Kerro aavemaisin tarina.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015


eli tässä leikissä pittää kertoa tarina

ja seuraava käyttäjä arvostelee tarinan . Käyttäja antaa pisteet 1-10 välillä.

esimerkki

olipa kerran ........

_________________________________________________

seuraava käyttäjä:

6 pistettä

olipa kerran....

aloitetaan.

olipa kerran mies joka ajoi miehen päälle.kun mies huomasi sen hän juoksi metsään piillottamaan rumiin.Seuraana päivänä häntä alkoi kaduttamaan mitä hän oli tehnyt.päivät kuluivat.Kerran sitten

hyvin vanhana hän päätti mennä katsomaan ruumista.kun hän saapui ruumiille se ei ollut siellä.Äkkiä häntä alkoi karmia.oli yö mutta hän ei uskonut aaveisiin kun hän oli kävelemässä autoaan päin hätykkäsi nähneensä miehen polulla.hän hieroi silmiään.Oliko se pahaa unta.ei.se ei ollut.Hän oli nähnyt kuolleen miehen.Seuraavana päivänä kaikki jotka tunsivat vanhan miehen imettelivät missä hän oli.seuraavana yönä kaikki jotka tunsivat hänet olivat nähneet hänet yöllä kummittelemassa.Kerran koulupoika käveli pollulla.hän huomasi heti jotain luita.Hän tunsi miehen ja päätti haudata luut.sen jälkeen kummitelu loppui.kerrotaan vielä että sama mies kummitelee siinä metsässä.

Kommentit (1)

Vierailija

Hauskaa, että joku keksi vihdoinkin tällaisen! Mahtava topic. Tuo äskeinen oli aika hyvä, vaikka se olisi voinut olla yksityiskohtaisempi... No, ne saa itse lukija kuvitella. Oli pakko alkaa kuvitella tuota lukiessani Stephen Kingin mahtavaa romaania Uinu, Uinu Lemmikkini (Pet Sematary). Arvosana 6½

Hmmm... Mietitääns...

Ei tule mieleen, joten täytyy improvisoida. Heitetään päästä vaikka tällainen:

Olipa kerran poika, jonka nimi oli Aukusti.Häntä kiusattiin. Häntä kiusattiin, koska hän sairasti tuntematonta virusta, jossa unen ja valveillaolon välissä ole paljoakaan. Hän saattoi kävellä unissaan ja muuta. Häntä kiusattiin myös hänen nimensä takia. Aukustia kutsuttiinkin usein August aivottomaksi. Hän ei olisi koskaan halunnut mennä Korpikylän ala-asteelle. Opettajatkin kiusasivat häntä, koska halusivat olla muiden oppilaiden suosiossa.

Kerran eräänä syksynä flunssa epidemia löysi Korpikylän, joka oli syrjässä muusta maailmasta olleena pysynyt täysin terveenä.

Puhutaan kuitenkin kerran erään matkamiehen saapuneen sinne pahassa influenssassa. Häntä halveksittiin ja hänet kierrettiin kaukaa, koska ihmiset halusivat välttyä tartunnalta. Sitten oli matkamies kuollut, koska ei saanut apua. Aukustin esi-isä oli käynyt hautaamassa tämän ja pystyttänyt vaatimattoman ristin sille paikalle.

Aukustin esi-isä oli kuitenkin saanut tartunnan ja niin koitti suuri epidemiahyökkäys, joka tuhosi suuren osan kylästä. Tämän jälkeen ei ole kukaan Korpikylän asukas uskaltautunut ulkomaailmaan.

Nyt oli koittamassa Korpikylään anket ajat toistamiseen. Yöllä ilmestyi matkamiehen aave Aukustille ja kertoi, mitä tuleman pitää. Tapahtumat voisi kuitenkin välttää tekemällä, niin kuin hän käskee. Aukustin pitäisi hakea matkamiehen asunnosta tämän vanha perhepotretti ja tuoda se matkamiehen haudalle, joka näkyy täyden kuun osoittamalla kelmeällä valojuovalla 11.11.

Aukusti teki näin, koska halusi välttää syrjityn perheensä sairastumisen. Hän alkoi taivaltaa matkamiehen asunnolle 9.11. Suunnan hän sai esi-isänsä vanhasta arkusta. Se oli ainoa niiltä ajoilta säilynyt asia kuulopuheen lisäksi.

Aukusti matkasi läpi korpien ja soiden pelkissä shortseissa, vaikka alkoi sataa lunta. Hän oli pakannut puoliksi unessa ja puoliksi unessa hän matkusti.

Hän saapui matkamiehen vaatimattomalle hirsimökille. Löysi pölystä vanhan aikaisella palkkikameralla otetun varhaisen mustavalkokuvan jostain 1850-luvun takaa. Aukusti löysi myös jotain pillereitä ja ajatteli ottaa ne pahanpäivän varalle syötäviksi. Korpikylässähän ei käydä missään elintarvikeliikkessä ostamassa jauhelihaa, vaan paikka on pysynyt samanlaisena 1700-1800 vuosisadanvaihteesta asti. Aukusti palasi ja vei kuvan haudalle.

Saapui flunssa. Siltä ei säästytty kuitenkaan. Ruokaa ei pystytty hankkimaan ja Aukusti antoi pillerit perheelleen (joka ainoan). Ja kuinka ollakkaan he paranivat! Aukusti päätteli niiden olleen lääkkeitä, mutta oliko matkamiehelle tärkeämpää saada perhepotretti, kuin pelastaa monet ihmiset? Eikö hän muka nähnyt perhettään taivaassa? Ilmeisesti hän ei yhtään välittänyt Korpikylästä saamansa kohtelun jälkeen. Jotain oli jäänyt kostamatta.

Aukusti lähti perheineen pois kylästä toivoa täynnä löytää ihmisten ilmoille. Hän saattaa olla kuka vain normaali lapsi jossain päin Suomea, ellei sitten taivaltanut johonkin toiseen pohjoismaahan. Sitä emme ikinä saa tietää.

Tuon kirjoittamisessa meni noin tunti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat