Mainos topic

Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Täällä saa siis mainostaa topiceja ja gallerian kuvia ym... Mutta älä mainosta mitään ellei sitä saa sitten paikan päällä tai tässä topicissa arvostella. Ja vielä että laittakaa kaikki linkit tai osoitteet ensimmäiseen ja samaan viestiin koska sitten niitä on helpompi katsoa.

No minä tässä heti mainostan muutamaa hienoa galleriatyötäni:

www.akuankka.fi/galleria/media/5595/aku_ankka_ja_kultainen_kypara

www.akuankka.fi/galleria/media/5579/aku_talvella_ja_kesalla#5579

www.akuankka.fi/galleria/media

•/5604/aku_ja_tarantella#5604

Tykkäisin siitä että kommentoisitte galleria kuviani!!:D

P.S. Kopioikaa osoitteet ja liittäkää ne googleen jos haluatte nähdä kuvat nimittäin en osaa tehdä linkkejä.

Kommentit (11)

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Ei ihan mutta hyvä kun kysyit nimittäin tuo kysymys olisi tullut monelta. Täällä siis MAINOSTETAAN galleriatöitä, akupediaa ja vaikka edullisia kirjoja kaupasta. Mutta vain Aku Ankan nettisivujen asioita. Galleria työt topicissa saa laittaa vain galleria töitä.

Vierailija

On se nyt vaan niin... Tämä on enemmän niiden kaltainen, kuin esimerkiksi oma topani, joka lukotettiin samasta syystä : D

Vierailija

On tämä aika turha topic, sillä mitä muuta täällä voisi mainostaa aku ankan nettisivuihin liittyvää kuin omia galleriatöitä tai topiceja, ja molempia varten on jo topicit. Nämäkin kaikki viestit täällä olisi voinut laittaa suoraan jompaan kumpaan niistä. Se olisi helpompaakin, sillä jos etsii kiinnostavia topiceja menee suoraan topiciin josta löytyy niitä ja jos etsii galleriatöitä menee suoraan topiciin jossa mainostetaan niitä.

T: tuplanelonen

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat