Pisin viestisi:listaus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli yksin kertaisesti tähän toppaan pitää lähettää viesti,jossa kerrotaan missä topikissa pisin viestisi on ja se,kuinka monta merkkiä siinä on. Minä pidän listaa tässä aloitus viestissä. Lista on siis suuruus järjestyksessä. Ja aiheen tähän sain siis syntymäpäivä listaus-topikista.

Ropsu Ankka: Piirrustuskilpa.

Viittavitsi: Iines Ankka.

GNR: Kerro aavemmainen tarina.

klondyken kuningas: Parhaat käyttäjät.

ensi@lantti: Luonnosuojelijat.

jonikuusysi: Parhaat käyttäjät.

Kommentit (7)

Vierailija

Minun "Pisin viesti" -topicini käsittelee lähestulkoo samaa asiaa... Tosin siinä ei ole mitään listausta. Käykö listat, joita muokataan koko ajan, vai ei, jos listat käy, pisin viestini on Piirroskilpa -topicin aloitusviesti. Muussa tapauksessa se löytyy Viestimaratonin 9-kaudesta.

// Selvä, laitan piirroskilvan aloitusviestin pituuden pian: 8017

Vierailija

Minun pisin viestini on Luonnonsuojelijat-topicini aloitusviesti reilulla 2500 merkillä. Saattaa olla ehkä enemmänkin, mutta vähintään tuo.

Vierailija

Lainaus:
Pisin viestisi: listaus

Ropsu Ankka - 19.02.11 03:53 (ID 713453) Minun "Pisin viesti" -topicini käsittelee lähestulkoo samaa asiaa... Tosin siinä ei ole mitään listausta. Käykö listat, joita muokataan koko ajan, vai ei, jos listat käy, pisin viestini on Piirroskilpa -topicin aloitusviesti. Muussa tapauksessa se löytyy Viestimaratonin 9-kaudesta.


Kyllähän ne koko ajan muokattavat listatkin käy. Ja minun pisin viestinihän löytyy täältä. http://akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/4509/parhaat_kayttajat...

Ja sen pituus on 3316 merkkiä/kirjainta.

PS. muistakaa pistää tarkka merkki määrä.

Vierailija

Minun pisin on nyt Off-topicissa juuri 2000 merkin väsäys. http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/ketju/21371/off_topic_2/viest...

Ja tuo on nyt rikottu 55 merkillä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/4509/parhaat_kaytt...

Joten voitko muokata?

Mutta minulla OLI muistaakseni 8000 merkin aloitusviesti topicissa Putous. Kun Siinä oli tehtävänä luoda oma ohjelma. Kiitokset kuuluvat Kammolille.

//Ja uusi ennätys saattaa tulla tuossa Putous-topicissa tällä viikolla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat