Keksi edellisestä snasta tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli pitää keksiä edellisen käyttäjän laittamasta sanasta lyhyt tarina.Tämä on ensimmäinen keskustelu pelit ja ,leikit osioon.Ajatyuksena on siis että ensimmäinen(minä) laitan jonkun sanan ihan mikä vaan ja seuraava tekee siihen sanaan liittyvän tarinan ja laittaa uuden sanaan jne.

Tervetuloa mukaan!

Eka sana:Aku Ankka

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Kommentit (15)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

eräänä päivnä aku ankka meni kauppaan. Hän Oti omat kassit mukaan. Kun häno li ostanut ruoat, hän meni kotiin. No, siellä hän huomasi, että kasseissa oli reikä elikkä kaikki ruoka oli valunut kadulla ulos kasseista!

Seuraava sana: Ensilantti

Vierailija

Ensilantti oli vahingossa tippunut ikkunasta ja Roope oli hätääntynyt kamalasati ensilantin katoamisesta.Parin tunnin päästä Aku Ankka käveli kadulla ja löysi roopen ensilantin ja palautti sen Roopelle.

Next:Kala

Vierailija

Aku matka töihin.

Aku ei olisi mitenkään halunnut herätä ja mennä rahasäiliölle kiillottamaan Roopen rahoja. Lopulta hän sai kammettua itsensä ylös vuoteesta ja lähtemään töihin. Kun Aku oli Matkalla töihin hän näki kuppilan ikkunassa loistavan tarjouksen:

Juo ja syö niin paljon kuisjaksat.Ilmaista!

Hän ei voinut vastustaa kiusausta ja meni sisään.

"En viivy kovi kauan" hän mietti ja rupesi syömään. Mutta toisimpa kävi.

Aku oli ilmeisesti nukahtanut pöydän ääreen ja heräsi vasta illalla.

Hän ei uskaltanut mennä Roopen luo ja Päätti paeta Timduktuun.

Seuraava sana:Roope

Vierailija

Roope laski jälleen kerran iloisena rahojaan.Tämä on todella mukava päivä Roope ajatteli.Roope laski rahojaan vielä muutaman tunnin kunnes tuli pois rahasäiliöstä tyytyväisin mielin.Yhtäkkiä Roope kauhistui toden teolla.Ensilantti oli hävinnyt mitä nyt tehdään?!Onneksi Roope löysi ensilantin työpöydäkltään pian.-Ensi kerralla en jätä ensilanttia yksin!,roope totesi ja alkoi uida kolikkomeressä.

Next:Iines

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Vierailija

Iine soli päättänyt kutsua ystäviään kylään. Hän soitti Akulle ja pyysi tätä tuomaan kaupasta kakun. Hienon täytekakun, joka maistuu hyvältä.

iines alkoi itse siivota. Viideltä hänen ystävänsä tulivat, mutta AKua ja kakkua ei kuulunut.

Iines joutui tarjoamaan ystävilleen kaapistaan löytämäänsä kaaretorttua, jäätelö ja suklaakeksejä. Kun hänen vieraansa olivat kahdeksalta lähteneet, hän soitti Akulle. Aku oli jämähtänyt urheiluruudun eteen! Iines suuttui, mutta leppyi kun Aku toi hänelle valtavan ruusupuskan ja lupasi viedä hänet ajelulle seuraavana päivänä.

Next: kevät

*Nöösi, nauru naamalla*

Vierailija

Olipa kerran todella lämmin kevät.Se kevät oli niin lämmin että ei edes koskaan kesällä ole ollut niin lämmin ilma.Se oli todella ihmeellistä.Jopa kevään pituus tuntui kestävän ikuisuuksia eikä kevät näyttänyt loppuvan ollenkaan.Kamala kriisi oli tapahtunut.Lopulta keskellä kevättä kuului kamala jysäys ja Pikku-antti heräsi.

next:Pikku Apulainen

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Vierailija

Pikku Apulainen oli huolissaan. Pelle oli vahingossa hukannut hänet, ja nyt hän oli missä lie. Mutta tapahtui ihme: Aku Ankka sattui samaan aikaan kävelemään Pikku Apulaista vastaan. Aku otti Pikku Apulaisen mukaansa ja vei hänet Pellen luo. Tarina sai siis onnellisen lopun.

Next: Kultu Kimallus

Vierailija

Kultu Kimallus rupesi ajattelemaan Roopea, ja vanhoja hyviä aikoja.

Hän ajatteli myös Roopen hanhenmunahippua, ja sitä kun pelasti Roopen. Äkkiä hän tajusi, että ilman Roopea olisi kuitenkin parenpi.

next: Akun kärttyisät verottajat.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Akulla oli veroonglemia. verottajat kävivät koko ajan hänen luonaan. Mutta aku otti vessaharjan ja heilui sillä niin paljon niin ne lähtivät pois.

Next: aku ankka-lehti

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässäpä jonkinlainen "tarina":

Aku Ankka -lehti ilmestyy yleensä keksiviikkona. Monet kyseisen lehden tilaajat odottavatkin keskiviikkoa, jotta saavat viikottaisen Aku Ankan luettavaksi. Toiset lukevat mielenkiinnon vuoksi, jotkut vain tavan vuoksi. Aku Ankka -lehti alkoi ilmestyä Suomessa jo vuonna 1951, ja sen pitkään kuusikymmentä vuotta kestäneeseen historiaan mahtuukin kaikenlaista. Suosittuja tarinoita, vähemmän suosittuja tarinoita sekä kuuluisia piirtäjiä ja vähemmän tunnettuja piirtäjiä. Yhtä kaikki mestareita tulee entisten tilalle. Mutta milloin? Sen aika näyttää.

Seuraava sana: Kultaryntäys.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Hauskoja tai oikeastaan mukavia tarinoita teillä!

Tässä tarinani kultaryntäyksestä:

-----------------------------------

Eräänä kauniina päivänä Ankkalinnassa.Aku ja pojat kävelevät yhdessä Roopen luo iloisin mielin, miksi?Siksi että tänään oli Akun nimipäivä ja Aku halusi tavallista korkeamman palkan nimipäivänään ja oli varma että Roope suostuisi olihan nyt ainut kerta vuodessa jolloin oli Akun nimipäivä.Ankat saapuvat rahasäiliölle ja kuulevat hirveää itkemistä ja pian heidän päälleen alkaa sataa kyyneliä.-Nyt on Roope-sedällä jokin vialla,Aku totesi ja kiiruhti rahasäiliön sisälle katsomaan setäänsä joka ei todellakaan itkenyt päinvastoin hän kasteli ruukussa olevia kasveja ja hyräili nyyhkyttävästi laulua "Kultaryntäys".Luulin että sinua vai´vaa joku kun kuulin itkua,aku sanoi.-Vai itkua,Roope toisti?!-Minä en itkenyt vaan lauloin laulua "kultaryntäys" koska ajattelin että tänne voisi vielä joskus ilmaantua suuri kultakuume.-Aha,vain lauloit itkulta kuulostavaa laulua jonka nimi on "kultaryntäys?!Luulin että minä joudun tänään töihin?!Roope katsahti Akuun hetken ja sitten itseensä.-En minä niin ole sanonut!Roope huudahti töihin siitä kuin olisi jo matkaamme pian jonnekkin missä onb kultaryntäys Roope huusi ja alkoi pakata tavaroita lähtöön.LOPPU

Kun tänään on Aku Ankan nimipäivä sen kunniaksi seuraava saa kirjoittaa tarinan Aku ankasta.

Seuraava sana:Aku Ankka

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Vierailija

NOSTOVIESTI!!!!!!!!!!Katsokaa edellisestä viestistäni aihe tarinalle!Tulkaa vaan kaikki mukaan ja tarinasuonet pulppuamaan!Toisten tarinoita voi halutessaan arvostella (JOS haluaa,tai toinen antaa luvan).Tervetuloa mukaan!!!

-Lopperi9 ankkavoimaa-

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aku Ankka on yks tunnetuimmista sarjakuvahahmoista.Ennen Aku Ankka tunnettiin suomessa nimellä Ankka Lampinen(Aika lyhyt viesti)

Next:Roope ankka

Vierailija

Tarina Roope Ankasta:

_____________________

Roope Ankka istui eräänä päivänä toimistossaan. Hän oli melko kuuluisa, rikas ja erittäin saita kitupiikki. Hänellä oli paljon rahaa, ja jokaisen pennin hän kiillotutti ja huolehti rahoistaan hyvin. Hän piti huolen, että roistot, Karhukopla ja Milla Magia, eivät päässeet toimistoon. Vaikka Roopen ajateltiinkin ajattelevan vain rahojaa, oli hänelläkin omat ajatuksensa ja mietteensä...

Next: Hiirimatto

~ÄssäSS

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat