Taikaviita vastaan Hak Kermak

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä piditte tarinasta?

Mun mielestä se oli todella hyvä!

Kolmirivinen sivutaitto oli myös kiva.

Odotan innolla jo seuraavaa numeroa.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Capzi kirjoitti:olis eihan hyvä. mukava nähdä Taikaviittaa välillä lehdessä.

hups, pieni kirjoiutusvirhe. pitäisi lukea olise ihan hyvä. :D

Vierailija

Kivaa vaihtelua ja lyö laudalta suurimman osan tämän vuoden julkaistuista Ankka-tarinoista. Tarinassa ei kuitenkaan ollut hirveästi sisältöä ja hieman hirvittää tuo, että lukijat saavat päättää viimeisen tarinan vihollisen. Se ei vielä tarkoita sitä, että tarinasta tulee hyvä/paras verrattuna muihin osiin. Jos sarjan tekijät ovat tehneet erikseen lopetustarinat, niin tietenkin meidän kohdalle sattuu juuri se laadultaan huonoin. Jos tarinat on jo tehty, niin voipi olla, että Aku Ankan toimitus on niin reilu, että julkaisee jonkin kirjan, jossa nämä kaikki tarinat ovat. Äänestysidea on kuitenkin hieno ja tarinakin oli kiva. Toivotaan, että tulevassa äänestyksessä voittaa se vihollinen, josta saa parhaimman tarinan tehtyä. Nyt vain odotellaan seuraavaa osaa.

Vierailija

Aika teennäinen tarina. En oikein pitänyt, mutta kiva nähdä taas taikaviittaa lehdessäkin. Yleensähän sitä on enemmän taskareissa.

Vierailija

Ja seuraavassa numerossa tulee vastaan Kauhukaksoset Tim ja Tom.Ja sitä seuraavassa sähköinen Zafire.Ja sitäkin seuraavassa numerossa viimeisenä superkonnana tulee hra Näkymätön.Nyt oli siis vastassa Hak Kermak.terv.Remy23

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat