Akun viikko.

Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Elikkä siis on tarkoitus kertoa akun päivästä.Ei sis koko päivästä, vaan että kirjoittaa pätkän Akun päivästä ja seuraava käyttäjä jatkaa.Ei siis aihan lyhyitä pätkiä, vaan täläisiä:

Tänä sunnuntaina Aku sai työ paikan.Hän laittoi lakin päähän, söi hieman muroja ja lähti.Hän tietenkin myöhästyi bussista.Ohi käveli onnekastakin onnekkaampi Hannu, Akun serkku.Hannu kehuskeli kuinka voitti taas lotossa.Akua suututti hirveästi, ja heille tuli tappelu.Samalla Iines käveli ohitse ja

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuolla tavalla.

Mutta kun sinä tulet kirjoittamaan tarinaa, ja on vaikka lauantai-ilta, teet tarinaa akun lauantai illasta.Jos seuraava käyttäjä tulee sunnuntai aamuna kirjoittamaan tähän, hän tekee tarinaa Akun aamusta, ja seeuraava tulee esim. ilalla.Hän jatkaa siitä mihin edellinen jää, mutta silloin on ilta.Eli Ankkalinnassa on sama aika kuin täällä.

Tässä akulle ohjelmaa täksi päiväksi ja ensi viikolle:

Su: Ei mitään.

Ma: puoleltapäivin koulun vanhempain keskustelu

Ti: Ei mitään.

Ke: Ensimmäinen työ päivä taksi kuljettajana

To: Treffit iineksen kanssa.

Pe: Ei mitään

La: Karkki päivä.

Su: ATP:n salainen tehtävä.

Ensi sunnuntaina uusi lista.toivottavasti tajusitte.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Kommentit (3)

Vierailija

Ma. Ei mitään.

ti. Ei mitään

ke. ei mitään

to. ei mitään

pe. ei mitään

la. ei mitään

su. ei mitään

VÄHÄNKS HYVä TOPICCC!

AAkufaninro1 - AKU ON PARASSS

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Re: Re: Akun viikko.

AAkufaninro1 - 30.01.11 06:37 (ID 702964)

Ma. Ei mitään.

ti. Ei mitään

ke. ei mitään

to. ei mitään

pe. ei mitään

la. ei mitään

su. ei mitään

VÄHÄNKS HYVä TOPICCC!

AAkufaninro1 - AKU ON PARASSS

Sinä ymmärsit väärin.Sinun pitää kirjoittaa akun viikosta.Jos on maanantai aamu, niin kirjoita tarinaa Akun maanantai aamusta.Kukaan ei tullut muuten kirjoittamaan tarinaa Akun vanhempain keskustelusta.No, minä kirjoitan tähän tarinan:

Klo 13.42:(Oikea kellon aika)

Pojat olivat tulossa klo kahdelta koulusta, ja Aku teki sillä välillä itselleen pyttipannua.Samalla hän hörppi Sihi juomaa.

Aku: Aah! En ole pitkään aikaan juonut Sihi-juomaa.Samaan aikaan Roope potkaisee akun oven auki, ja huutaa:Mitäs täällä lorvitaan?! Aku säikähtyi, ja ihmetteli hetkken: Mut-mutta.."Ei mitään muttia" Roope karjaisi"Säiliölle niin kuin olisit jo!Aku: Mutta saan juuri ruuan valmiiksi, ja aion syödä sen.Eihän sinulta saa, kuin homehtunoita maailman halvimoia murustettuja linunjyviä.Roope raaha Akun kepillä Rahasäiliötä kohti.Aku: Pojatkin ovat kotona 20. min. päästä! Pyttipannukin palaa! Roope: Se on nopeasti ratkaistu"Roope laittaa hellan pois päältä, ja lähtee säiliölle Aku mukanaan."Taas lantteja kiillottamaan"

Kun seuraava kirjoittaja tulee, ja kello olisi esim. 15.04, niin hän kertoo tarinaa mitä Aku silloin tekee.Ja lisää kirjoittelijoita tänne!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat