Keksi oma ankka-tarina!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Idea tästä topasta lähti toivesarja-topicista. Mutta tässä _TE_keksitte ankka-tarinan.

Esim.

Piirrrokset: Vicar

Käsikirjoitus: Don Rosa

Tarina:

Pälä Pölö pälä pölö pälä pölö pälälälälällälälpöplöl

Hahmot:

Aku minni Iines Mikki.

Eli lähetä jossa on käsikirjoittaja Piirtäjä

tarina ja tarinan hahmot.

tarinan kulku saa olla minkälainen tahahnsa (tietenkin!) Tarina saa olla vaikka kuinka pitkä. Mutta vaikka tulee pitkä älkää jooko laittako "viestini osa 2" tai tuon tapaisia koska se menee tuplapostaaamisen puolelle. Jos tuuri käy niin tarina saatetaan ottaa Aku-lehteen.

Ei paljon muita ohjeita ole. Yritän muokata aloitus viestiä paremmaksi. Lopuksi sitten äänestetään paras.

Hyviä hetkiä ankka-tarinoiden parissa!

Oma annka tarina:

Tekijät:

P: Rodrigues

K: Don Rosa

Hahmot:

Aku Roope Sudenpennut Ankanpojat Kroisos Juuso ja muita ihmisiä.

Pää hahmo. Roope-setä.

Tarina:

Nimi: No...

Sivu 1.

Roope on rahasäiliössä ja lukee raha-sanomia. Sitten hän hyppää ylös ja Hutaa: "Juuso!" "Mitä?" Juuso sanoo. Roope raivoa koska Juuso osti hänelle Jaaha!-lehden.

Sivu 2.

Sitten juuso juoksee ulos ja näkee että Kroisios on ostamassa raha-sanomat kokonaan loppuun. Juuso tulee takaisin rahasäiliölle ja kertoo kroisoksen osteneen raha sanomien tuotannon. Roope käy sanomassa Akulle ja Ankanpojille että he lähtevät etsimään kroisosta.

Sivu 3.

Jotta voisi ostaa tutulta tuottajalta sanomia. Koska hän ei hlua ostaa raha-sanomia Pennoselta vaan palauttaa tuotanto entiselle tuottajalle. Pojat laittavat Sudenpentu-kamppeensa ja lähtevät ensin he lähtevät Hanhivaaraan jalavakadulle jossa ei ole mitään tärkeää.

Sivu 4.

Sitten Hupu keksii että he menisivät kysymään entiseltä raha-sanomien tuottajalta missä niitä nykyään myydään. Kun he saavat osoitteen he menevät raha-sanomien uteen paikkaan. Roope ja Pennonen sopivat etttä se kumpi saa enemmän rahaa saa raha-sanomien tuotannon.

Sivu 5.

Roope meni takaisin rahasäiliölle ja alkoi miettiä että millä hän saisi rahaa ja millä ei menettäisi rahojaan. Sitten hän menee akun luo ja sanoo:"Ylös unikeko! Anna kaikki rahasi minulle!" Akun vastaus oli:"Ei minulla ole rahaa pölvästi!" Sen jälkeen roope alkoi miettiä millä tavalla saisi rahaa.

Sivu 6.

Sitten hän kysyi sitä akulta hän ehdotti että Roope suostuisi siihen pyyntöön että hänen säiliönsa katolla Amuttaisiin ilotulitteita viikon päästä. Roope saisi rahaa jopa 6000€. Sitten Roope meni pormestari pösön luo ja perui kieltäytymisen siitä että rahasäiliön kattoa pidettäisiin ilotulitus alustana.

Sivu 7.

Roope vaati rahat heti itselleen. Johon Pösö suostui. Viikon päästä ratkesi että Roopella oli enemmän rahaa. Kroisoksella oli 6000€ ja 50c kun taas Roopella oli rahaa 6000€ ja 55c.

Suvu 8.

Kun oli uusivuosi roope ei voinut mennä mummon luo koska hänen piti vahtia rahasäiliötä. Lopulta ratkesi että ilotulittajia ei tullut ollenkaan. Sen jälkeen Roope sanoi: "No saanpahan raha-sanomien tuotannon."

Siinä tarinani sain se odotettua nopeammin valmiiksi.

1. äänestyksen tarinat

Daniel 10....0 ääntä

Vilkku 10....0 ääntä

Jac....3 ääntä

Pörssihai....2 ääntä

polleo....2 ääntä

Vilkku 10 (tarina 2)....0 ääntä

2. ÄÄNESTYKSEN TARINAT:

hernikki

Tupu + Hupu + Lupu = Ankanpojat.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Pitääkö olla kaikki tarinassa esiintyvät henkiltö merkattu, vai vain päähenkilöt? Joka tapauksessa aloitan tällaisella. Villku10n tarina muistuttaa muuten aika paljon yhtä muuta tarinaa, jossa Juuso kiiruhtaa hakemaan lehden jostain pitkästä jonosta ja pyytää pikkupoikaa hakemaan tälle lehden.

HUOM! Jatkoa: MEKINNÄT OVAT SITÄ VARTEN, ETTÄ TIEDÄTTE MISTÄ JATKAN HUOM!

Aku Ankka ja Roope-Setä Tulivuoren kultaa

Päähenkilöt: Aku Ankka ja Roope-Setä

Kolme kuningasta

Roope on juuri saanut vastaanotolleen uuden "täysin turhan tapauksen". Ennen kuin tämä tapaus on edes kertonut mitä hän kaupittelee, kyseinen henkilö jo kysäisee Roopelta suoraselkäisesti irvaillen: "Allekirjoitatteko, herra Ankka?" Roope käsi leuallaan miettii tarjousta, mutta ei aikaakaan kun hän toteaa mielessään: "Hulluko tuo henkilö on?" Ja aikoo juuri kurkottaa selkänsä takana olevaan vipuun. Juuri tällä hetkellä Roopen vierailija ilmaisee: "Saatte sadalla eurolla!". Mutta liian myöhäistä. Roope oli jo ehtinyt vetää vivusta, jolloin lattialuukku aukesi ja sopimuksen solmija tippui siitä. Roope juoksi äkkiä ikkunan alle ja katsoi alas. Siellä se onneton mies kökötti roskapöntöstä juuri nousseena. Miehen lähdettyä tuli Juuso Roopelle ilmoittamaan oven aukaisten: "Sademetsä Rokolin kuninkaat: Herrat Sonkor, Tonkor ja Ronkor, Inkorin veljekset". Ovesta astui heti kolme miestä, jotka olivat pukeutuneet märkiin ja repaleisiin mustiin housuihin, sekä pieniin valkoisiin paidaksi käärittyihin pyyhkeisiin. Miehillä oli lisäksi mustat naamiot. Roope heti ajatteli ensi tuumakseen tultuaan paikalle, että nuo miehet olivat kovin omituisia. Ensimmäinen mies otti taskustaan tyhjän ja märän käärön, jonka seuraksi toinen tämän veljistä antoi märän sulkakynän. Ensimmäinen veli antoi käärön ja sulkakynän kolmannelle veljelle, jolloin tämä alkoi kirjoittamaan jonkinlaista viestiä. Kirjoitettuaan sen loppuun, hän antoi sen Roopelle, joka alkoi tutkimaan sitä tarkoin silmin suurennuslasin avulla varmuuden vuoksi, jottei tämä unohtaisi lukea pienintäkään pränttiä. Kuitenkin heti kun Roope oli painanut nenänsä kääröön, hän huomasi, että Inkorin veljeksien käsiala ei ollut nättiä, eikä pientäkään. Se oli suhtaistu kuin kirjoittaisi viimeisiä sanoja ennen kuolemaansa. Käärön tekstistä Roope sai selvää vasta, kun hän otti suurennuslasin pois silmiensä edestään.

Jatkoa: 18.03.2011 Klo: 17.46

Viesti

Roope alkoi lukemaan sitä mielessään samalla muodostaen sanat suullaan:

Tervehdys, herra Ankka

Minulla on ilo ilmoittaa, että sademetsäni ovat tuottaneet itsestään täydellisen lomailupaikan. Nyt minä teille tahtoisin myydä tämän sademetsäni yhdellä kymmenellä sentillä. Vain yhdellä kymmenellä sentillä, herra Ankka! Ajattele, minkälainen matkailukohde omistamasi alue voisi olla. RA- lennot tulvivisat ahtaudestaan ja matkatoimistosi olisivat pullollaan varauksia. Ota yhteyttä kun voit. Helpoiten se käy antamalla tämä käärö kolmelle pojalleni. Kirjoita toiselle puolelle viestisi, niin poikani tuovat sen minulle.

- Rokolin ylikuningas Lokor.

Roopen ollessa nokka kiinni tekstissä, eräs Rokolin kuninkaista oli käynyt Roopen ensilantin luona vaihtamassa sen toiseen kymmenen senttiseen. Roopen luettua käärö, hän heitti kirjoituksen toisin päin ja alkoi kirjoittamaan omalla kynäpätkällään tekstiä:

Hyvä Rokolin ylikuningas.

Jos haluatte tosiaan myydä sademetsäsi vain kymmenellä sentillä, ostan sen vain, jos saan tulla katsomaan sitä, minkälaista siellä on.

- Pankkiiri Ankka

Roope sulki käärön ja ojensi sen veljeksille. He nyökkäsivät ilmeisesti tervehdykseksi ja lähtivät.

Jo pian Juuso tuli paikalle sanoen Roopelle: "Herra Ankka, minun tulisi kertoa teille, että äsken lähteneiltä vierailtasi tippui lappunen". Roope vastasi tähän toinen silmä ummessa pohtivalla ilmeellä: "Anna se lappu, Juuso". Juuso aikailematta otti taskustaan repaleisen lapun ja ojensi sen Roopelle. Roopen tutkailtua lappua hetken, hän sanoi: "Tässä on kirjoitusta. Mennään pian Taavin luo!" Niinpä Roope nousi istumasta ja meni ovesta ulos Juuso perässään. Roope otti silinterinsä päähänsä ja sanoi Neiti Näpsälle: "Soita Taaville omalla kännykälläsi ja kerro, että olen tulossa hänen luokseen, Neiti Näpsä". Neiti Näpsä alkoi oitis kaivaa taskujaan etsien puhelintaan, kun Roope tuli jo ansahuoneeseen. Hän etsi sormenjälkitunnistinta ja lopulta löysi sen. Roope aktivoi sormenjälkitunnistimen ja samalla sen viereen ilmestyi näppäimistö, johon syöttää turvakoodi. Roope syötti turvakoodin ja samassa näppäimistön viereen ilmestyi radiopuhelin. Radiopuhelimen Roope otti paikaltaan ja painoi ainokaista nappia, mikä siinä oli. Jo pian Roope kuuli Neiti Näpsän äänen: "Sammutanko ansat?" Roope vastasi hälle: "Sammuta ja aktivoi valmiiksi radiopuhelinhissi". Ääni vaimentui ja samalla ansat hävisivät. Roope käveli rahasäiliön oven luo ja painoi jälleen radiopuhelimen ainokaista nappulaa. Neiti Näpsän ääni kuului jälleen: "Radiopuhelinhissi aktivoitu ja ansat laitettu päälle". Roopen lähelle avautui pian luukku, jonne Roope laittoi radiopuhelimen. Luukku sulkeutui ja ansat aktivoituivat. Roope otti avaimen taskustaan, aukaisi rahasäiliön oven, meni rahasäiliön ulkopuolelle ja lukitsi sen.

Jatkoa: 19.03.2011 Klo: 8:35

Lentoja

Samaan aikaan kolme kuningasveljestä olivat hiipineet Roopen rahasäiliön taakse. Kun he olivat päässeet sinne, he ottivat pyyhkeet, housunsa ja paitansa pois ja paljastivat altaan karhukoplan. "Loistavaa. Nyt kun meillä on Roopen esilantti menemme sen uuden omistajan luo", sanoi yksi karhuveikoista vastaten toinen: "Aivan. Jättimäinen noitakyyti taitaa jo pian saapua Roopen rahasäiliön katolle odottamaan meitä". Karhukopla laittoi valeasunsa taskuihinsa talteen ja jäivät odottamaan jotakin. Pian konnien korviin kantautui jättimäisen noidanluudan ääniä, joka laskeutui Roopen rahasäiliön katolle. Katon reunalle ilmestyi hahmo, joka kantoi luutaa mukanaan. Hahmo nousi luudalleen ja laskeutui alas maahan nätisti ottaen samalla taikasauvansa ja taikoen itsestänsä kaksi kopiota. Karhukoplan jäsenet nousivat kukin luutien kyytiin, jotka lennättivät heidän Roopen rahasäiliön katolle. Luudat tiputtivat karhuveikot ja kaksi kopionoitaa ja luutaa hävisivät ja aidon luuta lennähti pois. Karhuveikkojen edessä seisoi jättimäinen luuta, jolla istui suurenmoinen määrä noitia. Karhuveikot liittyivät jonon jatkoksi. "Minnekäs teidät konnat pitikään viedä?" Kysyi naishahmo, joka oli juuri hakenut karhukoplan jäsenet maasta. Nyt hän oli istumassa luudan ensimmäisellä paikalla. "Milla Magian luo. Vesuviukselle", vastasivat karhuveikot. "Vesuviukselle siis", naishahmo sanoi ja luuta alkoi nousta. "Jos en väärin ymmärtänyt Milla maksaa lentonne", hän sanoi. Luuta oli jo reilun matkan päässä Roopen rahasäiliöstä, kun ovi Roopen rahasäiliön katolla paukahti ja sieltä astui Juuso. Hän katseli jättimäisen luudan menoa ja ajatteli, että tästä pitäisi kertoa Roopelle. Juuso meni rahasäiliön sisäpuolelle Neiti Näpsän luo ja sanoi: "Kun Roope tulee, kerro, että hän veloittaa minua jos hän huomaa, että olen lähettänyt agentteja Milla Magian luokse". Neiti Näpsän kasvot jäykistyivät ja Juuso lähti oitis kohti RA- lentoja.

Jatkoa: 19.03.2011 Klo: 12.22

Taavi

Roope on jo pian saapunut Taavin luo. Taavi oli työntouhussa. Roopen etsittyä Taavi hän kysyi tältä: "Voisitko suurentaa tämän pienen tekstin?"

Jatkoa: 20.03.2011 Klo: 9:59

Pyörtymisiä

Taavi oli järjestelemässä kirjahyllyään. Hän ei huomioinut ollenkaan Roopea ja näytti olevan syventynyt todella paljon tekemiseensä. Roope huusi Taaville: "Kuuletko sinä senkin vanha kirjakääkkä?" Taavi ei edelleenkään kiinnittänyt huomiota, vaan jatkoi työtään. Lopulta hän otti erään kirjan pois kirjahyllystä ja aukaisi sen. Nyt hän aloitti kirjan lukemisen, eikä ollut vieläkään huomannut Roopea. Lopulta Roope kyllästyi ja aikoi juuri marssia pois huoneesta, kun Taavi sanoi: "Mikä sinulla on nyt noin hätä, Roope? Eikö ole jo tarpeellista, että yrität häiritä rauhaani?" Roope raivoisasti, otti Taavin kirjan, sulki sen ja heitti olkansa yli. Taavi hämmästeli Roopea ja kävi istumaan työpöytänsä ääreen. "Mitä sinulla olikaan asiaa?" Taavi kysyi ja puhdisti silmälasejaan. "Voisitko suurentaa tämän pienen tekstin, Taavi?" Roope kysyi yrittäen kuulostaa rauhallisemmalta. "Ilman muuta", vastasi Taavi. Roope ojensi pienen lapun ja Taavi otti sen vastaan laittaen samalla silmälasit päähänsä. Taavi alkoi penkomaan laatikoita ja löysi suurennuslasin. "Miksi ihmeessä et itse suurentanut tätä, Roope?" Taavi kysyi Roopelta yrittäen samalla saada tekstistä selvää. "Ei minulla ole rahaa ja tarpeeksi käyttöä suurennuslasiin. Siinä menisi pelkästään rahaa", Roope vastasi. Taavin ilme jäykistyi ja hän sanoi: "Hyvä että tulit luokseni selvittämään mitä tekstissä sanotaan... siinä sanotaan nimittäin... siinä sanotaan nimittäin, että..." Hän pyörtyi.

Jatkoa: 20.03.2011 Klo: 17.15

Vesuvius

Taavin herättyä hän kertoi Roopelle jostakin ihmeellisestä asiasta Milla Magian, Karhukoplan ja noitien ylisuurmestarin välisestä asiasta. "Kerro vielä, mitä siinä lukee, Taavi", Roope vaati ja Taavi huokaisi. "Olet huonossa jamassa, kitupiikki. Tämä lappu tiputettiin tahallisesti Karhukoplalta. Kerromme sinulle hyvin tarkasti vihjeen, minkä avulla voit vielä keksiä, mitä rakkaille rahoillesi tulee tapahtumaan. Sinuna en yrittäisi minkäänlaista vastarintaa, sillä pian noitien suurmestarista tulee maailman hallitsija, Milla Magiasta ensilanttisi omistaja, sekä konnamuorin pojista maailman kuuluisimpia ja rikkaampia rosvoja. Ai Niin, sinä tulet olemaan myös maailman köyhin ankka. Vihje: Vesuvius", Taavi sanoi Roopelle. Roope katkaisi kävelykeppinsä ja heitti ikkunasta ulos. "Kaipaatko apua, Roope?" ovelle ilmestynyt Taikaviitta kysyi. "Et sinä voi mitenkään minua auttaa, Taikaviitta", Roope sanoi ja lähti tyytymättömänä kotiinsa. Sillä välin Vesuviuksella Milla Magia oli työntouhussa. Hän oli tutkimassa Vesuviusta. Milla Magia näytti väsyneeltä ja kyllästyneeltä touhuunsa. "Voi Korri, voisitpa sinä auttaa minua", Milla sanoi Korrille. Korri tietenkin vastasi vain "Kraa". "Äh! Mitä sinäkin tiedät? Joutavaa koko sinun hoitamisesi", Milla raivostui ja otti taikasauvansa esille vihaisena. "Hiiden kosketus kohti pataa, ei pian näy valoa, ukkosta sataa!" Milla loitsi. Pian ukkonen alkoi jyristä ja vesisade roiski Millan likomäräksi. Pian hän näki jotain liikkuvan ukkosessa. Milla kohotti katseensa kunnolla. "Tuleeko tuolta Karhukopla ja noitakylän asukkaat?" Milla ihmetteli. Pian Milla varmistui vieraistaan, kun kuuli huudon: "Noidan äänen kuulet tuon, ukkosmyrsky, laannu tuo". Samassa ukkonen laantui ja Milla erotti selvästi ison ja jättimäisen luudan. Luuta laskeutui jo pian Millan talon lähelle ja Millan luo tuli joukko pahimman joukon noitia ja konnia. Mukanaan tietenkin Karhukopla.

Jatkoa: 24.3.2011 Klo: 16:45

Keksijä Pellen keksintö

Juuso oli lähtenyt lentokentälle. Hän oli juuri juossut lennonjohtotornin ovelle, kun sieltä ulos astui lennonjohtopäälikkö. "Mitä sinä teet täällä, Juuso?" päälikkö kysyi. Juuso vastasi tähän: "Tarvitsen pikaisen lennon Vesuviukselle". Päälikkö tutkaili Juusoa ja sanoi: "Nouse sitten koneeseen. Pääset sinne Pelle Pelottoman uudella siirtokoneella. Löydät sen mistä vain". Juuson ei tarvinut olla viisas, jotta olisi älynyt, että hänen eteensä ilmestyi pian kyseinen siirokone, joka näytti aivan aikakoneelta. Hän astui koneen sisään ja jo pian se imaisi hänet.

Jatkan kun jaksan.

Lukeeko tarinaani muuten kukaan?

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Hmm.. Taidampa tehdä tällaisen aku ankka tarinan jota olen miettinyt vasta suunnilleen tunnin:

Pää henkilö: Roope ankka

Tarinassa esiintyy myös: RA leipomon työntekijät, Aku ankka, Neiti näpsä ja Robotti Roope.

Nimi: Robotti, joka otti ohjat käsiinsä.

Piirrokset: Wanda Gattino

Käsikirjoitus: Grom Transgaad

Sivuja: 12 (Aku ankka lehden Johtosarja)

Sivu 1.

Oli keski päivä, ja Roope istui toimistossaan tekemässä liike asioitaan. Samassa Toimistohuoneen oven avaa Neiti näpsä, ja tuo Roopelle lapun. "Tässä olisi lista, jossa lukee miten RA leipomoissasi menee." Neiti näpsä sanoo paperin Roopelle antaen. Neiti Näpsä lähtee pois Roopen toimistohuoneesta, ja Roope käskee hänen pois mennessään sulkea ovi. Roope lukee keskittyneenä paperia. " Käkäkäkääk!" hän huudahtaa.

Sivu 2.

Roope saa tietää että hänen RA leipomon työntekijöistä osat on ottanut lopputilin. "RA- leipomoni menee konkurssiin, kun leipiä ja muita saada valmiiksi näin vähillä työn tekijöillä. Roope menee miettimään huolia huoli huoneeseen numero 2000 ja pyörii ympärää, sekä samalla kuluttaa lattiiaa. Neiti näpsä tulee jälleen Roopen luo. "Pankkiiri ankka! Siellähän te olittekin. Etsin teitä jo joka paikasta. Sukulaispoikanne Aku odottaa ulkoovella." Roope miettii hetken hiljaisena, ja pyörii edelleen kuluttamassa huolihuone numero 200 lattiaa. Neiti näpsä kyselee mikä on Roopen vastaus. Sivu 3.

Sitten Roope sanoo Näpsälle että päästää Akun sisään, ja käskee tulemaan toimistooni, ja että minäkin menen sinne kohta. Roope menee toimistoonsa ja Aku seisoo toimistopöydän edessä. Aku:" Voisinko saada sinulta jonkun työpaikan kun minulla ei ole ja tarvitsen rahaa" Roope: " Tietenkin. RA leipomoihin tarvittaisiin lisää työntekijöitä. Aku sanoo ettei osaa laipoa, ja Roope sanoo että "Ota tai jätä" Aku vastaa: "S-selvä." Roope sanoo vielä ennen Akun lähtöä että työt alkavat jo huomenna.

Sivu 4.

Työn tekijät ovat Työn touhussa, ja Aku sekä joku muu juttelevat kaksistaan. Roope tulee tehtaaseen, ja miettii että tällä on liian vähän työn tekijöitä edelleen. Yhtäkkiä Roopen takana seisoo joukko ihmisiä, jotka sanovat haluavansa tänne töihin. Roope: "Kaikin mokomin!" Myöhemmin:

Roope katselee kun työn tekijöitä on vieläkin liian vähän. Silloin hän keksii. "Robotti!" Roope juokseet ietenkin heti Pellen luo pyytämään häneltä robotti työn tekijää.

Sivu 5.

Pelle: "Luulenpa että robotista ei ole muuta kuin harmia, mutta itseppähän halusit.. Perlle rakentaa roopella nopeasti robotin, joka on melkein heti valmis. Pelle pyytää Roopelta rahaa.

Roope: "Ai pitäisi minun maksaa noin paljon? Hulluko olet?" Roope kävelee robotin kanssa, joka muistuttaa toista Roopea takaisin leipomolle. Pelle huudahtaa vielä ovelta: " Sano minun sanoneen, robotista on vain harmia, kun jokin menee vikaan." Roope:" ja pyh!" Roope on jo ihan lähellä leipomoa, kunnes astuu sinne sisään ja esittelee kaikille robottinsa. Hän kertoo että robotti on niin tehokas että hoitaa monen ihmisen hommat kerralla. Kukaan ei usko. Akukin sanoo ettei siitä ole kuin harmia.

Sivu 6.

" Saattepa nähdä, että robotti on aivan mahtava.!" Roope huutaa. "Mene hoitamaan hommiasi, Robotti.Tiedät kyllä mitä tehdä".Robotti: Kyl-lä ki-tu-piik-ki. Roope: "!?"

Akua ja muita työn tekijöitä ärsyttää kun robotti pyörii koko ajan vain heidän ympärillään. Aku hätistää robotin pois, ja käskee hänet siivous töihin. Robotti kävelee kohti siivous välineitä, mutta kompastuu maton reunaan. Sitten tulee kolmen sekunnin hiljaisuus, kunnes Robotti piipittelee ja puhuu ihan sekavia. Plp.. pitää..piiippiip. Ota kaulin.. piiip.Pahhaa.Tee pahaa..Pim pom!

Sivu 7.

Robotti kävelee leipomon pää-alueeseen jossa muut leipovat leipiä. Siinä samassa kellot soi ja kaikki rynnistävät syömään ruokalaan. Robotti jää yksinään pää-leipomoon, ja ottaa kaulimen, joka kuuluu Akulla, joka on jättänyt kaulimen pöydälle. Sitten robotti koputtaa RA- leipomot tehtaan pullan tekijöiden ovea, joilla ei ole vielä alkanut ruokatunti. Robotti kolkuttaa ovea. Vähän ajan päästä vähän pullea nainen avaa oven, ja vilkuilee ympärilleen, mutta ei näe robottia kun hän on niin matala."Kuka siellä?" Hän kysyy. Robotti: "piip" Robotti lyö täysillä kaulimella häntä päähän, ja hän pyörtyy. Robotti näyttää vihaiselta.

Sivu 8.

Robotti kävelee pullan teko-osastolle, ja jää vakoilemaan nurkan taakse tyän tekijöitä. Yksi työntekijöistä: "Hilkka! Missä sinä olet sinun piti vain avata ovi, ja tulla heti takaisin." Mies lähestyi nurkkaa jonka takana robotti oli. Robotti oli todella vihainen, ja mulkoili työn tekijää. Kun mies oli tarpeeksi lähellä nurkkaa robotti kalautti häntäkin päähän. Silloin robotti tuli esiin kulman takaa, ja pelästytti kaikki.Kaikki lähti rynnistämään Roope ankan RA- leipomot toimiston ovea kohti, jossa Roope oli. "IIH!" Joku huusi. "Apua" "Pankkiiri!" "AAARGGHH!" " Mitä nyt ?" Roope kysyi. "Tuolla on hirveä Pankkiiri ankka robotti joka kalautti osat työntekijöistä tajuttomaksi!" Joku huusi.

Sivu 9.

Roope miettii: "Kauheaa! Olisiko pitänyt sittenkin uskoa Pelleä ja olla ostamatta sitä robottia?" Työn tekijä: "Mitä me teemme?" Roope miettii, ja sanoo vastaukseksi että yrittäkää lepyyttää sitä Robottia. Leipä-osion työntekijät palaavat evästauoolta, ja Aku huomaa kaulimensa hävinneen. "Mitä täällä on oikein tapahtunut?" ihmettelee Aku. Yhtäkkiä robotti Roope pamahtaa pulla-osiosta leipä-osioon, ja Aku ihmettelee onko Roope menettänyt viimeisenkin ruuvinsa. Aku tulee robotti Roopen luokse, ja luulee sitä oikeaksi Roopeksi." Kuuleppas nyt Roope-setä. Nyt on koittanut viimein se aika, että soitan ambulanssin vanhuuden-höpperöytesi vuoksi. Robotti nostaa Akun ilmaan. Aku"Hei!" "piip" Robotti sanoo.

Sivu 10.

Robotti heittää Akun lattialle kaikilla voimillansa. Kaikki työntekijät pelästyy ja juoksevat karkuun. Aku huutaa ja raivoaa Robotille, kunnes huomaa että raivoaa robotille.

Robotti kävelee kohti Roopen toimiston ovea. "Koittaa..hetkeni jolloin..rrr. piip" yhtäkkiä hän kääntyykin rappusia ylös päin, ja päätyyroopen toimisto huoneen yläkertaan. Hän hypähtää kerran, ja rysähtää lattian läpi Roopen toimisto huoneeseen, Roopen syliin.

Sivu 11.

Roope virkenee, ja horisee omiaan."Kääk! Se robotti on tuossa" Ropbotti: "rrrr...piip..!" Robotti vie Roopen ulkovelle päin. " Mitä sinä aiot senkin %&()=?#"! Robotti potkaisee roopen ulos, ja lukitsee oven. Roope juoksee ulkoovelle ja hakkaa ovea täysillä ja pakottaa robottia avaamaan. Sillä hetkellä robotti on Roopen toimisto pöydän ääressä penkissä istumassa. "Minä.. olen pomo..rrr. Roope katselee robottia ikkunasta.

Sivu 12.

Roope: " Nyt tämä hullutus riitti. Roope ottaa jotakin maasta todella vihaisesti toimiston ikkunaa vilkuillen. Robotti istuu tyytyväisenä, ja on ottamassa Roopen mustekynää ja sotkemassa hänen tärkeät lappunsa, jotka on toimisto pöydällä. Roope heittää jotakin toimiston ikkunaa päin. Jokin meinaa lentää robottia päin, mutta robotti kumartuu, eikä esine, jonka roope heitti osunut robottiin. Robotti: " Hah! Etpäs osunutkaan! Roope: Osunpas! Heittämäni esine oli pumerangi! "Klonk!" Pumerangi lentää robotin takaraivoa päin.

Myöhemmin:

Roope kulkee kohti rahasäiliöään."Huhhuh! Tänään oli aivan uskomattoman rankka päivä! Robotti sekosi, meinasin mennä känkurssiin. Mutta mikä kruunaa kaiken?..

..Tietenkin se että Pellen robotin piti maksaa kokonaiset viisi senttiä!

LOPPU.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Toivotaan että joku näistä tarinoista julkaistaisiin oikeasti. Se saattaisi olla harvinaista mutta toivotaan. Taidan yrittää tehdä tarinan teidän tarinoista.

Hauskoja tarinoita!

Vierailija

Vilkku10, kun tarinoita on tullut paljon, eikö voisi olla mahdollista olla olemassa "Paras tarina"- äänestys? Ja muuten, lukeeko kukaan tarinaani?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Keksi oma ankka-tarina!

Jac - 19.03.11 11:27 (ID 726911) Vilkku10, kun tarinoita on tullut paljon, eikö voisi olla mahdollista olla olemassa "Paras tarina"- äänestys? Ja muuten, lukeeko kukaan tarinaani?


Hyvä idea! Itse ainkin luin tarinasi. äänestys alkaa kun tarinoita on 6.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jatkan tarinaani tuohon samaan viestiin. Minä sain myös idean tuosta Jacin tekemästä tarinasta Tulivuoren kulta. Vai mikä se oli?

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Olen jo kauan suunnitellut tarinaani, Tulivuoren kultaa. Tästä lähtien kirjoitan uuden postauksen aina, kun olen kirjoittanut tarinaani lisää. Ilmoitan siis uudessa viestissä, että olen jatkanut tarinaani.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Vierailija

Piirtäjä: Rodriques

Käsikirjoittaja: Tormod Lokling

Hahmot: Aku, Roope, Pelle ja ankapojat

Päähahmo: Roope-setä & Aku Ankka

Roope setä ja Viikinkien aarre

Eräänä kuumana kesäaamuna Aku on pyytämässä Roope-sedältään rahaa, jotta voisi matkustaa ankanpoikien kanssa Norjaan, pois Ankkalinnan helteestä.

"Hei rakas setäni. Liikenisikö sinulta tuhatta euroa, jotta voisin matkustaa Tupun, Hupun ja Lupun kanssa Norjaan, pois Ankkalinnan helteestä?" Aku sanoi.

Roope vastasi: "Sinua onnisti. Olen hyvällä tuulella ja te pääsette Norjaan, mutta..."

"Oi kiitos rakas setäni. Miten voin korvata tämän sinulle", Aku sanoi.

Roope sanoi: "Korvaamisesta puheen ollen, olinkin juuri sanomassa, että te saatte etsiä kanssani Norjasta Viikinkien aarteen, joka on huhujen mukaan kätketty Norjan korkeimman vuoren Galdhopiggenin huipulla sijaitsevaan luolaan."

"Olisi pitänyt arvata, että tässä on jotain mätää", Aku ajatteli itsekseen.

"Tule aamulla tasan kello 8: 00 Pellen pajalle. Sieltä jatkamme matkaa lentokentälle", Roope sanoi.

Aamulla tasan kello 8: 00 Pellen pajalla:

Aku sanoi: "Miksi meidän piti tulla Pellen pajalle, olisimme voineet mennä suoraan lentokentälle"

Roope vastasi: "Tarvitsemme Pelleltä erään keksinnön ennen kuin voimme lähteä matkaan."

"Tässä tarvitsemasi taskupora", Pelle sanoi

Aku kysyi: "Mihin me tuota taskuporaa tarvitsemme?"

"Sittenpähän näet Aku", Roope sanoi.

Ankat suuntaavat Ankkalinnan lentokentällä, jossa Roopen omistama lentokone odottaakin jo heitä. Edessä on nyt 12 tunnin matka Norjan pääkaupunkiin Osloon.

"Herätys laiskiainen! Laskeuduimme jo!" Roope huusi Akulle.

"Hyvä on. Älä huuda enää", Aku sanoi kiukkuisena.

Roope sanoi:"Nyt jatkamme matkaamme kävellen Galdhopiggenille"

"Kävellen? Sinnehhän on melkein 200 kilometriä! Miksemme vuokraa jeeppiä?" Aku kysyi.

"En tosiaankaan rupea maksamaan viittä euroa tunnilta jeepin vuokraamiseen. Muutenkin kävely tekee vain hyvää sinulle, koska makaat aina päivät pitkät sohvalla tai riippumatossa", Roope sanoi.

Tunnin päästä:

"Milloin olemme perillä? Minua väsytää", Aku sanoi.

Roope sanoi: "Olemme kulkeneet vasta kymmenen kilometriä, eli 190 kilometriä edessä, joten ala jo tulla."

Aku sanoi: "Vielä 190 kilometriä! Jos olisimme vuokranneet jeepin olisimme kulkeneet jo lähes 70 kilometriä ja jalkammekin olisivat säästyneet."

Monien päivien päästä ankat vihdoin saapuvat Galdhopiggenille.

"Olemmeko nyt perillä?" Aku kysyi hengästyneenä.

"Olemme. Nyt nukumme yön yli ja aamulla lähdemme kiipeämään Galdhopiggenin huipulle. Herätys on tasan kello 6: 00", Roope sanoi.

Aamulla kello 6: 00.

"Herätys Aku! Lähdemme nyt kiipeämään vuoren huipulle", Roope sanoi.

Aku sanoi väsyneenä: "Nytkö jo? Kello on vasta kuusi aamulla."

Roope sanoi: "Sanoin illalla, että herätys on kuudelta, joten nyt ylös laiskuri!"

Hetken päästä Roope ja Aku lähtivät kiipeämään Galdhopiggenin huipulle, joka sijaitsee yli 2000 metrin korkeudessa.

Monen päivän jälkeen ankat vihdoin saapuvat Galdhopiggenin huipulle.

Aku sanoi: "Joko olemme perillä?"

Roope vastasi: "Olemme. Nyt etsimme luolan."

Aku sanoi: "No, se on helppo homma. Täällähänn on vain yksi luola, ja sekin on suoraan edessämme.

Roope lähtee juoksemaan täyttä vauhtia kohti luolaa, mutta törmää luolan sisään rakennettuun kiviseinään. Aku kiiruhtaa Roopen perään.

"Herää setä", Aku sanoo hädissään Roopelle.

"Olen jo hereillä", Roope sanoi.

Aku sanoi: "Viikingit ovat näköjään piilottaneet aarteensa hyvin, koska tuosta ei pääse läpi edes pienin Muurahainenkaan."

Roope sanoi: "Pellen keksimä taskupora kyllä läpäisee tuollaisen kiviseinän."

Roope ehtii porata hetken kiviseinään, kunnes eteen sattuu yllättäen metalliseinä, joka oli kiviseinän sisällä.

"Mitä metalliseinä? Eihän Viikinkien aikana ollut metalliseiniä. Taskupora ei millään läpäise tuota seinää" , Roope sanoi.

Roope alkoi hyppiä raivoissaan, koska hän halusi löytää Viikinkien aarteen, mutta samalla maa alkoi sortua ankkojen jalkojen alta ja he putosivat luolan alla olevaan onkaloon, jossa oli vanha arkku.

Roopr sanoi:" Voiko tuo olla... voiko tuo arkku sisältää Viikinkien aarteen?"

Aku sanoi: "No, se selviää kun avaat arkun"

Roope avasi arkun, joka todella sisälsi Viikinkien aarteen.

Roope sanoi: "Smaragdeja, kultaa, hopeaa, rubiineja, safiireja, timantteja ja... ja paljon muuta. Aku auta nostamaan arkkua."

Aku sanoi: Mutta setä, miten pääsemme pois täältä onkalosta, koska täällä ei ole minkään laista uloskäyntiä?"

"No, mietitään sitä myöhemmin. Auta nyt nostamaan tämä arkku", Roope sanoi.

Samalla vuori alkoi täristä ja katto alkoi sortua ankkojen pään päältä.

Aku sanoi: "Miten meidän nyt käy?"

Roope sanoi: "En tiedä."

Samalla Roopen päähän putosi suuri kivilohkare.

Aku sanoi: "setä, setä, herää jo"

Ankkalinnassa, Roopen rahasäiliössä aamulla.

Roope sanoi "Mitä oliko kaikki tuo pelkkää unta? Enkö minä löytänytkään viikinkien aarretta? Eikö se suuri kivilohkare pudonnutkaan minun päähäni? Mitä sinä muuten teet täällä Aku näin aikaisin aamulla?"

"Tulin pyytämään rahaa sinulta, jotta voisin lähteä Tupun, Hupun ja Lupun kanssa Norjaan pois Ankkalinnan helteestä. Saavuttuani rahasäiliölle huomasin, että näet painajaista, joten päätin herättää sinut", Aku sanoi.

Roope ajatteli: Loma saattaisi tehdä minullekkin hyvää, koska olen nähnyt joka yö painajaisia, jo kuukauden."

Roope sanoi: "Hyvä on, mutta minulla on yksi ehto."

Aku ajatteli: "voi itku."

Roope sanoi: "Ja se on, että minä saan tulla teidän mukaan lomalle Norjaan."

Loppu!

Vierailija

Kommentoitavaa tarinaan Roope Setä ja Viikinkien aarre.

Ensimmäinen ajatukseni tästä tarinasta oli, että Pörssihai oli saanut idean minulta, mutta sitten ajattelin: Miten viikingit ja tulivuoret liittyvät toisiinsa? Vikingeillä saattaa kyllä olla joskus ollut kokeus jollakin tulivuorella, mutta ihan sama. Roopen luonne on kyseisessä tarinassa huomattavasti lempeämpi kuin oikeissa Roope- tarinoissa. Lisäksi Norjan korkein vuori Jotunheimenissä on yhdellä kirjaimella eroava: Galdhøpiggen. Kirjoitan vielä tänään tarinaani ja kerron siitä sitten erillisessä viestissä.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Vierailija

Piirtäjä: Arild Midthun

Käsikirjoittaja: Olaf Moriarty Solstrand

Hahmot: Aku, Ankanpojat ja konsolipelin viholliset

Nimi: Aku ja pelimaailma

Ankanpojat ovat saaneet uuden konsolipelin.Sen nimi on "Velhomestari".Se on Pelle Pelottoman valmistama, ja se on RA-yhtiöiden.Ankanpojat ovat pelin koepelaajia.Nyt he tulevat kotiin:

Tupu:"Hei Aku-setä!Katso!Roope-setä antoi meidän olla hänen uuden pelinsä koepelaajia."

Hupu:"Jos peli toimii moitteettomasti, se tulee kauppoihin."

Aku:"Jaa....Ennen kuin alatte pelata, saatte kuitenkin tehdä koululäksynne."

Hupu:"Tietenkin.Mutta älä vain koske peliin."

Aku:"Miksi ihmeessä koskisinkaan?"

Lupu:"Eihän sitä koskaan tiedä."

Kun pojat ovat menneet huoneeseensa, Aku alkaa katsomaan heidän peliään vähän tarkemmin.Aku:"Mikä ihme tässäkin roskassa on muka ideana?" "No, olenhan sentään poikien kasvattaja, ja minun kuuluisi periaatteessa kokeilla tätä peliä ennen heitä." Sitten Aku laittaa pelin poikien konsoliin, ja alkaa pelaamaan sitä.Aku:"Aloita.Ohoh!Minähän olen itse tuossa pelissä.Aika outoa.No, sen ei kuitenkan pitäisi haitata pelaamistani." Mutta sitten, aivan yhtäkkiä, kone imaisee Akun itsensä sisään, ja Aku menee omaan hahmoonsa pelin sisällä.Aku:"Mitä ihmettä!?Minähän olen nyt AIVAN oikeasti tässä pelissä!Apua!Apua!"

Silloin Tupu, Hupu ja Lupu tulevat yläkerrasta.Hupu:"Mitä?Miksi pelimme on jo konsolissamme ja päällä?"

Lupu:"Ettei vain olisi Aku-sedän tekosia."

Hupu:"Mutta jos Aku-setä ei kerran ole ohjaimissa, niin kuka sitten pelaa?"

Lupu:"Sanoppa se!"

Silloin Tupu äkkää, että Aku on pelin sisässä.Tupu:"Hei!Aku-setähän on pelissä!Mutta miten?"

Silloin Aku huutaa niin kovaa kuin pystyy, mutta Ankanpoikien luona hänen huutonsa kuuluu vain ihan hiljaa:"Pojat!Apua!Auttakaa!Miten pääsen pois täältä!?"

Hupu:"Sen kuin tietäisimme!"

Tupu:"Sitä täytynee kysyä Pelleltä."

Lupu:"Siinäpä se.Pellehän on pelin keksijä.Mennään heti hänen juttusilleen."

Aku:"Mutta minähän jään tänne!En jaksa odottaa kauaa!Sitä paitsi täällä saattaa olla vaikka minkälaisia örkkejä!"

Tupu:"Koita nyt vain pärjätä hetken aikaa.Heippa!"

Aku:"Mutta pojat!"

Pellen luona:

Tupu:"Pelle hei!Meillä olisi kysyttävää siitä pelistä!"

Pelle:"No mitä?"

Hupu:"Kun menimme tekemään koululäksyjämme, jätimme Aku-sedän alakertaan."

Lupu:"Ja voitko kuvitella, että kun tulimme takaisin alas, Aku-setä oli pelimme sisässä!"

Pelle:"No ohhoh!Kuinkas siinä nyt niin kävi!?"

Tupu:"No sitähän mekin tässä kokoajan tuumimme!"

Pelle:"Taisin tehdä pelistä vähän liian todellisen.Sitä pelaava henkilö näkyy pelissä hänenä itsenään, ja koska kone näkee Akun pelaajana, se imaisee hänet häneen itseensä.Tajusitteko?"

"Ööh....Emme."

Pelle:"No ei se niin tärkeää olekaan.Aku-setänne saatte kuitenkin takaisin vain yhdellä tavalla.Hänen on ensin läpäistävä pelin ensimmäinen taso, joka saattaa tosin olla aika vaikeaa, koska Akulla ei ole kokemusta tälläisestä."

Hupu:"Mutta jos kerran ei ole muuta keinoa, niin pakkohan tätä on sitten kokeilla."

Pian:

Lupu:"Aku-setä, Aku-setä!Tiedämme miten sinä pääset pois sieltä!"

Tupu:"Sinun pitää vain läpäistä ensimmäisen tason tehtävät."

Aku:"Mutta miksi juuri minun?Jos kerran minä olen tällä pelissä, ettekö te voisi pelata minulla?"

Hupu:"Hmm...Tuo on kyllä totta.Mutta sinähän olet oikea ja elävä hahmo, niin on aika pöhköä, että me pelaamme sinulla."

Aku:"Mutta ettekö voisi kokeilla?"

Hupu:"No, samapa tuo.Lupu, liikuta näppäimiä."

Lupu:"Hyvä on."

Tupu:"Äsh!Ei onnistu."

Aku:"Pitääkö minun siis ihan itse vain koettaa selvitä?"

Lupu:"Kyllä."

"Oi ei!" Aku huudahtaa.

Silloin, aivan yhtäkkiä, Akun yli lentää nopeasti vihreänaamainen noita räkättäen!

Aku:"Ääk!Mikä tuo on!?"

Tupu:"Se on noita!Yksi pelin vihollisista!"

Aku:"Miten minä pärjään sille!?"

Hupu:"Hmm.....Noitienhan heikkous on valkosipuli?

Lupu:"On."

Hupu:"Niin...Setähän voisi siis käyttää valkosipulia hyödykseen, ja hätistää noidan sen hajulla pois."

Tupu:"Loistavaa, Hupu!Kokeillaan sitä heti!"

Lupu:"On vain yksi ongelma.Mistä Aku-setä saa valkosipulia?"

Tupu:"Sepä onkin vähän vaikeampaa....Hmm....Annas, kun selailen pelin ohjeita."

Tupu:"Ahaa!Ohjeiden mukaan valkosipulia saa laatikoista, joita on aina matkan varrella.Laatikossa on valkosipulin kuva, joten niiden löytäminen on aika helppoa."

Lupu:"Aku-setä!Etsi laatikko, jossa on valkosipulin kuva.Se on noitien heikkous."

Aku:"Selvä on!" "Haa, löytyi jo!"

Lupu:"Hyvä!Nyt vain otat sieltä sitä valkosipulia, niin noita häipyy!"

Sitten Aku ottaa valkosipulit, nakkaa ne noidan naamaa päin, ja silloin noita lähtee äkkiä kiroen pakoon.

Aku:"Noin!Ensimmäinen haaste hoidettu!"

Hupu:"Hyvä!Mutta varaudu heti seuraavaan."

Olisin mielelläni kirjoittanut tämän tarinan loppuun, mutta en vieläkään ehdi.Koitan viimeistään perjantaiksi saada tämän päätökseen.Ehkä jo torstaiksi.

Vierailija

Nämä tarinat ovat loistavia ja topicin suosio sen kuin kasvaa. Vähän aikaa enään, niin kommentoin jokaisesta tarinasta kunnolla ja lausun mielipiteeni jokaisesta pienestä yksityiskohdasta. Mutta eikö joku voisi lausua mielipidettään minun tarinastani? Lukeeko kukaan edes näitä?

Kirjoitin lisää tarinaani ja nyt ollaan jo Vesuviuksella. Toivottavasti kelpaa lukea tarinaani. Itse ainakin pidän muiden tarinoista.

Eikö olisi hyvä idea, jos voisi piirtää tarinaan littyvän/liittyviä kuvan/kuvia? Siinä taas hyvä idea minulta.

Jatkakaa samaan rataan! Käyttäkää hieman enemmän adjektiiveja ja kertokaa tapahtumista hieman enemmän! Itse ainakin pääsin uusimmassa lisäyksessäni 10000- merkin yli. Pisin tarina ja viesti koko topicissa.

- Ystävällisin terveisin,

Jac

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat