Paras moderaattori (äänestys)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikko kertoo kaiken. eli tämän topan tarkoituksena on äänestää paras moderaattori. toivoisin että aina kun äänestät niin päivität tilanteen. tosin voin itsekkin päivittää tilanteen.

--------------------------

Tilanne:

1.AkeMake....1 ääni

2._wonderlust_.....0 ääntä

3.Toimitus

4.h0rsma

---------------------------

annan ääneni AkeMakelle.

Kommentit (5)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikäs järki tässä on? Ja miksi vaihtoehdoissa ei ole kaikkia sivuston moderaattoreita? Eiköhän jokainen moderaattori ole niin hyvä, ettei heitä tarvitse vertailla keskenään. Vastalauseena tällä järjettömälle kysymykselle annan ääneni kaikille moderaattoreille, koska sitä ei kielletä.

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kuten Loordikin jo sanoi listassa ei ole läheskään kaikkia moderaattoreja...Eikä myöskään mainita kuinka monta saa äänestää.Annan ääneni jokaiselle tämän sivun moderaattorille,koska olen varma,että he ovat tehneet hyvää työtä.Täysin tasavertaisia kaikki!

Foorumin tylsin mies.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
djlordi: Mikäs järki tässä on? Ja miksi vaihtoehdoissa ei ole kaikkia sivuston moderaattoreita? Eiköhän jokainen moderaattori ole niin hyvä, ettei heitä tarvitse vertailla keskenään.


Joo, eipäs tämä ole oikein korrektia tai järkevää. Jonkun humoristisemman jutun voisin vielä katsoa läpi sormien, mutta paremmuusjärjestystä en. Lisäksi esim. mun ja toimituksen vertailussa ei ole mitään järkeä, meillä on aika erilainen rooli..: D

Modeista ja modejen toiminnasta saa mielellään toki keskustella ja antaa palautetta täällä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/22927/mielipiteit...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat