Akun harrastuksiin jääkiekko. Kai joku ADRESSI

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moi kaikki!

Tämä on siis kai joku ADRESSI.Jos haluat että akuissa olisi jääkiekkotarinoita niin laitan nimen listaan.(En ole varma onko jääkiekkotarinoita vielä ollut, mutta jos on niin en ole nähyt eli sitten lisää.)

(Vähän outo aihe mutta onkin vasta viides viesti.)

Nimiä jos kannatatte!

1.Tirri Ankka

2.niklas29

3.Veli Huilu

4.akudaku

5.aku274

6.RA99

7.San ankka

8.Tatsari

9.Hopo8

10.Joppe-öhöh

11.raivo_ankka

12.spektro99

Kommentit (15)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Hei tota tirri Ankka. Snoin tietääkseni sinulle eilen koulussa tai kännykäsä että ei kannata missään nimessä tehdä noita ADRESSEJA. kannattaisi miettiä ennen kuin tekee. Ja muuten, lähetin sinulle viestin, avaa känny ku et vastaa...

Niin siis en tarkoita että adresseja ei SAISI tehdä, tarkoitan vain sitä että mieti ensin kun teet ja saathan kokeilla, tirri.

PS: http://www.akuankka.fi/galleria/media/5709/roope_ja_vainamoisen_miekka_o...

-Huilu

Vierailija

Heh heh. No jos en aina muista laittaa listaan uusia nimiä(jos niitä tulee),niin voitte tekin laittaa. Tai ainakin muistuttaa.

Vierailija

No en ole mikään kauhean suuri Jääkiekko-fani, enemmänkin futisfani, mutta olisi se varmaan ihan hauskaa. Joten voi nimeni laittaa mukaan.

Se että akkarissa ei ole kauheasti jäkisjuttuja, johtuu varmaan siitä, että jääkiekko on sellainen laji, että se ei ole niin suosittu kuin esimerkiksi jalkapallo. Ankkasarjoja piirtävät pääasiassa italialaiset, espanjalaiset, hollantilaiset(jos paria yhdysvaltalaista ja pohjoismaalaista ei lasketa)ja näissä maissa jääkiekko ei ole niin suosittua.

Vierailija

Laitan nimesi.Joo kyllähän jalkapallo on paljon suositumpi kuin jääkiekko mutta hyviä tarinoita siitäkin saisi.

Vierailija

Tietenkin niitä voi tulla lisää, mutta eikö Aku voisi joskus kokeilla sählyä/salibandyä vaikka onkin pieni laji jääkiekkoon verrattuna :D

raivo_ankka
Seuraa 
Liittynyt10.11.2009

Muutama jääkiekkotarina on kyllä ollut, mutta voisihan niitä olla enemmänkin. En ole mikään jääkiekkofani, mutta jääkiekkotarinoita on kiva lukea Aku Ankasta. :D

Vierailija

Lainaus:
RA99: No en ole mikään kauhean suuri Jääkiekko-fani, enemmänkin futisfani

Joo, sama täällä, mutta voisihan jääkiekkotarinoitakin lisää tulla, on ne ihan ok. Eli nimi listaan vain.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat