Keksi mainos

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

HUOM!! LUE SÄÄNNÖT ENNEN ALOITTAMISTA!

(haluan että näkyy)

Eli, tämä topic sai hiukan kannatusta Topic?-topicissa + oma kannatukseni. En löytänyt tällaisia, enkä ole muutenkaan nähnyt. Idean sain koulutehtävästäni:

Esimerkki:

Lainaus:
A.A: next:Marakassi


Lainaus:
Tässä on teille uusi, mullistava keksintö, jolla rikot varmasti sinun ja naapurisi välit. Mutta ei sillä ole väliä. Tällä voit mätkäistä naapuriasi aina kuna hän ärsyttää sinua. Hän riemastuu ostoksestasi takuulla.

Mainoksen ei tarvitse olla järkevä, vaan se voi olla kuin "Llama agility"-mainos, jos olette sen nähneet. Mainos voisi mielellään olla pitempi kuin esimerkkimainos. Toivotavasti ymmärsitte idean, mutta jos et, niin kysy vain!!

Onnea ja iloa!!!

Next: Nitoja

//Voi ei!!! Tämä meni pulinoihin!!! Olin varma, että tämä meni peleihin ja leikkeihin!!! Jos joku mode näkee, pliis siirrä P&L: lään.

////Säännöt lyhyesti:

1. Mainoksen ei tarvitse olla järkevä.

2. Mainoksen minimi merkkimäärä täytyy

olla yli 250*

3. Mainoksen esinettä ei saa keksiä itse, vaan

sinun täytyy katsoa edellisestä viestistä, mikä

ko. esine on.

4. Esineen täytyy olla käteen sopiva.

5.**Jos et tiedä mikä tai miltä näyttää sinulle

osunut esine, voit katsoa apua wikipediasta tai

Google-kuvahausta.

6. Voit joko keksiä sille uuden

käyttötarkoituksen, tai "muokata" vanhaa.

*Minulla on oikeus muokata tätä sääntöä.

**Tämä ei ole varsinainen sääntö.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

HUOMENTA! NYT AIVAN ÄLYTÖN TARJOUS osta lada voiman pesä korjaa sitä koko kesä isä kerää muttereita äiti lataa pattereita.

Vierailija

Lainaus:
HUOMENTA! NYT AIVAN ÄLYTÖN TARJOUS osta lada voiman pesä korjaa sitä koko kesä isä kerää muttereita äiti lataa pattereita.


Nyt ymmärsit väärin, rantasalmi. Sinun pitää keksiä mainos nitojasta joka lukee aloitusviestissä. Sitten laitat seuraavalle tavaran josta seuraava keksii.

-ankkakkna-

Vierailija

Älyttömän halvat nitojat vain viidellä eurolla! Nitojassa mukana myös turbotoiminto! Tuote viedään käsistä, ole kavereistasi ensimmäinen!

Kelpaako : )?

Nxt: Tietokoneen hiiri

-LH8-

Vierailija

No, siis idea on keksiä uusi tarkoitus.

Tietokonehiirestä saan tällaisen:

Uusi mullistava keksintö! Ärsytyksen torjuja, tämä täytyy olla joka taloudessa! Ärsyttääkö pikkuveli,- tai sisko? Ei hätää! Tätä voit napsutella aina ärsytykseesi. Heti auttaa!!

Eikä siinä vielä kaikki!! Jos tilaat tänään saat sen erikoishintaa 19,90€ tai 3€/kk jos mieluummin maksat erissä. Väistämätön tarjous! Et saa tätä tavaraa muualta! Lisäksi, jos tilaat tänään, saat vielä mukana turbokiihdyttimen, jolla napsutteleet nopeampaa ja torjut ärsytyksen nopeammin. Tilaa nyt 0701-152899.

-ankkakkna- toivoo että ymmärsit

Vierailija

Tämä on nostoviesti.

Anteeksi tuplapostaus.

Luulen että monet tykkäisivät tästä.

Tulkaa nyt kaikki vastaamaan.

Next: tyhjä karkkipussi

-ankkakkna-

//Hyvä hyvä vikke! Toivotaan ett tästä se lähtee!

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Lihaville ihmisille on vihdoin keksitty jotain mullistavaa! Se ei lihota grammaakaan... Se liittyy herkkuihin... SE ON TYHJÄ KARKKIPUSSI! Jos painat mielestäsi liikaa, ei muuta kuin LihavienIhmistenKauppaan (eli LIKiin) ostamaan tämä järjetön, elämän mullistava keksintö!

Seuraava: Juomalasi

Vierailija

Juomalasi:

Rikkoutuuko perheessäsi liikaa juomalaseja? Ei hätää! Tämä mullistava keksintö autta sinua ja perhettäsi! Juomalasi! Se on niin mullistava, ettei sitä enempäämullistavaksi voi kehua! Mikä siinä on niin mullistavaa? No, siinä on kahvat! Nyt vauvakaan ei tarvitse turhia nokkamukeja, vaan helpon juomalasin! Mukana tulevilla lisä kahvoilla voit pitää siitä kaverisi kanssa kiinni! Eikö ole hienoa? Jos tilaat tänään, hintaan 97€ tai 3€/kk saat mahtavan subway-muovipillin! Se on peräisin aidosta subway-pikaruokalasta joka perustettiin vuonna nakki ja muusi, mutta ei sen väliä, tämän juomalasin tarvitset välttämättä. Ota luuri kouraan, tai tilaa Nokian kännykällä niin saat mukana varastetun s-etukortin! (tuon kaverini keksi)

-ankkakkna- toivoo lisää vastauksia.

//next on haarukka

Vierailija

Haarukka- pelkkä sama, vanha, tylsä ruokailuväline?

Väärin!

Haarukka on erittäin monikäyttöinen! Voit viihdyttääpäivällisvieraita jonglööreemalla sillä, voit käyttää sitä paperiniittinä, voit jopa käyttää sitä itse puolustukseen! Eikä tässä vielä kaikki!

Jos tilaat tämän upean haarukan kahden päivän kuluessa, saat kaupan päälle käyttöohjeet!

Tilaa nyt heti soittamalla numeroon, jota ei näy ruudussa ja liity haarukan tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

Miksi enää odotelle? Haarukalla voi tehdä kaikkea muutakin kuin syödä!

Seuraava: lyijykynä

:)Ninnu

Vierailija

sori, jos vastailen joka toiseen, ajattelin että tämä nyt pääsisi vauhtiin.

Lainaus:
Tilaa nyt heti soittamalla numeroon, jota ei näy ruudussa


Tuo oli hyvä.

Oletko kyllästynyt nenää kaivaessasi, että räkä ei tahdo tulla ulos? Ei hätää! Meillä on laite juuri sinulle! Kehitetty alkuperäisestä lyijykynästä, uusin höystein! Räkäpoistin! Teroita sinulle sopivaksi, työnnä nenään, kaiva ulos! Tämä mullistava laite maksaa vain 19,90,- mutta jos tilasit eilen, saat edellispäivänä toisen kaupan päälle! Mukana myös mullistavat:

-Teroitin ( kehitetty juuri tälle koneelle)

-Toinen mokoma

-Ja vielä kolmas!

Saatavana myös eri kokoja ja vahvuuksia!

Olemme niin varmoja tyytyväisyydestäsi, että annamme sinulle päivän palautusoikeuden. Jos et ole tyytyväinen, joudut ostamaan meiltä toisen kynän!

next: Lämpömittari(digitaalinen tai mikä vaan, kunhan lämpömittari)

-ankkakkna-

Vierailija


hyvä toppa!!

Nyt ihan uskomaton tarjous!!lämpömittari joka ei mittaa lämpöä!! se mittaa mitä tahansa mutta ei lämpöä!!

ainoastaan 55555€!!

nxt: puhelin

Vierailija

Uusi kamerapuhelin jolla ei voi ottaa kuvia! Siinä ei ole myöskään näppäimistöä joten sinun ei tarvitse enää soittaa kenellekkään! Kaikki soittavat sinulle!! Nyt 1000 ensimmäiselle Hello Kitty-kännykkäkoru kaupanpäälle.

Huom! Saatavilla Neonvihreänä ja Viininpunaisena vain R-Kioskeista!

Seuraava: Lakritsipussi

Vierailija

Lakritsastahan ei moni tykkää. Osta oma roskapussi. Kaupan päälle pääset puijaamaan ystäviäsi "hyvänmakuisilla lakritseilla". Osta nyt supererikoishintaan: ILMAISEKSI!!!!!! JA KAUPAN PÄÄLLE SAAT VIELÄ EURON!!!! Erikoistarjous kestää ikuisuuden! SIIS KOKONAISEN IKUISUUDEN!!! OSTA ILMAISIA PAHANMAKUISIA VITSILAKRITSEJA ILMAISEKSI JA SAAT VIELÄ RAHAAKIN KAUPAN PÄÄLLE!

Muistuttaa minua Touhon tarjouksesta kaupassa: "Osta kaikki ilmaiseksi! Sinulle maksetaan ostoksesi." :D Menikö liikaa vitsin puolelle?

Next: Kuulokkeet.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Vierailija

Nyt lähtee halvalla KUULOKKEET!!!!Mieletön tarjous!!!Eikö sinulla ole musiikki vehkeitä esim.Mp3a tai Ipodia?Hanki kuulokkeet!!Näytät tosi kovalta!Ystäväsi ovat varmasti kateellisia koska sinulla on omat kuulokkeet!Jos eivät,sinulla on kateellisuus takuu!Jos ystäväsi eivät ole kateellisia,lähetä kuulokkeesi osoitteeseen Nollakatu 0,Tyhjiö,Tyhjyys.

:D

Seuraava:banaani

?Taikaviitan apuri24?

Huomio ruotsalaiset sun muut idiootit:kuulokkeista EI kuulu musiikkia.Kuulokkeiden hinta:999999999999,99€.

Vierailija

Lainaus:
Jac: Menikö liikaa vitsin puolelle?


Ikinä ei mene liikaa : D

Ohhoh... Odotin että tästä ei tulisi suosittu, mutta mutta...

Oletko kyllästynyt banaaniin? Liian arkinen, pahanmakuinen, nähty jo? No, meillä onkin uusi keksintö, nimittäin Bannaani! Bannaani on siitä erikoinen kapistus, että siinä onkin yksin ännä liikaa! Tätä on pakko maistaa! Ylimääräisen ännän maistaa paremmin kuin selvästi! Ilman tätä et voi elää. Paitsi normaalilla Banskulla, mutta tämä on sen värinen kuin tahdot: Vihreä, Sininen, Punainen, Keltainen, saatavilla jopa Arktinen Banaani! Ilman tätä ei voi elää! Jos tilaat nyt, saat oman värjäys-setin, ja kameleonttikoneen, jolla se vaihtaa väriä ympäristön mukaan. Saat myös radiopaikantimen, jos tilaan ylihintaan

120 €. Pakko saada.

-Hot Wheels! Anna palaa!

Next: Lasipurkki

-ankkakkna-

Vierailija

Huippu toppa!:)

Lasipurkki tuo niin tavallinen säilytyspaikka.No meillä on uusi elämäsi mullistava keksintö LASINPURKKI siellä voit säilyttää lasia, elämäsi hymyilee taas kun saat turhat lasit pois jaloista tähän lasinpurkkiin nyt vain 125e muista tämä on ohittamaton tarjous!

next: kynttilä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat