Don Rosan paras yksittäinen kuvitus/kansikuva

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tälläistä en löytänyt hausta joten päätin tehdä tälläisen! Toivottavasti onnistuu! :] Elikkäs kyselisin teidän mielipiteitä Don Rosan parhaasta kansikuvasta tai yksittäisestä kuvituksesta esim. Aku Ankan sukupuu. Täällä ovat kaikki listattuna:

Pistäkää vaikka top-3 lista.

Tässä omani:

1. Aku Ankan sukupuu, hyödyllinen teos Rosalta, jota monet ovat yrittäneet kunnon tuloksetta. Myös keskimääräisesti Rosan suosituin yksittäinen piirros.

2. Roopen perhepotretti, joka on mielestäni onnistunut kaikinpuolin.

3. Kansikuva tarinalle "kirje kotoa", mielestäni hieno työ, joka on tehty lempitarinaani. Olen myös selvittänyt ja suomentanut siinä piilevän salaviestin. Kuva on mielestäni tarkkaan piirretty.

Eli haluaisin siis kuulla teidän mielipiteitänne!

Rupean ehkä laskemaan ääniä jos niitä rupeaa tulemaan tarpeeksi. :)

aku_99 - samana Rosa- fanina kuin vuonna 2009!

Kommentit (11)

Vierailija

Juu, toivotaan, että lähtee käyntiin.

Laitan sen Top kolmosen, kun en hirveästi ole Rosan töihin tutustunut.

1. Kirje kotoa-sarjan kansikuva oli täydellisesti onnistunut. Kuva oli monipuolinen ja tarkka, mikä teki siitä jännittävän oloisen.

2. Kirje kotoa-sarjan kansikuvan sisartyö on mielestäni todella hienosti tehty. Jos voisin, laittaisin sen etusijalle tuon toisen kanssa. En muista kyseisen tarinan nimeä, mutta luulisin monen ymmärtävän mistä on kysymys.

3. Aku Ankan sukupuu oli tarkasti ja monipuolisesti tehty, ja siinä näkyi monia, harvinaisempiakin hahmoja.

Harvoista näkemistäni töistä huolimatta ihailen Don Rosaa.

Vierailija

Lainaus:


2. Kirje kotoa-sarjan kansikuvan sisartyö on mielestäni todella hienosti tehty. Jos voisin, laittaisin sen etusijalle tuon toisen kanssa. En muista kyseisen tarinan nimeä, mutta luulisin monen ymmärtävän mistä on kysymys.Ymmärrän että tarkoitat Kirje kotoa-kansikuvan sisartyönä varmaankin Temppeliherrojen kätketty kruunu- tarinan kansikuvaa, Roussa!

Vierailija

1.Aku Ankan sukupuu on todella hyödyllinen, josta näkee monia Roopen esi-isiä ja sukulaisia.

2.Temppeliherrojen kätketty kruunu-sarjan kansikuva on jäänyt erityisesti mieleeni, sillä siinä on hyvin kirkkaat värit, ja hauska idea.Myös Kirje kotoa-sarjan kansikuva, jossa on sama idea, on hyvä.

3.Culebran liikenero-sarjan juliste on todella tarkasti ja upeasti tehty, ja siinä on myös kohtauksia tästä tarinasta.

Toki Rosalta on lisää, todella mahtavia julisteita ja kansikuvia, mutta tuossa nyt kuitenkin kolme ensimmäistä.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Voisin minäkin tehdä oman Top-3 listan:

1. Aku Ankan sukupuu - Ensinnäkin se on erittäin hyödyllinen kaikille Akun lukijoille ja piirtäjille. Se on myös erittäin hienosti toteutettu ja löytyy siitäkin kuvasta paljon yksityiskohtia.

2. Sammon salaisuus - Pidän ideasta paljon ja on tämäkin toteutettu erittäin kauniisti, ja hyvä että Rosa piirsi juuri Sammon puolustuksesta Ankka kuvan koska sehän on kuitenkin kaikkein tunnetuin Kalevala maalaus.

3. Yukonin sydämet - Pidän tässä kuvassa eniten Rosan piirtämistä maisemista. Mutta on hän hienosti osannut piirtää Roopen ja Kultunkin kuvaan.

Siinä Top-3. Tiesin heti mitkä pistäisin kahdeksi ensimmäiseksi, mutta kolmannessa sain käydä läpi tarkkaan kaikki kuvat mitkä tiedän. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin tämän näköiseen listaan.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Minun listani Top 5.

1.Ankkojen sukupuu: SE on opeattanut minullekkin paljon Roopen ja Akun sukulaisia ja se on muutenkin piiretty liostavasti. Se on ehdottomasti Rosan paras piirustus. Hyvä että Rosa teki sen.

2.Musta Ritarin kansikuva: Se oli hyvin keksitty laitta Le Muzta Hritari keskelle. SEn ympärille piiretyt Aku, Roope ja pojat olivat upeita, varsinkin ilmeiden kannalta. SEkin oli upea keksintö.

3.Cutty Sarkin cowboy kapteeni: Upea oli tämäkin, tunnelma oli kuvassa loistava ja ne lentävät murikat oli myös(kin) hyvä keksintö. Laivakin oli hienosti piirretty taustalle. Tuli oli hienosti suunniteltu kuvaan.

4.Temppeliherrojen kätketty kruunu: Uopea kuva, jossa oli keskellä Roope ja Aku ja vieressä kaikkea, mitä tarinassa tapahtui. Ideasta pidin paljon, mutta piirokset eivät mielestäin ollut yhtä hyviä kuin edellämainituissa.

5.Kirje kotoa: Hieman huonompi piirustus kuin Temppoeliherrojen kätketty kruunu-kansi, mutta oli loistava silti.

-Make kuittaa

Vierailija

Tässä listani.

1.Aku Ankan sukupuu.

2.Kolmen Cabrellon paluu ja muit Don Rosan parhaita, Ensinmäisen tarinan tarinan jälkeen oleva kuva.

3.Kirje kotoa kansikuva.

Vierailija

Tässä minun Top 3:

1. Aku Ankan sukupuu,

2. Rahasäiliön pohjapiirustus,

3. Tarinan Hakkaa päälle! kansikuva.

MikkiMies

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä ne, ne mitkä nyt tulevat mieleeni:

1. Aku Ankan sukupuu (on tietenkin aivan omaa luokkaansa).

2. Kuva Roopesta ja Kultusta (ollut suosikeitani jo pitkään).

3. Kuva Roopesta istumassa rahojensa päällä ja muistelemassa hienoja seikkailujaan.

Selitykset:

1. Noh, Luulisi kaikkia kiinnostavat, keitä kaikkia Aku sukuun kuuluu. Ainakin MacAnkan klaani kiinnostaa minua.

2. Roope ja Kultu Kimallus olivat hyvä pari siellä Roopen Yukonin valtauksella. Kultu on myös upeimpia naishahmoja, mikä ankkajulkaisuissa on tullut vastaan.

3. Kerrassaan hieno kollaasi Roopen muistoista, etenkin kun mukana on myös Kultu. Tykkään sitä paitsi lukea Roopen upeasta historiasta kertovia tarinoita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat