kääkle

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä mieltä olette kääklestä. minusta se on paras akuankan etsijä. en ikinä käytä mitään muuta paitsi kääkleä esiäkseni akuankassa.

tässä linkki http://kääkle.fi/

http://maps.kaakle.fi/

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Käytän aina Kääkleä, sillä luotan siihen enemmän kuin kuskestelun sisäiseen hakuun. Kyllä käytän enemmän Googlea, muuta aina kun pitää löytää jokin topic, niin käytän Kääkleä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itselleni aivan turha, mutta ehkä joillekin hyödyllinen. Itse nimittäin etsin Googlen haulla kaiken tarvittavan Aku Ankan sivuilta. Kannattaa käyttää laajennettua hakua, niin löytää kyllä AA :n sivuiltakin kaiken tarvittavan. Ja Kääklen omistaa tottakai Sanoma, eikä todellakaan Google.

Vierailija

Googlehan sen haun hoitaa, mutta veikkaisin Sanoma Magazinesin varsinaisesti omistavan Kääklen. Katsokaapa vaikkapa hakiessanne jotain sieltä oikeasta kulmasta, siellähän on Googlen logo ja kaikki.

Itse en usein Kääkleä käytä, sillä haku toimii nykyään jo ihan hyvin, ainakin se riittää minulle.

:)Ninnu

Vierailija

Kyllä Google omistaa Kääklen. Sehän lukeekin siinä sivustolla!!! Että kyllä omistaapa hyvinkin.

Minusta aika hauska väline sillä voi hakea AA.fi sivuston keskusteluja.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Aku mies123: Kyllä Google omistaa Kääklen. Sehän lukeekin siinä sivustolla!!! Että kyllä omistaapa hyvinkin.


Eikä omista... itsekin olen tehnyt omat kotisivut, ja olen lisännyt sinne Google-haun, ja siellä lukee myös copyright Google, koska se etsii Googlen kautta ne kaikki tiedot. Silti Google ei omista sivustoani. Vaikea selittää, mutta siis todellakaan Google ei omista Kääkleä.

Vierailija

Käytin itse kääkleä vain koodinmurron aikana. En arvannutkaan että se on näin suosittu, tai sitä että se on vielä edes olemassa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat