Net_Hazards

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joten nyt ajattelin tehdä tällaisen topicin jossa keskustellaan netin vaaroista... Toivon että tällaista ei ole. Noh... En luota tuohon hakuun täysin joten tällainen voi olla... Joten tiedämme varmasti kaikki mitä netin vaarat voivat olla... Viruksia... Pedofiileja... ja muuta ärsyttävää. Kokemuksistaan netin vaaroista voi kertoa.

Topic rules:

1. Do not spam.

2. Enough! No more rules!

3. Enough!

4. No more rules!

5. NO MORE RULES! MY COMPUTER NOT WORK!

6. HELP!

No jo riittää tuo sekoilu... Joo kyllä tiedän tuo sekoilu oli typerää mutta täytyyhän sitä jotain päivää piristävää viestiinsä änkeä...

Kommentit (2)

Vierailija

Viruksilta voi suojautua monin keinoin, mutta paras on se että on virustorjunta ylipäätänsäkkään, vaikka ilmainen kuten minulla on Avira Antivirus.

Viruksen voi saada jos lataa tiedoston esim. internetistä, kuten minullekkin kävi 22.12.2010. Latasin aimbotin Black Opsiin ja Avira sitten heti alkoi piipittää että koneella on malware (=haittaohjelma, taitaa olla tyyppiään vakoiluohjelma).

Asiallista tietoa viruksesta tutusta lähteestä

://fi.wikipedia.org/wiki/Tietokonevirus

ja

://fi.wikipedia.org/wiki/Vakoiluohjelma

Kannattaa lukea, ellet tiedä mitään viruksista.

Vierailija

Lainaus:
Re: Net_Hazards

marakassi - 01.02.11 06:48 (ID 703961) kamalaa psämmiä

Anteeksi? Että spämmiä? No voihan sen noinkin ajatella mutta sanonpahan vain: Tuo sinun viestisi on spämmiä. Ensinnäkin siinä ei ole perusteluja mihinkään, lyhyt, turha ja olisit voinut edes laittaa tuon kamalaa spämmiä viestisi perään juttua tästä aiheesta. Ja muuten olet unohtanut isot akukirjaimet ja pisteet joten valmistele viestisi ensin kunnolla ja ala sitten vasta puhumaan että: Miksi Spämmäät? No ei ollut tarkoitus spämmätä vaan nostaa vähän muiden käyttäjien mielialaa korkeammalle. Muuten kirjoitit psammiä. Eli korjaappa kirjoitus virheesikin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat