Apua!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mistä näen omat galleriaan laitetut kuvani? Laitoin äsken galleriaan piirrustuksen. Sen otsikko oli "Pluto -piirros". Nyt en löydä sitä mistään. Apua?

Kommentit (2)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ensinnäkin, älä hätäile! Ennen kuin kuva ilmestyy galleriaan näytille pitää se hyväksyä eli ennen hyväksyntää et löydä kuvaasi mistään. Sekään ei auta mitään, että laitat monta kertaa saman kuvan. Lähetä vain kerran yksi kuva eli älä paina monta kertaa lähetä nappia vaan kerta riittää.

Kävin hyväksymässä juuri kuvasi galleriaan ja nyt se löytyy galleriasta. Löydät sen tietenkin vielä uusimmista töistä sekä löydät sen myös hakemalla gallerian hausta kirjoittamalla siihen oman nimimerkkisi tai "pluto". Kuvan linkki löytyy myös omasta profiilistasi : ).

Lopuksi vielä muistutus. Tälläisille kysymyksille on tarkoitettu UKK-topic, jossa saa siis esittää oman kysymyksensä, jos jotain kysyttävää on. Vältytään tälläisiltä yksittäisiltä topiceilta, kun laitetaan kaikki sinne : ). Seuraavan kerran jos ilmenee kysyttävää sivuista esitä kysymyksesi täällä --->http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

//Myöskin tuplapostaaminen eli monen viestin laittaminen peräkkäin on kiellettyä. Viestin muokkaaminen onnistuu eli muokkaa vanhaa viestiä mielummin kuin postaat uuden.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat