Hakkereita?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko muka mahdollista, että Akudon ennätys on 0:00? eli nolla sekuntia.

Lisäksi sain kuolemattomissa kuplissa vaikealla ajaksi 10 sekuntia, mutta en päässyt listoille, vaikka vaikean ennätys oli 11 sekuntia

Kommentit (3)

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kuolemattomissa kuplissahan alin mahdollinen tulos on 10 sekuntia, koska jos saa tuloksen alle 10 sekuntia (eli kaikki alle sekunnin tai tasan sekunnin), siihen kaiketi lisätään 10 sekuntia. Ainakaan en ole saanut englanninkielisessä kuolemattomissa kuplissa alle 10 sekunnin aikaa, vaikka olen saanut kaikki 0 sekunnissa. Mielestäni siinä lopputuloksissa 0 sekuntia näkyy yhtenä sekuntina.

-Ankkaetsivä

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Noiden pelien listat eivät varmaankaan toimi aivan niin kuin niiden kuuluisi. Ja kyllähän noista ennätystuloksista huomaa, että jotkut osaavat henkilöt ovat onnistuneet kiertämään tätä pelissä menevää aikaa ja näin saaneet mahdottomia tuloksia. Niille me tavalliset käyttäjät emme voi mitään. Täytyy vain toivoa, että ylläpito saa ne aukot korjattua koodistaan.

// Peleissähän normaalisti näennäinen 0 sekunnin aika on aina jotain 0,2 sekuntia tai vastaavaa ja 0 sekunnin aika pyöristetään lähimpään tasasekuntiin ylöspäin. Muut kuin nollan sekunnin ajat pyöristetään taas alaspäin eli esim. 2,9 sekuntia pyöristyy 2 sekuntiin. Näinpä nollalta näyttävä aika pyöristetään yhteen sekuntiin ja kun kysymyksiä on se 10 kpl, niin 10 "nollaa sekuntia" pyöristyy kymmeneen sekuntiin. Tästä muuten huomataan sellainen erikoisuus, että kaikissa peleissä ensimmäinen sekunti kestääkin kaksi sekuntia. x)

// thoomu, kävin kokeilemassa tuota tunnista piirtäjä -peliä. Yritin kaikenlaista kikkailua pelistä kesken poistumisen suhteen, mutta näyttäisi siltä, ettei 0 sekunnin tulos tallennu, jos poistuu pelistä heti (tai sitten tapausta ei vain sattunut kohdalleni). Peleihin on näköjään saatu "oljenkorret".. Onkohan mahtanut kauankin tuossa olla, etten ole huomannut.. : D Luulen, että noiden päivitysten yhteydessä myös alle 10 sekunnin tuloksen mahdollistava virhe korjattiin.

Vierailija

Lainaus:
Hakkereita?

S.N.N - 03.02.11 02:45 (ID 704694) Onko muka mahdollista, että Akudon ennätys on 0:00? eli nolla sekuntia. Lisäksi sain kuolemattomissa kuplissa vaikealla ajaksi 10 sekuntia, mutta en päässyt listoille, vaikka vaikean ennätys oli 11 sekuntia


mulla on käynyt sama juttu pelatessani "tunnista taiteilija"peliä.

on ilmeisesti mahdollista että tulos ei välillä tallennu jos lähdet heti pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat