AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 4

Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

On aika jatkaa Selviytyjien perinteistä kisaa ja aloittaa järjestyksessä jo neljäs kausi. Edellinen kausi sujui hyvin, joten päätin aloittaa uuden kauden jo nyt. Jos olet uusi kilpailija kannattaa lukea säännöt ja ohjeet, jotta pelin tajuaa hyvin. Myös vanhemmilta kausilta voi katsoa neuvoa:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/20966/aa_n_sivuje...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21373/_aa_n_sivuj...

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/22283/aa_n_sivuje...

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi. Tällä kaudella ei heimoaan voi päättää, vaan ylläpitäjä arpoo ne. Ylläpitäjänä toimin minä eli Fort Tripla.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 1-3 päivää. Jos kaikki mukanaolijat ovat vastanneet haasteeseen, tuloksia tulee aikaisemmin.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo. Tasapisteissä voiton ottaa aktiivisemmin haasteeseen vastannut heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enää osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos ajatellen heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Haasteiden muoto voi olla hyvinkin erilainen, joten seuraa pelin vetäjän antamia ohjeita. Niissä on ohjeet kuinka vastata. Lisäksi kerran tai kaksi kaudessa voi tulla tilaisuus saada koskemattomuustalismaani.

6. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

7. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti(jos katsot asemasi hyväksi) tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

8. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

9. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1.1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä pelin vetäjä on mahdollisesti huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä. Vastauksen muokkaamisesta seuraa rangaistus, riippuen sen vakavuudesta.

§1.2 Myös äänestyksessä äänenvaihtaminen toiseksi on kielletty, rangaistuksena on kirjallinen varoitus.

§2. Lunttaaminen haasteissa on ehdottomasti kielletty. Henkilö, joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3. Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4. Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi. Tästä seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§5. Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa. Tästäkin seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§6. Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§7. Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään entisen heimonsa hävitessä. Hänen pelinsä on siis päättynyt.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita.

Jos on kysyttävää tai joitain muita ongelmia, apua saa kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tämä on pohjimmiltaan vain peliä eikä sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Tervetuloa kaikille mukaan.

Täksi kaudeksi uudistin lohkojärjestelmää. Mukaan otetaan 20 kilpailijaa, jotka jaetaan kolmeen lohkoon. Lohkot arvotaan myöhemmin. Aku Vankkiksella on varattu paikka kisaan edellisen kauden voittajana.

Tervetuloa mukaan.

Viimeinen heimo:

Ankkarock

Kalamies, voittaja

Vikke98

Jury:

SuperÄijä

tuplanolla2

McDuck-fani

Tapsa99

Aku Vankkis

Äänestyksissä tippuneet:

lupuhullu8

Kroisos-99

etska01

Paapoja

CrazyDuck12

hessu hissu!

Kammoli

lopperi9

cxv

Veli Huilu

allu9898

xx-roope-keräilijä

JKP

Sivut

Kommentit (459)

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Olen mukana, sen voin sanoa. Yllätyin, kun nyt näin tämän täällä. Mutta olen siis varmasti mukana ja toivottavasti nyt pääsen pidemmälle kuin viimeksi.

Kuinkakohan nopeasti paikat menevät.

Paapoja
Seuraa 
Liittynyt17.12.2009

Minä olen alusta asti halunnut osallistua, ja ensimmäiseen osallistuinkin, mutta sitten meille tuli lomamatka haitaksi ja jättäydyin pois. Tulen nyt mukaan tähän neljänteen kauteen.

Save me from the dark.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minä en ole aikaisemmin ilmoittautunut, mutta olen katsonut anonyyminä, kun muut ovat pelanneet tätä ja tulen tällä kerralla mukaan tähän neljänteen kauteen.

~ Tapsa

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Onneksi tajusin tulla tätäkin aluetta välillä tsekkaamaan, olisi muuten jäänyt kokonaan huomaamatta että tää on siirretty tänne.

Noh, anyway, olen siis automaattisesti mukana? Kelpaa minulle : )

Vierailija

Viime kausi oli minulta ja kokonaisuudessakin aika epäonnistunut, mutta siitä huolimatta olen taas mukana. Toivottavasti 4. kaudesta tulee tähän mennessä se paras kausi.

>XRoke>

Vierailija

Tulen mukaan, ensimmäisellä kaudella olin finaalikolmikossa, enkä putonut listalta kertaakaan, kunnes pääsin juryn äänestykseen. Allu kuitenkin vei voiton nokkani edestä : DD.

-LH8-

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat