarit vs. Paha Seiska on mielestäsi kaikkien aikojen paras, niin sittenhän sen pitäisi olla myös vuoden 2010 paras.

Niinhän minä mielestäni sanoinkin; Se on kaikkien aikojen paras, sekä vuoden 2010 paras Taskari. Mutta toisaalta, kirjoitan niin epäselvästi, että ei ole ihme, ellei kukaan tajunnut sitä.

~ Viitta on voimaa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat