Aku Ankka sport.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä siis olisi tarkoitus kilpailla/urheilla. Hehe! Mitenköhän onnistuu? Se jää nähtäväksi...

EKK (Ehkä Kysytyt Kysymykset):

1. Miten siis urheilen/kilpailen?

Vastaus: Katsot mikä laji on menossa esim: jääkiekko. Sitten kaivelet mielesi sopukoista kaiken minkä jääkiekosta tiedät. (Internetti kielletty) Kun olet kirjoittanut kaiken jääkiekosta, Muutat tiedon "Aku maiseksi". Eli: Blues on joukkue. (Normaali.) Ankkalinnan-siniset. ("Aku-mainen")

2. Mistä tiedän milloin mikäkin laji on menossa?

Vastaus:

Se lukee aloitusviessä alhaalla ja se päivittyy viikon välein. (Suunnilleen.)

3. Mitä tapahtuu jos kopioi tiedon netistä?

Vastaus:

Et pääse kahteen viikkoon mukaan kilpailuun. Jos tapaus toistuu... Voit menettää osallistumismahdollisuuden jopa kuukaudeksi! Jos tapaus vieläkin toistuu, käyttäjä saa vielä yhden kuukauden kiellon ja saa viimeisen varoituksen. Jos vielä netistä kopioi viimeisen vatoituksen jälkeen menettää osallistumismahdollisuuden kokonaan.

SÄÄNNÖT:

1. Lue EKK.

2. Älä spämmää.

Jäähyllä olevat käyttäjät:

Laji:

Jalkapallo.

Kommentit (4)

Vierailija

En aivan tajunnut... Pitääkö minun myös kirjoittaa se "Normaali" Lause?

Voin silti tulla mukaan. Laittelen Ankkamaisia sitten kun ymmärrän.

Vierailija

Veli huilu osui naulan kantaan. Kirjoitat vain kaiken jalkapallosta ankkamaisesti, ilman netin apua. KIRJOITAT VAIN ANKKAMAISESTI! Ei normaalia muotoa. Pisteitä jaellaan ankkamaisuuden ja kirjoituksen pituuden perusteella.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

JALKAPALLO:

Mikä on jalkapallo? Jalkapallo on laji, joss ankat, hanhet, hiiret koirat ja muut eläimet eli ME, potkimme palloa. Jos potkimme sitä ankkalinnassa, pallo on silloin musta jossa on valkoisia täpliä niin sanottuna. Pelissä on joukkue jossa on monta jäsentä ja kaksi maalivahtia jotka vuorottelevat. jos pallo menee pelireunojen yli, silloin tulee rajaheitto. Pelissä ankan, tai muun elikon pitää potkaista pallo maaliin maalivanhdin ohitse.

ANKKALINNAN JALKAPALLOJOUKKUE:

Ankkalinnan jalkapallojoukkue on todella hakoileva. Joskus se menestyy hyvin, joskus taas ei. Kerron joukkueesta:

Joukkueessa on monta hyvää pelaajaa, yksi niistä on cristian Rokki. Hän on erinomainen hyökkääjä. On myös muita jäseniä: Daavid VIlja, hän on maini omyös pelaamaan. joukkueessa on monta muutakin pelaajaa, mutta ne luettele kaikkia nyt. Joukkueen maalivahtina toimii Ankkamies, Matti Ankkamies. Hän on erinomainen.

Joukkueen kotikenttä on ankka-stadium.

EDIT: onko nyt hyäv kun vastsin ätähn default vai tahdotko valittaaa lisää?

-VH

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat