Moderaattoreille apua

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Teenpäs nyt tällaisen topicin. Itse en paljon topiceja tee, ellen niitä hyödyllisiksi katso. Minusta tämä nyt voi olla ihan hyödyllinen, tai sitten täysi floppi.

Eli teen tällasen keskustelun, jossa pitäisi pyrkiä auttamaan Modeja. Kun näet jonkun huonon keskustelun, voit linkittää sen tänne, ja jos joku mode katsoo sen turhaksi, hän laittanee sen lukkoon. Näin ollen modejen ei tarvitsisi niin kauheasti tehdä hommia, vaan me tavalliset käyttäjätkin voisimme auttaa. Eli ohjeet ovat siis aika helpot, linkität vaan jonkun sinun mielestäsi turhan topicin, ja modet ehkä lukottavat sen, jos sen turhaksi katsovat.

Säännöt:

Ei mitään "LUKKOON!!!!" huutoja, sillä mielestäni ne ovat aivan turhia. Modet kyllä osaavat katsoa, mikä topic on turha, ja mikä ei.

Asiallista keskustelua, ei mitään spämmiä.

Aloitetaan!

Ja jos moderaattorit katsovat tämän turhaksi, mun puolesta saa laittaa ihan vapaasti lukkoon..

~HH!

Kommentit (3)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Modet ovat olemassa juuri siksi, ettei rivikäyttäjien tarvitse varamodeilla. Arvostan haluanne auttaa, mutta nämä hommat kuuluvat meille, te voitte rauhassa keskittyä mukavaan rupatteluun. Siksi laitan lukkoon, ja uskon muiden modejen olevan samoilla linjoilla.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat