Pari keskustelu!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tässä on ideana sellanen et ensin muutaman pitää sanoa että hänen nimen saa laittaa listaan ja sitten kun listalla on sellainen käyttäjä jonka kanssa haluaisi jutella esim tupuhullu haluaisi jutella roussan kanssa niin tupuhullu kirjoittaa esim: Hei, haluaisin jutella listalla olevan Roussan kanssa. Suostutko Roussa? Sitten roussa lainaa tupuhullun tekstin ja jos se käy roussalle niin roussa vastaa näin: Sopii tupuhullu voin jutella kanssasi. Mutta jos Roussa näkee listalla jonkun muun käyttäjän jonka kanssa hän haluaa jutella niin hänen pitää ilmoittaa minulle, tupuhullulle ja sille jonka kanssa hän haluaisi kirjoittaa ja jos kaikki hyväksyvät sen niin roussa alkaa jutella sen toisen käyttäjän kanssa. Ymmärsittekö? Lista:

1 Akukamu.

2.Aku Ankka AA.

3. veli huilu.

4.Iines9v. 5.tupuhullu8

Kommentit (8)

Vierailija

Lainaus:
Parikeskustelu!

Veli Huilu - 25.01.11 12:28 (ID 700116) No okei, kokeiluksi tähän spämmäritopaan ovi minunkin nimeni laittaa. Muuten aika törkeää käyttää esimerrkinä oikeitten ihmisten nimiä...

Eihän ole. Kun näin sen, ajattelin, että: "Jaha, olen esimerkkinä." Mutta ei mitään haittaa, vaikka olenkin julkisena esimerkkinä.

Ja tämäkin menee spämmitopan puolelle, osallistujat näköjää nhavittelevat pääsystä Aktiivisimmat-listaan.

Tupuhullu8- Tupua fanittamassa!

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
VH: No okei, kokeiluksi tähän spämmäritopaan ovi minunkin nimeni laittaa.

Muuten aika törkeää käyttää esimerrkinä oikeitten ihmisten nimiä...

Siis jos sinun mielestäsi joku topic on huono ja se menee spämmin puolelle niin ei ainakaan kukaan kunnon käyttäjä lähde siihen mukaan, pikkasen hei kannattaa miettiä mihin topiceihin kirjoittelee ja mitä kirjoittaa, jos topicin idea menee spämmiksi miksi lähdet siihen silloin mukaan?

Siinä olet kuitenkin oikeassa ettei muiden nimimerkkejä oikein olisi sopivaa käyttää aloitusviesteissä, laittaa esimerkiksi jonkun sellaisen nimimerkin jota ei edes ole olemassa, koska ikinä ei tiedä tykkääkö se henkilö, joka avausviestissä mainitaan, että hänen nimimerkkinsä on esimerkissä.

Koita VH kirjoittaa hei pikkasen selvemmin, tuosta ei ajoittain meinaa saada selvää, on paljon mukavampaa, kun ymmärtää mitä muut kirjoittelee eli tarkista ennen viestin lähettämistä onko viestissäsi virheitä, joku yksi tai kaksi virhettä ei haittaa mitään, mutta sinulla niitä tulee valitettavan paljon eli ole tarkempi!

Aihe ei ole kunnollinen toteutettavaksi tai sitä ei kannata noin tehdä. Foorumia ei ole tarkoitettu kahden henkilön keskusteluun vaan täällä juttelee paljon enemmän henkilöitä, paikka siis ei ole mikään chat. Muiden kanssa voi jutella off-topicissa, mutta sieläkin täytyy muistaa ettei se viestittely jää sellaiseksi pari lausetta per viesti hommaksi, joka on myös pelkkää spämmiä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Lainaus:
Re: Parikeskustelu!

"Hiidenkirnu" - 25.01.11 02:47 (ID 700176)
Lainaus:
VH: No okei, kokeiluksi tähän spämmäritopaan ovi minunkin nimeni laittaa. Muuten aika törkeää käyttää esimerrkinä oikeitten ihmisten nimiä...
Siis jos sinun mielestäsi joku topic on huono ja se menee spämmin puolelle niin ei ainakaan kukaan kunnon käyttäjä lähde siihen mukaan, pikkasen hei kannattaa miettiä mihin topiceihin kirjoittelee ja mitä kirjoittaa, jos topicin idea menee spämmiksi miksi lähdet siihen silloin mukaan? Siinä olet kuitenkin oikeassa ettei muiden nimimerkkejä oikein olisi sopivaa käyttää aloitusviesteissä, laittaa esimerkiksi jonkun sellaisen nimimerkin jota ei edes ole olemassa, koska ikinä ei tiedä tykkääkö se henkilö, joka avausviestissä mainitaan, että hänen nimimerkkinsä on esimerkissä. Koita VH kirjoittaa hei pikkasen selvemmin, tuosta ei ajoittain meinaa saada selvää, on paljon mukavampaa, kun ymmärtää mitä muut kirjoittelee eli tarkista ennen viestin lähettämistä onko viestissäsi virheitä, joku yksi tai kaksi virhettä ei haittaa mitään, mutta sinulla niitä tulee valitettavan paljon eli ole tarkempi! Aihe ei ole kunnollinen toteutettavaksi tai sitä ei kannata noin tehdä. Foorumia ei ole tarkoitettu kahden henkilön keskusteluun vaan täällä juttelee paljon enemmän henkilöitä, paikka siis ei ole mikään chat. Muiden kanssa voi jutella off-topicissa, mutta sieläkin täytyy muistaa ettei se viestittely jää sellaiseksi pari lausetta per viesti hommaksi, joka on myös pelkkää spämmiä.


Puhut asiaa. Jään sittenkin pois.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akukamu: sille, että olen poistanut nostoviestejäsi ei tarkoita, että voit tehdä niitä koko ajan lisää.

Lainaus:
Hirnu: Aihe ei ole kunnollinen toteutettavaksi tai sitä ei kannata noin tehdä. Foorumia ei ole tarkoitettu kahden henkilön keskusteluun vaan täällä juttelee paljon enemmän henkilöitä, paikka siis ei ole mikään chat. Muiden kanssa voi jutella off-topicissa, mutta sieläkin täytyy muistaa ettei se viestittely jää sellaiseksi pari lausetta per viesti hommaksi, joka on myös pelkkää spämmiä.


Näin.

Tällainen keskustelumuoto ei kuulu keskustelufoorumille. Lisäksi on onnetonta yrittää järkevästi saada "kahdenkeskeisiä" juttutuokioita kaikille avoimelle foorumille, varsinkin kun alku hoituu ainoastaan "oon mukana" -viesteillä.

Normaali keskustelumuoto on foorumiystävällinen, kahden keskeiseen jutteluun täytyy valita esim. Mese. Lukko heilahtaa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat