Ohjetopic linkkien tekoon

Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Tämä saattaa olla turha mutta haluan vain auttaa...

**********************

Ajattelin tehdä tämmöisen, koska UKK:ssa (usein kysytyt kysymykset) ei lukenut paljon tietoa että miten voi linkittää jonkin topicin, galleriakuvan, artikkelin, kirjastojutun, kauppajutun Jne. Joten tämä on yleisenä tietona kaikille, jotka eivät osaa linkittää topicia tai muuta sellaista. Kauhean moni jopa kokenut ja monta tuhatta viestiä kirjoittanut ei ollut tajunnut miten topiceja linkitetään, joten tämän pitäisi nyt auttaa:

SUORA LAINAUS UKK-sta:

______________________

- Miten saan tehtyä linkin?

Kirjoittamasi sivun osoite muuttuu automaattisesti linkiksi, kun osoitteessa on mukana sen http-osa. Muistathan, että keskustelujen säännöt kieltävät linkittämisen tämän sivuston ulkopuolelle.

__________________________

Huomasi, etät linkittämistä kysyttiin erittäin monessa topicissa, vaikka se oli neuvottu.

Mutta jos haluat tehdä linkin helpommalla tavalla, tee se näin:

-Jos haluat vaikka linkittää tämän topicin, niin maalaa osoitekenttä ylhäältä kun olet tässä topassa.

-paina hiiren oikeaa näppäintä tai siis sitä väärää näppäintä, riippuu siitä millä kädellä liikutat hiirtä.

-valitse kopioi.

-ja kun haluat linkin viestiin, niin paina hiiren väärää painiketta ja klikkaa hiirtä.

Muistathan, että et saa linkittää mitään topicia tämän sivuston ulkopuolelle.

ERITYISTAPAUKSET:

-Toimituksen profiili saa linkittää sivustojen ulkopuolelle eri linkkejä.

-Jos silti haluat linkittää sivujen ulkopuolelle, maalaa kaikki muu osoitteesta paitsi sen http-osa.

Aika moni ei tiedä täällä sivustoilla että miten linkitetään ta muuta sellaista. Ajattelin vain että autan...

tätä topicia avustaneet topicit ovat:

Topic-topic:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/16955/topic_topic/...

Ohjetopic topiccien tekoon:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...´

UKK-usein kysytyt kysymykset:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

ÄLÄ KYSY MITEN TEHDÄÄN HYMIÖITÄ TAI SAAT MINUT PERÄÄSI:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/13995/ala_kysy_mit...

Lukottakaa jos on turha!

Kommentit (11)

Vierailija

Ei tämä turha ole, mutta lähes kaikki AA:n käyttäjät varmasti tietävät kaiken mainitsemasi, eli sinänsä tästä topicista ei varmaan ole paljon hyötyä. Mutta ei ole kylläkään tuosta ohjetopic topiccien tekoon-topicistakaan sen enempää hyötyä, joten ei tämä topic turha ole.

Vierailija

Lainaus:
niklas29: Ei tämä turha ole, mutta lähes kaikki AA:n käyttäjät varmasti tietävät kaiken mainitsemasi, eli sinänsä tästä topicista ei varmaan ole paljon hyötyä. Mutta ei ole kylläkään tuosta ohjetopic topiccien tekoon-topicistakaan sen enempää hyötyä, joten ei tämä topic turha ole.

Minulle tästä topicista ainakin oli hyötyä, sillä kerrankin tajusin linkin tekemisen. Muutamat ovat jo minulle selittäneet aiemmin, mutta en vain ymmärtänyt. Tämän topicin ansoista opin sen taidon.

Vierailija

Juuri tätä olisi voinut kysyä UKK: ssa. Miksi tehdä uusi TURHA topic? Luulin ensi@lantin osaavan tehdä linkkejä, mutta kiva että tästä oli jollekin hyötyä : ).

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Kiitos että tästä oli hyötyä. Päätin tehdä tämän kun eräs nimeltä mainitsematon käyttäjä kysyi miten linkkejä tehdään kun olin selittänyyt hänelle noin 3 kertaa!:D

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
-OP-RuFFy: Juuri tätä olisi voinut kysyä UKK: ssa. Miksi tehdä uusi TURHA topic?

Olet oikeassa, että juuri näitä vartenhan se UKK on, mutta jotenkin tuntuu ettei porukka ymmärrä miten se linkki saadaan aikaan, vaikka se onkin UKK:n avausviestissä selitetty. Jos tälläinen vaan vähentää sellaista turhaa kyselyä miten se linkki tehdään niin mun puolesta tämä on ihan hyvä topic. Etkä sinä ole kovinkaan hyvä menemään sanomaan turhista topiceista yhtikäs mitään.

Lainaus:
Avausviestistä: PS: aika moni varmaan sanoo minulle että tätä vosii kysyä UKK-ssa, mutta samalla tavalla myös Ohjetopic topiccien tekoon ja ÄLÄ KYSY MITEN TEHDÄÄN HYMIÖITÄ TAI SAAT MINUT PERÄÄSI! Topicitkin voisi yhdistää UKK:hon.

Joo, mutta noissakin kannattaa ottaa huomioon se, että ne ovat tehty ennen UKK:ta kun taas tämä sen jälkeen. Pian hymiö-topic on myöskin turha, kun kaikki hymiöt löytyvät hymiölaatikosta, josta ne on helppo laittaa viesteihin : ).

Lainaus:
niklas29: Ei tämä turha ole, mutta lähes kaikki AA:n käyttäjät varmasti tietävät kaiken mainitsemasi, eli sinänsä tästä topicista ei varmaan ole paljon hyötyä. Mutta ei ole kylläkään tuosta ohjetopic topiccien tekoon-topicistakaan sen enempää hyötyä, joten ei tämä topic turha ole.

Millähän perusteella sanot ettei ohjetopic topicien tekoon -topicista ole hyötyä? Miksi ihmeessä sitten sinne on tullut paljon viestejä, jossa sitä on kehuttu? Minusta ei ainakaan useimmat näytä tietävän miten linkki tehdään, kun sitä kysytään melko usein.

Pieni vinkki Veli Huilulle avausviestin kanssa. Lue se läpi uudelleen ja korjaa nuo kirjoitusvirheet. Ohjeiden pitäisi olla kirjoitettu niin, että niistä saa selvää ja osassa kohtaa ei saa tällä hetkellä selvää.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Kiitos vinkistä hidis, korjaan heti aloitusviestin kirjoitusvirheet ja selvennän sitä.

Kiitos kun tämä ei ole teidän mielestänne turha!

//: nyt ainakin 2 käyttäjää ovat oppineet miten linkkejä tehdään...

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Nostan tämän topicin jotta kaikki käyttäjät näkisivät miten linkkejä tehdään...Mitenköhän tämän voisi saada enemmän näkyviin? Pitäisikö liimata johonkin osioon tms.. Mutta se on epätodennäköistä...

Vierailija

Kiitos paljon Veli Huilu minulle tästä oli paljon hyötyä koska olen kauan miettinyt miten linkki tehdään.Tämä ei ole turha topic!

[16]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat