Jazz jackrabbit 2 online

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä keskustelussa olisi siis tarkoitus keskustella jazz jackrabbitin onlinestä. Joo tiedetään vanha klassikkopeli se vain on. Nojaa... Keskustellaan siitä onlinesta ja laitetaan AA:n porukoiden pelit pystyyn joku kaunis päivä. Jos sinulla ei ole tätä peliä lataa se ihmeessä! Linkkiä en voi siis luonnolisesti antaa koska säännöt kieltävät sen...

Mahdollisesti tänään halukkaita?

Kommentit (3)

Vierailija

Ketään halukasta? Jos ketään ei kiinnosta/ei jaksaisi/haluaisi ladata niin itse ainakin pistäisin tämän keskustelun kohdalle kiiltelevän lukon kuvan tai poistaisin sen. Jos porukkaa löytyy ja aktiivista keskustelua ja pelaamista syntyy niin turhaan tämän lukottaa/poistaa. Itseäni kuitenkin suuresti häiritsee että ei vastata ja tämä vain vajoaa jonnekkin sivulle 369. Mielummin raahaa koko roskan pois tältä sivustolta. (Tarkoitan poistamista.) Niin jos vielä tämä kauan vajoaa... Niin sitten poistoon vain!

Vierailija

Lainaus:
Re: Jazz jackrabbit 2 online

TimpeP - 26.02.11 03:21 (ID 716826) Ööh...Mikä on Jazz jackrabbit 2 online? Ja mitä siinä tehdään? :D

Siis... Jazz Jackrabbit 2 on Epic MegaGamesin (nykyään Epic Games) vuonna 1998 julkaisema jatko-osa PC-tasoloikkapeliklassikolle Jazz Jackrabbit. Sen päähenkilönä on pieni vihreä jänis joka kantaa isoa asetta, tehtävänään kukistaa kilpikonna Devan Shell ja pelastaa prinsessa Eva Earlong.

Haasteenaan Jazzilla on tällä kertaa pelastaa timantti pahantahtoisen Devan Shellin kynsistä, sillä hän aikoo käyttää sitä aikakonettaan varten muokatakseen historian kulkua pysyvästi.

Jazz:

Jazz on pelin nimihahmo, hänet tunnistaa vihreästä turkista, punaisesta otsahihnasta ja sinisestä, kookkaasta aseesta.

Jazzin erityiskyvyt:

superhyppy - pidettäessä alas-näppäintä pohjassa ja painettaessa hyppynäppäintä, Jazz hyppää korkeammalle nyrkki ojossa, murskaten !-merkkisiä palikoita ja muita esteitä.

propellikorvat - Jazzin ollessa ilmassa, painettaessa hyppynäppäintä useamman kerran, hän pyörittää korviaan kuin helikopterin propelleja.

Spaz:

Spaz on Jazzin älynlahjoiltaan vähäinen veli, jonka tunnistaa punaisesta turkista, sinisistä saappaista ja vihreästä aseesta.

Spazin erityiskyvyt:

karatepotku - pidettäessä alas-näppäintä pohjassa ja painettaessa hyppynäppäintä, Spaz suorittaa potkun, jolla voi tuhota !-merkittyjä palikoita tai vihollisia. Suunta määräytyy mihin suuntaan Spazin kasvot tuolloin osoittavat.

kaksoishyppy - painettaessa hyppynäppäintä kaksi kertaa, Spaz hyppää kaksoishypyn, jonka avulla hän voi päästä korkeammille tasoille.

Siinä tietoa siitä. Kirjoita you tubeen: How to get jazz jackrabit 2 full version. Sieltä pitäisi löytyä tieto. Noh klassikkopeli... Klassikkopeli... Parasta on se että kaivoin sen alle 3 vuotiaana tietokoneen roskakorista! Siksi minä sitä nykyään pelaankin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat