Palautetta moderaattoreille

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joo aiheen näkee mutta silti kerrotte onko teistä ollut turhia lukotuksia ja syyt huonoja,kerrotte jos ette ymmärrä miksi oma topicinne menee lukkoon,kerrotte onko ollut epä-asiallisia viestejä modeilta. Siitä jutellaan ja olisi mukavaa jos joku itse moderaattori voisi selitellä meille syitä ja tällaisia se olisi kunnia. Itse sanon vain hyvää :).

//Otsikko selkeämmäksi. ~Hidis

Sivut

Kommentit (214)

Vierailija

Lainaus:
Akukamu: itse moderaattori


Lainaus:
Akukamu: se olisi kunnia


Uudet käyttäjät näyttävät kunnioittavan modeja enemmän kuin muut. Mitä ihmeellistä modeissa oikein on, kun tuollaisia kunnian osoituksia tulee?

Lainaus:
Sama: epä-asiallisia viestejä modeilta
Modemme ovat kyllä sen verran luotettavia, että epäasiallisia viestejä ei hirveästi ole näkynyt.

Lainaus:
Vielä ja edelleen sama: kerrotte jos ette ymmärrä miksi oma topicinne menee lukkoon
Yleensä modejen perustelut ovat sen verran hyviä, että pitäisi kaikkien ymmärtää.

Tätä topicia siis tuskin tarvitaan. Ainakin oma mielipiteeni on tämä.

>XRoke>

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Heti tähän alkuun täytyy sanoa, että tämä on mielestäni varsin tarpeellinen topic. Jos modeja ei saisi arvostella, niin eihän me modet voitaisi kehittyä tässä työssämme ollenkaan. Silloin emme tietäisi missä pitäisi parantaa tai missä tehtiin väärin. : )

Huomauttaisin kuitenkin, että vaikka saakin antaa suoraa kritiikkiä meidän työstämme niin sen kuuluu silti olla asiallista. Pidetään siinäkin keskusteluohjeet mielessä.

Jos joku on sitä mieltä, että joku viesti tai topic poistettiin tai topic lukotettiin aiheetta, niin kertokaa siitä rohkeasti. Meidän toimintaamme saa ja on melkeinpä jopa suositeltavaa arvostella. Muistakaa kuitenkin myös perustella minkä vuoksi toimintamme jossain tapauksessa on ollut väärää.

Meidän ei tietenkään tarvitse avata lukotettua topicia vastaväitteiden perusteella, mutta hyvin perusteltuna topicin avaamiselle on kuitenkin jonkinlainen mahdollisuus.

Lainaus:
niklas29:

Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.


Kerro ihmeessä mitkä ovat menneet aiheetta lukkoon ja miksi. Katsotaan sitten yhdessä kannattaisiko topic kuitenkin avata vai pidetäänkö lukossa.

Lainaus:
xx-roope-kerälijä:

Uudet käyttäjät näyttävät kunnioittavan modeja enemmän kuin muut. Mitä ihmeellistä modeissa oikein on, kun tuollaisia kunnian osoituksia tulee?


Vaikka tuollaiset "olisi kunnia" -viestit kuulostavatkin melko erikoisilta (olemmehan mekin vain ihmisiä) niin on silti hyvä, että uudet käyttäjät kunnioittavat moderaattoreita. Moderaattoreiden kuuluukin nauttia käyttäjien arvostusta, sillä tällä tavoin myös sääntöjen noudattamiselle tulee suurempi arvo ja moderaattoreilta otetaan oppia hyvässä foorumikäyttäytymisessä. Mietipä foorumia, jossa moderaattoreita ei kunnioitettaisi ollenkaan. Tällöin kukaan ei ottaisi oppia moderaattorin ojentaessa häntä eikä foorumin sääntöjen noudattamista pidettäisi tärkeänä, vaikka modet sitä kuinka korostaisivat. Mikä tahansa organisaatio menettää hallinnan omasta toiminnastaan siinä vaiheessa, kun arvostus korkeampia tahoja kohtaan katoaa.

Mietitään esimerkiksi Suomea. Jos emme arvostaisi hallitusta, emme arvostaisi myöskään heidän päätöksiään. Tällöin emme arvostaisi Suomen lakia ja kun lakia (tai yhteisiä sääntöjä) "ei ole" tai sitä ei kunnioiteta niin ei ole yleistä järjestystäkään. Tämän vuoksi on hyvä, että käyttäjät arvostavat modeja ja samoin me modet arvostamme ylläpitoa. :)

Vierailija

Minullasi olisi kysymys, joka ei siis ole arvosteleva tai mitään. Miksi Markku-gaala lukittiin? Minä luulin, että tästä lähin järjestetään joka vuosi Markku-gaala, mutta huomasin eilen, että koko topic on lukitettu.

Olisin kiinostunut vain tietämään syyn tähän.:>

Minusta Modet ovat tehneet hienoa työtä ja nykyiset modemme ovat vielä nopeita ja taitavia työssään. Turhat topat on mielestäni poistettu suht vikkelään ja trollit poistettu ja tuplapostauksia näkyy vähemmän, kiitos modet!=)

*Nöösi, nauru naamalla*

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Lainaus:
Miksi Markku-gaala lukittiin?

Kyseisen Markku-gaalan nimihän oli Markku-gaala 2010, joten ei se ainakaan otsikon puolesta olisi kelvannut enään seuraavan vuoden gaalaksi. No modeilla oli kuitenkin varmasti hyvät syyt sen lukottamiseen, joten tuskin sillä kannattaa päätään vaivata.

Niin ja sitten kyllä te modet olette tehneet aivan mahtavaa työtä näillä sivuilla, joten kyllä te toki ansaitsette kaiken kunnian, mikä teille annetaan. On hyvä tosiaan, että uudet käyttäjät modeja kunnioittavat, sillä muutenhan he tosiaan kirjoittaisivat ties minkälaista sontaa tänne. Toki nykyäänkin löytyy niitä "sonnan" kirjoittajia, mutta modet ovat onnistuneet mielestäni erittäin hyvin heidän viestiensä poistamisessa. Eli jatkakaa samaan malliin niin käyttäjämodet kuin muutkin modet.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
niklas29: Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.


Anna esimerkki. En kiistä suoralta kädeltä, mutta hupilukotuksiin tuskin kenenkään on tarvinnut ryhtyä, sen verran paljon ihan tarpeellistakin lukotettavaa on tarjolla.

Lainaus:
xx-roope-kerälijä: Modemme ovat kyllä sen verran luotettavia, että epäasiallisia viestejä ei hirveästi ole näkynyt.


Ei hirveästi, mutta on kuitenkin? Mitähän mahdat tarkoittaa epäasiallisilla, tuskin kukaan modeista on mitään asiattomuuksia postannut?

Lainaus:
Nöösi: Minullasi olisi kysymys, joka ei siis ole arvosteleva tai mitään. Miksi Markku-gaala lukittiin? Minä luulin, että tästä lähin järjestetään joka vuosi Markku-gaala, mutta huomasin eilen, että koko topic on lukitettu.

Olisin kiinostunut vain tietämään syyn tähän.:>


Saa kysyä, myös arvostelevampia..: ) Heitin gaalan lukkoon, kun vaikutti siltä, että sinne on puserrettu kaikki oleellinen jo, eikä se ollut enää ajankohtainen. Loppuvuodesta on 99,9 prosentin varmuudella luvassa gaala 2011, joka ansaitsee uuden topiccinsa, ettei mene turhaan sekaisin vanhojen juttujen kanssa.

Lainaus:
JKP: No modeilla oli kuitenkin varmasti hyvät syyt sen lukottamiseen, joten tuskin sillä kannattaa päätään vaivata.


Syyt on, mutta niistä saa toki kysyä. Erityisesti, jos jokin vaivaa, turha jättää epäselvyyksiä ja mahdollisia väärinymmärryksiä mielen sopukoihin.

Lainaus:
Niin ja sitten kyllä te modet olette tehneet aivan mahtavaa työtä näillä sivuilla, joten kyllä te toki ansaitsette kaiken kunnian, mikä teille annetaan.


Kiitän, palautetta on mukava saada.: )

//

Lainaus:
Nöösi: Minusta Modet ovat tehneet hienoa työtä ja nykyiset modemme ovat vielä nopeita ja taitavia työssään. Turhat topat on mielestäni poistettu suht vikkelään ja trollit poistettu ja tuplapostauksia näkyy vähemmän, kiitos modet!=)


Veikkaan, että valtaosa ei edes ehdi nähdä kaikenlaista asiattomuutta, turhuutta tai muuta törkyä, mitä ehdimme usein melko nopeasti poistaa.: ) Kiitokset sinullekin!

Vierailija

Itsekkin jotakin tänne osaan kirjoitella, vaikken mode olekkaan.. : D Todistaa muuten, että AA:n sivuilla on hyvät turvatoimet - Kun heti kummatkin modet vastasivat tänne... Hienoa toimintaa modeilta!

Mutta minusta modeilla on ollut toistaiseksi lähes täydellistä toimintaa. Mitään topiceja, paitsi yksi on mennyt vähän turhaan lukkoon. Ropsu Ankan tekemä "SekoPedia". Minusta tämä oli hauska topic, mutta laitettiin jostain syytä lukkoon. Tai tarkemmin kun katselee, kyllä tuo ehkä vähän turha topic onkin... Kirjoitukset alkavat toiseksi viimeisellä ja viimeisellä sivulla olla vähän hölmöjä, joten lukotus ehkä oikea kohtalo tälle topicille.

Lainaus:
Niklas29: Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.

Kuten...? Kun kerran tuollain sanot, voisit myös kertoa mitä topiceja, ja miksi lukotukset sinusta ovat turhia olleet. Kerrohan täällä ihmeessä, niin katsotaan avaavatko modet joitakin sinusta "turhaan" laitettuja keskusteluita, vai jäävätkö ne lukkoon.

Perustelut siis olisivat kivat, ennen kuin tuollaista alat väittämään.

Lainaus:
Xx-Roope-keräilijä: Uudet käyttäjät näyttävät kunnioittavan modeja enemmän kuin muut. Mitä ihmeellistä modeissa oikein on, kun tuollaisia kunnian osoituksia tulee?

Hyvähän se on kun modeja kunnioittaa. Modeissa on sitä ihmeellistä, että _Toimitus_ on valinnut heidät hommaan, ja antanut heille moderaattorin töitä. Esim. He voivat laittaa keskusteluja lukkoon, ja kaikkea sellaista.

Mutta kyllä AkeMake ja Wondy ovat aivan huippumodeja. Toimitus teki siinä aivan nappivalinnan, sillä en mitään turhaan heiltä ole nähnyt.

//

Lainaus:
Wondy: Tästä SekoPediasta oli aiemminkin juttua, enkä minä tahi Make ole sitä lukottanut. En osaa sanoa, miksi ja kenen toimesta se on lukotettu, mutta multa tai Makelta siihen olisi jokin perustelu tullut. Hämmästelin hieman itsekin lukottamista, sillä vaikka se ei ole keskustelullisuuden riemuvoitto, mun mielestä sen sijaan olisi voinut pistää kiinni paljon sisällöttömämpiä topicceja (tyyliin "arvaa seuraavan naapurin sukkien väri".

Jaaha. Minä kun luulin, että se ois ollut jompikumpi teistä... Mutta aina ei vaan voi olla oikeassa... : )

~HH!

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
hessu hissu!: Itsekkin jotakin tänne osaan kirjoitella, vaikken mode olekkaan.. : D


Voisi olla aika hiljainen keskustelu, jos vain modet täällä juttelisivat.: D Ehdottomasti täällä voivat rivikäyttäjätkin kertoa mielipiteitään ja kysellä, tämä on ehkä paras paikka kysyä lukotuksiin syitä.

Lainaus:
Todistaa muuten, että AA:n sivuilla on hyvät turvatoimet - Kun heti kummatkin modet vastasivat tänne... Hienoa toimintaa modeilta!


Pitihän sitä osallistua, kun meidän tekemisiin tämä liittyy.: ) Ja kiitokset, tästä ja viestin muista positiivisista kommenteista!

Lainaus:
Mutta minusta modeilla on ollut toistaiseksi lähes täydellistä toimintaa. Mitään topiceja, paitsi yksi on mennyt vähän turhaan lukkoon. Ropsu Ankan tekemä "SekoPedia". Minusta tämä oli hauska topic, mutta laitettiin jostain syytä lukkoon.


Tästä SekoPediasta oli aiemminkin juttua, enkä minä tahi Make ole sitä lukottanut. En osaa sanoa, miksi ja kenen toimesta se on lukotettu, mutta multa tai Makelta siihen olisi jokin perustelu tullut. Hämmästelin hieman itsekin lukottamista, sillä vaikka se ei ole keskustelullisuuden riemuvoitto, mun mielestä sen sijaan olisi voinut pistää kiinni paljon sisällöttömämpiä topicceja (tyyliin "arvaa seuraavan naapurin sukkien väri").

Vierailija

Lainaus:
niklas29: Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.

Kerroppa yksi sellainen. Mielestäni modet eivät ole ikinä lukottaneet muita kuin täysin turhia topiceja.

Lainaus:
_wonderlust_:(tyyliin "arvaa seuraavan naapurin sukkien väri").

Heh, heh! : D

P.S. Hyvä topa, akukamu

Vierailija

Mielestäni moderaattorit näillä sivuilla toimivat huomattavasti nopeammin kuin monilla muilla suomalaisilla foorumeilla! Se on hyvä, sillä käyttökin on mukavampaa, kun trolleja saatikka tuplapostaajia ei tarvitse alkaa itse ojentamaan. Moderaattoreita arvostetaan ja heitä halutaan auttaa, mutta mielestäni varamodeilua esiintyy näilläkin sivuilla yllättävän paljon. Hellittäkää, kyllä ne oikeat hoitaa homman. :)

Myös turhien topiccien lukottaminen on nopeaa enkä ole törmännyt vielä yhteenkään turhaan lukotukseen - toivottavasti en vastaisuudessakaan. :D

Vierailija

Lainaus:
Mielestäni moderaattorit näillä sivuilla toimivat huomattavasti nopeammin kuin monilla muilla suomalaisilla foorumeilla! Se on hyvä, sillä käyttökin on mukavampaa, kun trolleja saatikka tuplapostaajia ei tarvitse alkaa itse ojentamaan. Moderaattoreita arvostetaan ja heitä halutaan auttaa, mutta mielestäni varamodeilua esiintyy näilläkin sivuilla yllättävän paljon. Hellittäkää, kyllä ne oikeat hoitaa homman. :) Myös turhien topiccien lukottaminen on nopeaa enkä ole törmännyt vielä yhteenkään turhaan lukotukseen - toivottavasti en vastaisuudessakaan. :D

hyvin puhuttu.

-RVP-

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Modet ovat minusta hoitaneet tämän jutun ihan kunnioitettavasti! heinoa!

Lainaus:
Re: Re: Mielipiteitä modejen lukotus selityksistä ja syistä.

niklas29 - 07.02.11 04:09 (ID 707274) Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.

Sanopa yksikin sellainen, niin uskon...

//: Eihän tätä lukoteta? Se on jo mennyt niin pitkälle...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/7/viestiketju/22164/adressi_esin...

Vierailija

Täytyy minunkin tähän heti alkuun sanoa, että aivan mahtava topic. Siitä virtuaalisia taputuksia. Niinkuin AkeMake totesikin jo, eihän moderaattorit ilman palautetta kehittyisi mitenkään työssään tai toiminnassaan. Minustakin on hyvä, että kerrotaan rohkeasti turhista topiceista. Vaikka topic on hyvä, niin kritiikin voisi päivittää hieman asiallisemmaksi.

Lainaus:
niklas29: Moderaattorit ovat lukottaneet paljonkin topiceja turhaan.


Sano esimerkki; itse en ainakaan ole huomannut missään että jokin hyvä ja hyödyllinen topic olisi lukotettu, mutta jonkun toisen käyttäjän mielestä kymmeniäkin hyödyllisiä ja taas hyödyllisiä topiceja on lukotettu. Itseasiassa joitain topiceja saisi jo lukotella, en sano nimeltä. Ja viestejäkin saisi poistella. _Eräät_ käyttäjät ottavat sitten päähän, kirjoittaen jostain että on tänään syönyt välipalaa tai päässyt viikon aktiivisempien listalle. Juuri tuollaiseen lyhyempien viestien lähettämiselle on tarkoitettu www.pelikone.fi.

Lainaus:
VH: //: Eihän tätä lukoteta? Se on jo mennyt niin pitkälle... *topicin osoite*.


Milloin te vanhemmatkin käyttäjät uskotte, että tuollaisia kysymyksiä ei tehdä! En tahtoisi loukata sinua, mutta ei tarvitse kysellä hyödyllisestä topicista jotain lukottamisesta. Plussaa topicin hyödyllisyydestä. Yleensä tämän hetken __uudet__ topicit ovat huonoimpia ikinä.

// Taisin olla liian tiukka sinulle, Veli Huilu. Älä katso liian pahalla asiankannalla. Saat kysyä että "eihän tätä lukoteta", mutta se on minun mielestäni itsestäänselvää: topic on hyödyllinen eikä sitä saisi lukottaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat