TeamWar

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aika "epäminämäinen" aloitusviesti, mutta kaipa tuo kelpaa. Tämä on siis joukkueissa käytävä "sota"/tietovisa. Ei kuitenkaan samanlainen kuin monet muut visat.

TWO(TeamWarin Ohjeet):

1.(Visan aloitus) Kun ilmoittaudut mukaan, olet mukana visassa yhden kauden*(3). Seuraavalla kaudella joudut halutessasi ilmoittautua uudestaan.

2.(Joukkueiden jako) Kun tarpeeksi kilpailijoita on mukana, voin jakaa kilpailijat joukkueisiin. Kun jako on tapahtunut, päätös on lopullinen eli et voi missään vaiheessa kautta vaihtaa toiseen joukkueeseen.

3.(kaudet) Yksi kausi kestää niin kauan että yksi joukkueista on saanut 30 pistettä. Toisen kauden ilmoittautuminen alkaa heti kun edellisen kauden voittaja on saanut tarvittavat 30 pistettä.

4.(Joukkueet) Joukkueessa olevien kilpailijoiden määrällä ei ole väliä, kunhan jokaisessa joukkueissa on saman verran kilpailijoita. Jos haluat kesken visan mukaan ja kaikissa joukkueissa on saman verran kilpailijoita, voit kuitenkin pyytää päästä mukaan, koska siirrän sinut sitten Jonoon, jossa olevat kilpailijat pääsevät mukaan visaan, sitten kun heitä on saman verran kun joukkueilla on määrää. Joukkueita on 5.

5. (Kysymykset) Kysymysten aihe saa olla mikä vain maan ja avaruuden välissä. Jokaisen joukkueen joku kilpailja esittää aina vuorotellen kysymyksen muille joukkueille ja toisten joukkueiden tehtävä on vastata kysymykseen ennen muita joukkueita. Jokaisien kysymyksestä saatavien pisteiden määrä on 3.

TWS(TeamWarin Säännöt):

1. Vastauksia ei saa katsoa netistä eikä mistään kirjasta.

2. Jos kaksi vastausta tulee perättäisillä minuuteilla, molemmat joukkueet saavat pisteet.

3. Jos joku käyttäjä todistetaan lunttijaksi, hän joutuu pois tästä visasta ja ensimmäisenä Jonossa oleva pääsee hänen tilalleen.

4. Jos samasta joukkueesta kaksi kilpailijaa laittavat kysymyksen samaan aikaan, myöhemmin tullut kysymys hylätään ja ensimmäinen otetaan käyttöön.

5. Jos joku käyttäjä häiritsee visaa toistuvasti, siitä seuraa automaattinen porttikielto.

6. Jos kysymykseen ei saada vastausta kahden päivän (48h) aikana, joukkueen on laitettava päivän (24h) aikana uusi kysymys tai joukkueelta vähennetään 3p.

7. Viesti, jossa on vastaus kysymykseen- ei saa muokata.

Jonossa:

- kalle kääk

- AkuAnkka-AA

- JEK

- hantsus

-

TW Joukkueet:

Team 1 (JKP, Veli Huilu, Ensi@lantti) 0p

Team 2 (Kalamies, Akukamu, Cxv) 3p

Team 3 (kukkelikuu, Teurastaja-Lasse, Vikke98) -3p

Team 4 (Kammoli, Hessu hissu!, Lupuhullu8) 0p

Team 5 (xx-roope-kerälijä, finnishmusic, lopperi9) 6p

Siitä vain jokainen, joka osaa/pystyy viestejä lähettämään, mukaan!

//: HUOM!: Ohjeet, kohdassa Joukkueet on virhe, sillä joukkueiden kilpailijamäärällä on väliä. Kilpailijoiden vähimmäismäärä joka joukkueessa on siis 3!

Sivut

Kommentit (94)

Vierailija

Tulen mukaan.

Näitä tietovisoja on kyllä jo aika paljon, mutta tämä herätti kiinnostukseni.

Minusta olisi hienoa, jos voisi _itse_ perustaa tiimin, ja siihen voisi sitten käyttäjiä halutessaan ilmouttautua mukaan.

-HH!

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Lainaus:
Minusta olisi hienoa, jos voisi _itse_ perustaa tiimin, ja siihen voisi sitten käyttäjiä halutessaan ilmouttautua mukaan.

Juu tuo olisi todellakin ihan kiva idea ja saattaisi toimia paremmin. Niin ja ilmottaudun tietenkin mukaan, niin kuin jo sinulle ehdin luvatakin. : D

Vierailija

Lainaus:
Hissu: Minusta olisi hienoa, jos voisi _itse_ perustaa tiimin, ja siihen voisi sitten käyttäjiä halutessaan ilmouttautua mukaan.
Hieno idea! Tarkoitat siis samaa systeemiä kuin Viestimaratonissa? Jos se nyt on sama kuin Viestimaratonin tallisysteemi, niin voin ilman muuta laittaa sen käyttöön. Ketkä siis haluavat _oman_ joukkueen, johon muut voivat osallistua? HH!, taisi ainakin haluta oman joukkueen, vai?

>XRoke>

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Minä voisin ainakin perustaa oman joukkueen ja se voisi olla se team 1, vai mikä se nimi aloitusviestissä olikin.

Osallistujia kaivataan tuohon tiimiin siis.

Vierailija

Nosto! Ja nyt kaikki perustamaan tiimi tai ilmoittautua johonkin toisen tekemään (eli ainoa vaihtoehto on JKPn team). No, kuitenkin kaikki mukaan.

>XRoke>

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat