Tee mitä ed. käskee!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli annan jonkun tehtävän, jonka seuraava käy tekemässä ja laittaa uuden. Ihan simppeliä, mutta tässä kuitenkin esimerkki:

Käyttäjä 1: Mene kysymään isäsi kuulumisia.

Käyttäjä 2: Tehty. Mene kysymään naapurilta, tuleeko heille Aku Ankka.

Käyttäjä 3: Tehty... jne...

SÄÄNNÖT:

• Ei lain/AA.fi:n sääntöjen vastaisia tehtäviä! Jos joku laittaa, ilmoitan asiattoman viestin.

• Jos tehtävä rikkoo lakia/AA.fi:n sääntöjä/näitä sääntöjä, sitä ei saa missään nimessä tehdä!

• Et saa laittaa tehtäväksi esim. syödä myrkyllisiä aineita! Kyllä te olette järkeviä ankisteja, jotka tietää mitä saa tehdä ja mitä ei.

• Jos tehtävä on vaikka "Huuda ikkunasta moi.", et saa jättää sitä tekemättä ja laittaa vain uutta tehtävää. Tuontyyliset tehtävät tehdään, tai ei kirjoiteta topiciin ollenkaan.

• Ollaan asiallisesti ja muistetaan AA.fi:n säännöt!!

---

Mene kysymään äidiltäsi/isältäsi/sisaruksiltasi: "Moi, rakas! Onpa ulkona hieno ilma, lähdetkö kohta pulkkamäkeen?" ja kerro mitä hän vastasi.

Kommentit (4)

Vierailija

Voidaanhan me luottaa siihen, että tehtävät tehdään. Eihän se maailmanloppu ole, jos joku sanoo tehneensä tehtävät mutta ei tehnytkään, vai onko muka? Ymmärrän kyllä sua, Tapsa99.

Vierailija

On tämä kyllä turhaa. Anteeksi Kaisakoo!!! Esimerkiksi minä voisin huijata ihan hyvin jos joku käskisi, että seuraavan täytyy mennä isäni luo, ja kysyä kuulumisia. Se on mahdotonta, koska isäni ei ole kotona. Ja hän tulee kotiin vasta neljältä. Eikä sitä voisi puhelimessakaan kertoa, koska täytyy huomata, että toinen on kirjoittanut mene isäsi luo yms. Eli anteeksi vielä kerran Kaisakoo!!!

-Minnie-Mouse-

Vierailija

Ei tämä huono topic ole. Ja vaikka joku huijaisikin niin hän huijaisi vain itseään. Tai siis minun mielestä siinä ei ole mitän järkeä huijata. Siinä kasvaa vain viestimäärä, ei muuta. Ja nytten kun tätä topicia kehuin, niin totta kai tähän osallistun. Eli kirjoitan tämän viestin ja sitten häivyn ulos pulkkailemaan. Seuraava saa yrittää olla käyttämättä tietokonetta/läppäriä päivän loppuun asti.

-Tuplis-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat