Missä asiassa Aku voisi voittaa Hannun?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli Onko esimerkiksi tarinaa missä Aku voittaa hannun ja eikä tule semmoisia että se häviäminen auttaa hannua saamaan triljardi euroa?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Tämä on kyllä turha topic laittakaa modet tämä lukkoon. Mutta vastaan, että ei missään, koska he kerran ottivat epäonnisuuskisan. Ja hannu voitti senkin.

Vierailija

Eipä ole Aku missään voittanut (tai ainakaan niissä tarinoissa, mitä minä olen lukenut, voihan joku himo-lukija olla tälläiseenkin tarinaan törmännyt..) Mutta joskushan Hannun voitoista on vain ollutkin haittaa. Mikä on muutaman kerran käynytkin ilmi.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

No, Aku voisi päihittää Hannun lasten kaitsemisessa, jos kisassa ei saisi ottaa vastaan ulkopuolista apua. Hannu ei takuulla jaksaisi hoivata pikku ipanoita, mutta Akulla on lapsista piiitkä kokemus. ;)

Vierailija

Lainaus:
Re: Missä asiassa Aku voisi voittaa Hannun?

Aku patasydän - 06.03.11 11:58 (ID 720760)

EPÄONNEN KISA. SIINÄ AKU VARMASTI VOITTAISI

HANNUN SEN TAKIA KOSKA AKULLA YLEENSÄ EI TUURI

OLE KOVIN HYVÄ

Onks sul caps lock päällä ja vastaan tohon kysymykseen että ei missään

Vierailija

Lainaus:
Missä asiassa Aku voisi voittaa Hannun?

hack-man - 10.01.11 05:56 (ID 692510) Eli Onko esimerkiksi tarinaa missä Aku voittaa hannun ja eikä tule semmoisia että se häviäminen auttaa hannua saamaan triljardi euroa?


Varmaan laiskottelussa.

Vierailija

Onko vain Vanhalla Koiralla riittävästi tietoa Ankasta? Usea lähde sanoo, että vaikka Iines joskus lähteekin hannun kanssa ulos, on Aku silti tämän sydämen valittu....

(ei, en ole tyttö)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat