Timbl-e

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos olet kuullut kimble-pelistä,unohda. Tämä on timble, korttipeli. Internet-korttipeli. (Jonka keksin ihan äsken.)Pelin tarkoitus on päästä eroon korteistaan ensimmäisenä. Peliä pelataan niin, että jokaisella pelaajalla on aluksi vaikka 5 korttia. Korteissa ovat numerot 1-18. Lisäksi on erikoiskortteja, joissa lukee timbl-e. Pyritään tekemään eri korttiryhmiä, toisessa ryhmässä on vain parillisia kortteja ja toisessa parittomia.Timbl-et voidaan laittaa jonkun kortin tilalta. Esimerkki:

Pelaajalla nro 1 on tehtävänä tehdä parillinen korttitorni numerojärjestyksessä. Hän on saanut numerot 2, 4, 6, 10 ja yhden timbl-en. Hän laittaa timbl-en nro kahdeksan tilalle. Numerot ovat nyt siis 2, 4, 6, 8, ja 10. Hänen vuoronsa päättyy. Hän on voittaja.

Jos hänellä olisi ollut esim. kaksi 10-numeroa, eikä yhtään timbl-eä, hän olisi nostanut korttipakasta kolme korttia. Jos mikään niistä ei olisi ollut joko timble tai seuraava järjestyksessä oleva numero, hänen vuoronsa päättyy ja menee seuraavalle.

! Numerot arvon minä, ja teen sen arpakuutioilla ja lapuilla. Joten en huijaa.

! Voitte halutessanne tehdä joukkueet, jos niin tuntuu helpommalta.

! Yhden kierroksen voi voittaa ensimmäisellä vuorollaan.

Yhdelle kierrokselle mahtuu 8 pelaajaa. (Merkkaan ylös kaikki pelaajat.) Kierroksen voittajalle tulee yksi piste. pisteet kirjataan ylös ja kesäkuun ekana päivänä käynnistyy Timbl-e-finaali.Finaalissa pelaavat 8 eniten pisteitä saaneet pelaajat.

Pelaajat:

Veli huilu

finnishmusic

CrazyDuck12

Onnea matkaan! :)

Loorietta

HOX! Jos pelaajia on ennen helmikuuta alle kahdeksan, pudotetaan lukua sopivaan määrään (4-6).

Kommentit (10)

Vierailija

Tulen mukaan. Pari kysymystä.

1. Pitääkö aina nostaa kolme korttia?

2.Pitääkö tehdä vain parillisista/parittomista, vai voiko tehdä niin, että jos on esim. 8 korttia niin tekee 1,3,5,7 ja 2,4,6,8?

Vierailija

1. Kyllä, jos ei ole tarvittavaa korttia.

2. Pitää tehdä vain parillisia/parittomia korttipinoja. Korttipinon teko jatkuu niin pitkään, kunnes numero 17 tai 18 on saavutettu.(Parillinen loppuu nro 18 ja pariton nro 17.)

Loorietta

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Timbl-e

loorietta - 09.01.11 05:36 (ID 691960)

...

Loorietta

Ok, kiitos kun vastasit. Näyttää vähän siltä, että tänne ei oikein tuu ketään...

Ai niin muuten, jos sinä arvot kaikki kortit, niin miten tätä oikein voi pelata, kun kaikki tietää toistensa kortit?

Vierailija

Hyvä kysymys. Mutta tässähän voi samalla jokainen vähän päätellä, mitä seuraava pelaaja tekee. Niinku ajattelua ja päättelyä.

Loorietta

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat