Taskarit kallistuneet?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kun oli ostamassa Umpijäässä taskaria huomasin että tuplan hinta on noussut 7,50 7,70. Oliko päätös oikein vai väärin?

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Ei oo totta aluks jos puhutaan euroista se oli 7.00 sitte 7.20 sitte 7.30 sitte 7.50 ja nyt 7.70 kylläpä nousee!

Vierailija

Tottakai ne kasvavat! Ennen normi taskari oli 4 e sit 4.10 e sit 4.20 e jne. Tulevisuudessa ehk 10 vuoden päästä Taskari maksaa 16 euroa tai ehkä ne lopetetaan tekemisen kokonaan. Mutta minustakin on väärin kasvattaa kokoajan hintoja!Oo... Tripla maksais tulevaisuudes 60 euroa. Varmaan! En ehkä tiedä!

McJuoru
Seuraa 
Liittynyt22.10.2009

Niiden hintoja nostetaan, koska Aku Ankan taskukirjat ovat niin suosituja Suomessa, ja kun hintaa on aina nostettu, niin jos myynti ei vähene, niin hinta pidetään semmoisenaan, ja sitten sitä nostetaan aina uudelleen samalla periaatteella. Ainoa keino saada hinta laskemaan, olisi olla ostamatta korkeahintaisia taskareita, jolloin huomattaisiin, että hintaa pitää laskea. Inhottavaahan se on.

Vierailija

En usko, että tänä vuonna ilmestyy Tripla-taskaria, sillä mitä olen lukenut ja kuullut niin Tripla ilmestyi sen takia, että muissa maissa piirretyt tarinat tulisi suomeen. En osaa selittää, mutta joku osaa.

Ja tuplia taitaa ilmestyä nyt 3x vuodessa, tosin ei ole varmaa tuleeko syyskuussa tripla vai tupla. Triplan hinta tuskin nousee - ehkä 10 senttiä? Silloin se olisi tasan 10,00 euroa.

Eli ensi kuussa ottakaa 4.70 mukaan kauppaan.

Vierailija

Minusta tuossa tuplassa oli yllättävän hyviä tarinoita, joten eipä sen hinnan nouseminen vielä paljoa merkitse, eriasia on tietysti sitten se, jos ne rupeavat nousemaan n. 50 snt.: llä ja vielä enemmän. (En nyt tarkoita tuota 50:ntä sileinsä, mutta kyllähän sekin alkaa lompakossa tuntumaan...)

Toisaalta, nyt kyllä kallistuu miltei kaikki muukin, joten siihen nähdenhän nuo nyt ovat (vielä) suhteellisen halpoja.

Mutta saas nähdä, miten on asian laita ensi vuonna, johon on vielä aika paljon aikaakin.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Siis taskarien hinnathan on noussu aina parin vuoden välein 20 cnt, kuten nytkin. Ihan normaalia, en kyllä vaan tiedä miksi ne hinnat nousee. Se on outoa että normien ja tuplien järjestys muuttui. Miksiköhän?

Vierailija

Onse tosiaan ärsyttävää kun jos taskarit,tuplat, triplat jne kallistuu 20snt sellasessa4k joten parissa vuodessa se on....1,20e ettäXd

Vierailija

Muistan kun olin vähän aikaa sitten ärrällä ostamassa tupla-taskaria, niin kauppias sanoi: Muistan vielä sen ajan kun ne maksoi muutaman markan. Huomasin itsekkin hinnan nostamisen, kun ostin taskarin Umpijäässä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat