Parempi, Paras, Huonompi, Huonoin

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pitihän tähän uuteen osioon ainakin yksi leikki tehdä. Leikin Säännöt: Ensimmäinen (eli minä) laittaa jonkun asian tai esineen, esim. tuolin ja seuraavan pitää keksiä parempi asia tuolista, esimerkiksi pöydän. Jos et keksi mitään parempaa, voit myös laittaa huonomman ja sitten leikkiä mennään toisinpäin, eli laitetaan aina edellistä juttua huonomman asian. Esimerkki keskustelua:

Candykingi7: Tuoli

FatheriXXL: Pöytä on tuolia parempi.

AkuAnkkankkka: Pöytää parempi on ainakin auto.

Disneyland123: En keksi mitään autoa parempaa, mutta autoa huonompi asia on polkupyörä.

Nok8ia: Polkupyörää huonompi on ainakin pelkkä pyörä.

No niin, aloitetaan. Ensimmäinen asia on vaikka kirja. Seuraavan siis pitää sanoa sitä parempi asia tai jos ei keksi parempaa niin sitten pitää laittaa huonompi.

Lukekaa säännöt tarkasti ennen kuin lähetätte viestin!

//: Juuri niin cxv.

Kommentit (13)

Vierailija

Muistakaa muuten myös perustelut ja että voit laittaa myös paremman, jos et keksi huonompaa.

Sivua huonompi on tyhjä paperi, koska mieluummin luen vain yhden sivun, kuin katson tyhjää paperia.

>XRoke>

Vierailija

Cxv, muista sanoa, jos et keksi mitään huonompaa/parempaa, koska muuten tämä alkaa mennä aika sekavaksi. Siis nyt täytyy keksiä jotain taiteltua paperia parempaa... No, vaikkapa puu on paljon parempi kuin paperi. Keksiikö seuraava jotain puuta parempaa?

>XRoke>

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Puuta parempi on kyllä auringonvalo, sillä ilman sitä ei puukaan saisi tarpeeksi kasvuaineita, sekä ilman auringonvaloa täällä olisi aivan pimeää.

~ Tapsa

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Puuta parempi on kyllä vesisade, sillä ilman sitä ei puukaan saisi tarpeeksi kasvuaineita, sekä ilman vesisadetta mitkään luonnonantimet eivät kasvaisi.

~ Tapsa

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Kaivelin vanhoja topiceja ja tällaisen pelin löysin. No, vastaukseni on että sateenvarjo on parempi kuin sadetakki koska sadetakissa tulee aina sateessa kylmä kun se ei lämmitä ollenkaan.

~Pööpötin jyrää~

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Lainaus:
Kaivelin vanhoja topiceja ja tällaisen pelin löysin.

Ei kaikkia vanhoja topiceja tarvitse nostaa, ainakaan tälläisiä, jotka eivät ole ikinä edes menestyneet.

Lainaus:
No, vastaukseni on että sateenvarjo on parempi kuin sadetakki koska sadetakissa tulee aina sateessa kylmä kun se ei lämmitä ollenkaan.

Lämmittääkö sateenvarjo sitten? : )

Vierailija

JKP, tarvitseeko sinun aina olla pätemässä leikki- topiceissa? Mihi tämä Pelit ja leikit- osio on sitten tarkoitettu, jos ei peleille ja leikeille? Pitäisikö leikeille ja peleille tehdä oma tiivistelmä, kaikki olisivat samassa topicissa ja kaikki olisi hirveän sekalaista. Tämä ei ehkä ole rakentavaa keskustelua, mutta ei kuopan pohjalle vajonnuttakaan.

Sateenvarjoa huonompi on puun pieni lehti, josta ei olenkaan saa sateensuojaa, muuta kuin aivan pikkuruiseen kohtaan.

Vierailija

Lainaus:
JKP, tarvitseeko sinun aina olla pätemässä leikki- topiceissa? Mihi tämä Pelit ja leikit- osio on sitten tarkoitettu, jos ei peleille ja leikeille?
Olet osaksi myös paraskin puhumaan, itsekkin aina välilä alat haukkumaan muiden leikkitopia.

Anteeksi, Roke, mutta topic on hiukan turha. Pientä lehteä huonompi on tämä topic =)

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Minkäs minä sille voin, että joku on mennyt nostamaan tälläisen aivan turhan topicin tuolta topicmerestä. Halusin vain huomauttaa, että turhien topicien nostaminen ei ole suotavaa tällä eikä millään muullakaan foorumilla, joten onko siinä muka jotain väärää, jos mainitsee toiselle käyttäjälle asiasta kun tämä on tehnyt jotain väärin? Mielestäni on vain oikein ohjata käyttäjiä parempaan keskusteluun, mutta jos se ei ole sinun mielestäsi oikein, niin voithan sinä sitten spämmätä näissä mahtavissa leikki-topiceissa, jotka tosiaan ovat sitä spämmäämistä. :|

Niin ja kyllä pelit ja leikit -osiossakin on myös huomattavasti paremmin tehtyjä topiceja. Asiani edellisessä viestissäni oli vain huomauttaa, että vanhojen topicien nostaminen ei ole suotavaa.

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Lainaus:
JKP: Lämmittääkö sateenvarjo sitten? : )
Ei, mutta silloin voi laittaa lämpimät vaatteet.

Lainaus:
JKP: Minkäs minä sille voin, että joku on mennyt nostamaan tälläisen aivan turhan topicin tuolta topicmerestä.
Oma on asiani jos kiinnostuin topicista niin ei tarvitse valittaa kaikesta.

Lainaus:
Jac: JKP, tarvitseeko sinun aina olla pätemässä leikki- topiceissa? Mihi tämä Pelit ja leikit- osio on sitten tarkoitettu, jos ei peleille ja leikeille?
Niin. Jos olet itse jo vanhempi, että sinua ei kiinnosta visat, leikit taikka pelit niin älä kirjoita ollenkaan Peli ja leikit -osioon.

~Pööpötin jyrää~

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat