Jos haluaisit olla ankkalinnan hahmo, niin kuka olisit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tahtoisin olla Hannu.

Kommentit (8)

Vierailija

Olisin varmaan joku ankanpojista koska he ovat lapsia eivätkä joudu huolehtimaan veroista ja laskuista. Lisäksi olisi mukavaa jos olisi kaksi samanikäistä veljeä. Ja jos olisi joku ankapoika, pääsisi mukaan Roope-sedän seikkailuihin.

-Tuplis-

Vierailija

Olisin ehkä Mummo Ankka, koska silloin minulta löytyisi maalaisjärjen lisäksi myös loistava kokkaustaito!

Vierailija

Haluaisin olla Aku Ankka.

Aku Ankka on kaikkien rakastama ankka, jota kukaan ei oikeasti vihaa, vaikka Iines joskus saattaisikin sanoa jotain vähän töykeämpää. Aina Akulle kuitenkin hyvin käy!

Vaikka Aku Ankka onkin epäonninen, niin aina välillä, vaikkakin todella harvoin Akuakin onnistaa. Koska Akua onnistaa niin harvoin, se olisi hienonpaa voittaa esim. jossain arvonnassa, koska voittaisi niin harvoin. Silloin voisi olla rodella ylpeä itsestään. Toisin kuin Hannu Hanhi, joka voittaa joka päivä monta palkintoa, ei koskaa voi yllättyä tai kiittää onneaan voitostaan, koska se on hänelle arkipäivää!

Olisi myös siksi hauska olla Aku Ankka koska pidän hännen talostaan, se on mukavassa kohtaa, siitä ei ole pitkä matka kauppaan tai Aku Ankan työpaikkaan (rahasäiliölle :D). Ja olisihan se mielenkiintoista tehdä töitä rahasäiliöllä, ja sitten kun saa esim. lomarahat kasaan kovan uurastuksen ansiosta, olisi syytä olla todella iloinen kun vihdoinkin kova työ palkitaan!

Pidän muutenkin Aku Ankan asusta. Akulla on söpön näköinen pieni merimiesnuttu ja merimieslakki, ja niissä on varmasti mukava kiilottaa kolikoita =)

Sitä paitsi, jos olisin Aku Ankka saisin pelata jalkapalloa mielin määrin Tupun, Hupun ja Lupun kanssa, toisin kuin jos olisin Iines Ankka, niin tuskinpa Leenu, Liinu ja Tiinu jalkapallosta innostuvat :D

Eli siksi Aku Ankka on paras! En tahdo viestissäni loukata ketään, joka esimerkiksi pitää paljon Hannu Hanhesta, Leenusta, Liinusta, Tiinusta ja Iineksestä, tämä oli vain ja ainoastaan ooma mielipiteeni!

-MummoAnkka123

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat