tekijä topic

Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

avataan tämmönen topic. tän tarkotus on vähentää toivottavasti turhien tekijä topicien tekoa.

täällä voitte vapaasti kysellä tekijöistä toisiltanne.

säännöt:

1. voitte kysellä täällä esim. mikä on Rosan paras tarina?

2. lisäks voitte kysyä muilta tietoa piirtäjistä

3. kolmanneks voitte tietenkin vastailla!!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: usein kysytyt tekijä kysymykset. tekijä topic

giant lord x - 09.03.11 09:27 (ID 722161) No mikä on Carl Barksin paras sarja?


Monia hyviä. Yksi parhaimmista on Joulu Karhuvuorella.

Vierailija

Lainaus:
Re: usein kysytyt tekijä kysymykset. tekijä topic

Duunari - 09.03.11 11:06 (ID 722184)

Samaa mieltä Barksilla on monia hyviä kuten Joulu karhuvuorella jne.

Niin niitähän on on NIIIIN monta! No niitä on esim: Joulu Karhuvuorella, joka on hyvä koska on Roopen ensiesiintyminen sekä juoneltaan ja piirroksiltaan hyvä. Nätti-jussi, Se nyt on hyvä koska siinä Karhukopla ei ole niin tyhmä kuin nykyään. Maailman rikkain mies, tas on hauska hupailumielinen sarja jossa Aku puijaa Roopen mahtailemaan rahoillaan. Maailman toiseksi rikkain ankka taas on Kulta-Into-Piin ensiesiintyminen ja kuvailtiin heti alkuun piinkovaksi liikemieheksi ja on osa Aku Ankan historiaa, kuten kaikki Barksin sarjat. Ovela-Roope-setä taas on jälleen Roopen ja Karhukoplan kohtaaminen ja paljastaa selvästi Roopesta lisää "Luonnetta, sillä siinä Roope ei enää ole kovin ilkeä Akulle ja pojille. Hylkeet ovat hyvin viisaita on hauska vitsisarja jossa Aku ja pojat (tai oikeastaan pojat) löytävät helppostikoulutettavan hylkeen ja Aku kuvittelee voivansa kierrellä maailmaa näyttämässä hylkeen temppuja, kun lähtee isomman koulutetun hylkeen perään. tällä aikaa pojille tullaan kertomaan että hylkeet ovat karanneet eläintarhasta ja että isompi hylje osaa olla ilkeä. Sanomattakin selvää on se että Aku löytää hylkeen joka vie Akun merelle. Tarinassa siis opetuksena on se että ei kannata heittää onnea pois kun se on sinulla. kultainen joulupuu on luetteloni viimeinen tarina. Se on erittäin hyvä kertomus joulumielestä ja epäitsekkyydestä. Tarinassa Pojat kaappaa noita, Aku lähtee perään ja pelastaa pojat. (En mennyt yksityiskohtiin.) Tässä tämä ei kovin lyhyt luetteloni oli. Seuraava kysymys: Onko Al Taliaferro tehnyt muita kuin yksisivuisia sarjoja?

_Kumiankkana luokses pompin_

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: usein kysytyt tekijä kysymykset. tekijä topic

aisak - 05.04.12 09:28 (ID 905047)

Tietääkseni Taliaferro on tehnyt ainakin yhden ytä sivua pidemmän sarjan.

Oonhan Taliaferro tehnyt enemmänkin niitä vähän pidempiä. Minulla on pari lehteä ja yksi kirja joissa on Taliaferron pidempiä sarjoja.

taika jonttu
Seuraa 
Liittynyt4.9.2011

Lainaus:
Re: Re: usein kysytyt tekijä kysymykset. tekijä topic

giant lord x - 09.03.11 09:27 (ID 722161)

No mikä on Carl Barksin paras sarja?


Ehkä vanhan linnan salaisuus,notre ankan huilun soittaja tai joulu karhuvuorella,niitä on todella monia nuuo vain tuli eka mieleen.

Vierailija

Minusta Barksin parhaat tarinat ovat nämä:

Takaisin Klondikeen,Vanhan linnan salaisuus,Joulu karhuvuorella ja Sit se joku Salomonin mikä liekään.

Vierailija

No listaan nyt top 6 piirtäjät:

1.Don Rosa

2. Carl Barks

3.Kari Korhonen

4.Giorgio Cavazzano

5.Daniel Branca

6.Flemming Anderssn

Vierailija

al taliaferro on hyvä sehä on tehnyt monta hahmoa esim kehitti akua ja ankan pojat ja on sillä kai 4 sivusia ainakin mitä mieltä olette siitä carl barksin juovikas rubiini(ko se oli)

Vierailija

Luin tossa äsken Carl Barksin karkki vai kepponen sarjan. Hyvä tarina. Mulla on tarina myös dvd videolla animaationa! Mutta asiaan: Tuosta Carl Barksin tarinasta näen Carl Barksin taidokasta kädenjälkeä! Yksin kertaista mutta hienoa! tarina löytyy minä tupu, hupu ja lupu kirjasta. Se tarina on vaan jotenkin niin yksinkertainen. Ei paljon mitään yksityis kohtia. Loistavaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat