Arvostele uusin ankkahankintasi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikko kertoo eli arvostele uusin ankkahankintasi.

Kommentit (14)

Vierailija

Lainaus:
Re: Arvostele uusin ankkahankintasi

mitsi - 10.03.11 12:22 (ID 722675) Uusin hankintani on uusin taskari Tuplanolla ja armoton ajojahti ja se on kannattaa ostaa.


Minä ostin sen ja se todella kannattaa ostaa!!

Vierailija

Mun uusin ankkahankinta on valiojoukko taskari ja se on hyvä väliesitykst ovat hauskoja.

Ja kun te kerran niin hirveesti kehutte sitä Tuplanolla ja armoton ajojahti taskaria niin pitää se kai hankkia ja kun mä se saan niin lupaan että arvostelen sen tänne!:D

Vierailija

Uusin hankintani on Tuplanolla ja armoton ajojahti-taskari, ja kuten sanoitte, se kannattaa ostaa!

Niin minäkin. Tuo ensimmäinen pitkä Tuplanolla-sarja oli oikein hyvä, ja muutkin lehden, (tai oikeastaan sanotaan että pokkarin)

sarjat olivat hyviä. Kansikin oli koht. hieno.

Arvosanaksi annan ehdottomasti ainakin 9,5, toivottavasti Tuplanollaa nähdään taas pian!

Vierailija

Uusin Ankkahankintani on Taskari 375, Tuplanolla ja armoton ajojahti.En ole lukenut sitä vielä kokonaan, mutta arvostelen sen nyt näiden lukemieni tarinoiden perusteella:Tämä Taskari ei vaikuta niin kivalta.On tullut paljon parempiakin.Esim.Tämän vuoden ensimmäisen Taskari, Umpijäässä on paljon parempi.Ja vaikka se onkin Tupla, niin yhtälailla Taskari kuitenkin.Mutta on tuo uusinkin ihan hyvä, ja ne kolme ensimmäistä tarinaa ovat todella kivoja.Pidän kyllä hitusen verran enemmän siitä Castyn käsikirjoittamasta ja Andrea Ferrariksen piirtämästä Roope-seikkailusta.Mutta on se Tuplanollakin ihan mukava, ja myöskin se Mikki ja Hessu-tarina.

Vierailija

Minunkin uusin ankka-hankintani on Tuplanolla ja armoton ajojahti-taskari, ja lopetan jaarittelun ja arvostelenkin sen tarinat samantien.

Tuplanolla ja armoton ajojahti: Jännittävä käsikirjoitus ja upeat piirrokset. Arvosana 10.

Mikki Hiiri: Kuningas Pekka: Aika perustylsä moderni Mikki tarina. Arvosana 6.

Roope-setä: Simppeliuksen satumainen salaisuus: Ihan ok Roope-tarina. Hyvät piirrokset, mutta juoni hiukan ennalta-arvattava. Arvosana 8.

Simo Sisu: Yllätysmomentti: Keskivertoa parempi Poliisimestari Sisu-tarina. Hyvä käsikirjoitus ja ok piirrokset. Arvosana 9.

Pelle peloton: Ystävyyttä täysikuun aikaan: Hyvä tarina, niin kuin melkein kaikki tämän taskarin tarinat. Hyvät piirrokset ja hyvä käsikirjoitus(jälleen). Arvosana 9.

Aku ja Touho: Rentoutusta kerrakseen: Hauska vitsisarja ennen taskarin viimeistä sarjaa. Eli perus sählinkiä taas pojilta : ). Arvosana 9.

Aku Ankka: Aito ja alkuperäinen Aku: Hyvää jälkeä taas Gilbertiltä ja Bancellsilta. Loistava käsikirjoitus johon on Bancells kuin nakutettu piirtäjäksi. Arvosana 9.

Taskarin keskiarvo oli siis: 8,5.

Vierailija

Mnun uusin ankkahankintani on Rosan: Kadonnen kirjaston vartiat. Kuten aina huippu tarina. Arvo sana on: 10+ :D. Huippu piirokset ja hyvä juoni niinkuin aina Rosalta.

Vierailija

Mulla oli tällä kertaa RRosan Kolmen calaballeron paluu hienoja tarinoita Rosalta! Ja mikä parasta jokaisen sarjann alussa oli Rosan pohjustus ja muu juttu tarinaa liittyen. Loistava kirja. Arvosana tähän mennessä: 10\10!

käyttäjä-28525
Seuraa 
Liittynyt9.3.2011

Eilen ostamani Pistämätön piilokärki-Taskari sisälsi muutaman todella hyvän tarinan (Korkean tason kaappaus, Suuri postijunaryöstö). Loput sarjat olivat joko turhia tai ihan kelvollisia.

Joka tapauksessa Suuri postijunaryöstö oli sen verran hyvä tarina, että suosittelen hankkimaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat