Arvaa mitä hahmoa edellinen tarkoittaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä menee siis näin: Sinun tehtäväsi on arvata, mikä hahmo vastaa uusimmassa postissa lähetettyä tuntomerkkiä, tai hahmon omistamaa tavaraa, eläintä tai jotain muuta. Pääasia on arvata mitä hahmoa edellinen käyttäjä tarkoittaa. Esimerkiksi:

Ensimmäinen: Kenellä on sininen merimies-lakki?

Toinen: Aku Ankalla. Seuraavaksi: Kenellä on vaaleanpunainen rusetti?

Kolmas: Iineksellä. Kenellä on_

Ja siitä sitten jatketaan. Mutta jos voi olla mahdollista, ettei kukaan keksi hahmoa, tulee käyttäytyä joko ohjeen 1, 2.

Loput ohjeet ja säännöt tulevatkin tässä:

1. Jos hahmoa ei arvaa kukaan, tulee jonkun käyttäjän jättää viesti tähän topiciin esimerkkinä: Voisitko sinä, (esim) Jac, tulla helpontamaan laittamaasi vihjettä Arvaa mitä hahmoa edellinen tarkoittaa- topiciin? Tai jotain sinne päin.

2. Jos hahmoa ei arvaa kukaan, eikä vihjeen laittaja ilmaannu, niin saa seuraava käyttäjä laittaa uuden vihjeen.

3. Hahmot voivat olla että Disneyn sarjakuvista, sekä Disneyn elokuvista, kirjoista tai muista tuotteista. Hahmot eivät saa olla muusta kuin Dinseyn tuotteista.

4. Yksi vihje yhteen postiin. Et saa itse vastata omaan vihjeesi, koska joku voi olla parasta aikaansa vastaamassa vihjeeseesi.

5. Jos vihjeesi viittaa johonkin muuhunkin hahmoon, kuin yhteen, sinun tulee laittaa kolme vihjettä lisää. Jos taas et tiennyt siitä, että vihjeesi viittaa johonkin muuhunkin hahmoon kuin siihen, mitä tarkoitit, leikki jatkuu normaalisti.

6. Vihjeiden pitää olla sopivan vaikeita ja helppoja. Jos huomaat, että jollakin muulla on liian vaikea, yritä oppia siitä tekemään helpompia vihjeitä.

7. Jos haluatte, voitte laajentaa tämän topicin tarkoituksen samalla tavalla kuin Vs-topicia, eli niin, että vihje voi liittä esimerkiksi Aku Ankan taskukirjoihin ja muihinkin juttuihin.

8. Älä laita turhia postauksia, joissa sanot esimerkiksi: "En tiedä. Next:" Sillä siinä menee vihje hukkaan.

9. Jos vihje on liian vaikea ja "oikeutettua" ei ole näkynyt viikkoon, saa aivan tavallinen ankkakäyttäjä ottaa sen pois. "Oikeutetut" ovat henkilöitä, jotka saavat tehdä näin ilman yhden päivän kulumista vihjeen toimeen laittamisesta. "Oikeutetuksi" voi hakea kysymällä minulta, Jacilta. Jos minä, tai joku muu oikeutettu ei siis ilmesty vihjeen julkistamisesta päivän jälkeen, saakoon joku muu ottaa vanhan pois ja laittaa uuden.

Laitan ensimmäisen:

Hän on laiska ja Mummon maatilalla asuva.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Sehän on tietysti Unkka T. Kumiankka! Vaikka siitä väitelläänkin paljon, että onko Roopella velipuolta, niin kuitenkin vihje viittaa Unkkaan.

Next: Hän on tohelo, Akun sukulainen.

-BA niin kuin RA

Vierailija

Roope Ankka.

Seuraava: "Kolme varista. Istui kerhotalolla."

~ Jac ~

----------------------------------------------------

Sanokaa jos on liian vaikea.

Vierailija

Kolme varsista... Ja vieläpä kerhotalolla. Veikkaisin niitä Dumbossa esiintyviä variksia, mutta onkohan niitä kolme ja onko niillä kerhotaloa? No oma vihjeeni on ainakin helpompi, ehkä liiankin helppo. 1947+Barks.

Vierailija

Helpotan sen verran vielä, että variksia tarkoitin siksi, koska on olemassa laulu: "Kolme varista. Istui aidalla. Silivatiseilaa...". Mutta kuitenkin. Varikset ovat sitten ankanpoikia. Helpottiko yhtään? Ja vastaukseni akupojun kysymykseen on Roope Ankka. Yrittäkääs nyt ratkoa kysymystäni. Jos ette saa sitä klo 16:10 mennessä saatte tehdä uuden vihjeen. Hyviä jatkoja teille Aku Ankan nettisivujen keskustelun ja muun puuhan kanssa!

~ Jac ~

Jos haluatte uuden vihjeen minulta, ilmoittakaa!

Vierailija

Olisikohan Sudenpennut? Luultavasti niin, koska kolme ankanpoikaa istui aidalla kerhotalolla. Sudenpennuthan ne ellen ole väärässä! : D

Next: Hänellä on kaksi siskoa ja hän on Carl Barksin ehkä kuuluisin keksimä hahmo.

-BA niin kuin RA

Vierailija

Olisko Aku Ankka Donald Duck

Hänellä on kaksi identtistä veljeä hänellä on punainen lakki ja hän yleensä päättää heidän lauseet

Vierailija

Odota... Olen kuullut tuon jossakin. Olisiko Hansu Hanhi, en ole varma.

Next:Della Ankan poika. Englanninkielinen nimi on Dewey.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat