Jatka tarinaa edellisen n.merkistä

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Eli tässä topicissa on siis tarkoitus jatkaa tarinaa edellisen nimimerkistä. Otan nyt esimerkiksi minun nimimerkin, miltä seuraava viesti voisi näyttää:

"Tapio (lempinimeltään Tapsa) oli erittäin nopea koululainen, hän voitti monissa juoksukilpailussa. Eräässä kisassa hänen osallistumisnumeronsa oli 99." Ja se jatkuu siitä. Jokainen jatkaa tarinaa noin 2 lauseella, spämmiksi tämä ei saa mennä, mutta yksi käyttäjä ei saa kuitenkaan kirjoittaa liian paljon tarinaa. Kun tarina on sinun mielestäsi sopivan pituinen, kirjoita "Loppu."

~ Tapsa

Kommentit (12)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Okei, en oikein ymmärtänyt, mutta meneekö se näin:

Tapsa on hauska ja tosi tosi hyvä käyttäjä täällä AA.fi: n sivusotilla. Hän on varmaankin 11 v.

Ja jatkaako seuraava tarinaa minusta vai sinusta, tapsa? en ymmärrä!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Ööh, siis tarkoitus on, että jatketaan samanlaista tarinaa kuin esim. "Jatka tarinaa viidellä eri sanalla" mutta nyt jatketaan tarinaa sellaisesti, että siinä esiintyy edellisen käyttäjän nimimerkki:

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan suden.

~ Tapsa

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Tapsa on tosi hyvä käyttäjä täällä AA.fi:n sivustoilla. Hän on luultavsti 12 tai 11.

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan suden.

GRR! Mutta se ei ollutkaan iso paha susi vaan itse Tapsa 99!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

(Tarkoitin siis tuolla Veli Huilulla sitä Aku Ankan Veli Huilua ; P.)

Veli Huilu liikkui metsässä huilu mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan suden.

GRR! Mutta se ei ollutkaan iso paha susi vaan itse Tapsa 99! Veli Huilu juoksi heti kotiin, kun Tapsa99 jäi huutelemaan hänelle jotakin, mutta Veli Huilu ei kuullut, sillä hän kipitti jo kaukana..

// Anteeksi, muokkasin viestiäni, sillä kerroin vahingossa Tapsa99: stä, kun piti kertoa Veli Huilusta.

~ Tapsa

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan suden. GRR! Mutta se ei ollutkaan iso paha susi vaan itse Tapsa 99! Tapsa99 oli Ison Pahan Suden ystävä, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huus Tapsa 99 ja he juoksivat yhdessä pakoon Sutta

Vierailija

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan Suden ystävän, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa 99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta. Mutta juokseminen ei auttanut, sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan Suden ystävän, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa 99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta. Mutta juokseminen ei auttanut, sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sitten paikalle syöksyi Roope Ankan ensilantti, joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun, ja sen perässä juoksi Roope. Roope kuitenkin näyttä vaan mustalta hahmolta, kun hän oli vielä kaukana, joten Iso paha susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun.

~ Tapsa

Vierailija

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan Suden ystävän, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta. Mutta juokseminen ei auttanut, sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sitten paikalle syöksyi Roopen ensilantti, joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun, ja sen perässä juoksi Roope. Roope kuitenkin näytti vaan mustalta hahmolta, kun hän vielä oli kaukana, joten Iso Paha Susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun. Mutta Roopen ensilantti ei tullut mukaan, koska se oli väärennls, eikä Roope tiennyt sitä. Ensilantti kertoi Veli Huilulle ja Tapsa99:lle, että hänen nimensä oli ensi@lantti.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan Suden ystävän, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta. Mutta juokseminen ei auttanut, sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sitten paikalle syöksyi Roopen ensilantti, joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun, ja sen perässä juoksi Roope. Roope kuitenkin näytti vaan mustalta hahmolta, kun hän vielä oli kaukana, joten Iso Paha Susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun. Mutta Roopen ensilantti ei tullut mukaan, koska se oli väärennls, eikä Roope tiennyt sitä. Ensilantti kertoi Veli Huilulle ja Tapsa99:lle, että hänen nimensä oli ensi@lantti. "ottakaa minut mukaanne, Tai roope saa minut kiinni! sanoi ensil@ntti. Sitten Veli Huilu, Taspa 99 suden ystävä sekä ensil@ntti juoksivat pakoon Roopea ja sutta.

kukkelikuu
Seuraa 
Liittynyt25.2.2010

Veli Huilu liikkui metsässä huilun mukana, hänen veljensä eivät olleet mukana, sillä heillä oli kotitöitä. Veli Huilun piti mennä kauppaan, kun hän näki Ison Pahan Suden ystävän, mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso Paha Susi, ei ollenkaan vihannut possuja. "Tule, vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta. Mutta juokseminen ei auttanut, sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sitten paikalle syöksyi Roopen ensilantti, joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun, ja sen perässä juoksi Roope. Roope kuitenkin näytti vaan mustalta hahmolta, kun hän vielä oli kaukana, joten Iso Paha Susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun. Mutta Roopen ensilantti ei tullut mukaan, koska se oli väärennls, eikä Roope tiennyt sitä. Ensilantti kertoi Veli Huilulle ja Tapsa99le, että hänen nimensä oli ensi@lantti. "ottakaa minut mukaanne, Tai roope saa minut kiinni! sanoi ensil@ntti. Sitten Veli Huilu, Taspa 99 suden ystävä sekä ensil@ntti juoksivat pakoon Roopea ja sutta.

Veli Huilu keksi soittaa huiluaan, että roope ja susi pysähtyisivät kuuntelemaan musiikkia.

Vierailija

Veli Huilu liikkui metsässä huilu mukana,hänen veljensä eivät olleet mukana,sillä heillä oli kotitöitä.Veli Huilun piti mennä kauppaan ,kun hän näki ison pahan suden ystävän,mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso paha susi,ei ollenkaan vihannut possuja."Tule vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta.Mutta juokseminen ei auttanut,sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sillon paikalle saapui Roopen ensilantti,joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun,ja sen perässä juoksi Roope.Roope kuitenkin näytti vaan mustalta

hahmolta,kun hän vielä oli kaukana,joten Iso paha susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun.Mutta Roopen ensilantti ei tullut mukaan,koska se oli väärennls,eikä Roope tiennyt sitä.Ensilantti kertoi veli huilulle ja Tapsa99le että hänen nimensä oli ensi@lantti."ottakaa minut mukaanne,Tai Roope saa minut kiinni! Sanoi ensi@lantti.Sitten Veli Huilu,Tapsa 99 suden ystävä ensi@lantti pakoon Roopea ja sutta.Veli Huilu keksi soittaa ,että Roope ja susi pysähtyisivät kuuntelemaan musiikkia.

Yhtäkkiä he näkivät jonkun nukkumassa puuhun nojaten,hän kuorsasi kovaa ja äänteli sanaa kukkelikuu.Yhtäkkiä hän heräsi hän raivostui,koska hänen käkikello oli varastettu.Hän sanoi nimekseen kukkelikuu.yhtäkkiä puun takaa kuului RYÄÄH!

Vierailija

Veli Huilu liikkui metsässä huilu mukana,hänen veljensä eivät olleet mukana,sillä heillä oli kotitöitä.Veli Huilun piti mennä kauppaan ,kun hän näki ison pahan suden ystävän,mutta hän oli aivan eri maata kuin Iso paha susi,ei ollenkaan vihannut possuja."Tule vien sinut turvaan!" Huusi Tapsa99 ja he juoksivat yhdessä pakoon sutta.Mutta juokseminen ei auttanut,sillä susi saavutti heidät. Veli Huilu ja Tapsa99 olivat kauhun vallassa. Mutta sillon paikalle saapui Roopen ensilantti,joka oli jollakin tapaa päässyt karkuun,ja sen perässä juoksi Roope.Roope kuitenkin näytti vaan mustalta hahmolta,kun hän vielä oli kaukana,joten Iso paha susi ei tuntenut Roopea ja hän lähti karkuun.Mutta Roopen ensilantti ei tullut mukaan,koska se oli väärennls,eikä Roope tiennyt sitä.Ensilantti kertoi veli huilulle ja Tapsa99le että hänen nimensä oli ensi@lantti."ottakaa minut mukaanne,Tai Roope saa minut kiinni! Sanoi ensi@lantti.Sitten Veli Huilu,Tapsa 99 suden ystävä ensi@lantti pakoon Roopea ja sutta.Veli Huilu keksi sottaa UrmA:lle hän tuli paita päälä jossa oli numero 01 Sitten he kaikki lähtivät yhdeässä...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat